Garmin Vivofit 2 – Test og anmeldelse

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvis du leder efter én af de førende og mest populære aktivitetstrackere på det danske marked, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du med fordel kan se nærmere på Garmin Vivofit 2.

Der er selvfølgelig mange grunde til, at det lige netop er Garmin Vivofit 2, der er blevet ét af de foretrukne aktivitetstrackere blandt de danskerne, men det handler dog i høj grad om, at det kan bryste sig af, at have intet mindre end 1 års batterilevetid, hvorfor du reelt set ikke skal skifte batteri oftere end hvert år.

Trackeren er dog også blevet udstyret med et baggrundsbelyst display, der gør, at du altid har nemt ved at se de data, du får vist på skærmen, uanset om det er mørkt eller solen står lige på. Vivofit 2 hjælper dig ikke blot med at holde status på din aktivitet, men hjælper samtidig også med at holde dig aktiv, eftersom det er udstyret med aktivitetsindikatorer såvel som lydalarmer.

Viser klokkeslæt og er udstyret med “tid til at bevæge sig”-funktion

Megen forskning har bevist, at længere perioder med inaktivitet som, hvilket f.eks. kunne være at sidde ved et skrivebord er med til at reducere kroppens produktion af fedtforbrændende enzymer. Det er dog et problem, du nemt kan imødekomme ved at gå korte ture med jævne mellemrum hele dagen igennem.

Hvis du glemmer tiden og ikke får bevæget dig nok, så er Vivofit 2 naturligvis blevet udstyret med en funktion, der registrerer det, hvilket vil få en rød aktivitetsindikator til at vise sig på dit display og der vil ligeledes også lyde en diskret alarm efter en times inaktivitet. Den aktivitetsindikator, der bliver vist på dit Vivofit 2 fra Garmin vil øges cirka hvert 15. minut, indtil du selv sørger for at nulstille den, hvilket kun kan gøres ved at gå i et par minutter. Hvis du ikke ønsker at blive forstyrret af den føromtalte biplyd hver time, så har du mulighed for at sammenkoble Vivofit 2 med din smartphone, så den blot kan vibrere, når det er på tide, at du kommer op og bevæger dig.

Vivofit 2 monitorerer og registrere 24/7

Én af de helt særlige fordele ved at investere i et Vivofit 2 fra Garmin er, at det følger dine fremskridt hele døgnet – alle ugens dage. Det viser en lang række forskellige relevante informationer, hvilket blandt andet inkluderer kalorier, skridt, distance og desuden også klokkeslæt, der selvfølgelig nemt og enkelt kan aflæses på det baggrundsbelyste display. Du kan selvfølgelig blot indstille dit Garmin Vivofit 2 til at være i søvntilstand, når du går i seng, hvilket vil være ensbetydende med, at din Garmin Vivofit 2 i stedet registrerer din hvile.

På Garmin Connect vil du efterfølgende kunne se det samlede antal timers søvn såvel som perioder med både fredfyldt søvn og perioder med bevægelse. Du skal desuden ikke være bange for at få vand på dit Vivofit 2, for det er vandtæt, hvorfor det også sagtens kan følge dig i brusebad eller en tur i regnen, så det lige netop kan følge dig rundt over det hele og monitorere samt registrere 24/7.

LÆS OGSÅ:  Vælg de rigtige skibriller

Ingen problemer at bære dit Vivofit 2 hele dagen

Der er med stor sandsynlighed en del personer, der tænker, at det måske kan virke en anelse ubehageligt at skulle gå med en sådan aktivitetstracker om håndleddet hele dagen og samtidig også sove med den hele natten igennem. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det har været et stort fokusområde for Garmin, at det skal være uhyre komfortabel at gå med deres Vivofit 2, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at remmen er blød og fleksibel, hvorfor det er behageligt at have det siddende om håndleddet.

Garmin Vivofit 2 er desuden også udstyret med et spænde med kvart drejning, der fastgør den til håndleddet, så det hele tiden sidder lige præcis som det skal, hvilket naturligvis også er med til at sikre, at det er behageligt at have det på. Der er endvidere også mulighed for at købe ekstra remme i forskellige farver, så du kan tilpasse din Vivofit 2 til din personlige stil og smag.

Opsætter automatisk et personligt dagligt mål

Efter du har gjort brug af dit Garmin Vivofit 2 i et stykke tid, så vil det lære dit aktuelle aktivitetsniveau bedre at kende. Med udgangspunkt i de informationer, som er blevet opsamlet omkring dig i løbet af det stykke tid, du har gjort brug af dit Vivofit 2, vil det selv på helt automatisk vis sørge for at opsætte et opnåeligt dagligt mål. Hvis du bliver ved med at nå dine milepæle, så vil Vivofit 2 selv sørge for at justere dine mål, så de bliver en anelse mere udfordrende fra dag til dag, så du dermed også gradvist får en endnu sundere livsstil og samtidig også vil kunne øge kroppens produktion af fedtforbrændende enzymer, så du kan forbrænde flere kalorier.

For at holde dig bedre motiveret til at opretholde en sund og aktiv livsstil, så kan du på Garmin Connect (der er et gratis online-træningsfælleskab) opnå virtuelle medaljer, der kan vise dine fremskridt, hvilket for mange kan virke særdeles motiverende og inspirerende.

Hold dig i gang med et Garmin Vivofit 2

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at et Garmin Vivofit 2 er en rigtig god investering, hvis du føler, at du er klar til at tage et skridt mod en endnu sundere livsstil. Det er nemlig udstyret med flere funktioner, der kan være med til at holde dig motiveret. Du kan blandt andet gøre brug af stopursfunktionen til at registrere aktiviteter, der har med tidtagning at gøre, hvilket kunne være dine gå- eller løbeture, som kan gemmes og sendes direkte til Garmin Connect.

LÆS OGSÅ:  Skridttæller test - Hold regnskab med dine skridt

Der er ligeledes mulighed for at parre din Vivofit 2 med en pulsmåler under dine træningsaktiviteter, hvilket selvfølgelig kræver, at du køber en pulsmåler separat, da det ikke er noget, der medfølger. Det kan du blandt andet bruge til at registrere dine puls- og zonedata, hvilket kan give dig mere nøjagtige oplysninger om forbrændte kalorier, som du ikke kan få med andre former for udstyr og apps.

MyFitnessPal

Hvis du ønsker at føre en mere detaljeret oversigt over dit kalorieforbrug, så kan du med fordel vælge at oprette dig hos MyFitnessPal, da det lige netop vil kunne give dig muligheden for at registrere dit kalorieforbrug mere detaljeret. Det kræver naturligvis at du sørger for at linke din konto hos MyFitnessPal til din konto hos Garmin Connect, hvilket oven i købet også vil give dig muligheden for at sammenligne dit kalorieindtag med dit samlede antal forbrændte kalorier, som din Vivofit 2 fra Garmin registrer i løbet af dagen.

Det er ikke blot spændende at følge med i dette, men det er faktisk også noget, der kan være med til at motivere dig til at motionere mere og dermed også opnå en meget sundere livsstil, hvorfor det bestemt må siges at være en rigtig god idé at gøre brug af dit Garmin Vivofit 2 sammen med en konto hos både MyFitnessPal og hos Garmin Connect.

Se nærmere på dine tal fra alle enheder

Én af de mest spændende ting ved Garmin Vivofit 2 er naturligvis at du får muligheden for at indsamle en lang række forskellige informationer på daglig basis, som det selv sørger for at synkronisere på helt og aldeles automatisk med din konto hos Garmin Connect. Her får du efterfølgende muligheden for at få et komplet overblik over dine fremskridt, du kan tilmelde dig forskellige typer af online-udfordringer og du kan ligeledes også opnå virtuelle medaljer, der kan give dig ekstra motivation til at yde endnu mere og dermed også forbrænde endnu flere kalorier.

Det er de færreste, der ikke kan finde ud af, at gøre brug af Garmin Vivofit 2, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at det er ganske simpelt at komme i gang – og du kan desuden også altid se nærmere på dine tal fra enten din PC eller fra din smartphone med app’en Garmin Connect Mobile, som virker på stort set alle former for mobile enheder.

LÆS OGSÅ:  Spinningcykel test - Sådan finder du den bedste spinningcykel til dit behov

Se en video og lær mere om Garmin Vivofit 2

Hvis du har fundet en interesse for Garmin Vivofit 2 og gerne vil høre mere om, hvad du kan bruge det til, hvad der adskiller det fra andre aktivitetstrackere og hvorfor du bestemt skal ud og investere i et Vivofit 2, så er det absolut nemmeste blot at se videoen nedenfor, hvor Garmin Vivofit 2 bliver grundigt gennemgået. Videoen er udarbejdet af Garmin selv og derfor vil den også komme ind på alle relevante specifikationer og informationer, der har relevans for dig som forbruger og mulig køber af aktivitetstrackeren. Se videoen nedenfor – den kan med garanti besvare alle dine spørgsmål:

Specifikationer

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Garmin Vivofit 2 kan bryste sig af rigtig mange forskellige ting, så derfor er der ganske enkelt heller ikke mulighed for at belyse alle informationer og specifikationer om Vivofit 2 her på siden, eftersom listen vil være næsten endeløs. Derfor har vi udvalgt de mest relevante specifikationer, som du kan finde nedenfor:

  • Kalorietæller: Ja
  • Virtuel partner: Ja
  • Vibratoralarm: Ja
  • Vandtæt: Ja
  • Trådløs dataoverførsel: Ja
  • Vægt: 25,5 gram
  • Mere end 1 års batterilevetid
  • Del dine fremskridt på Garmin Connect

Hvor kan jeg købe Garmin Vivofit 2?

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil ud og investere i et Garmin Vivofit 2, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal købe den på nettet.

Der findes rigtig mange fysiske forretninger rundt omkring i landet, hvor du har mulighed for at købe en Vivofit 2 fra Garmin, men hvis du gerne vil være sikker på, at du ender med at købe den til den bedste pris, så skal du selvfølgelig finde den på nettet.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.