Glattejern test – Få flot, glat hår med et godt glattejern

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Det flotte glatte hår er en klassisk go-to både til hverdag og fest. Looket er tidløst og ses på kvinder i alle aldre. Som teknologien har udviklet sig, er glattejernet landet i hænderne på alle de, der ønsker en trofast hjælper i kampen mod krusede, krøller.

At opnå den fine, elegante håropsætning kræver med en ældre model tid og tålmodighed. Nogle glattejern garanterer brugeren mere irritation over ventetid og ineffektivitet, end det sikrer flot, glansfuldt hår.

Derudover har man med et billigt, gammelt glattejern købt sig en stensikker billet til usundt, slidt hår. Mandag morgen med et glattejern, der ikke vil blive varmt på mindre end et kvarter, er næppe nogens yndlingsscenarie, men for mange med outdated udstyr er det desværre realiteten.

Man kan og bør med fordel udskifte sin ældre model. Markedet bugner af muligheder for at glatte sit hår til de smukkeste looks uden at skade sit hår. Kvalitetsglattejern tilbyder sin bruger diverse innovative egenskaber, der gør glatningen til et kort pit stop, inden håret sidder perfekt. I denne guide vil du blive introduceret til de bedste bud på det moderne glattejern, der findes på markedet lige nu.

Glattejernene er alle forskellige lige fra det den hårbørstelignende glattebørste fra Babyliss til Phillips’ bud på et professionelt glattejern til nybegynderen. Alle stylerne kan købes i dag – så behøver glattejernet ikke længere være din primære bekymring i de travle morgentimer.


Phillips HPS930/00 Glattejern

→ Set hos Elgiganten.dk til 499 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 528 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 540 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 549 kr.

→ Set hos Gucca.dk til 660 kr.

Phillips Pro-glattejernet er med hjælp af nye teknologi et egnet elektrisk glattejern for dem, der sætter deres eget hår professionelt eller bare har krav til, at deres udstyr er i orden. Ingen ønsker kruset og ødelagt hår. Hvis du bruger et glattejern af ringe kvalitet, risikerer du at udsætte dit hår for mere skade end gavn.

Modellen her fra Phillips er designet med fleksible og ionbehandlende plader, der giver øjeblikkelig pleje. De fleksible plader sikrer også, at hvis du kommer til at trykke for hårdt under glatningen, så vil pladerne flytte sig. Ionbehandlingen består i, at negativt ladede ioner udrydder statisk elektricitet, så håret ikke kruser og i stedet får en smuk glans.

Glattejernet har en maksimal temperatur på 230°C. Temperaturen holdes konstant på den indstillede temperatur, så håret ved glatning får det mest ensartede resultat. Du vælger selv din ønskede temperatur digitalt, inden du påbegynder stylingen. Derved er du sikret absolut kontrol.

Risikoen for ulykker med det yderst varme glattejern kan forekomme høj. Funktionen ThermoGuard forhindrer utilsigtet varmeudvikling over 200°C. Hermed gør stylerens teknologi selv en aktiv indsats for at forhindre uheld. Varmelegemet er højtydende. Stylingstiden er minimeres derfor markant, da det kræver færre strøg at glatte hele håret. Den hurtige behandling, som glattejernets plader sikrer, behandler også håret mere skånsomt.

Pladerne er titaniumbelagte. Glattejern med titaniumsplader bruges også professionelt, da materialet er superrobust samt, som førnævnt, har en hurtig varmeoverførsel, der fører til den effektive glatning. Titanium har også en glattere overflade sammenlignet med keramik. Der giver ideel friktion, der formindsker skade på håret. Pladerne har en professionel længde på 110 mm, der bidrager til den hurtige glatning, da håret kan styles effektivt med det større varmelegeme.


OBH Nordica Titanium Slim Fladjern

→ Set hos ComputerSalg.dk til 317 kr.

LÆS OGSÅ:  Lysterapilampe test: Sådan finder du den bedste til dit behov

→ Set hos Proshop.dk til 323 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 328 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 328 kr.

→ Set hos CDON.dk til 404 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 429 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 499 kr.

Glattejernet fra OBH Nordica har alle de kvaliteter, en simpel, optimal styler skal have. Styleren har ekstralange plader, der sikrer, at mest muligt hår kan glattes på bedste vis. Pladerne glider gnidningsfrit gennem håret uden at gå på kompromis med dit hårs pleje.

Stylerens anvendelighed er i top med en ekstralang ledning på 2,8 meter, så du aldrig behøver at kæmpe med en for kort ledning, der besværliggør din glatteteknik. Derudover opvarmer pladerne også på omkring et minut, så du hurtigt kan begynde din styling. Temperaturindstillingerne går mellem 150 ºC til 230 ºC.

Designet er simpelt sort med sølvgrå plader. Med glattejernets minimalistiske design undgår du uden besvær at dets look bliver kitsch med tiden. Et simpelt blåt LED-lys indikerer, hvilket temperaturniveau styleren er varmet op til.


Babyliss Liss Brush 3D – HSB100E

→ Set hos Elgiganten.dk til 197 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 280 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 292 kr.

→ Set hos CDON.dk til 429 kr.

→ Set hos Nicehair.dk til 499 kr.

Som teknologien udvikler sig, opstår nye innovative tilgange til elektrisk hårstylingsudstyr. Glattebørsten er et forholdsvis nyt produkt, der hurtigt har fundet vej til manges hjem som en trofast hjælper mod morgenhåret. Med sit enkle og fine design ligner glattebørsten ligner til forveksling en almindelig hårbørste – hvis man altså ser bort fra den 1,80 meter lange ledning. Hvad der yderligere adskiller de to børster, er glattebørstens evne til at glatte enhver slags hår på rekordtid.

Børsten er letanvendelig og gør hårglatningen til en effektiv, simpel oplevelse, som hverken behøver kræve lang tid eller besværligt udstyr. Resultatet er et skinnende, blødt og lækkert glattet hår.

Glattebørsten fra Babyliss har tre forskellige temperaturniveauer, der kan justeres mellem for at finde den indstilling, der bedst passer den pågældende hårtype. Niveauerne gør det også nemt at vælge en skånsom styling. Graderne reguleres på håndtaget, hvor der sidder en on/off-knap, der både bruges til temperaturjustering, såvel som til at tænde og slukke børsten.

Glatningen sker med varmen fra børstens forskellige pigge. Børsten er udstyret med udvendige plastikpigge, der sørger for en let behandling af langt og tykt hår, mens de indre silikonepigge gør, at håret kommer tættere på varmeelementet, så det glattes ensartet. På børsten er et keramisk varmesystem, der sammen med piggene gør glatningen til et nemt gøremål. Derudover har glattebørsten en ionteknologi, der bidrager til mindre krus.


ghd gold Ò Styler

→ Set hos Nicehair.dk til 1.099 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.186 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.626 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.629 kr.

Det krusede, ødelagte hår, som nogle gamle glattejern tenderer til at efterlade, er flere gange i denne test blevet nævnt. Ganske simpelt fordi det for mange er en unødvendig skade på håret, der kunne have været forhindret, hvis blot styleren var blevet udskiftet. Ghd gold Ò-glattejernet behandler beviseligt dit hår forsvarligt, når du bruger det til styling. Stylerens teknologi efterlader håret både glat og blødere.

Generelt er glattejernets mange teknologiske egenskaber af høj standard. Styleren er produceret med en dual-zone-teknologi og en varmesensor, der ligger på tværs af hver plade, så temperaturen stabilt opretholdes på 185ºC.

LÆS OGSÅ:  Solcreme test - Find den bedste solcreme for dig og få optimal solbeskyttelse

Glattejernet når på blot 25 sek. temperaturen, så glatningen kan begynde uden ventetid. Egenskaberne giver alt i alt en effektiv glatning og et holdbart, glansfuldt look. Pladerne kan uden besvær bruges til at glatte, men også krølle og bølge håret.

Det er ikke uset, at nogle i travlheden ubevidst har glemt at slukke deres glattejern. For at undgå ulykker, er glattejernet udstyret med en indbygget sleep-mode-funktion.

Denne bevirker, at hvis styleren glemmes og ikke anvendes i 30 minutter, så slukker glattejernet blot sig selv. Dette kan være en fordel for mange, der frygter at uheldet skulle være ude med glattejernet.


Bosch PHS8667 Glattejern

Alle ønsker det bedste stylingsresultat, når de glatter deres hår. Det endelige resultat skal se stilfærdigt ud, uden at stylingen med glattejernet skabt slitage på håret.

Glattejernet fra Bosch glatter effektivt håret og har en række egenskaber, der gør det muligt at bruge styleren til utallige opsætninger – ikke blot det klassiske fladtglattede hår. Glattejernets plader har afrundede kanter, så man nemt også kan lave krøller med det.

Glattejernet er designet til at give dit hår den mest skånsomme behandling. For at minimere skade på håret forekommer en let vibration, når pladerne trykkes for hårdt mod håret.

Varmepladerne er af materialet andozied, der udøver en beskyttelse mod diverse kemikalier i hårplejeprodukter. Pladerne har en sikker holdbarhed samt en ekstra fleksibilitet, så glattejernet er bedst anvendeligt for enhver. Varmen fordeler sig jævnt i pladerne, så alt hår møder samme temperatur og styles ens.

En effektiv opvarmningstid er for mange belejligt, når man er i tidsnød. Varmet opvarmer på 25 sekunder. Som en ekstra funktion lagrer glattejernet den sidst anvendte temperatur, så det forbliver nemt at finde og genfinde den temperatur, der passer ens behov. Glattejernets maksimale temperatur er 200 °C.

En antistatisk effekt gør håret nemt at rede ud og giver det ultimative blanke, glatte look. Det sker ved permanent strøm af ioner med LED, der reducerer statisk elektricitet.


Babyliss Wet&Dry Diamond Glattejern

Nogle morgener vågner man med et morgenhår, der kan virke som et uoverskueligt projekt at få til at ligne andet end en høstak. Med Wet&Dry Diamond-glattejernet fra Babyliss er det gjort muligt at ordne hårsituationen på bedste og hurtigste vis. Glattejernet opvarmer og glatter effektivt – og det kan anvendes selv i vådt hår.

De morgener, hvor alt bare skal gå i et lidt hurtigere tempo, er der ikke noget mere frustrerende end at skulle vente på, at ens glattejern varmer. Med gamle modeller kan man risikere at trippe afventende i evigheder, før den ældre styler når en tilpas temperatur. Heldigvis tilbyder nyere, moderne glattejern alternativer til den lange ventetid. Modellen her har seks temperaturtrin, der går fra 140ºC til 235ºC. Disse sikrer, at der er et temperaturtrin, der passer dine behov. Styleren når hurtigt den varme temperatur og kan på kun 20 sekunder nå 200ºC.

Glattejernet har en Diamond Coating på pladerne, der sikrer en god varmefordeling, så håret er glattet ensartet og optimalt. Pladerne er af keramisk materiale, der slider mindst muligt, således at risikoen for, at håret knækker, mindskes. Ud over at glatte vådt hår uproblematisk, kan glattejernet også krølle håret.


Problemfrit, glat hår kræver forberedelse

Vejen til det flotte glatte hår kræver først og fremmest det rigtige udstyr, der imødekommer din hårtypes krav, samtidigt med at det glatter effektivt og jævnt. For at opnå det perfekte look bør man med stor fordel også tage et par forhåndsregler, inden man begynder glatningen.

LÆS OGSÅ:  Barbermaskine test – Få et overblik over markedets bedste barbermaskiner

Frisuren

Grimme, slidte spidser og mærkelige, ulige etager bliver fremhævet, når glattejernet først har været en tur igennem håret. Resultatet af din glatning bliver hverken pænt eller tilfredsstillende, hvis din frisure ikke er velplejet. Sørg derfor for at være flot klippet, så bliver din glatnings kvalitet i top.

Undgå hyppig hårvask

Hvis det glattede hår er en del af dit faste hverdagslook, er det en ide at overveje at skrue ned for din hårvask. Hvis du vasker dit hår for ofte, risikerer du at tørre dit hår ud, og der er næppe godt i kombination med glattejernet.

Det tørre hår kan nemlig med glattejernets belastning risikere at få dine hårrødder til at knække. Du kan sagtens skrue ned for din hårvask uden problemer eller begynde at fortynde din shampoo med vand, så hårvasken ikke bliver så belastende for håret.

Brug hårpleje

Selvom alle nævnte glattejern er designede, så de er skånsomme mod håret, er der ingen tvivl om, at hvis man ofte glatter håret, vil det påvirke hårets sundhed. Hermed ikke sagt at et godt glattejern ødelægger håret. Det kan blot være en fordel at beskytte sine fine lokker mod stylerens varme. På markedet findes et udvalg af produkter i form af lotions, spray og serummer, der alle beskytter de sarte hårstrå.

Gå efter kvalitet, effektivitet og sikkerhed, når du kigger efter dit nye glattejern. Ingen af de tre ting bør være af lav standard, da de alle er afgørende for den gode oplevelse. Det bedste færdige resultat opnås ved god teknik, men uden en medgørlig hjælper er det sjældent et tilfredsstillende look, man ender ud med.

Der er ingen grund til at lede i mormors gemmer efter forslået, gammelt udstyr eller stædigt holde liv i det glattejern, du købte for tyve år siden. Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at ændre sin oplevelse med glattejernet.

Om du er fast bruger eller ny, er der grund til at være interesseret i at afprøve styleren, der sikrer dig det bløde, glatte look. Der findes helt sikkert det produkt på markedet, der sikrer dig den bedste håropsætning, hvoraf de ovenstående uden tvivl er flødeskumstoppen. Så hvad venter du på? Den sunde, glanssikrende hårglatning er kun få klik væk.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.