Håndmixer test – Find din næste håndmixer og få god køkkenhjælp

0

Et redskab, du ikke kan undvære i køkkenet, er elpiskeren. Uanset om det elektriske piskeris anvendes til kartoffelmos, flødeskum eller tunge deje, vil den gøre arbejdet lettere. Det elektriske piskeris kan altså anvendes til mange forskellige formål, og dette gør, at den er et must i køkkenskabet.

Håndmixeren findes i forskellige udgaver. Du kan eksempelvis vælge en klassisk elpisker eller en håndmixer med stavblender. Valget afhænger af, hvad du skal bruge redskabet til. Bliv klogere på udvalget af elektriske piskeris samt håndmixere med stavblender her på siden, hvor vi guider dig igennem de bedste på markedet.


Håndmixer bedst i test – Bosch MFQ4020 Håndmixer

Håndmixer bedst i test→ Set hos Proshop.dk til 247 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 255 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 275 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 286 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 288 kr.

→ Set hos Coop.dk til 299 kr. (499 kr. for ikke-medlemmer)

→ Set hos Hw-homeware.dk til 300 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 329 kr.

→ Set hos CDON.dk til 329 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 350 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 521 kr.

Bosch MFQ4020 Håndmixer er bedst i test både i 2015 og 2014. Den blev kåret som bedst i test hos TÆNK i januar 2015 og som testvinder hos Råd & Rön i 2014 i Sverige. Det er altså en prisvindende håndmixer, som i den grad må siges at være bedst i test. Håndmixeren har fem hastigheder at vælge i mellem, hvilket gør, at den kan bruges til mange forskellige ting. Hver hastighed har forskelligt omdrejningstal – og så har den et ekstra moment, nemlig turboindstillinger.

Som tilbehør til håndmixeren får du to piske-/røreris samt to æltekroge – alt sammen i rustfrit stål. Dertil får du også 100 dages tilfredsgaranti på produktet. Er du ikke tilfreds med dit køb, kan du på den måde returnere dit køb inden for 100 dage, hvis du har registreret det på MyBosch senest 14 dage efter købsdatoen.

Effektiv håndmixer med 450 watt

Udover at have fem forskellige hastigheder, er alle hastighederne særdeles effektive. Du får nemlig en håndmixer med 450 watt og en motorteknologi, der er moderne. Dette gør, at den både er effektiv og stillestående – perfekt til madlavning i køkkenet. Med et ergonomisk udformet kabinet er håndmixeren ligeledes rar at have i hånden, og du kan derfor anvende den uden at få ondt i hænderne.

Du får en separat udløsertaste for dejkrog og piskeris. Piskerisene er forskellige, og dette giver dig det hurtigste og mest optimale røre- og piskeresultat. Dejkrogene er stabile og kan altså holde til at røre tunge deje. Ønsker du at tilslutte en blenderfod, er det også muligt. Dette gøres via udløsertasten, som har enkel afmontering.


Bedste håndmixer – KitchenAid Håndmixer

Håndmixer test→ Set hos Kitchentime.dk til 1.002 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.169 kr.

→ Set hos Coop.dk til 1.259 kr. (1.599 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Proshop.dk til 1.291 kr.

→ Set hos Erling-christensen.dk til 1.360 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.515 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.565 kr.

Et populært mærke inden for køkkenredskaber må uden tvivl være KitchenAid. De har i mange år været blandt de førende på markedet, hvor kvalitetsprodukter og flot design er i fokus.

LÆS OGSÅ:  Foodprocessor test - Det ideelle køkkenredskab

Det er især deres ikoniske design, der falder i manges smag. Elegant, stilrent og gennemført må være nøgleordene i forbindelse med designet af KitchenAids produkter.

Deres elpisker tilslutter sig kvalitetsstemplet og det flotte design. Du får hele ni typer af hastigheder med denne elpisker, hvor styringen er virkelig præcis. Med alle disse hastighedsvalg får du også mulighed for funktionen ”soft start”, der sørger for, at alle dine ingredienser røres langsomt sammen. På denne måde kan du gå fra langsom opstart og til hurtig piskning – uden at det sprøjter over det hele.

Dette gør, at elpiskeren er ideel til kagedej. Elpiskeren klarer nemlig bagværksopgaver uden problemer. Bearbejd kagedejen og få en let, blød og cremet kagemasse med håndmixerens medium-hastigheder. Du kan også bruge de høje hastigheder til at lave fyldigt og fløjlsblødt flødeskum, som du kan bruge til kager eller som topping til en varm kop kakao.

Turbopiskeris ideel til tunge blandinger

De medfølgende piskeris er specialdesignet og er såkaldte turbopiskeris. De er lavet af rustfrit stål, hvilket sørger for, at de altid holder sig flotte. Derudover er de designede til at kunne håndtere tungere blandinger let. Turbopiskerisene får hjælp til at håndtere blandingen med lethed gennem den effektive motor. Den er kraftfuld, men bruger alligevel blot 85 watt.

Det er bekvemt og nemt at bruge elpiskeren fra KitchenAid, da håndtagets greb er blødt. Derudover er hastighedsindikatoren LED, hvilket gør det nemt at styre redskabet. Med til elpiskeren følger to dejkroge, piskeris af 16 tråde, en blenderstav samt en bomuldspose til opbevaring. Herved kan du nemt opbevare ekstradelene, således de ikke beskadiges i køkkenskabet eller -skufferne. Du får altså turbopiskeris i specialdesign med en kraftig og effektiv motor med denne elpisker.


Elpisker tilbud – Coop Håndmixer

Billig håndmixer→ Set hos Coop.dk til 129 kr. (149 kr. for ikke-medl.)

Elektriske piskeris kan sagtens være simple og super gode at anvende. Dette er Coop Håndmixer et fremragende eksempel på. Her får du et elektrisk piskeris på tilbud, hvis du er medlem af Coop. Det elektriske piskeris har fem hastigheder samt turbofunktion. Den er inklusive piskeris og krom dejkroge, hvilket gør, at du både kan anvende det elektriske piskeris til deje og mere luftige blandinger.

Håndmixeren fra Coop har et simpelt design. Med sin sorte gummibelægning på håndmixerens overflade er udtrykket nemlig flot at se på uden for mange dikkedarer. Det grå stål dertil er en flot kontrast til den sorte farve, som gør det elektriske piskeris eksklusivt at se på. Den måler 1 x 1 x 1 centimeter og fylder derfor ikke meget i dit køkkenskab. Har du begrænset med plads i køkkenet, er denne lille elektriske elpisker altså det perfekte køb. Du kan nemt finde håndmixeren frem fra skabet og pakke den væk igen, hvor den ikke fylder meget eller er besværlig at finde frem.

250 watt i motoreffekt og let vægt

Da Coops Håndmixer ikke er af stor størrelse, vejer den heller ikke særligt meget. Dette kan være ekstremt velegnet i køkkenet, hvis du skal piske ting over længere tid. Vejer det elektriske piskeris meget, kan det blive en tung affære for armen i længden. Dette slipper du dog for, da håndmixeren her altså er let i sin vægt.

Selvom vægten er let, går det ikke udover motorens funktion. Den har 250 watt i motoreffekt, hvilket er passende styrke til de flestes forbrug. Især til prisen er det en rigtig fin håndmixer, som ligger godt i hånden. Køb denne håndmixer, hvis du har brug for en god mixer til simpelt køkkenbrug.

LÆS OGSÅ:  Mælkeskummer test - Find den bedste mælkeskummer

Håndmixer tilbud – Wilfa Håndmixer HM-350S

Wilfa håndmixer→ Set hos CDON.dk til 199 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 369 kr.

En anden virkelig god håndmixer, der ofte er at finde på tilbud, er Wilfa Håndmixer HM-350S. Det er en yderst robust håndmixer, som kan holde til lidt af hvert.

Motoren er nemlig kraftig, da den har 350 watt. Dette gør, at du også kan bruge håndmixeren til at arbejde med deje. Hertil medfølger to dejkroge samt to piskeris – det gør altså, at du både kan anvende håndmixeren til ælteopgaver og piskning med lethed. For at få piskerisene og dejkrogene ud af håndmixeren, trykker du blot på udløserknappen.

Du får fem forskellige hastighedsindstillinger samt turbofunktion. Dette opfylder de flestes behov, hvor du altså både kan røre ved lav hastighed samt piske ved høj hastighed.

Designet er stilrent, da den sorte farve, og det grå stål giver et elegant udtryk. Derudover er håndtaget en prominent del af udtrykket, og det fungerer dermed både som et behageligt greb samt en del af designet.

Let håndmixer, der gør madlavningen til en leg

Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt håndmixeren er tung at holde. Den er nemlig let i vægten, og dette er med til at gøre madlavningen til en leg. Du skal ikke bruge mange kræfter på at holde håndmixeren, hvilket især er en fordel ved piskninger og æltninger over længere tid. Så kan du både mikse smagfulde kagedeje eller lækre flødeskumme sammen med din nye håndmixer fra Wilfa.

Du får en brugervenlig og robust håndmixer, som du nemt kan bruge i din madlavning og bagning. Håndmixeren er ligeledes flot at se på, og med det rustfrie stål holder den sig også flot i lang tid. Derfor er det et rigtig godt køb, som uden tvivl vil være en hjælpende hånd for dig i din madlavning til hverdag eller fest.


Håndmixer med stavblender – Braun MQ745 Stavblender

Håndmixer med stavblender→ Set hos KitchenOne.dk til 635 kr.

Mangler du en stavblender i dit køkken også, eller trænger din gamle blot til en udskiftning, kan du med fordel købe en håndmixer med stavblender. Her får du flere funktioner i ét, hvilket er et yderst godt køb. Braun MQ745 stavblender må i den grad også siges at være et godt køb. Her får du både elektrisk piskeris, stavblender, minihakker og storhakker med i ét køb. Smart og praktisk at tilføje til køkkenskabet.

Stavblenderen er elegant at se på i sit rustfrie stål. Motoren har masser af kraft, da den har 750 watt, hvilket er en ekstrem kraftfuld motor. Dertil har den en virkelig smart hastighedskontrol, som gør, at du nemt kan styre hastigheden på stavblenderen. Med til dit køb får du et bæger på 600 milliliter, et piskeris, en praktisk 350 milliliter minihakker samt en storhakker på 1,2 liter.

Knus is, snit grøntsager og pisk flødeskum

Mulighederne i køkkenet er uendelige med Braun MQ745 stavblender. Med den store hakker får du så kraftfuld en hakker, at den ligefrem kan knuse is. Dette kan du blandt andet bruge til at lave spændende, sunde og velsmagende smoothies med. Du kan også nemt snitte dine grøntsager eller piske en luftig omgang flødeskum.

Det er en håndmixer med stavblender, der lever op til forventningerne. Og forventningerne til den er store, da den er testvinder hos TÆNK bedst i test. Dette skyldes blandt andet PowerBell-teknologien, som sørger for at give et mere jævnt og fint resultat. Dertil kan du styre hastigheden i ét tag, da håndmixeren med stavblender er udstyret med Smart Speed Control. Kraften øges eller sænkes efter, hvor let eller hårdt du trykker på knappen for hastighed.

LÆS OGSÅ:  Er der prisforskel på kaffemaskiner i fysiske butikker og hos webshops?

Elektrisk piskeris – Bosch Styline Håndmixer

Bosch håndmixer

Den sidste håndmixer i vores omfattende test er Bosch Styline håndmixer. Denne håndmixer er også bedst i test, kåret af Forbrugerrådet Tænk. Håndmixeren er virkelig solid med en moderne motorteknologi på 450 watt. Dog er den stillegående og let, hvilket gør arbejdet med håndmixeren behageligt og effektiv. Ønsker du en stille håndmixer, er Bosch Styline Håndmixer et godt køb. Den er nemlig blandt de mest lydløse på markedet i dag – og hvem ønsker ikke en stille håndmixer.

Piskeriset til håndmixeren er innovativt. Det er nemlig FineCreamer piskeris, der gør, at blandingen og piskningen bliver meget mere effektiv. Du får fem forskellige hastigheder, som du kan vælge i mellem. De har alle forskellige omdrejningstal. Dertil får du også turbofunktion, så du virkelig kan piske igennem.

100 dages tilfredshedsgaranti

Ligesom det tidligere Bosch-produkt får du 100 dages tilfredsgaranti. Dette kræver, at du inden 14 dage efter købet af produktet registrerer det på MyBosch. Er du ikke tilfreds med dit køb, kan du få dine penge tilbage igen. Dog er sandsynligheden for dette virkelig lille, da håndmixeren er et super godt køb.

Med til købet får du to stabile dejkroge samt to piskeris – alt sammen i rustfrit stål. Har du brug for at tilslutte en blenderfod, kan du også gøre det. Håndmixeren er nemlig designet til at kunne tilslutte en blenderfod. Når du pakker håndmixeren væk, skal du ikke bekymre dig om at beskadige ledningen. Du kan nemlig let omvikle ledningen med en clip, så den opbevares trygt og sikkert.


Konklusion – sådan vælger du den rigtige model

Dette var vores test af de bedste håndmixere på markedet. Som du kan se, er valgmulighederne mange. Prisklassen varierer gevaldigt, og der er derfor et elektrisk piskeris for ethvert budget. Uanset om du ønsker at lægge mange penge i håndmixeren, eller du blot ønsker at finde en billig på tilbud, er udvalget stort.

Selvom det er fristende at købe den allerbilligste elpisker, bør du alligevel overveje at lægge flere penge i køkkenredskabet. Laver du især meget mad, vil en kvalitetshåndmixer til lidt flere penge være lig med penge, der er godt lagt ud. Typisk har disse mixere en længere holdbarhed, og du kan derfor bruge håndmixeren i længere tid ad gangen.

Faktorer, som du altså skal overveje, når du vælger elektrisk piskeris, er kvalitet, design, kapacitet, funktioner og prisværdi. Ønsker du især at ælte deje med din elpisker, skal kapaciteten være stærk. Her skal motoren nemlig have styrke nok til at kunne klare den krævende ælteopgave. Er det i stedet lettere ting, du skal anvende din håndmixer til, kan det være brugervenlighed og pris, der er de vigtigste faktorer. Det kan også være, at du går mere op i designet af redskabet, sådan den pryder køkkenet og er flot at se på.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply