Hårtrimmer test – Vi guider dig til det rigtige for dig

0

Det kan ofte være forholdsvist dyrt at gå til frisøren, og derfor er der flere og flere som får en ven eller et familiemedlem til at hjælpe med klipningen, så der kan spares penge. Hjemmeklipning er især en fordel, hvis du har kort hår, fordi der derved kan bruges en trimmer, som er noget lettere at håndtere, end hvis klipningen foregår med en saks. Dog kræver det, at du erhverver dig en hårtrimmer, som passer til dine behov. Men hvordan finder man sådan en? Frygt ej – du kan nemlig læse med her og blive meget klogere på hårtrimmere.

Bedste hårtrimmer

I denne artikel har vi samlet markedets bedst bedømte hårtrimmere, så det er nemt og overskueligt for dig at finde den perfekte hårtrimmer til dine behov. Her finder du detaljerede beskrivelser af de 5 bedste hårtrimmere på markedet, men du kan også blive meget klogere på, hvad du skal gøre dig af overvejelser, når du skal finde den rette hårtrimmer til dig.

Denne artikel er altså rettet mod dig, som ønsker at spare penge ved at klare klipningen derhjemme, men som gerne vil opnå et flot og professionelt resultat.

I dette indlæg ser vi blandt andet nærmere på de anmelderroste produkter Remington Indestructible HC5880 og Philips HC9490/15. Læs med og find ud af, hvilken hårtrimmer du skal erhverve dig.


Panasonic ER 1611 K

→ Set hos Nicehair.dk til 1.349 kr.

Denne hårtrimmer er med en pris på cirka 995 kr. testens dyreste, og dette er absolut ikke uden grund. Ved at erhverve dig lige netop denne hårtrimmer får du nemlig en professionel hårtrimmer, der anvendes af frisører landet over. Særligt ved netop denne model er, at den har et supergodt batteri, en stærk motor, og at den kan anvendes til forskellige frisurer i alle hårtyper og længder.

Stærk motor og velovervejet design sikrer stor anvendelighed

Denne hårtrimmer roses især for dens design, som gør, at den ligger perfekt i hånden, når den anvendes. Derudover har hårtrimmeren en stærk motor, som leverer konstant og ens kraft.

Kombinationen af denne og de x-formede klippeblade gør hårtrimmeren anvendelig både i vådt og tørt hår, men den kan også bruges til detaljerede frisurer. Derudover er bladene titaniumbelagte, hvilket betyder, at de sliber sig selv og derved holder sig skarpe længe.

Den stærke motor og det smarte design sikrer ikke alene stor anvendelighed, men dette er det udstyr, som medfølger, også med til. Med hårtrimmeren medfølger nemlig tre forskellige afstandskamme, som gør det muligt at klippe i længderne fra 3-15 mm. Derudover kan klippebladene også indstilles i 5 forskellige trin fra 0,8-2 mm. Hårtrimmeren kan altså anvendes til mange forskellige frisurer.

Stærkt batteri og nem vedligeholdelse

Hårtrimmeren fra Panasonic har et fremragende batteri, som kan holde i op til 50 minutter imellem opladningerne. Det tager kun en time at lade batteriet fuldt op, men hårtrimmeren kan dog også sagtens bruges, mens ledningen er i. Dette gør altså denne hårtrimmer meget anvendelig til diverse klipninger.

Panasonic ER 1611 K er nem at vedligeholde, idet dens blade nemt kan tages af og rengøres, hvis dette bliver nødvendigt. Derudover medfølger der en olie til denne hårtrimmer, som du kan smøre bladene med, så de holder sig så effektive som muligt.

Dette får du ved at vælge Panasonic ER 1611 K:

 • En særlig stærk motor
 • Et batteri med en levetid på op til 50 minutter
 • 3 forskellige afstandskamme samt regulerbare klippeblade
 • Selvslibende, titaniumbelagte blade.
LÆS OGSÅ:  Barbermaskine test – Få et overblik over markedets bedste barbermaskiner

Remington HC6550

→ Set hos Proshop.dk til 599 kr.

Hårtrimmeren fra Remington er ligeledes en af de bedste på markedet. Denne hårtrimmer kan erhverves for omkring 599 kr., og her får du altså meget for pengene. Modellen roses især for sin sugefunktion, for sine skarpe blade og for sin lange batteritid.

Smart sugefunktion samler hårene op for dig

Særligt kendetegnende for netop denne hårtrimmer fra Remington er, at den har en smart sugefunktion, som samler det afklippede hår op for dig. Du slipper altså for at svine både dig selv og dit badeværelse til, fordi hårene straks bliver opsamlet i et vakuumkammer. Hårtrimmerens hoved kan nemt vaskes, så rengøringen er hurtig klaret.

Derudover er hårtrimmeren udstyret med blade, som er belagte med titanium, hvilket gør, at den er selvslibende. På den måde er du altså sikret skarpe blade, hver gang du skal bruge hårtrimmeren. Bladene er utrolig holdbare og forventes at holde hele maskinens levetid.

Lang batteritid og 9 forskellige afstandskamme

Ud over den smarte sugefunktion, som ordner oprydningsarbejdet for dig, så har denne hårtrimmer også et kraftigt batteri, som kan holde i op til en time mellem opladningerne. Dog kan maskinen også sagtens bruges, imens opladerstikket er i, hvilket sikrer en høj anvendelighed.

Med hårtrimmeren følger 9 forskellige afstandskamme, som gør, at du kan klippe i alle længder fra 1,5-25 mm. Denne trimmer kan altså bruges til et hav af forskellige frisurer.

Derudover følger der en rengøringsbørste og en olie med til denne hårtrimmer, som gør vedligeholdelsen af trimmeren nem for dig.

Dette får du ved at vælge Remington HC6550:

 • En smart sugefunktion, så du slipper for hår overalt
 • Et batteri med en levetid på op til en time
 • Titaniumbelagte og selvslibende blade
 • 9 forskellige afstandskamme på mellem 1,5-25 mm.


Philips HC9490/15

→ Set hos Skousen.dk til 879 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 879 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 999 kr.

Ved at erhverve dig denne hårtrimmer fra Philips til omkring 879 kr. får du en maskine, som især roses for sin memory-funktion, sit kraftige batteri og sit præcisionshjul, som sikrer dig en god klipning hver eneste gang. Disse ting er særligt kendetegnende ved netop denne hårtrimmer, hvilket gør den til en af markedets bedste.

Helt præcis i alle længder og hårtyper

Hårtrimmeren fra Philips er udstyret med et præcisionshjul, som sørger for at klippe præcis den længde, som du ønsker. Trimmeren har over 400 forskellige længdeindstillinger fra 0,5-42 mm., hvilket gør maskinen anvendelig til de fleste korthårsfrisurer. Derudover medfølger der 3 forskellige afstandskamme, så med denne maskine ved hånden er der mange muligheder for forskellige frisurer.

Klippebladene er belagte med titanium, hvilket gør dem selvslibende og derved forlænger holdbarheden. Dette er også med til at gøre denne hårtrimmer vedligeholdelsesfri, idet den ikke kræver oliebehandling eller lignende.

Derudover er motorens klippehastighed regulerbar, hvilket gør trimmeren meget anvendelig, ligegyldigt om du har tykt eller tyndt hår.

Memory-funktion og kraftigt batteri

Ganske kendetegnende ved Philips HC9490/15 er, at den har en memory-funktion, som gør, at du kan gemme op til 3 forskellige klippelængder pr. kam. Således kan du altså altid være sikker på, at dit hår får den samme ønskede længde, ligegyldigt om I er flere, som bruger hårtrimmeren.

Som en ekstra bonus kan denne hårtrimmer holde i op til 3 timer uden opladning, og den tager kun 1 time om at blive fuldt opladet. Du kan selvfølgelig også benytte maskinen, imens opladningen sker.

LÆS OGSÅ:  Glattejern test - Få flot, glat hår med et godt glattejern

Dette får du ved at vælge Philips HC9490/15:

 • Et præcisionshjul, som sikrer dig en nøjagtig klipning
 • Titaniumbelagte og selvslibende blade, som ikke kræver vedligeholdelse
 • 400 forskellige længdeindstillinger fra 0,5-42 mm
 • En memory-funktion, som husker dine favoritlængder
 • Et batteri med en levetid på op til 3 timer.


Remington MB6550

→ Set hos Proshop.dk til 449 kr.

→ Set hos Helsebixen.dk til 699 kr.

Remington MB6550 er en hårtrimmer, der kan det meste, men som samtidig er testens billigste og kan erhverves for cirka 348 kr. Denne hårtrimmer egner sig nemlig til klipning af hår på hovedet, men fungerer også som skægtrimmer. Trimmeren anerkendes især for dens vakuumfunktion og dens høje anvendelighed og placerer sig ligeledes i toppen over de mest populære hårtrimmere på markedet.

Vakuumteknologi gør arbejdet for dig

Hvis du erhverver dig denne hårtrimmer fra Remington, slipper du for at skulle rengøre vask og gulv efter en klipning. Hårtrimmeren kommer nemlig med en smart vakuumfunktion, som suger de afklippede hår væk, så du slipper for den store rengøring efter brug. Dette vakuumkammer er nemt at rengøre, hvilket også gælder for de medfølgende afstandshoveder.

Derudover har trimmeren et stærkt batteri, der kan holde i omkring 60 minutter, før det igen skal oplades. Du kan selvfølgelig også anvende hårtrimmeren, imens den oplades.

Med denne trimmer følger en praktisk rejsetaske, så du nemt kan organisere alle trimmerens forskellige dele.

Selvslibende blade der kan ordne enhver trimning

Bladene på denne Remington-trimmer er belagt med titanium, hvilket betyder, at de er selvslibende. Du skal altså ikke bekymre dig om, at bladene ikke er skarpe og effektive, hver gang du bruger trimmeren.

Hårtrimmeren kan bruges både på toppen af hovedet og i ansigtet, hvilket skyldes det forskellige tilbehør, der medfølger. For det første medfølger der tre forskellige tilbehørshoveder, som alle har sugefunktionen. Den brede af disse kan anvendes til at justere hårlængden eller tykkelsen, mens det andet kan bruges til en mere detaljeret studsning af skægget. Det tredje hoved bruges til soignering af skægget.

Derudover er maskinen udstyret med en kam, som kan reguleres i længderne 2-16 mm., så du kan få den længde, du ønsker. Maskinen er desuden udstyret med 4 forudindstillede kamme i forskellige længder.

Dette får du ved at vælge Remington MB6550:

 • Smart vakuumteknologi, som klarer oprydningen
 • Et batteri med en levetid på op til 60 minutter
 • En hårtrimmer med høj anvendelighed
 • Forskelligt tilbehør som sikrer dig det resultat, lige netop du ønsker
 • Selvslibende, titaniumbelagte blade.

Remington Indestructible HC5880

→ Set hos ComputerSalg.dk til 529 kr.

Denne hårtrimmer fra Remington er til dig, der er på udkig efter en robust hårtrimmer med et godt batteri, skarpe blade og høj effektivitet. Prisen på denne anmelderroste hårtrimmer er cirka 529 kr.

Stødabsorberende, kraftfuld og robust

Hårtrimmeren fra Remington roses især for dens robuste design, som bevirker, at den kan tages med overalt, uden at du skal være bekymret for, om den kan holde til det. Trimmeren er nemlig fremstillet i polycarbonat, som gør den stødabsorberende og derved utrolig holdbar.

Derudover er denne hårtrimmer meget kraftfuld, fordi den er udstyret med en kraftig motor med en høj drejningshastighed, som betyder, at den kan klare næsten alle former for klipning i forskellige hårtyper og længder.

Trimmeren er designet i nøje udvalgte materialer, som gør den i stand til at modstå langvarig og regelmæssig brug, men samtidig være meget effektiv. Blandt andet er den designet med et såkaldt antislipgreb, så maskinen ligger godt i hånden.

LÆS OGSÅ:  Hårkur test - Stor guide til bedst i test hårkure

Japanske blade som med høj præcision

Denne hårtrimmer fra Remington er udstyret med nogle helt særlige japanske blade i rustfri stål, som kendetegnes ved at levere en professionel finish, grundet en avanceret skærekapacitet på 350 mm/sek. Du er altså sikret et flot og præcist resultat, hver gang denne hårtrimmer anvendes.

Til denne model medfølger der 11 forskellige kamme, som kan reguleres i længerne 1,5-25 mm. Dette giver dig altså mulighed for at klippe mange forskellige frisurer. Desuden medfølger olie, en opbevaringsæske samt en børste til rensning.

Batteriet har en levetid på op til 2 timer, men kan også bruges, mens den oplades.

Dette får du ved at vælge Remington Indestructible HC5880:

 • En kraftfuld og robust hårtrimmer i gode materialer
 • Japanske blade, som sikrer en professionel finish
 • 11 forskellige afstandskamme på 1,5-25 mm
 • Et batteri med en levetid på 2 timer.

Disse overvejelser bør du gøre dig i jagten på den perfekte hårtrimmer til dig

I jagten på den perfekte hårtrimmer til dig og dine behov, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig inden. Ved at overveje disse ting bliver det nemlig meget lettere for dig at finde en hårtrimmer, som passer nøjagtigt til dine behov og ønsker.

1. Hvad er dine behov?

Først og fremmest er det vigtigt, at du gør det klart, hvad dine behov er. Leder du efter en skægtrimmer eller en maskine? Og hvor ofte skal den anvendes? Her er det også væsentligt, at du medtænker, hvilke hårtyper det er, der skal klippes, og om I er flere, der skal benytte jer af hårtrimmeren. Disse ting spiller nemlig ind på motorens kraft, batteriets levetid samt hårtrimmerens længdeindstillinger.

2. Jo dyrere, jo bedre

Ligesom det gælder med de fleste andre produkter, så får du altså bare et bedre og mere professionelt produkt, jo mere du betaler for det. Med dette ikke sagt, at den dyreste hårtrimmer på markedet er den bedste for dig, da behovene er forskellige, men pris og kvalitet går typisk hånd i hånd.

3. Undersøg mulighederne

Ligesom dette indlæg giver dig et overblik over de bedste hårtrimmere på markedet, er det en god idé, at du undersøger, hvilke muligheder der er, så du kan få den bedste hårtrimmer, som opfylder lige netop dine behov.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.