Grillpande test – Et uundværligt redskab i madlavningen

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter en ny grillpande? Når man skal investere i en grillpande til hjemmet, er der forskellige aspekter, der kan være rigtig gode at tage højde for, så man er sikker på, at man vælger den type og model, der passer til lige netop til dit individuelle behov.

En grillpande er uden tvivl et redskab, der burde høre hjemme i hvilket som helst køkken, i og med at den formår at varetage en masse forskellige opgaver, når det kommer til tilberedning – her skal det bl.a. nævnes, at den kan give dig præcis samme effekt, som når du steger eksempelvis bøffer på en ganske almindelig udendørsgrill, hvilket altså vil sige, at du vil kunne grille alle årets dage. Herudover sikrer du også ved køb af en grillpande, at kødet får en fantastisk og saftig smag, hvilket rigtig mange danskere uden tvivl vil sætte stor pris på.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det sagtens kan være en smule svært at finde den helt rette grillpande, da der findes et hav af disse på det danske marked netop nu – og det er desuden vigtigt, at man vælger sin pande med omhu, i stedet for blot at vælge den første og den billigste.

Sørg derfor for at vælge en grillpande, der formår at leve op til lige netop dine personlige præferencer, og dette vil du forhåbentligt blive meget klogere på her i artiklen, hvor du vil blive præsenteret for 6 rigtig gode bud på forskellige grillpander fra de førende og mest anerkendte mærker på markedet. Herudover kan du desuden være sikker på, at samtlige pander er i særdeles høj kvalitet – og så til en yderst fordelagtig pris endda.


Staub grillpande 34×21 cm

grillpande test→ Set hos ComputerSalg.dk til 599 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 630 kr.

Den allerførste grillpande i testen er en støbejernsgrillpande fra det anerkendte mærke Staub.

Panden måler 34×21 cm, og den passer til alle typer varmekilder, hvilket er utroligt praktisk. Staub er uden tvivl en af de førende mærker, når det kommer til kulinariske køkkenelementer i støbejern i Frankrig, og det er da netop også derfor, at mange af deres produkter anvendes af kokke over hele verden.

Grunden til, at produkter fra Staub er så populære, er, at de med deres udvalg af køkkenredskaber formår at kombinere det gammeldags med det moderne, og det afspejles således tydeligt i deres unikke design. Er du dermed på udkig efter en avanceret grillpande, der kan det hele, og er du desuden villig til at betale en smule ekstra for det, kunne denne model fra Staub uden tvivl være det helt rette valg for dig.

Du kan desuden her være sikker på, at du på ingen tid vil være i stand til at stege en saftig og lækker bøf, og herudover vil de dybe riller kunne opsamle alt det overskydende fedt fra kødet.

Der er rigtig mange fordele ved at købe en støbejernsgrillpande, og en af disse er bl.a., at støbejern vil kunne holde rigtig godt på varmen, og herudover sikrer det desuden, at dit kød vil blive tilberedt hele vejen igennem, i og med at den formår at fordele varmen. Herudover er støbejern utroligt nemt at vedligeholde, og endelig er det et robust materiale, hvilket gør, at denne pande vil kunne holde i adskillige år fremover.

LÆS OGSÅ:  Sauterpande test - Find den bedste sauterpande i test

Siemens HZ390522

grillpande bedst i test→ Set hos Skiftselv.dk til 1.280 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.599 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.599 kr.

Med denne grillpande fra Siemens stiger vi endnu engang ift. prisen, men det er bestemt også noget, der vil kunne mærkes ift. kvaliteten. Modellen hedder HZ390522 og så er det en pande speciallavet til flexinduktion.

Kendetegnende ved denne type kogeplade er, at de er utroligt fleksible, hvilket helt konkret betyder, at de går ind og registrerer, hvor mange madvarer, der skal tilberedes, samt hvor meget disse varer fylder.

Ud fra dette kan den så helt automatisk aktivere kogepladen i netop de områder, hvor det er relevant på pladen, og ved køb af denne grillpande fra Siemens får du en pande, der er lavet til netop denne type kogeplade. Du har således altid mulighed for at få dine madvarer grillet, uanset om det er sommer, vinter, efterår eller forår, hvilket er en kæmpe fordel for rigtig mange danskere, der nyder at grille uanset vejret eller årstiden.

Det skal desuden nævnes, at denne HZ390522-model fra Siemens er fremstillet i aluminium, og at den herudover har en keramisk belægning. Den er ydermere det perfekte valg for dig, der går op i kvalitet, og som desuden er villig til at betale en smule ekstra for det. Der er ingen tvivl om, at du her får rigtig meget for pengene, at panden er perfekt til både grøntsager, fisk og kød. Endelig skal det nævnes, at den måler 41,5×26,5 cm, og at du således nemt vil kunne få plads til det hele uanset størrelse.


Rösle grillpande

test af grillpande→ Set hos Coop.dk til 299 kr.

I forhold til næste grillpande i testen, er vi dalet en smule i pris, men dette er bestemt ikke noget, der har nogen indflydelse på selve kvaliteten af produktet. Grillpanden er fra det kendte mærke Rösle, og den sælges hos Coop.com. Ved køb af denne model vil du nemt kunne stege et spejlæg og lave bacon samt meget andet, så du kan få lækker morgenmad tilberedt på ingen tid. Stegepanden måler 24 cm, og herudover er den utrolig nem at gøre rent, da du blot skal anvende varmt vand og sulfo.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at man bruger meget tid på at gøre en grillpande ren, og det er derfor vigtigt, at dette blot er et let og simpelt foretagende. Ydermere skal det nævnes, at modellen er produceret i emalje, og at den tåler en temperatur på helt op til 400 grader, så du kan få gennemstegt selv den største bøf. Det er desuden værd at nævne det kraftige greb i jern, som gør, at panden er sikker og stabil at anvende.

Er du således på udkig efter en grillpande i høj kvalitet til en yderst fordelagtig pris, som særligt er ideel, når det kommer til tilberedning af mad ved høje temperaturer, er denne pande fra Rösle uden tvivl det helt rette valg for dig. Herudover er du sikret permanent fæstning ved køb af denne model, eftersom den er udstyret med kvalitetssikrede nitter. Der er dermed ingen tvivl om, at du her får utroligt meget for pengene, og panden vil med garanti klæde dit køkken rigtig godt.


Gense-grillpande – Le Gourmet – Ø 28 cm

bedst i test grillpande→ Set hos Coop.dk til 599 kr.

LÆS OGSÅ:  Vaffeljern Test – Lav lækre vafler med et godt vaffeljern

Den næste grillpande i testen forhandles ligeledes hos Coop.com, men vi har denne gang at gøre med en model fra det yderst respektable mærke Gense. Modellen hedder Le Gourmet, og den måler 28 cm, og fås netop nu til en rigtig god pris, som alle vil kunne få råd til.

Ved køb af denne grillpande, er du sikret et yderst robust produkt, som du både har mulighed for at anvende i køkkenet samt på grillen udenfor.

Herudover kan du desuden vælge at vælge den til induktion, hvilket det er de færreste pander, der kan holde til, og du vil desuden blot være nødsaget til at anvende et minimum af fedtstof, når du skal tilberede din mad, eftersom panden er varmebehandlet med sojaolie.

Det er desuden værd at bemærke det autentiske og flotte træhåndtag, som giver dig en god komfort, når du skal kokkerere, og herudover vil de dybe riller i panden give dine bøffer eller dine grøntsager de velkendte grillstreger. Støbejernet gør desuden, at panden får et råt udseende, som gør, at den vil kunne passe perfekt ind i det nordiske køkken, og den er desuden udstyret med hældetud, hvilket er meget praktisk.

Der er således ingen tvivl om, at denne Gense Le Gourmet-grillpande er en rigtig god investering, og at du med garanti vil kunne få stor glæde af den i dit køkken.


La Ideal grillpande Ø42 cm

grillpandetestDen næste grillpande i testen er ligeledes en støbejernspande, men vi har her at gøre med en model fra La Ideal, hvilket hører til blandt de førende mærker, når det kommer til køkkenredskaber netop nu.

Man er således her allerede på forhånd klar over, at man har at gøre med et yderst solidt og godt produkt, der vil kunne holde i adskillige år fremover. Grillpanden måler 42 cm, og herudover er den produceret i tyk støbejern med overfladebehandling.

Grundet størrelsen på panden vil du nemt kunne få plads til lige netop det stykke kød eller de grøntsager, du ønsker at tilberede, og du kan desuden være sikker på, at de altid vil blive tilberedt på den helt rette måde – og også med de karismatiske grillstreger naturligvis.

En anden bemærkelsesværdig funktion ved denne La Ideal-grillpande er det smarte touch-håndtag, som gør, at den er nem og god at håndtere, og endelig er panden fremstillet således, at den ene side er rillet, mens den anden er glat. Det vil altså i princippet sige, at du får to forskellige pander ved køb af denne ene, og du får således rigtig meget for prisen. Endelig skal det nævnes, at den passer til gasbrænder.

Ved køb af en grillpande fra La Ideal får du altså et solidt og professionelt køkkenredskab, som uden tvivl vil gå hen og blive din største hjælp i køkkenet.


Skeppshult Professional 28 cm

bedste grillpandeVi slutter testen af med en grillpande fra Skeppshult i robust støbejern med håndtag i rustfrit stål. Når man har at gøre med det anerkendte mærke Skeppshult, kan man være helt sikker på, at man får et yderst solidt produkt, der er produceret af det reneste støbejern, der naturligvis er godkendt.

Det vil altså sige, at du ved køb af denne grillpande får en helt særlig belægning, og herudover har den en non-stick funktion.

Det skal ydermere nævnes, at samtlige produkter fra Skeppshult bliver produceret på en svensk fabrik, hvor de har mere end 100 års erfaring, når det kommer til at fremstille gode støbejernsprodukter, der vil kunne holde i mange år fremover. Det gør desuden, at du altid får 25 års garanti, når du køber et produkt fra Skeppshult.

LÆS OGSÅ:  Find en ny kaffebrygger til hjemmet eller arbejdet

Med denne Skeppshult Professional grillpande får du en pande, der giver en ekstra god spredning ift. varmen, og det er stort set umuligt at slide den op. Faktisk siger man, at panden udelukkende bliver bedre af at blive brugt, og herudover vil du kunne bruge den på samtlige varmekilder.

Du får altså en professionel og robust grillpande, der vil kunne holde i mange år fremover, hvorfor det uden tvivl er en rigtig god investering. Modellen kan købes hos Whiteaway.com, hvor du vil kunne forvente en leveringstid til kantsten inden for blot 7-14 hverdage.


Sådan vælger du den helt rette grillpande til dig

Det er som sagt ikke helt lige til at vælge den rigtige grillpande, og du vil derfor her blive præsenteret for forskellige tips, så du forhåbentligt kan blive en smule klogere på, hvad der kan være godt at være opmærksom på, når det kommer til at skulle vælge en helt ny grillpande.

Allerførst bør du huske på, at du aldrig bør gå efter markedets billigste model, da denne også er af utrolig lav kvalitet, og du vil derfor sikkert alligevel skulle på jagt efter en ny om et års tid. Herudover bør du fokusere på at gå efter en grillpande, der er udstyret med et komfortabelt håndtag, da dette har stor betydning, ift. hvordan panden er at bruge.

Ydermere bør du være særligt opmærksom på, hvilken type varmekilde dit komfur har, og naturligvis vælge en pande, der passer til denne. Når det kommer til valg af grillpande, bør du bestemt også vælge at have fokus på, at panden skal være nem at gøre rent igen, da du med garanti kommer til at bruge en del tid på dette.

Endelig skal det nævnes, at det er en rigtig god idé at fastlægge et samlet budget forinden, så du ikke kommer til at bruge for mange penge på din nye pande, og at du naturligvis altid bør henvende dig til en person med fagspecifik viden, såfremt du har nogle yderligere spørgsmål ift. din kommende grillpande.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.