Gamer mus test – Sådan finder du den bedste mus til gaming

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du passioneret gamer, er der grund til at have udstyret i orden. Ikke nok med, at det rette gamer-udstyr gør spillerens resultater bedre – de rette omstændigheder gør også spillet sjovere. Godt udstyr er for alle. Det behøver ikke nødvendigvis at koste det hvide ud af øjnene, blot fordi du drømmer om at få det bedste og sjoveste ud af dit spil.

Bedste gamer mus

Teknologi-markedet bugner af gamer mus med forskellige features til både store og små priser. Denne test af gamer mus hjælper dig på rette vej mod den mus, der er ideel for at skabe din spilleoplevelse.


Corsair Dark Core RGB SE Gaming Mus

gamer mus test→ Set hos ComputerSalg.dk for 680 kr.

→ Set hos Proshop.dk for 780 kr.

→ Set hos CDON.dk for 873 kr.

Kan du ikke bestemme dig for, om du vil have trådløs eller kabeltilslutning, kan gamer musen RGB SE fra producenten Corsair være et oplagt valg. Musens mange egenskaber gør den egnet til mange forskellige behov.

Til musen hører en 1,8 meter ledning, der tilsluttes via USB. Er du mere komfortabel med fri bevægelighed, kan musen også forbindes til computeren trådløst. Glædes du over den trådløse forbindelsesfunktion, vil du også frydes over musens Qi Wireless Charging. Det kræver nemlig heller ingen ledning at oplade musen.

Musen er optisk styret og yderst følsom for bevægelse. Derved skabes en sikker og dygtig ergonomi. Dette illustreres ved musens høje DPI værdi på 16.000. DPI står for Dots Per Inch og illustrerer, hvor følsom musens sensor er. At Corsair-musen har en høj DPI værdi, giver spilleren mulighed for at bevæge sig minutiøst. Dog synes nogle, at den høje DPI mindsker præcisionen. Denne problematik imødekommer musen, ved at lade spilleren afgøre, hvilken DPI han eller hun ønsker at game med.

Trådløs gamer mus

Er du ambitiøs gamer eller hobby-spiller, der ønsker udstyr af kvalitet, så er gamer musens høje præstationsevne belejlig. Mange, der investerer i gaming-udstyr, sætter krav til, at deres tilbehør skal kunne imponere. Ikke blot ved at skabe gode resultater og gaming-oplevelser i spillet, men også ved at inspirere i den virkelige verden. Gamer musen fra Corsair med lys bliver således et populært valg, da den er produceret med RGB baggrundsbelysning i 16,8 millioner forskellige farver.

Musen har en behagelig form, der komplimenterer håndens form. Desuden er der to ombyttelige sidestykker, der sikrer spilleren total kontrol over musen og fuldstændig præcision ved gaming.


Razer DeathAdder Elite Gaming mus

trådløs gamer mus→ Set hos ComputerSalg.dk for 403 kr.

→ Set hos CDON.dk for 429 kr.

→ Set hos Proshop.dk for 436 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk for 496 kr.

→ Set hos WEBdanes.dk for 499 kr.

Det er ikke bare for sjov, at Razer har navngivet deres højteknologiske gaming-mus ”DeathAdder”. Musen, der er designet med en optisk gaming-sensor, er produceret til at være gamerens stærkeste våben. Den forholdsvis billige mus giver spilleren mulighed for at folde sig ud i spillet understøttet af god ergonomi og med en forvisning om sikker præcision og effektiv bevægelse. Deathadders sensor er 16.000 DPI.

Gamer musen er formet ergonomisk veltænkt og med to sidegreb af gummi, der sikrer spilleren komplet kontrol over styringen. Med en vægt på blot 105 g,, er det en letvægtsmus, der er behagelig at benytte i lange og anstrengende stræk. Gennem en simpel, holdbar ledning forbindes musen til computeren.

Gaming mus

Alle musens komponenter er produceret i slidstærke materialer, således at musens holdbarhed er garanteret. Mange finder det attraktivt, at de kan vide sig sikker på, at deres ny-erhvervede mus vil blive ved deres side langt ud i fremtiden. Når gameren investerer i en mus, er det med forhåbning om et længere varigt partnerskab. Med en mus, der er langtidsholdbar, får spilleren mulighed for at blive rekordhurtig på knapperne og med tiden være så selvsikker i musens funktioner, at udstyret og spilleren bliver én.

LÆS OGSÅ:  Sådan finder du den rette stationære PC til hjemmet

Der er 7 knapper på musen. Disse kan programmeres efter spillerens ønsker og vaner. Musen er rost af flere e-sportsudøvere. Den kløgtige teknologi i sammenspil med funktionelt og komfortabelt design resulterer i en mus, der benyttes af både hobby- og elitespillere. Udover dens mange funktioner og behagelige form, er der også et par ekstra detaljer, der er med til at skabe musens helhedsindtryk. Deathadder er nemlig en gamer mus med lys. På musens forside ses producentens mærke – en slange med tre hoveder. Denne, såvel som detaljer forrest på musen, kan lyse en elektrisk, grøn farve, der bidrager til en højspændt, intens og gennemført atmosfære.


 ROCCAT Leadr Wireless RGB Gaming Mouse

bedste gamer mus→ Set hos ComputerSalg.dk for 1.082 kr.

→ Set hos Proshop.dk for 1.165 kr.

→ Set hos WEBdanes.dk for 1.299 kr.

Ønsker du ikke at spare på noget, når det kommer til dit gamer-udstyr, så er den eksklusive gamer mus Leadr fra ROOCAT et oplagt valg. Musens egenskaber strækker sig ud over det sædvanlige og sikrer derved brugeren unikke gaming-kompetencer og muligheder.

Ledninger i gamer-set-uppet kan nemt filtres ind i udstyret, ligesom løse kabler let forstyrrer og distraherer spilleren. For at skabe de ideelle omstændigheder for koncentration, finder mange gamere det bedst, at det omkringliggende miljø ikke er præget af ledninger, der flyder eller for den sags skyld andet rod. Leadr-musen er trådløs. Udover at forhindre rod er den trådløse forbindelse særlig, da dens kvalitet er ekstraordinær. Den trådløse ydelse er fri for forsinkelser og lag med en signalfrekvens på 1000Hz. Desuden kan du spille i op til 20 timer, inden musen skal lades.

Gamer mouse

Med en følsomhed på op til 12.000 DPI, er gameren garanteret præcise og effektive præstationer. Sensoren, med den akkurate sensibilitet, er en såkaldt Owl-Eye optisk model. Yderligere hører det til musens udformning, at den har et holdbart 2D mousewheel. For at kunne tilfredstille selv de mest specifikke og kræsne gamere, har musen et totalt antal af 14 knapper, der alle kan programmeres præcist sådan, som det passer det enkelte individ.

Musen er designet med seje detaljer henover den glatte overflade. Rovdyrsmotivet såvel som mouse-wheelet kan være oplyst i en bred farvepalette, der indeholder 16,8 millioner nuancer. Leadr-modellen har en vis tyngde, sådan at omstændighederne for musens fintmærkende bevægelser er optimale. Gamer musen vejer i alt 134 g. Alle musens egenskaber er nøjsomt gennemtænkt og produceret i velvalgte materialer, der holder til gamerens brug. Med en høj kvalitet og en stærk innovativ opbygning, er ROCCATS gaming mus en investering for gameren, der ønsker et ekstraordinært produkt – og er klar til at betale en smule ekstra for det.


Kingston HyperX Pulsefire FPS Gamer mus

billig gamer mus→ Set hos ComputerSalg.dk for 414 kr.

→ Set hos WEBdanes.dk for 499 kr.

→ Set hos CDON.dk for 690 kr.

Gamer musen er din nærmeste holdkammerat, når kampens hede udfordrer dig. Med en skarp, hurtigreagerende og altid trofast gaming mus ved hånden, er du sikret de bedste omstændigheder til at yde dit bedste og overvinde de sværeste forhindringer – og det behøver ikke engang være en økonomisk byrde at stille et sikkert hold. Kingston HyperX er et godt eksempel på en budget-venlig mus, der trods den simple pris er en loyal ven, når fjenden nærmer sig.

LÆS OGSÅ:  Soundbar Test – Stort overblik over de bedste soundbars

Ekstrem nøjagtighed kan have omfattende indflydelse på spillerens position på scoreboardet. Kingston-modellen er derfor designet med særligt øje for præcisionen og pålideligheden. Musen er bygget op omkring Pixart 3310 sensor, der med væskesporing uden acceleration skaber de bedste vilkår for et stabilt spil styret præcist og afbalanceret efter dine konkrete bevægelser. Ydermere har musen også særligt store museskøjter, der sikrer brugeren en glat og flydende bevægelse.

Billig gamer mus

Musen har en DPI på 3.200. Du kan med et enkelt klik justere DPI’en i det enkelte spil, sådan at du gamer med den indstilling, der bedst passer din taktik i det givne spil. Musen har Omron -switche og seks, moderne knapper, der kan indstilles efter spillerens ønsker. Knapperne er fremstillet i holdbart materiale og valgt til formålet med bevidstheden om, at udstyret skal kunne udstå timevis af intens gaming.

Musen er et økonomisk valg designet med fokus på de gode spilomstændigheder. Musen forbindes med din computer via et fleksibelt, flettet kabel. Musen vejer blot 95 g. fordelt optimalt. Den lette konstruktion gør musen behagelig at benytte i længere perioder og giver spilleren maksimal bevægelighed.


Zentorno trådløs gamer mus

gamer mus test→ Set hos Evermart.dk for 229 kr.

Når man vælger sin gaming mus, er det et spørgsmål om individuelle ønsker. Nogle synes bedst om trygheden ved en kabelforbundet mus, mens andre foretrækker en mere moderne, trådløs løsning. I takt med at gamer-udstyr-markedet er vokset, og teknologien har udviklet sig, er også de trådløse egenskaber forbedret. I dag finder du fuldstændig pålidelige, trådløse forbindelser, der uden forsinkelser skaber mere plads og bevægelighed for hånden, når der games.

Udviklingen af spille-udstyret er efterhånden så fremskreden, at en trådløs forbindelse af kvalitet ikke engang behøver at være dyr. Det er Zentorno gamer musen et eksempel på. Selvom musen forbindes med computeren gennem et 2,4 GHz stærkt signal, så kan den stadig erhverves til små penge. Er man begejstret for musen, men ønsker alligevel at benytte en ledningsforbindelse mellem den og computeren, følger der et USB-kabel til musen. Denne bruges som udgangspunkt primært til opladning af musen.

Unikke detaljer

Zentorno musen har i alt seks knapper, hvoraf tre kan indstilles af brugeren – de andre tre er programmeret på forhånd. Musens følsomhed er ganske fin med et DPI-level op til 6.000. Ønsker du, i et givent spil, at spille med anderledes DPI-indstillinger, kan du på simpel vis skifte mellem niveauerne på musen.

Der er ikke sparet på designet hos Zenterno musen. Med unikke detaljer på siden, ved musehjulet samt et unikt symbol på bagenden er musens udseende noget særligt. I en flot farve-skala kan musen lyse op og bidrage til den rette gamer-stemning. Musen indebærer alle de fundamentale egenskaber ved en billig gamer-mus og udgør derved et troværdigt produkt, der har potentiale til at skabe mange gode og succesfulde timer foran skærmen.


 Logitech G703 Lightspeed Wireless – Gaming Mus

gamer mus bedst i test→ Set hos ComputerSalg.dk for 543 kr.

→ Set hos Proshop.dk for 588 kr.

→ Set hos Gucca.dk for 600 kr.

→ Set hos CDON.dk for 649 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk for 666 kr.

Med et design, der passer som en vante, er Logitechs gamer mus Lightspeed Wireless et klassisk valg for den glade gamer. Musen har en række egenskaber, der giver spilleren forbedrede muligheder i spil samt personlig, forøget komfort. Når spillet bliver intenst og opslugende, kan det let blive til mange spilletimer. Det kræver udstyr, der både kan klare presset, og som samtidigt understøtter kroppen, således at det ikke bliver ubehageligt at blive i kampen.

LÆS OGSÅ:  Køb af brugt computer: Hvad skal du være opmærksom på?

Med et ergonomisk design, der komplimenterer håndens proportioner, mærker du intet til hånden, når du spiller i lang tid af gangen med G703 Wireless-modellen. Derudover er musen også en letvægter. Dette er yderligere rart, når du spiller længe, da hånden ikke vil blive træt af at flytte rundt på en tung mus. Særligt er denne mus designet til højrehåndede.

Ergonomisk mus

Musen er skabt med en forståelse for vigtigheden af præcise indsatser. Derfor er den udstyret med den trådløse Lightspeed-teknologi i sensoren, der resulterer i en yderst effektiv reaktionsfølsomhed. Den avancerede sensor har en følsomhed, der er så tilfredsstillende, at selv E-sportsudøvere på konkurrenceniveau har glæde af musen. G703 har en optisk sensor med en sensibilitet fra 200 til 12.000 DPI. På musen er der seks knapper, der er frie til, at brugeren selv kan programmere dem.

Heller ikke designet er glemt ved udformningen af musen. Logitechs mus er trådløs, hvilket skaber mere plads for hånden og færre distraktioner for øjet, da der ikke behøver at ligge kabler fremme. Derudover er modellen også RGB baggrundsbelyst med 16,8 millioner farver, der giver gamer-rummet et stemningsfuldt udtryk, der matcher den høje intensitet, som spillene oftest foregår i. Selvom musen er batteridrevet, betyder det ikke, at du behøver at stoppe spillet for at oplade musen. Med egenskaben powerplay, holdes musen opladet – både når den er i brug, og når den ikke er.


Den rigtige gamer mus for dig

Gaming handler om flere ting: det handler om at konkurrere, spille mod hinanden og sig selv, opnå resultater, forbedre sig samt ikke mindst have det sjovt undervejs. Den bedste gaming-oplevelse kan kun opnås ved det rette udstyr, der passer den enkeltes spillers behov og ønsker. Hvilke krav, der stilles til musen og hvilke egenskaber, der prioriteres højest, er dog personlige overvejelser – derfor er det heller ikke den samme mus, der behager alle.

For at finde den rette mus, er det således vitalt, at gameren er bevidst om sine egne drømme og ambitioner. Således bliver det nemlig også lettere at finde frem til det helt rigtige udstyr, når man undersøger udbuddet. Ovenfor er markedets bedste gaming muse præsenteret. Alt, der er tilbage nu, er en personlig refleksion over, hvilken der er ideel i forhold til dine ønsker om design, egenskaber og ikke mindst pris. Når dit individuelle valg er truffet – og den ønskværdige mus købt, venter der dig timevis af fantastisk, oplevelsesrig underholdning.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply