Gasgrill test – Find den bedste gasgrill til dit behov

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi kender det alle sammen! Solen står højt på himlen, termometeret viser omkring 30 grader, arbejdstøjet er skiftet ud med noget mere behageligt og hele familien råber på mad fra bål – og serveret i det fri. Denne gasgrill test hjælper dig til at finde den gasgrill, der passer bedst til at opfylde dine behov.

Det danske vejr er som bekendt ikke altid foreneligt med at spise udendørs, men at lave det på bål, altså grille, er blevet et helårsprojekt for mange. Ikke mindst med udbredelsen af gasgrillen, som de senere år har fået bedre og bedre tag i danskerne. Af flere årsager.

Kulgrillen er stadig den mest udbredte grilltype i Danmark, men flere åbenlyse fordele ved brug af gasgrillen gør, at vi oftere og oftere slår vores kærlighed på den. Og derfor har vi set lidt på udvalget – og fordele og ulemper – så du er godt forberedt næste gang, der skal investeres i en gasgrill til husstanden. Først et lille overblik over produkter, vi har fundet gennem vores research:

Bedst i test

Broil King Crown 320

 • Mange års garanti
Billig og god

Morsø Forno Gas

 • Rustikt og eksklusivt udseende
ForhandlerModelMål (cm)Areal (cm)VægtBrændereBordePris
Weber Q3200110x127x5363x4538 kg222.999,-
Eva Solo Box34x60x4031x3711 kg2Ingen3.832,-
Morsø Forno Gas42x55x58Ø=4819 kg2Ingen2.499,-
Weber Spirit II E-310113x132x6960x4652 kg323.299,-
Broil King Crown 320125x56x11748x44-323.499,-
Napoleon TravelQ Pro285X103x112x5037x5419,5 kg222.807,-
Weber Genesis II EP-335 GBS122x150x7468x4865 kg328.456,-

Hvilken gasgrill skal jeg vælge?

Gasgrill-markedet er nærmest uendeligt. En transportabel gasgrill kan fås til under 1.000 kr., og hvis man ønsker sig et mindre udekøkken, kan prisen sagtens løbe op i 20.000 kr. Eller mere. Så det er vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser om, hvilke behov der skal dækkes?

 • Hvor stor en husstand skal der laves mad til?
 • Skal grillen kunne transporteres, fx til stranden, til campingvognen, til båden eller måske sommerhuset af og til?
 • Mobilitet er også relevant, hvis grillen kun skal bruges ved egen bolig. Skal den kunne flyttes efter brug, eller kan den have sin faste plads under halvtag eller anden overdækning?
 • Hvad skal grillen have af ekstraudstyr? Skal der være en varmeplade til at brune bøfferne eller stege det magre kød, eller er der behov for et varmeblus til dampning af grøntsager eller til at holde den lækre rødvinssauce varm?

Hvis man ser bort fra grillturen til stranden, bør overvejelserne gå i retning af en gasgrill med et par blus eller mere til den store – eller festglade – familie. Har man lyst til mere end at stege, fx koge, bage, lune osv. så dyrk mulighederne for ekstraudstyr til din grill.

Ikke overraskende vælger mange at starte med en relativt billig gasgrill og opgraderer så, når man bliver klogere på, hvad der er den bedste gasgrill til netop ens eget behov. Vi har i den følgende gasgrill test samlet lidt inspiration til dig, så du kan finde den bedste gasgrill til dit behov. Vi har samtidig fundet nogle bud på forskellige gasgrill, baseret på vores research af tests, anmeldelser mm.


Weber Q3200 gasgrill – Kompakt grill med god grillplads

test gasgrill
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.999 kr.
Set til
3.499 kr.
Set til
3.499 kr.
Set til
4.343 kr.
Set til
4.724 kr.

Verdens bedste gasgrill, vil mange sikkert udbryde, når talen falder på Weber. Indiskutabelt er det dog, at Weber i mange år har domineret grillverdenen og har formået at skabe en brand, som stort set alle kender, og derfor har vi også fundet en i vores gasgrill test.

Weber Q3200 er en kompakt gasgrill, hvor der trods kompaktheden alligevel kan blive plads til en hel steg. Grillristen, der er udført i emaljeret støbejern, har nemlig et samlet grillareal på godt 0,28 m2.
Q3200 har 2 brændere og 2 sideborde. Sidstnævnte kan klappes ned – eller tages helt af, hvilket gør opbevaring betydeligt lettere.

Af tilbehør kan nævnes en stegerist og en bradepande. Begge dele følger med, men derudover har Weber et imponerende tilbehørsprogram, som kan tilfredsstille selv den mest krævende gasmester.


Eva Solo Box gasgrill – Lille og fleksibel

Bedste gasgrill
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3.832 kr.
Set til
4.995 kr.
Set til
4.995 kr.

Eva Solo Box er denne gasgrill test mindste med en vægt på kun 11 kg og ydre mål på 34 x 60 x 40 cm – og et grillareal på knap 0,12 m2.

Gasgrillen med den minimale størrelse henvender sig primært til altan-folket, eller friluftsfolket som ønsker en mobil gasgrill, som de kan tage med i campingvogn, båd e.l.

Eva Solo Box har 2 brændere, hvilket giver mulighed for at anvende både direkte og indirekte varme i sin tilberedning af maden.

Direkte varme er til råvarer med kort tilberedningstid, fx steaks, fisk og pølser, mens den indirekte varme er velegnet til større udskæringer og hel kyllinger.


Morsø Forno Gas – En flot og funktionel gasgrill til terrassen

bedst i test gasgrill
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.499 kr.
Set til
2.595 kr.

Sig navnet Morsø – og de fleste vil svare: Brændeovn! Og slægtskabet med Morsøs legendariske brændeovne fornægter sig da heller ikke ved denne gasgrill.

Morsø Forno Gas har et rustikt og eksklusivt udseende. Grillen henvender sig til dem, der sikkert har et fast ståsted i livet – men ikke et fast ståsted til grillen på terrassen! Og med 19 kg dødvægt er den absolut flytbar, men nok ikke velegnet til at smide i bagagerummet, når turen går til stranden.

Gasgrillen har to brændere, en solid støbejernsrist og et udvendigt termometer. Et højt kuppellåg gør, at der er plads til stege i Morsø Forno Gas.


Weber Spirit II E-310 – Et godt valg til den kvalitetsbevidste

Gasgrill test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3.299 kr.
Set til
3.379 kr.
Set til
3.699 kr.
Set til
4.999 kr.
Set til
5.249 kr.

Her er endnu en Weber-gasgrill i vores gasgrill test med en behagelig og god størrelse. Weber Spirit II E-310 dækker familiens behov og mere til. Grillarealet er på 60 x 46, hvilket gør den perfekt til terrassen.

Den er udstyret med 3 rustfrie brændere, der gør grilljobbet behageligt og hurtigt, samtidig med at den kan rengøres så let som ingenting. Gøres det konsekvent, har du altid en lækker og god grill, der er klar til brug.

Ved køb af Weber Spirit II E-310 får du:

 • en gennemtænkt og elsket grill
 • en grill til den store familie
 • hurtig og nem rengøring.

Gourmet BBQ

Selv en meget uerfaren grillmester vil få en rigtig god oplevelse med Weber Spirit. Den har 2 sideborde, hvor den ene kan klappes sammen. Den har termometer, bundhylde, Infinity gastændersystem, som optimerer sikkerheden fra start til sluk, og porcelænsemaljeret flavorizer bars. Det er så meget ekstraudstyr og hjælp at hente, at kyllingen eller den røde bøf næsten er umulig at stege forkert.

Der er endda et grease-system. Det leder fedt og saft væk fra grillen og leder det effektivt ned i en beholder, som tømmes efter brug. Ristene er selvfølgelig fremstillet i støbejern, så de kan holde til den høje og direkte varme fra brænderne.

Specifikationer:

 • Grillareal på 60 x 46 cm
 • 3 rustfrie brændere
 • Støbejernsrist
 • 2 sideborde – det venstre kan foldes sammen
 • Grease-system.

Broil King Crown 320 – God gasgrill til prisen

bedste gasgrill
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3.499 kr.
Set til
3.499 kr.

En mindre gasgrill, dog stadig med rigelig plads til familien, er Broil King Crown. Den er konstrueret i de rette materialer, har en god størrelse, er effektiv og har selvfølgelig det udstyr, som alle grillmestre drømmer om.

Ristene er af smedejern, kan hurtigt børstes rene og giver de rette grillmærker på dit kød. Broil King Crown 320 er en god grill, der klæder alle terrasser. Den egner sig godt til dem, der elsker duften af kød og grøntsager på grillen. Gastænderen er elektrisk, og gastanken gemmes fint væk under grillen i opbevaringsrummet.

Ved køb af Broil King Crown får du:

 • jævn flammefordeling
 • en grill til hele familien
 • mange års garanti.

Højteknologisk gasgrill

Broil King Crown 320 snyder dig ikke for ekstraudstyr – tværtimod. Den har såkaldt single-tube, hvilket sørger for, at varmen fordeles jævnt på hele grillarealet. Hvis du har oplevet en ujævn gasgrill, ved du, hvor irriterende en upålidelig gasgrill kan være.

Producenten bag den gode grill har også skabt Flav-R-Wave, hvilket ikke er en superhelt eller rapper. Det er et grillsystem i rustfrit stål, som sørger for, at dampen fra fedt og grønt ikke siver ud i den blå luft, men søger tilbage ind i kødet og giver dybere og rigere smagsnuancer.

Du kan selvfølgelig se temperaturen, når du steger. Og alle komponenter, som er støbt i aluminium, får du garanti på. Faktisk hele 10 år, og du får også 5-år på brænderne.

Specifikationer:

 • Grillareal på 48 x 44 cm
 • 3 rustfrie brændere
 • Flav-R-Wave
 • Elektrisk gastænder
 • 2 sideborde.

Napoleon TravelQ Pro285X – Smart, flytbar gasgrill

transportabel gasgrill
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.807 kr.
Set til
3.249 kr.

En virkelig smart og lidt mindre grill får du med Napoleon TravelQ Pro 285X. Den er optimal til dig, der ikke altid griller det samme sted.

Det kan være til den store have eller til byboeren, som skal have grillen med i en park, på stranden eller andet. Napoleon TravelQ Pro285X pakkes nemlig utrolig nemt og sikkert sammen og kan trilles, som var det en rejsekuffert. Og så griller den meget bedre end en engangsgrill.

På altanen kan den også sagtens stå. Der er en elektrisk gastænder, 2 brændere, og låget er fremstillet af støbejern.

Støbejernet kan tåle høj varme og holder varmen inde. Dog er det en tung løsning, som kan give vanskeligheder under transporten, hvis man ikke løfter jern i fitnesscentret.

Ved køb af Napoleon TravelQ Pro 285X får du:

 • en mobil grill
 • en grill til en lille familie
 • 10 års garanti.

Transportabel grill

Udfordringen for mange af de små, nemme og transportable grill er, at de ofte er af en væsentlig ringere kvalitet. Det er ikke tilfældet med Napoleon TravelQ Pro285X. Det er en god grill med termometer, støbejernsrist og individuelle brændere. Alle i parken eller på stranden kommer til at kigge misundeligt på din grill.

Med det smarte design skal du klart undgå at købe en for stor gastank. Det vil give dig yderligere vanskeligheder, når den skal transporteres rundt, medmindre du har en smart løsning til gasflasken. Der medfølger regulatorsæt til gasflasker på 5 og 10 kg.

Specifikationer:

 • Vægt på 19,5 kg
 • Støbejernsgrill
 • Støbejernsrist
 • Elektrisk gastænder
 • 2 faste sideborde.

Weber Genesis II EP-335 GBS – Gasgrillen der har det hele (og mere til)

bedst i test gasgrill
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
8.456 kr.
Set til
8.499 kr.
Set til
9.999 kr.
Set til
12.599 kr.

Sidste gasgrill I vores gasgrill test er den gode grill Weber Genesis II EP-335 GBS. Den er faktisk mere end bare en god grill. Weber-grillen er nærmest uden sidestykke og vil tænde lys i alle grillentusiasters øjne.

Den har varmehylde, termometer, hele 3 brændere, elektrisk gastænder, opbevaringsvogn og masser af tilbehør. Risten er igen med flavorizer bars, som giver kødet og grøntsagerne den lækre og uforglemmelige grillsmag, som du søger.

Ved køb af Weber Genesis II EP-335 GBS får du:

 • en komplet grill
 • en grill til den store familie
 • 10 års garanti.

Alt, du drømmer om

Weber Genesis II EP-335 GBS har tænkt over alle de ting ved grillarbejdet, som du måske ikke altid bemærker. Kvaliteten af risten, opbevaringsrummet og håndtaget er af så stærk og god en kvalitet, at Weber giver dig hele 10 års garanti.

Sidebordene kan pakkes væk, hvis du skal bruge mere plads ved siden af grillen. På sidebordet til højre kan du holde maden varm med en sidebrænder. Varmen i grillen kan desuden nå nye højder med Sear Station-brænder, hvilket dog kun sker, hvis du er omhyggelig med at skrue den helt i vejret.

Generelt er Weber Genesis II EP-335 GBS bare en virkelig gennemtænkt grill. Manden, der har alt og elsker gadgets, vil elske denne fødselsdagsgave. Du får du en perfekt tilberedning af jeres grøntsager og kød, hver eneste gang der grilles til den store familie.

Specifikationer:

 • Grillareal på 68 x 48 cm
 • Sidebrænder og 2 sideborde
 • Sear Station-brænder for ekstra varme
 • Flavorizer Bars
 • Varmehylde og gastænder.

Gasgrill test – Duellen

Vi har kigget på nogle fordele og ulemper ved hhv. gas- og kulgrill.

Fordele ved gasgrillFordele ved kulgrill
En gasgrill tager kun 5-10 minutter om at blive varm, hvor grillkul som bekendt kan være svære at tænde op.Med en kulgrill får madvarerne den klassiske røgede grillsmag.
Tilberedning af maden går hurtigere i en gasgrill end i en kulgrill.Der er lidt mindre vedligeholdelse ved en kulgrill, da der ikke er slanger, regulatorer, brændere osv., der skal gennemgås.
Temperaturen er lettere at styre i en gasgrill.Kulgrillen er typisk billigere end gasgrillen.
Gasgrillen har ofte mere udstyr som fx stegeplade eller varmeblus, som giver flere muligheder for tilberedning af maden.
Gasgrillen er mere velegnet til helårsbrug, da den er hurtigere og som udgangspunkt kræver mindre opmærksomhed.

Anbefalinger – Vælg den bedste gasgrill til dit behov

At grille kræver forsigtighed og ikke mindst respekt for, at det kan være farligt. Derfor skal der altid være stort fokus på sikkerheden. Og specielt, når det gælder gasgrill, skal man være opmærksom på vedligeholdelsen, fx utætheder i slangen og omkring regulatoren, så der ikke siver gas ud. Og husk at afmontere slangen efter brug.

Hvis du vælger en bærbar gasgrill, så undersøg hvilken type gasbeholder, grillen anvender? Det er vigtigt, at du kan få fat i dem, når gassen slipper op – også når du er på farten og ikke præcist ved, hvem der forhandler dem.

Det danske klima er som bekendt svingende og ustabilt, så hvis du vælger en gasgrill, der skal stå ude i alt slags vejr, bør du undersøge gasgrillens materialevalg på de forskellige komponenter, så du kan supplere med plejemidler, der kan forebygge rust, misfarvning, blegning osv.

Hvis du – ligesom mig – har 10 tommelfingre, så undersøg, om din nye gasgrill leveres helt eller delvist samlet? Eller om du selv skal i gang med værktøjskassen, inden du kan komme i gang med det sjove?

Vi håber, du har fået en masse inspiration i denne gasgrill test til dit næste køb af en gasgrill, så du nu kan vurdere, hvad den er den bedste grill for dig!


Relaterede indlæg

Mangler du ting til terrassen til at lave en hyggelig grillaften? Så læs vores parasol test, markiser “bedst i test” eller terrassevarmer test.

Du kan også opgradere udstyret i køkkenet så forberedelsen af maden bliver en leg. Læs f.eks. vores kokkeknive test, og find den bedste kokkekniv til dig. Prøv også en sous vide og en vakuumpakker for at få det bedste stykke kød. Læs vores sous vide test og vakuumpakker test. Og til desserten kan du finde en ismaskine i vores ismaskine test.

Hvis i bliver mange gæster og du ikke lige har plads til alle ved dine havemøbler, så kan du supplere op med et campingbord. Find en model i vores campingbord test.

Og efter en lang dag og grillaften er det vigtigt at få restitueret godt, og få en god nats søvn. Opgrader din seng med en ny boxmadras, kontinentalseng eller elevationsseng. Du kan også blot opgradere din nuværende seng med en ny topmadras eller springmadras. En ny sovesofa kan både pynte og være funktionel. Læs mere om disse i vores sovesofa test.


Kilder


Gasgrill test 2020

Skal du vente helt til sommer, før du kan grille lækre røde bøffer i haven? Svaret er nej. Grillvejret er ligegyldigt, når du har en gasgrill, du hurtigt og effektivt kan tænde op i. Med en gasgrill er det derfor slut med at vente på, at grillstarteren får varmet kuldene op, og du slipper oveni købet for sod på næsen og kulpletter på terrassen.

Der findes mange forskellige slags gasgrill – fra store amerikanere til de lidt mindre af slagsen, og det kan til tider være svært finde rundt i, om kvalitet og design følger trop. Er du interesseret i at få gennemgået nogle af de bedste gasgrill på markedet med mærker som Charbroil og Outdoorchef? Så læs videre i denne gasgrill test her.

Den bedste gasgrill

I gennemgange i vores gasgrill test vil du blive introduceret for vores bud på 6 af de bedste gasgrill på markedet lige nu ud fra grundig research af anmeldelser, tests mm. Dit behov er ikke nødvendigvis det samme som naboens, og derfor kan du nu blive klogere på, hvilken gasgrill der passer bedst til dig. Skal den eksempelvis være rund eller firkantet?

Skal der være plads til mange bøffer eller bare nogle få? Der er mange forskellige typer gasgrill, og vores gasgrill test vil berøre et bredt sortiment, så du helt sikkert bliver i stand til at finde den rigtige.


Charbroil gasgrill T-47G

Gasgrillen fra Charbroil i vores gasgrill test er en ægte amerikanergrill i stål, og mærket har stor erfaring på markedet, da de har lavet grill af topkvalitet siden år 1948. Det ekstraordinære ved Charbroil gasgrill T-47G er det smarte infrarøde system, som mærket desuden er meget anerkendt for.

”Tru-Infrared” muliggør, at varmelegemet bliver opvarmet af brænderne, som herefter giver varmen til det mad, der opvarmes på grillen. Resultatet er, at kødet bliver tilberedt på en måde, så saften bevares, og du undgår derfor en kedelig omgang tørt kød.

Er du alligevel bange for at give kødet for meget? Så frygt ej. I varmezonerne er der termometer, og du kan herved hurtigt regulere, om temperaturen skal være varmere eller koldere. På den måde sikrer du, at du har kontrol over maden.

Som en ægte amerikanergrill er Charbroil gasgrill T-47G en af de lidt større af slagsen med mål på 79 x 47 centimeter.

Du skal derfor ikke være bange for at komme til at mangle plads. Der er i alt 5 brændere i gasgrillen med elektronisk tænding, hvor 4 af dem bruges i det store grillareal, der kan indstilles, så du også får 4 forskellige varmezoner.

Det smarte ved at kunne indstille gasgrillen i forskellige varmezoner er, at du både sparer tid, da flere forskellige madvarer kan grilles på en gang, og at du undgår, at grillmaden bliver tilberedt forkert.

Den femte brænder fungerer som en sidebrænder, så du ovenikøbet kan koge kartofler eller andre grøntsager imens, du griller. Desuden giver de to sideborde dig ekstra plads, der kan fungere som et lille udekøkken.


Outdoorchef City 420 Gasgrill Vanilla

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.649 kr.

I en helt anden boldgade finder vi Outdoorchef City 420 Gasgrill Vanilla. Er du til de runde former? Så er gasgrillen fra Outdoorchef lige noget for dig.

Grillen er nemlig en af de få gasgrill, der også er en kuglegrill. Modellen er en af de mere kompakte af slagsen, men har alligevel et grillareal på 42 centimeter.

Det schweiziske mærker går bestemt ikke ned på kvaliteten og er et anerkendt et af slagsen blandt anmeldere. Outdoorchef City 420 Gasgrill Vanilla er udstyret med en tragtteknologi, der beskytter mod irriterende røgudvikling, som ellers ofte forekommer på grund af fedt fra maden.

Tragtsystemet gør også, at maden beskyttes mod stikflammer, der kan give en ubehagelig smag. Derudover har gasgrillen alsidige kvaliteter, da den kan grille både indirekte og direkte.

Det førnævnte tragtsystem spiller her også en rolle, da systemet gør, at arealet til indirekte stegning næsten ikke formindskes, da det er næsten samme størrelse som selve grillens 42 centimeter. Hvis du vil stege indirekte, er der derfor stadig plads til rigtig store stege, fjerkræ med mere.

Gasgrillen fra Outdoorchef er en af de lidt mindre på markedet i forhold til de store amerikanskinspirerede grills, hvilket gør den meget mere fleksibel. Outdoorchef City 420 Gasgrill Vanilla kan nemlig let fragtes til både strand, picnic, altan eller have.

Så der er ingen undskyldninger for ikke at lave lækker grillmad i det fri. Desuden leveres gasgrillen med både understel med lange ben, indbygget termometer – så du lettere kan tilberede maden – og med effektiv piezo-tændning.


Nexgrill gasgrill – 5B DeLuxe

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
5.495 kr.

Den rusfrie gasgrill Nexgrill – 5B DeLuxe kan nemt sætte gang i store amerikanskinspirerede barbecuefester. Det amerikanske mærke Nexgrill er intet mindre end den tredje største gasgrilldistributør i Nordamerika.

Grillen er udarbejdet af professionelle fagfolk på markedet, er let anvendelig og kan bruges til enhver grillentusiast. Det er bestemt ikke luftkasteller, at gasgrillen hedder 5B DeLuxe, da der er tale om en gasgrill, hvor kvaliteten er i top. Gasgrillen er en af de store af slagsen med et grillareal på 84,2 x 43,2 cm, hvilket giver rigtig god plads til at grille til mange på én gang.

Der er derfor ingen undskyldning for ikke at invitere til amerikanergrillfest med gasgrillen fra Nexgrill. Og så har grillen også et rigtig flot og maskulint design med sin robusthed og farve i sort rustfrit stål.

Gasgrillen har hele 5 hovedbrændere og 1 sidebrænder. Med den ene særskilte sidebrænder kan du lave eksempelvis grøntsager eller kogte rodfrugter ved siden af, og gasgrillen giver på den måde fornemmelsen af et lille udekøkken.

Samtidig har gasgrillen sidebord til hver side af grillen, så du har ekstra plads til at stille fade eller lave marinade med mere, imens du griller. 5B DeLuxe har også et opbevaringsskab, hvor gasflasken kan anbringes, når grillen ikke er i brug.

Derudover er brandet Nexgrill anerkendt for sine tekniske bedrifter, og 5B DeLuxe kan derfor bryste sig med et optimeret varme og gasforbrug. Gasgrillen har også indbygget termometer, så du ikke skal være bange for at give kødet for meget eller for lidt varme.


Charbroil gas grill T-22G

Der er allerede blevet gennemgået en gasgrill fra Charbroil i testgennemgangen, men derfor skal du ikke snydes for den mindre model T-22G.

Gasgrillen her er lidt mindre end sin storebror og er derfor oplagt, hvis du ikke har så meget plads i haven eller på altanen. Selvom den er mindre, er kvaliteten dog ikke mindre god. Gasgrillen har, ligesom den tidligere Charbroil-model, en varmeteknik, der gør, at en infrarød varmestrøm mindsker risikoen for tørt kød.

Du sikrer herved en jævn stegning, hvor saften og kraften bliver inde i bøffen. Samtidig gør det infrarøde system, at gasgrillen beskytter mod opflamning, og derved undgår du den bitre smag af alt for branket kød.

Charboil gasgrill T-22G har to varmezoner. På den måde kan du nemt og effektivt stege grøntsager i den ene zone og kød i den anden. Det ekstra smarte er, at hver zone har sit eget særskilte termometer og sin egen brænder, og du kan herved effektivt regulere temperaturen i hver side.

Du skal derfor ikke være bange for at miste kontrol over at have flere elementer i gang på samme tid. Som en bonus kommer du også automatisk til at bruge mindre gas, når du har nemt ved at kontrollere varmen.

Grillarelaet er på 47 x 47 centimeter, og selvom den er mindre end de lidt større modeller, er der stadig plads til en god omgang kød og grøntsager. Modellen her er i stål, men den fås også i sort, og du kan herved vælge den farve, der passer bedst i din have.


Outdoorchef Ascona 570 G

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
5.099 kr.

Outdoorchef har ikke bare lavet den tidligere beskrevne runde gasgrill, men mærket har også lavet den roste model Ascona 570 G. Gasgrillen har et yderst stilsikkert look i et moderne og klassisk design.

I forhold til den anden Outdoorchef model er prisen dyrere, men så får du altså også ekstra kvaliteter for pengene. Ascona 570 G er større end den tidligere Outdoorchef model med et grillareal på 54 centimeter.

Hvis du er interesseret i den runde form, men gerne vil have lidt mere areal at gøre godt med, er Ascona 570 G altså et oplagt valg. Gasgrillen har et vejrbestandigt stel med solide hjul, der kan holde til lidt af hvert.

Derudover har låget den smarte funktion, at det er hængslet, så du får en effektiv åbning/lukning af grillen og ikke skal tænke over, hvor låget skal sidde, når du tilbereder maden. Ascona 570 G er udstyret med en vendbartragt-funktion, og du kan på den måde grille på både direkte og indirekte varme.

Gasgrillen har til forskel fra den tidligere nævnte Outdoorchef-gasgrill 2 brændere. Herved kan du vælge blot at bruge halvdelen af grillen, hvis du kun har få ting at tilberede, eller du kan tilberede forskellige råvarer, der skal have forskellige temperaturer på samme tid. En effektiv og tidsbesparende funktion.

Det er ligegyldigt, om du er høj eller lav. Gasgrillen fra Outdoorchef Ascona 570 G har nemlig ben, der nemt kan justeres i højden. Du kan derfor sikre den helt sikre arbejdsstilling for dig og grille i flere timer uden at få ondt i ryggen.


COBB Premier Gas

Premier Gas fra COBB er et rigtig godt økonomisk alternativ, hvis du ikke er interesseret i de store amerikanergrill.

Gasgrillen bruger, i modsætning til de andre nævnte, gasdåser med en blanding af butan/propan, men ved køb af en adapter og regulator kan du også benytte en gasflaske.

COBB grillen, der stammer fra Sydafrika, har fået flere kåringer og har blandt andet vundet en pris som årets opfindelse i ”Times”.

En COBB Premier Gas grill er derfor et valg, du ikke kommer til at fortryde, hvis du gerne vil have en kvalitetsgrill i lille format.

En effektiv feature ved Premier Gas er, at du ikke behøver at bruge tid med stålbørste, efter du er færdig med at grille. De rustfri dele kan nemlig tåle at komme i opvaskemaskinen. Det må man vist kalde nemt og effektivt. Samtidig er gasgrillen konstrueret, så der er en isoleret varmekilde i midten af grillen, der er omringet af et tykt lag isoleret stål.

På den måde kan du flytte rundt på grillen, selvom den er flere hundrede grader varm indeni. Derudover har Premier Gas en vægt på blot 4 kg., og den er derfor meget let at flytte rundt på. Derfor bliver den også brug af mange camping og bådentusiaster.

Selvom grillen er forholdsvis lille med en højde og bredde på 30 centimeter, er der dog ingen fare for, at hele familien ikke bliver mætte. I renden kan der eksempelvis laves grøntsager, imens kødet tilberedes på risten, og den kan sagtens rumme en hel kylling eller steg. Grillen indeholder desuden: Løftegaffel, inderskål, låg, grillplade og rustfribase.


Gasgrill test – Er du bange for at komme til at savne kulduften?

Så læs videre om tre oplysninger, der tæller for at vælge gasgrill frem for kulgrill.

Af begge typer grill kan du finde produkter, der er i den meget dyre eller i den lidt billigere ende af skalaen i vores gasgrill test. Dog koster en god gasgrill ofte lidt flere knaster end en god kulgrill, men i længden kan det faktisk lidt bedre betale sig med gas.

En kulgrill kan nemt komme til at samle støv i garagen, når årstiden siger efterår i stedet for sommer. Med en gasgrill er det imidlertid hurtigt at tænde op, da den kun skal bruge omkring 5-10 minutter på at blive varm i modsætning til en kulgrill, der tager omkring 30 minutter. Det er med en gasgrill derfor mere overskueligt at gå ud i kulden for at lave grillkød en kold hverdagsaften.

Det kan med en kulgrill være lidt af en videnskab med temperaturskifte. Med en gasgrill er dette meget lettere, da du kan dreje på temperaturen, ligesom du er vant til med et almindeligt komfur. Du mindsker herved risikoen for at brænde dit kød og grøntsager på. Smart, ikke?

Nu er det altså op til dig at finde frem til din yndlingsgasgrill. Køb den allerede i dag, og glæd familien med en ordentlig omgang bøffer.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor meget gas bruger man til en gasgrill?

Gasgrillens brug af gas varierer – undersøg derfor din gasgrill. Et skøn er 10 kg på 6 måneder ved jævnlig brug af gasgrillen.

Hvordan tænder man en gasgrill?

Du tænder en gasgrill ved at tænde for gassen og sætte ild til flammen. Langt de fleste gasgrill har en elektrisk gastænder, så du slipper for at bruge lighter eller tændstikker.

Hvad er indirekte varme på en gasgrill?

Indirekte varme er, når du griller kød eller grønt, uden at flammen rammer kødet direkte. Det kan være med varmehylde eller individuelle brændere.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (5 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.