Gulvvasker test – Her finder du de bedste gulvvaskere på markedet

0

Det kan være lettere sagt end gjort at finde alt hjem til boligen. For i forbindelse med mange af hverdagens gøremål har vi brug for lidt ekstra udstyr. Det er ikke kun støvsugeren (eller robotstøvsugeren), vi bruger i forbindelse med rengøring. Her er der nemlig også brug for gulvvask i ny og næ, og her kan en gulvvasker være yderst værdifuld.

Men hvordan finder du den bedste gulvvasker på markedet? Det kan du læse meget mere om lige her i vores gulvvasker test. Gennem brugernes anmeldelser og de populæreste modeller hos forhandlerne giver vi dig svaret på vores bedst i test-gulvvasker. Det skal nemlig være nemt og simpelt for dig at få hjælp til at klare rengøringen lidt hurtigere. Alle vores anmeldelser er baseret på brugernes erfaringer, popularitet hos den givne forhandler samt eksterne tests.

Vores gulvvasker test har samlet både stort og småt. Med det mener vi selvfølgelig, at vi har sørget for en guide, hvor der er noget for alle. Du finder alt fra en elektrisk gulvvasker til en dampgulvvasker i vores test. Og lige her får du først en oversigt over de modeller, vi har fundet frem til gennem vores research:

ForhandlerModelBatteriRengøringskapacitet pr. tankPris
Nilfisk CombiWasher450 W60 m21.299,-
iRobotRoombaComboNiMH 3.000 mAh120 m21.999,-
Kärcher FC 37,2 V20 min.1.551,-
Kärcher FC 725,55 V135 m23.298,-
H2O Mop HD1.500 W20 min.999,-

Nilfisk CombiWasher – støvsuger og gulvvasker i en – test

gulvvasker test→ Set hos Frishop.dk til 1.299 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.299 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.339 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 1.499 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 1.499 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 1.499 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.632 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.687 kr.

 • 450 W
 • Kombineret gulvvasker og støvsuger
 • Fjerner både vådt og tørt snavs
 • Udstyret med ledning

Vi starter vores gulvvasker test ud med en helt særlig gulvvasker, som for mange kan sprede ualmindelig stor glæde. Her får du nemlig ikke bare en klassisk version, der kan vaske gulvet.

I stedet får du en støvsuger og gulvvasker i en i vores test. Denne model fra Nilfisk er en særdeles populær model, og det er der god grund til. Her får du nemlig den helt perfekte løsning til at få gjort gulvet grundigt rent derhjemme.

God til det mindre hjem

Nilfisk har skabt en gulvvasker, der kan få dig til at sige farvel til støvsugeren. Og dog, for denne model har en kapacitet på 60 m2 pr. opladning. Dermed egner den sig ikke til de store boliger, hvis du vil klare rengøringen på én enkelt opladning.

Til gengæld får du en støvsuger og gulvvasker i en i vores test, der blot vejer 5,1 kg og har en ledning, der kan rulles ud til syv meter. Du får en spænding på 220-240 V samt en maksimal effekt på 450 watt. Selve støvsugeren bruger strøm, og det er her, hvor ledningen kommer ind i billedet.

Lidt ekstra tilbehør til dig

En lækker, lille detalje er, at du får lidt ekstraudstyr med, når du vælger denne gulvvasker. Du får en komplet maskine, der kan gøre rent på alle gængse hårde gulve såsom træ, sten og linoleum. Derudover får du en rensekniv, en parkerings- og drypbakke samt rengøringsmiddel med i købet.

Her er der tale om en to-i-en-løsning, der for mange kan være et godt valg. Særligt for de små lejligheder, da du her får mulighed for at spare plads ved at kombinere støvsuger og gulvvasker. Dog er vi ikke væltet bagover af effekt og holdbarhed på denne model, og har du en større bolig, rækker denne gulvvasker fra Nilfisk altså ikke.


iRobotRoomba – gulvvasker og støvsuger – en robotgulvvasker i test, der muligvis løber med sejren

robot gulvvasker→ Set hos Roboteksperten.dk til 1.999 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 2.169 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 2.169 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk til 2.569 kr.

 • Kombineret støvsuger og gulvvasker
 • 100 % selvkørende og batteridrevet maskine
 • Semisystematisk navigation
 • Tilknyttet app
 • Kan arbejde på op til 120 m2

Her får du en model, der får mange til at falde ned af stolen. For meden score absolut i top i alle anmeldelser får du her en robotstøvsuger med en ekstra feature. Du får nemlig den populære Roomba-model i en ny fortolkning. Lad os præsentere dig for denne Roomba– gulvvasker og støvsuger.

Der er mange ting at sige om denne robotgulvvasker i vores test. Her får du én af de mest interessante robotstøvsugere på markedet. Du får nemlig mulighed for både at støvsuge og vaske gulv, men uden at røre en finger.

En robotgulvvasker, der gør arbejdet for dig

Lad os kigge lidt nærmere på det her vidunder. RoombaCombo anvender en række gulvregistreringssensorer, der gør det muligt at tilpasse gulvtypen til det gældende rengøringsprogram. Det har semisystematisk navigation, og så kan du selv vælge et specifikt rengøringsmønster, du vil have den til at køre i.

Men det er ikke det eneste, du får med denne Roomba-gulvvasker. Du får nemlig også muligheden for at koble den sammen med dit SmartHome-system. Så kan du altid fortælle systemet, at RoombaCombo skal gøre hjemmet rent med en simpel kommando. Den understøtter blandt andet Google Assistant og Amazon Alexa.

Den bedste gulvvasker lige nu

Her får du ikke blot et flot design og en to-i-en-løsning. Du slipper også for ledninger, du slipper for at bruge plads på opbevaring, og du slipper for selv at gøre arbejdet. Du får i stedet en intelligent robotgulvvasker i testen, der er udstyret med det hele. Den har trappesensor, vådmoppe, High Performance-filter og en vægt på blot 3,8 kg. Derudover får du blandt andet en ladestation, fire sidebørster, tre moppeklude og to filtre.

Her får du en gulvvasker, der vist godt kan siges at være en topmodel, der er svær at slå. Med sine mange specifikationer, præcision og gode anmeldelser har vi her en potentiel kandidat, når det kommer til at finde den bedste gulvvasker.


Kärcher FC 3 Cordless Stone Set – gulvvasker – en elektrisk gulvvasker til hjemmet

bedste gulvvasker→ Set hos Proshop.dk til 1.551 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.616 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.698 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.698 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 1.777 kr.

→ Set hos Toolworld.dk til 2.299 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 2.299 kr.

 • Elektrisk gulvvasker
 • Smart selvrensningssystem
 • 20 minutters arbejdstid
 • Nemt at vaske mikrofiberrullerne ved 60 grader

Kigger vi nærmere på de store spillere på markedet, kommer vi ikke udenom Kärcher i vores gulvvasker test. Her finder du et væld af topmodeller, som kunder gennem mange år har nydt godt af. Og denne model er ingen undtagelse, hvis du drømmer om en elektrisk gulvvasker hjemme hos dig.

Her får du en gulvvasker, der rengør gulvene gennem konstant tilførsel af rent vand. Det består af et innovativt selvrensnings- og totankssystem, hvor små mikrofiberruller sørger for en grundig rengøring. Du får selvfølgelig også et par ekstra ruller med, der bruges til stengulve.

En nem gulvvasker derhjemme

Kärcher har formået at designe en mindre elektrisk gulvvasker, der gør rengøringen nemmere. Du behøver hverken en tung spand med vand eller ledning, for her får du en elektrisk model, der konstant tilfører rent vand til maskinen. Alt det beskidte vand bliver samlet op i maskinens skidtvandsbeholder, som du nemt kan tømme.

Derudover er det også nemt at vaske de små ruller. Du kan smide dem i din vaskemaskine ved 60 grader og få dem gjort helt rene efter hver rengøring.

En universel vasker, der dog har en høj pris

Der er ingen tvivl om, at denne model fra Kärcher kan noget. Men med hård konkurrence på markedet er vi i den lidt dyre ende med denne model. Du får en model, der er nem at betjene, men som du også betaler en høj pris for. Derfor er denne model god, men ikke mere end det, når vi kigger på prisen.


Kärcher FC 7 Cordless – Kärcher 2-i-1 – gulvvasker – test

Kärcher FC 7→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.298 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 3.298 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 3.299 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 3.299 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 3.799 kr.

→ Set hos Coop.dk til 3.999 kr. (4.299 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Davidsenshop.dk til 4.199 kr.

 • To-i-en-løsning
 • Fire roterendemikrofiberruller
 • 132 m2 opladning
 • Litium-ion-batteri

Her får du en topmodel med denne Kärcher medto-i-en-løsning. Og det er der også god grund til, da der er tale om en elektrisk gulvvasker, der kan det hele. Derfor er det også den bedst rangerede model, og med muligheden for at rengøre 135 m2 pr. opladning er der god grund til at være vild med denne model. Dog har vi ét stort minus, og det er nemlig prisen.

Stærk teknologi koster penge

Der er ingen tvivl om, at denne model fra Kärcher er spækket med den nyeste teknologi. Her får du en støvsuger og gulvvasker i én og samme model, der nemt kan rengøre hele boligen. Du får et litium-ion-batteri og en levetid på hele 45 minutter. Derudover er den udstyret med en vandtank på hele 400 ml.

Og der er god grund til begejstring. Denne model er nemlig særdeles nem at betjene, men desværre er prisen også noget, der får de fleste til at vende rundt. Du betaler for mikrofibre, modrotation på de fire ruller og den ekstra feature med en støvsuger. Og selvom du bliver lovet 20% renere gulve, er prisen lige i overkanten. Den står nemlig overfor mange andre gode kandidater på markedet.


Tvins H2O Mop HD – en billig dampgulvvasker – test

bedst i test gulvvasker→ Set hos Elgiganten.dk til 999 kr.

 • Testens billigste gulvvasker
 • Let og nem at betjene med en vægt på 2,5 kg
 • Mulighed for at anvende den som bærbart damprengøringsapparat
 • 500 W

Testens sidste gulvvasker er denne model fra Tvins, der er testens absolut billigste af slagsen. Her får du en dampgulvvasker i test, der passer til mindre boliger, der gerne vil have en billig og nem rengøringsløsning.

Og her får du faktisk meget for pengene. Du får en høj effekt på hele 1.500 W samt et indbygget vandfilter, der står for dampen. Den bruger kun almindeligt vand, og du får op til 20 minutters levetid under rengøring. Du kan læse mere om dampvaskere i vores dampmoppe test.

En let og hurtig løsning

Lad os først nævne, at vi godt kan se, at pris og kvalitet går hånd i hånd. For her får du ikke meget mere end det, du ser. Du får det, du måske har brug for, men du kan glemme alt om smarte funktioner eller en lang levetid.

Til gengæld får du her et lille moppehoved, der gør rengøringen nem og effektiv. Du får et foldbart håndtag, der giver dig nem opbevaring, så den kan være i små boliger. Og netop her egner den sig godt til at være. Samtidig får du en række tilbehør med såsom en mikrofiberklud, en tæppeindsats, et jetmundstykke og en rund børste.

For dig uden det store behov

Denne gulvvasker er for dig, der gerne vil gøre rengøringen lidt nemmere, men som ikke har det store behov for at bevæge dig rundt. Har du en mindre bolig, kan denne model være en god mulighed. Men har du derimod mere plads, rækker den slet ikke til at nå rundt i alle hjørner og kroge. I stedet har du brug for en, der holder lidt bedre på strømmen.


Best i test gulvvasker – hvilken skal jeg vælge?

Vi har nu været igennem forskellige gulvvaskere i vores gulvvasker test, og der er ingen tvivl, hvis du spørger os. For kigger vi på den bedste gulvvasker, er vores iRobotRoomba-gulvvasker en klar favorit. Her får du ikke blot en kombineret løsning med støvsugning og gulvvask. Du slipper samtidig også for at gøre arbejdet selv. Og så er vi vilde med, at du kan koble den sammen med dit SmartHome-system.

Er du ikke til den selvkørende version, er de to modeller fra Kärcher selvfølgelig to klassikere. Her betaler du en høj pris på din gulvvasker, men det afspejler sig ud fra den kvalitet, som du får ved produktet. Du kan være sikker på en lang holdbarhed, og det er også langt størstedelen af prisen værd.


Find den bedste gulvvasker til dig

Når du skal finde frem til, hvilken gulvvasker du skal vælge, er der nogle gode råd til, hvordan du finder ud af det. For vi har alle forskellige behov, og derfor kan forskellige modeller være tilstrækkelige for os.

Først og fremmest skal du kigge nærmere på størrelsen på din bolig. Jo større den er, desto vigtigere er det med en lang levetid for batteriet. Jo kortere tid du har, desto længere tid vil din rengøring komme til at tage.

Derudover skal du selvfølgelig kigge på dit budget. Har du et stort budget til din gulvvasker, kan vi anbefale dig at investere lidt ekstra i en god model. Det giver dig nemlig den høje kvalitet, som gennem årene vil sørge for, at din gulvvasker holder kvalitet og ikke går i stykker.

Og så bør du også tænke opbevaring ind i dit valg. Har du begrænset med plads, kan det være en god idé at vælge en model som Tvins-modellen. Her får du en sammenklappelig gulvvasker, og det kan give dig langt mere plads i boligen.


Andre relevante indlæg, som kunne have din interesse

Er du til maskiner, som kan hjælpe med de trælse opgaver, så læs f.eks. om robotplæneklippere i vores robotplæneklipper test.

Det kan også være en ventilator fra vores ventilator test, er oplagt til dit hjem. Eller find andre gode produkter, som kan forbedre indeklimaet i dit hjem. Det kunne eksempelvis være en elradiator fra vores elradiator test, en varmeblæser fra vores varmeblæser test eller en luftrenser fra vores luftrenser test.

Du få et komplet overblik over forskellige guides i vores “Hus og Have”-kategori.

Søger du optimering af dit energiforbrug, kan du tage et kig på hulmursisolering. Eller læs vores guide til at få billig strøm i vores billig strøm test, og spar penge på elregningen.

Det er vigtigt med en god nattesøvn. Derfor har vi også lavet guides, som hjælper dig til det mest optimale valg af seng i forskellige kategorier: elevationssenge test, kontinentalseng test eller boxmadras test.

Eller find en ny, god madras til at forbedre komforten i din nuværende seng. Læs mere i vores topmadras test eller springmadras test. Vi guider dig også til en ny dyne eller pude i vores dyne test og hovedpude test.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge en elektrisk gulvvasker?

Det er helt op til dig, hvilken model du foretrækker. Fordelen ved den elektriske gulvvasker er, at du slipper for ledningen. Til gengæld er du begrænset af batteriets levetid.

Hvordan testes en gulvvasker?

Vi kigger på mange parametre, men særligt på funktioner, kombiløsninger og ydeevne i vores vurdering. Samtidig er det også forbrugernes anmeldelser, der afgør resultatet.

Hvor kan jeg købe gulvvaskerne?

Vi har sørget for at give dig de korrekte links til alle de forhandlere, som du kan finde din nye gulvvasker hos.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply