Håndstøvsuger test – Få et flot og rent hjem

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Tjek lige, om støvet har samlet sig hjemme i hjørnet. Og når du har gjort det, kan du ved samme lejlighed tjekke med dig selv, om du gider hive den gamle støvsuger frem fra kosteskabet og drøne den gennem hjemmet med en ledning, der gang på gang river sig løs fra stikkontakten, eller som simpelthen er for kort til at nå hele vejen rundt i huset.

Hvis du er ved at være træt af den løsning og er på udkig efter en nemmere metode, så er en håndstøvsuger måske en løsning for dig.

Håndstøvsugeren kommer rundt i hele huset, og den støver alle de hjørner af, som du ikke altid får taget dig af ellers – og sidst, men slet ikke mindst, giver håndstøvsugeren dig mulighed for at bruge din tid på andet end rengøring, netop fordi den tillader dig at blive hurtigere færdig, og det at blive hurtig færdig med rengøring er noget, som mange mennesker sætter pris på. Men så melder det tredje og vigtigste spørgsmål sig så også – for hvilken model skal man vælge?

Håndstøvsuger bedst i test

Håndstøvsugere er i de seneste par år blevet mere og mere populære. Og det har udvidet markedet for dem, så der nu er helt utrolig mange at vælge imellem. For at gøre det hele lidt nemmere for dig, har vi derfor testet en række af de bedste håndstøvsugere, der er mest populære i Danmark disse år. Hvis du vil vide mere eller blive inspireret til at købe en af håndstøvsugerne, så læs med her.

Her i artiklen vil vi teste en række modeller, og testen byder blandt andet på Nilfisk Handy 2in1 håndstøvsuger 18V LI-ON og ELECTROLUX ZB3103 håndstøvsuger, så kig endelig med


BOSCH Athlet BBH51830 18V

håndstøvsuger bedst i test→ Set hos CDON.dk til 1.637 kr.

Selvom man har travlt eller ganske enkelt ikke længere magter at bære rundt på en tung, gammeldags støvsuger, så er der hjælp at hente via BOSCH Athlet BBH51830 18V.

Den er utrolig let i forhold til, hvor stor den egentlig er. Og det gør den samtidig meget nem at opbevare, hvis man for eksempel mangler en ny støvsuger til sommerhuset, men ikke har særlig meget plads til at stille et stort monstrum af en gammel støvsuger, der fylder det meste af skabet.

Med denne model sikrer du i hvert fald sommerhuset og helårshuse en grundig rengøring. Fordi denne model er så let, og selve designet er så smalt, er det overraskende nemt at komme til i alle sprækker og kanter af huset. Og det gør det også meget nemmere, hvis man akut kommer til at gøre et bestemt sted i hjemmet beskidt og lynhurtigt skal have rettet op på det, men ikke orker at skulle rode med ledninger og en tung maskine, hvor posen er besværlig at tømme.

Dette er en anden fordel ved denne type støvsuger. Med et enkelt klik er det nemlig muligt at åbne op for filteret og derefter få smidt snavset direkte i skraldespanden uden selv at risikere at få beskidte fingre.

Det eneste, man skal være opmærksom på med denne model, er, at den skal bruge lidt længere tid end andre lignende modeller bruger på at lade sig selv op. Men hvis man husker at sætte den til opladning hver gang, man har brugt den og gør dette til en fast vane, så har man en god og robust støvsuger, der bogstavelig talt kommer vidt omkring i alle hjørner.

LÆS OGSÅ:  Sådan finder du den rette væglampe

ELECTROLUX ZB3103 håndstøvsuger

bedst i test håndstøvsuger→ Set hos Whiteaway.com til 1.800 kr.

Her er der tale om en lille smart støvsuger, der gør det, den skal. Det er et oplagt valg for den studerende, der bor på kollegie eller i en mindre lejlighed, hvor der hurtigst muligt skal gøres rent, når mor og far kommer på uventet besøg. På den måde er den faktisk en rigtig god indflyttergave til unge mennesker, der lige er flyttet hjemmefra.

I sådan en situation kan det nemlig være nemt at springe rengøringen over. Men med en ELECTROLUX ZB3103 håndstøvsuger bliver det hele lidt nemmere. Blandt andet fordi den ikke vejer særlig meget. Den lette vægt har selvfølgelig også den konsekvens, at der ikke kan være specielt meget i filtret. Men ligesom de fleste andre håndstøvsugere, er det nemt at tømme filtret med et enkelt klik – endda uden at få snavset sine hænder ind i alt det gamle støv.

20 minutters batteritid

Den primære grund til, at vi nævner studerende og unge mennesker er, at denne type håndstøvsuger har en forholdsvis kort batteritid på knapt 21 minutter. Derfor skal de helst bruges i hjem, hvor der ikke er så meget gulvplads og hjørner at skulle igennem.

Men til gengæld vil 21 minutter i denne type hjem være rigeligt til at få gjort grundigt rent med denne type støvsuger, for den har en fin sugeevne, der helt klart gør støvsugeren værdig til at anbefale videre til de rette ejere. Ydermere er den meget slank og enkel i sin udformning. Og det gør den nem at opbevare uden at skulle bruge for meget dyrebar skabsplads.


OBH HÅNDSTØVSUGER POWER VAC 2

bedste håndstøvsuger→ Set hos Proshop.dk til 699 kr.

Denne håndstøvsuger er rigtig god til at komme ind mindre steder, hvor en normal og større støvsuger må give fortabt.

Denne model er så lille og smidig i sin form, at den praktisk talt kan komme ind alle steder. Men selvom den er lille, skal man ikke underkende dens evne til at suge til.

Faktisk har forsøg vist, at den er i stand til at suge alt fra større mønter til diverse smykker op, så pas på – her har du en støvsuger, der formår at suge igennem.

Ofte vil man anbefale sådan en type støvsuger til dem, der gerne vil have en nem og hurtig måde at gøre det indvendige af bilen ren på. Men den er også velegnet til teenageværelset, hvor støvet ofte samler sig i hjørnerne i bunden af diverse ejendele.

God til specielle flader

Sidst, men bestemt ikke mindst vil vi gerne anbefale denne lille støvsuger, fordi den er specialiseret i at rengøre specielle flader. Derfor følger der mundstykker med til støvsugeren, som passer til lige præcis den type flade, der har brug for en god omgang rengøring. Der skelnes blandt andet mellem hårde underlag og mellem bløde underlag.

Og så ved skaberne af denne model godt, at den ofte bliver brugt til de mindre opgaver i huset. Derfor følger der altid et beslag med i købet, når du køber en OBH HÅNDSTØVSUGER POWER VAC 2. På den vis kan du nemt få den ned fra væggen og få rengøringen overstået på meget kort tid.

LÆS OGSÅ:  Støvsuger test - Vi guider dig til den bedste støvsuger

Electrolux håndstøvsuger – Rapido ZB5104WDB

håndstøvsugertest→ Set hos Elgiganten.dk til 449 kr.

Når det regner eller sner udenfor, så vil bilen typisk hurtigt blive ret våd, mudret og beskidt indenfor ved bilens sæder.

Derfor har Electrolux håndstøvsuger – Rapido ZB5104WDB udviklet en støvsuger, der både kan tage vådt snavs og tørt snavs. Og det er faktisk både ret unikt og ret praktisk at have en støvsuger, der kan bruges på vådt grundlag.

Det sikrer en hurtig rengøring, som nemt kan gøres til en vane om vinteren, før man sætter sig ind i bilen eller går rundt hjemme i end bryggers.

Der er her tale om en overraskende robust lille støvsuger, der har en ret god evne til at suge til – og hvad der er endnu bedre – den bliver endda også ved med at gøre det, selvom man har haft den i lang tid.

Skabt efter ergonomiske principper

Ydermere er det en perfekt støvsuger til de brugere, der ønsker en håndstøvsuger for at blive fri for at overbelaste kroppen ved at skulle slæbe rundt på en tung støvsuger. Denne håndstøvsuger er i modsætning til langt de fleste almindelige støvsugere designet med det ene mål for øje, at den skal hjælpe sine brugere mest muligt. Derfor er den blevet skabt efter ergonomiske principper, så hverken hænder eller arme skal lide last under rengøringen.

For mange mennesker er det ofte irriterende at måtte døje med en støvsuger, der sætter sig fast i alting. Men dette kan heldigvis ændres ved hjælp af denne støvsuger. Den er designet med hjul, der er ekstra bløde, så tæpper, puder eller tøj, der flyder, ikke kommer i kamp med støvsugeren – det sikrer en hurtigere rengøring.


Nilfisk Handy 2in1 håndstøvsuger 18V LI-ON

håndstøvsuger testHvis du er typen, der kommer sent i gang med de fleste ting, så er Nilfisk Handy 2in1 håndstøvsuger 18V LI-ON en god hjælper at have lige ved hånden. Denne håndstøvsuger er meget hurtig til at lade op, hvilket gør, at du hurtigt kan få gang i den, selvom du glemmer at sætte den til et stik. I en travl hverdag er det ofte en bedre kvalitet, end man måske umiddelbart forestiller sig.

Da støvsugeren hverken har ledninger eller irriterende knapper, der sidder i vejen og forhindrer hurtigt og effektivt arbejde, er den hurtig og nem, hvis man skal skynde sig at gøre rent. Derfor er den særligt velegnede, hvis man gerne vil have sin rengøring hurtigt overstået og bruge tiden på andet arbejde eller samvær med sine nærmeste fremfor at bruge sin fritid på rengøring.

Samtidig er denne type håndstøvsuger også ekstra praktisk af flere årsager. Den har for det første et foldbart mundstykke, der gør den nem at opbevare i skabe, der ellers ofte kan blive fuldt ud dedikeret til at skulle kunne rumme en støvsuger og intet andet. Og så er den nem at tømme, og filteret kan vaskes hurtigt og enkelt.


Dyson V7 Motorhead håndstøvsuger

test håndstøvsugerVil du have en håndstøvsuger, der suger kraftigt og effektivt, så du slipper for at skulle støvsuge de samme steder af huset flere gange eller gentage hele processen en gang til med få dages varighed. Så skulle du overveje at investere i en Dyson V7 Motorhead håndstøvsuger.

Denne håndstøvsuger har dog flere fordele end det. Den kan både fungere som en håndstøvsuger, men den er også yderst velegnet til at støvsuge med stang.

LÆS OGSÅ:  Affugter test - Her finder du den bedste affugter

Derfor har Dyson sørget for, at den kan begge dele. Umiddelbart kan det virke besværligt at have alle de dele stående, men i forhold til at have en helt almindelig gammeldags støvsuger med tromle, tunge hjul og tung vægt til at fylde op i skabet, tilbyder Dyson her en mere enkel og fysisk meget mindre tung løsning i blot to dele.

Den kan køre i op til 30 minutter, hvilket gør den velegnede til almindelige lejligheder på to eller tre værelser. Men den er også god til et helt almindeligt rækkehus eller en villa i et plan. Eftersom dens mundstykke er motoriseret, vil støvsugningen automatisk gå hurtigere end ellers. Derfor vil det i langt de fleste hjem ikke være et problem, at støvsugeren har en batteritid på kun 30 minutter, før den igen skal oplades.


Støvsug bekymringerne væk

Når man investerer i en håndstøvsuger, så investerer man også i sig selv og ikke mindst i sin egen krop. Det kan være klogt at tænke på, hvilke bevægelser man udsætter sin krop for, før den begynder at gøre ondt for alvor. Derfor kan du ved at købe en håndstøvsuger spare dig selv for en række bekymringer om fremtidigt helbred – ganske simpelt ved at komme problemerne i møde og købe en håndstøvsuger, der i næsten alle tilfælde vejer betydeligt mindre end andre støvsugere.

Men en ting er at tænke på ens egen sundhed, noget andet er at gøre plads til den nye støvsuger i sit budget. Når det kommer til lige præcis håndstøvsugere, kan det næsten altid betale sig at se sig om efter tilbud. Tilbuddene kommer løbende, så hvis man vil være sikker på at være der, når den støvsuger, der passer bedst til ens egen situation, kommer frem, kan man gøre flere ting. Man kan for eksempel tilmelde sig nyhedsbreve fra nogle af de ovenstående virksomheder. Og så kan man skaffe sig viden omkring, hvad disse støvsugere normalt koster.

Vi håber, at denne artikel var med til at skabe bedre overblik over markedet for håndstøvsugere og gøre dig klar til at tage en fornuftig beslutning på et oplyst grundlag – og i sidste ende vinde både på personlig sundhed og på tid ved ikke at skulle bruge for meget af weekenden på at gøre rent med gammeldags hjælpemidler.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply