Gaming computer test – Find den bedste gamer pc på markedet

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Uanset om du er en seriøs gamer eller en gamer, der spiller lidt for sjovt i din fritid, ved du, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr. Det rette udstyr giver dig en bedre spiloplevelse. Ender du med det forkerte udstyr, kan det have stor betydning for dine evner i spillet. Det kan være yderst frustrerende, hvis dit udstyr ikke vil samarbejde, når du sidder i et vigtigt game. Dit gamer-udstyr er derfor noget, der ikke må nedprioriteres.

Der findes alverdens former for udstyr, når du skal oppe dit game. Det vigtigste er dog, at du har den helt rigtige gamer computer. Uden den helt rette kvalitet, der passer til dit behov, kan dit game hurtigt lide nederlag. Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til gamer computere. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken du skal vælge. I denne test hjælper vi dig med at finde den gamer pc til dig.

Hvordan finder jeg den bedste gamer pc?

Når du skal købe en gamer computer, kan der være rigtige mange forskellige specifikationer, du skal tage stilling til. Det er ikke altid helt nemt at finde rundt i de forskellige specifikationer, hvis du ikke rigtig ved, hvad det er, du skal gå efter. Det er derfor en god idé, at du får gjort klart, hvad du som minimum skal bruge i en gamer computer. Det kan være, du spiller nogle bestemte spil, der kan være tunge at danse med for mange computere. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du finder en gamer computer, der kan trække disse spil, uden at den hakker alt for meget eller går i stå.

Der er selvfølgelig mange andre former for specifikationer, der kan værd at have et minimumskrav til. Det vil dog variere meget fra gamer til gamer. Det er derfor noget, kun du kan afgøre. Du skal finde den løsning, der passer bedst til dine præferencer.

Hvad indebærer en billig gamer pc?

Når du skal købe en gamer computer, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis det er alt udstyret, du mangler. Det bliver hurtigt en dyrere fornøjelse, og du vil sikkert være fristet til at prøve at finde en billig gamer pc i stedet. Det kan selvfølgelig godt lade sig gøre at finde en billig gamer computer. Du skal blot være indforstået med, at der oftest vil være gået på kompromis med en eller flere egenskaber. Det betyder ikke, at det er en dårlig eller mangelfuld gamer pc, du ender med. Det vil dog være muligt at finde en bedre, men dyrere model.

Igen afhænger det meget af, hvad der er en prioritet for dig. Hvis der er gået på kompromis med en egenskab, der ikke er prioriteret højt for dig, kan du sagtens vælge en billigere gamer computer. Det er vigtigt, at du får gjort helt klart, hvad det er, du på ingen måde vil gå på kompromis med. På den måde sikrer du dig, at du får den computer, du har brug for, og at du ikke betaler for alt muligt, du i realiteten ikke har brug for.

Kan man bruge en gamer bærbar?

Det kan sagtens lade sig gøre at anvende en bærbar computer som gamer computer. Du skal blot være opmærksom på, at en stationær i langt de fleste tilfælde vil være et bedre valg. Lige så snart du gamer forholdsvis meget eller på et højt niveau, vil en stationær gamer pc være et bedre valg. Den vil give dig en meget bedre oplevelse. Dette skyldes, at skærmen typisk er bredere og selve computeren kan i de fleste tilfælde klare mere, når det kommer til ydeevne.

LÆS OGSÅ:  Apple TV test - Sådan finder du det rigtige Apple TV til dig

Er dit gamer-niveau ikke nær så højt, eller vil du gerne have en computer, du kan bruge til mange andre ting, når du er på farten, skal du vælge en bærbar gamer computer. Som med en stationær computer er det en god idé at gå efter en model, der er specielt egnet til at game på. Det giver dig de bedste forudsætninger, når du skal i gang med at game. Med en bærbar gamer computer behøver du ikke at være fastlåst på kun at kunne game derhjemme. Du kan tage computeren med på farten og spille, når du har lyst. Det er også nemmere, hvis du skal spille sammen med andre, da du lettere kan tage computeren frem og komme i gang med det samme. Det kræver ikke, at du skal til at stille den op og tilslutte den.

Det kan derfor sagtens lade sig gøre at benytte en bærbar computer, når du skal game. Der afhænger i højeste grad af dine præferencer, i forhold til om det vil fungere for dig, når du skal game. Kommer du alligevel kun til at bruge computeren derhjemme, får du en del mere computer for pengene ved at vælge en stationær gamer computer.

Hvilken gamer computer skal jeg købe?

Hvis du synes, det er svært at finde den helt rette gamer pc, vil vi gerne hjælpe dig lidt på rette vej. Vi vil gerne præsentere dig for fem forskellige varianter, der både har ting til fælles, og som samtidig også har nogle forskellige egenskaber. Det giver dig et varierende udvalg at vælge imellem, hvis du er på helt bar bund over, hvilken gamer computer du skal vælge.


Lenovo Ideacentre 720 Gamer PC (UDGÅET)

gamer computer test

Her er der også tale om en gamer computer. Denne computer kommer med AMD Ryzen 5 1400 processor, der er en rigtig god processor til en gamer computer.

Det er en processor, der giver en rigtig god ydeevne og et mere flydende game. Der er fire kerner til denne processor, som kører med en hastighed på 3,2 GHz. Der er mulighed for processor boost op til 3,4 GHz.

Denne gamer computer kommer med en HDD-harddisk, der er en meget traditionel harddisk. Denne model kommer også med et dedikeret grafikkort. Harddisken kommer med 8 GB RAM.

Du kan derfor nemt have flere programmer åbne på samme tid. Derudover er der en harddiskhukommelse på hele 1000 GB. Denne model kommer uden et drev. Spiller du kun spil online, er det dog ikke noget, du som sådan har brug for.


Lenovo Legion Y520T-25ICZ Stationær Gamer PC

test gamer computer

Her ser du igen en computer, der er velegnet til gaming på flere forskellige niveauer. Denne gamer pc har en Intel® Core™ i5-8400 processor, som tidligere nævnt er en processor, der ikke lader dig gå på kompromis med ydeevnen.

Processoren har hele seks kerner, som kører med en hastighed på 2,8 GHz, hvor der igen er mulighed for processor boost på op til 4 GHz.

Igen finder du her en gamer computer, der kommer med et dedikeret grafikkort. Den har 8 GB RAM, der gør den i stand til at kunne køre med forholdsvis mange programmer åbne på én gang.

LÆS OGSÅ:  Vækkeur Test: Find det bedste vækkeur her

Der er her benyttet en SDD-harddisk, der giver en god ydeevne til computeren, da den kan køre forholdsvis hurtig. Harddisken har en hukommelse på 256 GB. Denne model er uden drev, men ønsker du hovedsageligt at spille online, er det ikke nødvendigt.


HP EliteDesk 800 G1 TWR – Komplet gamer Set

Denne gamer computer har en Intel® Core™ i5-4570 processor, der giver der hastighed og ydeevne. Processoren kommer med fire kerner, der sikrer dig, at du kan klare flere opgaver på samme tid. Processoren har en hastighed på 3,2 GHz.

Denne model kommer med hele 8 GB RAM. Derudover har den en SSD-harddisk, hvilket betyder, at den er flashbaseret. Det er med til at give en hurtigere enhed.

Harddisken har en hukommelse på 120 GB. Denne model har en DVD-brænder. Derudover medfølger både skærm, tastatur og mus til denne gamer computer


HP EliteDesk 800 G1 TWR Gamer

bedste gamer computer

Du finder her en god gamer computer, der kan yde lidt af hvert, når du skal game. Den har en Intel® Core™ i5-4590 processor, der giver dig en computer med en god ydeevne.

Med denne processor får du fire kerner, der gør, at du nemt kan klare forskellige opgaver på samme tid. Processoren har en hastighed på 3,3 GHz.

Til denne computer får du hele 8 GB RAM. Det betyder, at du sagtens kan have flere programmer åbne på samme tid. Der er i denne computer anvendt en SSD-harddisk, der er en god og hurtig enhed.

Harddisken har en hukommelse på 120 GB. Denne model er uden drev, men igen er det ikke en nødvendighed, hvis du primært ønsker at game online.


HP Pavilion 690-0005no Stationær Gamer PC

gaming computer test

Denne computer er en decideret gamer computer, der har flere gode egenskaber. Den kommer med en Intel® Core™ i5-8400 processor, der er det nyeste inden for processorer. Den kan give dig en ekstra god ydeevne, når du skal spille. Processoren kommer med seks kerner. Det betyder, at den kan klare forholdsvis mange opgaver op én gang. Hastigheden for processoren er 2,8 GHz. Der er dog mulighed for at booste den op til 4 GHz med processor turbo.

Den kommer med en harddiskstørrelse på 256 GB. Det er en SSD-harddisk, hvilket vil sige, at det er en flashbaseret harddisk, der kan køre hurtigt. Denne gamer computer har et dedikeret grafikkort. Det vil sige, at computeren har sin egen hukommelse, som er udtrykt med antal RAM. Denne gamer computer kommer med hele 8 GB RAM. Med denne størrelse kan du derfor have en del programmer åbne på én gang, uden det påvirker ydeevnen. Ønsker du at spille på gammeldags manér, er der en DVD-brænder, der giver dig mulighed for at indlæse spil. Til denne model følger der et tastatur og en mus med.


HP Pavilion Desktop 570-p081no

gamer pc test

Med denne computer får du en god gamer computer, der kan give en god gamer-oplevelse. Den har en Intel® Core™ i5-7400 processor, der bl.a. giver dig en hurtig reaktionstid og en god ydeevne. Processoren har fire kerner, der gør, at den sagtens klare flere opgaver på én gang. Processoren har en hastighed på 3 GHz, hvor du kan processor booste op til 3,5 GHz.

Med denne model kommer et dedikeret grafikkort, der gør, at computeren har sin egen hukommelse. Den kommer med hele 8 GB RAM. Denne model har en SSD-harddisk, der giver en hurtig og god ydeevne. Harddisken har en hukommelse på 256 GB. Til denne model følger der et drev. Det er en DVD-brænder, der giver dig mulighed for at spille spil på traditionel vis ved at indlæse en CD. Der medfølger tastatur og mus til denne gamer computer.

LÆS OGSÅ:  Høretelefoner Test – Læs om de bedste høretelefoner på markedet

Kan man købe en brugt gamer pc?

→ Se udvalget af stationære gamer computere hos Refurb.dk

Priserne på en computer kan hurtigt løbe op i den høje ende. Det koster at få en god gamer oplevelse. Vil du gerne have det hele, men vil du gerne spare nogle penge, kan du overveje at købe din gamer pc brugt. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at den er blevet brugt af en anden, men det er ikke ensbetydende med, at den er blevet forringet. Det afhænger selvfølgelig af, hvor meget den er blevet brugt.

Som med så mange andre brugte ting, man køber, skal du være meget nøje med, hvad du køber. Det er tilladt at inspicere computeren for at være sikker på, at alt er, som det skal være. Derudover kan du sagtens forlange, at I prøver at tilslutte den for at være helt sikker på, at den virker.

Vær tålmodig

Selvom du vælger at købe en gamer pc brugt, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med dine prioriteringer. Dem skal du selvfølgelig holde fast i. En god tilgang kan være at kigge på nye computere, hvor du finder en, der lever op til dine præferencer. Nu skal du blot holde øje med denne model på diverse sider for brugte computere og slå til, når den rigtige model dukker op.

Har du mange prioriteringer, skal du dog være opmærksom på, at der kan gå lidt tid, før der dukker en brugt gamer computer op, der lever op til dine forventninger. Hvis du ønsker at købe en computer brugt, kan det derfor kræve lidt tålmodighed. Alternativt er, at du kan være nødsaget til at købe den fra ny eller vælge en brugt computer, der ikke lever op dine forventninger. Det ønsker du selvfølgelig ikke. Du vil derfor få mest ud af at vente på den helt rigtige computer. Det giver dig mulighed for at spare penge, hvis det er det, du ønsker.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (3 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply