Gamer stol test – Stor guide til de bedste gamer stole

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du gamer, og bruger du mange timer ad gangen foran skærmen derhjemme, skal du naturligvis sidde optimalt. Det betyder, du skal have den helt rigtige gamerstol, der kan sikre dig en sund og komfortabel siddestilling. Leder du efter den helt rigtige gamerstol til din gamerstation, men er du i tvivl om, hvilken en du skal vælge? Så hjælper vi dig på vej i vores gamer stol test.

Herunder finder du vores store gamer stol test af nogle af de mest populære gamerstole på markedet lige nu. Læs med herunder og bliv klogere på, hvilke egenskaber og specifikationer, du skal gå efter, når du skal købe den ultimative gamerstol til dig. Vi har fundet nogle af de bedste gaming stole til prisen ud fra anmeldelser og vurderinger af prisen i forhold til funktionalitet og komfort.


XTRIKE HYDRA 905 GAMER STOL

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
689 kr.

Denne gaming stol i vores gamer stol test fra Hydra er rigtig populær hos forhandlerne.

Den kommer samtidig i en flot rød farve, så du kan være sikker på, at der bliver lagt mærke til den. Du kommer uden tvivl til at  sidde komfortabelt, således at du kan nyde at game, i timelange sessioner.

Selve stolen er lavet ud af PU læder og PVC. Dette bevirker at man selvom man sidder stille i så lang tid af gangen, vil man stadig sidde rigtig komfortabelt.

Derudover kommer gaming stolen med såkaldte gaspatroner. Dette betyder at du kan justere siddehøjden nemt og bekvemt, så den passer til lige præcis din bordhøjde. Du kan justere højden mellem 44 og 54 cm. Bredden på sædet er 53 cm, og derfor er der god plads, så det ikke føles for trangt. Alle specifikationer:

  • Gasløft – Ja
  • Materiale – PU Læder & PVC
  • Ryglæn – B: 57 cm, H: 85 cm
  • Sæde – B: 53 cm, L: 50 cm
  • Armlæn længde: 35 cm
  • Højde: 125-135 cm
  • Maksimal vægt: 135 kg

Er du ikke til den røde farve, fås stolen desuden i Grøn, Blå eller Sort.


Dutzo Circuito – Gamer Stol –  PU Læder – op til 150 kg (UDGÅET)

Denne stol lavet specielt til gaming er en rigtig lækker og komfortabel gamerstol, der har vist sig at være utrolig populær blandt gamere.

Udgaven her er i orange og sort, men det er selvfølgelig muligt at vælge mellem mange flere farvekombinationer, der matcher din gamerstation og resten af dit gear. I denne Dutze Circuito gamerstol får du i den grad komfort til hele kroppen, og spiller du flere timer i streg, skal du helt sikkert overveje denne variant.

Stolen har både puder til hovedet, men også til lænden, så du ikke får skader, når du sidder ned i længere tid ad gangen.

Derudover har den sidekanter, der er ergonomisk udformede, og både puderne og sidekanterne kan indstilles, så du kan finde den indstilling, du har brug for, når du spiller. Sædet har en tyk, men blød polstring og er i et slidstærkt imiteret læder.

Samtidig er stolens skelet lavet af stabilt metal. Det betyder blandt andet, at du ikke behøver at bekymre dig om diverse pletter, og den er desuden skabt til at kunne holde i rigtig lang tid – uanset hvad du spiller, og hvor urolig du sidder i stolen. Derfor har vi den også med i vores gamer stol test.

Ergonomisk design

Denne gamerstol minder i virkeligheden rigtig meget om et sæde i en racerbil, hvilket giver dig en mere virkelighedstro og realistisk oplevelse, når du spiller diverse bilspil. Med Dutze Circuito gamerstol får du ikke bare den optimale siddestilling, når du spiller, den sørger også for, du ikke ender ud med skader på grund af flere timers spil.

Prismæssigt ift. andre gamer stole i vores gamer stol test ligger vi cirka i midten af skalaen for diverse gamerstole på markedet, men er du en forholdsvis seriøs gamer, der måske ikke har et kæmpe budget til gamerudstyret, men som samtidig bruger mange timer foran skærmen hver dag, anbefaler vi helt sikkert en gamerstol som denne.

LÆS OGSÅ:  Gamer mus test - Sådan finder du den bedste mus til gaming

L33t Gaming E-Sport Gamer stol blå

bedste gamer stol
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1999 kr.

Denne gamerstol fra L33t Gaming er en stol til dig, der tager dit spil seriøs. Her får du nemlig en gaming stol med rigtig mange muligheder og en meget høj kvalitet i forhold til prisen, der ligger i den lave ende af skalaen, men som stadig ikke er en del af de helt billige gamerstole.

Denne stol giver dig en optimal siddekomfort, der gør det muligt for dig at spille i længere tid af gangen uden at få problemer med hverken ryggen, lænden eller nakken. Det skyldes, at der er rigtig god støtte til disse og en komfortabelt struktur i både sæde og ryg, der er med til at sikre blodcirkulationen i din krop. Derfor har vi den også med i vores gamer stol test.

Stolen har rigtig mange justeringsmuligheder, der sørger for, at du sidder helt optimalt i den, når du spiller. Det er både muligt at justere armlænene og nakke- og lændepuden, samtidig med at sædet kan vippes, ryglænet kan lægges hel 180 grader ned, når du har brug for at slappe ekstra meget af og endvidere kan stolen naturligvis også justeres i højden, så du kan sidde korrekt med dine fødder på gulvet.

Kvalitet fra top til tå

Desuden er sædet lavet af ergonomisk koldskum, så din komfort optimeres. Udover de mange justeringsfunktioner finder du i denne gamerstol også et meget slidstærkt design, der kan holde i mange år. Det skyldes først og fremmest det stærke skelet, den er lavet af.

Denne gamerstol er nemlig bygget op omkring et stærkt 15 mm. Kulfiber stålstel, der er meget robust. Derudover er stolen også betrukket med utrolig holdbart PU læder, der sikrer en flot og sikker stol i mange år. Det solide design medvirker til at stolen har en maksimal belastning på hele 150 kg.

Du behøver altså ikke bekymre sig om at ødelægge stolen i et entusiastisk øjeblik under spillet. Du skal overveje denne stol, hvis du ønsker kvalitet fra top til tå og rigtig mange justeringsmuligheder uden at du behøver at bruge hele budgettet.


DXRacer PRINCE P132-N Gamer Stol – op til 120 kg

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1949 kr.

Nu skal vi til en gamerstol, der er en smule tungere end de ovenstående – rent prismæssigt i hvert fald. DXRacer gamerstolen er dog ikke vores dyreste variant i denne gamer stol test, men samtidig vil vi anbefale denne stol til de meget ambitiøse gamere derude.

Til denne stol hører naturligvis en komfortabel og aftagelig pude med til både lænd og hoved. Det giver dig mulighed for at til- eller fravælge ekstra komfort alt efter dit behov.

Det er muligt at justere ryglænet op til 45 grader og med både 360 graders drejning samt 5 stærke aluminiumsben sikrer du dig en fantastisk bevægelsesfrihed, der er med til at gøre din spilleoplevelse langt bedre og mere realistisk.

Det skal dog nævnes, at denne stol kun kan holde til en maksimal vægt på omkring 120 kg., og derudover anbefales den til personer med en højde mellem 175 – 195 cm. Hvis din krop ikke ikke matcher anbefalingerne, kan vi heller ikke tale for at vælge denne gamerstol til dig.

Det skyldes, at du højst sandsynligt ikke vil få udbytte af de ellers mange ergonomiske fordele ved denne stol, hvis du er enten lavere eller højere end anbefalet.

Komfortabel kvalitet

I værste fald kan det med tiden give dig problemer med nakke, ryg eller lænd. Ryglænets størrelse på denne gamerstol fra DXRacer er 855 mm. i højden og 300 mm. i bredden. Endvidere er sædestørrelsen 470 mm. x 360 mm. i henholdsvis dybden og bredden.

Sørg for at sikre dig, din krop passer til disse mål, før du beslutter dig for denne gamerstol. Når man spiller i længere tid af gangen, er det alfa og omega at have en komfortabel stol at sidde i.

LÆS OGSÅ:  Soundbar Test – Stort overblik over de bedste soundbars

DXRacer BOSS Gaming Chair – B120-N

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3990 kr.

Nu er vi i denne test kommet til en af de største på markedet – nemlig modellen fra DXRacer, der har fået navnet BOSS. Og netop det navn understreger fantastisk godt, hvad vi har med at gøre her. Denne stol er nemlig beregnet til den helt stor chef inden for gaming.

Så vil du gerne føle dig som en sand boss, når du gamer, skal du overveje denne variant. Denne gamerstol koster noget mere end de resterende stole i denne gamer stol test, men det er ikke mærkeligt, når man tager udgangspunkt i stolens mange, mange specifikationer.

Først og fremmest kommer stolen i et meget stilrent design, der både kan passe til det minimalistiske kontor eller den fede gamerstation derhjemme. Stolens ryglæn kan lægges hele 120 grader tilbage. Det betyder, at du hurtigt kan få en lille, men komfortabel power nap i stolen, når behovet opstår. 3D-armlænene kan desuden justeres efter behov, og de behagelige puder til både lænden og baghovedet sikrer dig optimal komfort, mens du spiller.

Bedste gamerstol

Stolen er polstret med PU- og PVS læder, der er utrolig holdbart og slidstærk. Derudover kan stolen klare en vægt på helt op til 150 kg. Det vidner i den grad om en solid stol, der ikke bare tager sig flot ud, men som i den grad også emmer af kvalitet.

Sidst men ikke mindst har stolen en tiltmekanisme, der kan låses efter behov. Det giver dig en langt større spilleoplevelse, hvor du virkelig kan komme ud i nogle positioner, der gør dig til en langt mere overlegen gamer.

Så er du en rigtig feinschmecker, når det kommer til gaming, og vil du gerne sidde helt optimalt med god støtte, når du gamer, skal du bestemt overveje denne BOSS-udgave fra DXRacer, der er gamerstolenes svar på en Audi A8.


Gear4U Nitro Sort/Blå Gamingstol

gaming stol
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1199 kr.

Nu skal vi kigge nærmere på den absolut billigste gamerstol i denne gamer stol test. Stolen fra Gear4U er til dig, der ønsker en billig gamerstol uden at gå på kompromis med kvaliteten. Stolen sælges til en meget skarp pris, der ikke hidtil er set på det danske marked.

Er du en forholdsvis ny gamer, er dette måske start-stolen for dig, da du får mange af de samme funktioner og kvaliteter, uden du behøver at lægge flere tusinde kroner til side for at sidde godt, mens du spiller. Ligesom de andre stole i denne guide, er denne variant også polstret med PU læder, der sikrer, at din stol holder sig pæn og ren i lang tid.

Få kvalitet for pengene

Det populære læder er nemlig meget slidstærkt og sved-resistent. Gear4U Nitro stolen, der her er at finde i en blå/sort variant har desuden en klasse 4 certificeret gaslift. Det er en funktion, man bestemt ikke ser hos andre gamerstole til samme pris og er med til at forlænge stolens holdbarhed yderligere.

Med denne stol opnår du optimal komfort, når du spiller. Det skyldes blandt andet det bløde, skumfyldte sæde og ryglæn samt en rigtig god støtte på ryggen.

Denne fantastiske stol til en yderst skarp pris kan holde til en maksimal vægt på hele 150 kg. Det er mere end mange andre modeller, der er langt dyrere end denne, kan han holde til. Det vidner om en gamer stol i fantastisk kvalitet, der sikrer dig mange timers god komfort, mens du gamer.


NORDIC EX-G GAMING STOL

gamer stol tilbud
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1599 kr.

Så er vi kommet til en af de mere stilrene gamerstole i testen. Skal din gamerstation helst holdes så neutral i hjemmet som muligt, men har du ikke lyst til at gå ned på udstyr af den grund, skal du vælge gamerstolen fra Nordic EX-G. Denne stol kommer i et meget minimalistisk design. PU læderet, som stolen er polstret med, er ikke bare holdbart og slidstærkt – det ser også rigtig godt ud.

LÆS OGSÅ:  Smartwatch test - Find det bedste smartwatch til dit behov

Stilren og minimalistisk

Du kan vælge mellem den traditionelle, sorte variant eller den beigefarvede udgave, alt afhængig af hvad der passer hjem til jer. Læderet er desuden sved-resistent, så uanset hvor meget sved på panden, du får af at game derhjemme, skal stolen nok holde sig pæn.

Styrehjulene er af nylon og så er der desuden mange gode justeringsmuligheder når det kommer til ryglænet, højden og armlænene. Prisen for denne gamerstol i flot design er meget overkommelig, da den prismæssigt ligger i midten af skalaen. Har du et stilrent hjem, og ønsker du ikke at ødelægge det med en komfortabel gamerstol, som er denne gamerstol fra Nordic EX-G lige noget for dig. Her får du en stol i et afæmpet og minimalistisk design uden at gå ned på komfort eller kvalitet.


BK Gaming stol til børn

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
420 kr.

Har du et barn som er vild med gaming, vil en stol helt klart give dem en bedre oplevelse. Derfor har vi selvfølgelig også fundet en rigtig god stol til dem.

Gaming er en af de discipliner, som vinder mest ind hos børn og unge for tiden, med en voksende fanskare. Derfor er der selvfølgelig også kommet flere børn og unge, som både ser, men også gerne selv vil prøve kræfter med diverse spil på computeren.

Med denne flotte gamer stol får dit barn en rigtig behagelig position, således at det ikke går mere udover kroppen end højst nødvendigt, når de sidder i flere timer i træk og spiller. Den fås i et flot design, til en god pris, så du ikke skal bruge flere tusinde kroner, på en god gamerstol til dit barn.


Sådan finder du den rette gamerstol til dig

Nu har vi være nogle af de mest populære gamerstole på markedet igennem her ovenfor i vores gamer stol test. Måske fandt du lige den stol, du har været på jagt efter, og måske leder du stadig efter den gamerstol, der kan opfylde alle dine ønsker og behov, når du gamer.

Uanset hvad håber vi, at du er blevet mere opmærksom på, hvilke funktioner og egenskaber din nye gamerstol skal have, og hvad du kan forvente at betale for dem. Alle er forskellige, og derfor er det i sidste ende helt individuelt, hvilken stol der vil passe dig bedst.

Det er dog vigtigt, at du lytter til anbefalingerne i forhold til din maksimale eller minimale højde eller vægt, da det kan have rigtig stor betydning for, om du ender med diverse siddeskader. Som gamer bevæger du dig en hel del i sædet, og derfor er en almindelig kontorstol sjældent nok.

En gamerstol er generelt langt mere solid og holdbar, og så er der langt flere krav til komforten og justeringsmulighederne. God fornøjelse med at finde din nye gamerstol – du vil ikke fortryde det.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply