Høretelefoner Test – Læs om de bedste høretelefoner på markedet

0

Måske har du indset, at det ikke er helt ligegyldigt, hvilke høretelefoner du render rundt med. Der kan nemlig sagtens være rigtig stor forskel i kvaliteten, og der er selvfølgelig også nogle steder, hvor du får mere for pengene end andre. Der er ingen tvivl om, at det kan gøre en stor forskel for den oplevelse, du får.

Hvis du eksempelvis er vild med at høre musik, vil du sikkert gerne have den bedste lyd, og det samme kan gøre sig gældende, hvis du måske spiller mange spil, hvor du skal have et godt headset.

Mange taler også i telefon i deres høretelefoner, og her er det selvfølgelig også rart, at kvaliteten er god, så anden lyd lukkes tilpas ude.

Velkendte mærker eller billigere løsninger?

Det er selvfølgelig altid en balancegang, når man skal begynde at vurdere, om det kan betale sig at købe de dyre mærker, hvor man kender kvaliteten, eller om det kan svare sig at vælge nogle billigere mærker. Der er meget blandede svar på det spørgsmål, men som udgangspunkt følger priserne kvaliteten på markedet.

Der kan selvfølgelig være nogle modeller, hvor der er mere at hente til prisen end andre, og det er blandt andet noget, du vil kunne læse om i guiden nedenfor. Hvis du læser med, vil du altså dermed have gode muligheder for at vælge den helt rigtige model til dig.

I denne guide kan du eksempelvis glæde dig til at læse om modeller fra Beats og Marshall, som måske vil være det helt rigtige køb for dig.


TOUCHit Over-ear – Lækker lyd og god batterilevetid

  • Bluetooth rækkevidde: 10 meter
  • Stofpose medfølger
  • 22 timers batteritid
  • Oplader medfølger
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
999 kr.

Med TOUCHit Over-ear hovedtelefoner fra Sack-it får du ikke mindst en utrolig lækker lyd, men også en fantastisk komfort. De er selvfølgelig trådløse og kan holde batteri i op til 22 timer. Høretelefonerne er lavet i et dansk stilrent design og har en super pasform, med deres over-ear funktion, som omslutter og gør at du kan minimere støjen omkring dig til det mindste.

Høretelefonerne er lavet i læder og sammensætningen af materialer er med til at skabe den gode komfort og det flotte design. Høretelefonerne cool og rå og er sågar velegnet til at pifte ethvert outfit op med.

Du kan altid nyde din yndlingsmusik på farten med Touchit over-ear hovedtelefoner og de er også særligt velegnet til løbeture, hvor de sidder godt på hovedet undervejs uden at stramme.

Hovedtelefonerne kan betjenes uden brug af mobiltelefonen via. de indbyggede knapper på siden. På den måde kan du nemt skifte musiknummer, pause eller modtage et opkald mens du er på farten. Hovedtelefonerne har desuden indbygget mikrofon, på den måde kan du snakke i telefon, uden at have mobilen op til øret.

Hovedtelefonerne har netop vundet en “Red Dot Award”, som er en designkonkurrence hvor der bliver bedømt på baggrund af en række kriterier herunder: æstetik, innovation, materialekvalitet, funktion og bæredygtighed.


Marshall Major II Wireless Black med Bluetooth

Høretelefoner test

→ Set hos Proshop.dk til 499 kr.

Den første model i guiden er en klassiker, for Marshall har, som mange vil vide, i mange år været en kendt spiller på dette marked.

Det er dog langt fra tilfældigt, at Marshall er blevet populært, for der er tale om virkelig lækre høretelefoner til fornuftige priser. Det gælder også denne model, som har en rigtig lækker lyd i sig. Det betyder, at den lukker støj ude, og du får en god oplevelse med din musik.

Af samme grund bruger mange denne model til netop musik, og den købes både af unge og gamle.

Som navnet indikerer, så er denne populære model nu også tilgængelig med Bluetooth, hvilket selvfølgelig er meget populært hos forbrugerne. Det betyder nemlig, at man ikke længere er afhængig af ledning, når man skal nyde sin musik.

LÆS OGSÅ:  Sådan finder du den rette stationære PC til hjemmet

Er du glad for høretelefoner, som ikke fylder for meget, når du er på farten, så kan du glæde dig over, at denne model kan klappes sammen, så den stort set ikke fylder noget. Den vil dermed kunne lægges i de fleste lommer uden problemer. Det er desuden værd at nævne, at batteritiden er rigtig god, og du kan ikke bekymre dig om opladning særligt ofte.


Bose QuietComfort 35 wireless headphones Black II

Bedste høretelefoner

→ Set hos CDON.dk til 1.867 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.941 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 3.662 kr.

Vi springer til det dyreste sæt høretelefoner, men muligvis også den allerbedste model. Der er i hvert fald tale om et produkt, som leverer varen fra start til slut.

Modellen er ny, og den har forbedret sig på en række områder ift. sin forgænger. Det betyder blandt andet, at lyden er blevet stærkere, og designet er blevet endnu lækrere.

Denne model er trådløs, og det er til stor glæde for nogle, imens andre væmmes ved tanken.

Det er nemlig en evig diskussion, om lyden kan være lige så god, når den kommer gennem Bluetooth, men denne model er et stærkt eksempel på, at det faktisk godt kan lade sig gøre. Modellen er udviklet gennem mange års forskning, og den er gennemarbejdet, hvilket altså i høj grad kan mærkes på det færdige produkt – intet er overladt til tilfældighederne.

Disse høretelefoner sørger for, at du på ingen måde forstyrres udefra, når du hører musik, og du kan faktisk helt selv vælge, hvor meget du vil fravælge støjen. Der er nemlig lavet en knap, hvor du kan regulere på støjniveauet udefra, og du kan altså på den måde selv styre, hvor meget du vil forstyrres i din musik.

Sidder du eksempelvis derhjemme med en god bog, vil du nok gerne kunne lukke helt af, imens du gerne vil kunne være mere opmærksom, hvis der er trafik omkring dig.

Du skal heller ikke bekymre dig for meget om opladninger, da der er helt op til 20 timers batteritid på modellen. Denne tid fordobles i øvrigt, hvis du bruger det medfølgende kabel.

Er du typen, som gerne vil bruge dine hørebøffer til opkald, så er dette en god model til det formål. Støj lukkes som bekendt ude, og der er indbygget mikrofon, så du nemt kan tale, så den anden ende kan høre dig. Høretelefonerne indeholder desuden nogle knapper, som gør det nemt for dig at betjene dem direkte fra hovedet.

Konklusionen er her, at der er tale om en topmodel på markedet. Lyden er af højeste kvalitet, der er kæles for designet, og materialerne er de allerbedste. Derfor er høretelefonerne både ganske lette, men samtidig robuste og kan klare lidt af hvert i al slags vejr.


Koss høretelefoner QZ900

Høretelefoner bedst i test

→ Set hos CDON.dk til 1.149 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 1.516 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.697 kr.

Hvis kvaliteten af lyden er det absolut vigtigste for dig, når du vælger høretelefoner, så er denne model lige til at putte i indkøbskurven.

Der er tale om en model med virkelig god lyd, som virkelig får det bedste frem i musikstykket.

Det måske smarteste ved denne model er dog, at støjen tilpasset med en smart funktion. Det betyder, at du ikke bemærker den støj, du ikke ønsker at bemærke, og det gør lydoplevelsen endnu bedre for dig.

Det er derfor en model, som er oplagt, hvis man kører rigtig meget i tog, bus eller med andre støjende køretøjer, hvor man gerne vil have en god oplevelse med musikken. Designet er klassisk fra Koss, og det er noget, mange er vilde med. Det ligner nemlig rigtige hovedtelefoner, og der er ikke så meget gøgl og glamour over det.

LÆS OGSÅ:  Mac eller PC? Få gode råd her

Beats Studio bluetooth høretelefoner

Høretelefoner bedst til prisen

→ Set hos Proshop.dk til 2.491 kr.

Vi slutter af med en vaskeægte publikumsfavorit, hvis man kan tale om den slags inden for høretelefoner.

Beats er måske det mest kendte mærke indenfor hørebøffer, og du har sikkert set rigtig mange – også kendisser, bruge denne model, og det skyldes selvfølgelig både det lækre design og den gode kvalitet.

Beats leverer nemlig en ganske overlegen lyd, og det gælder i høj grad også, når det kommer til denne Bluetooth-model. Selvom ledningen er fjernet, så er lyden af højeste kvalitet, og designet er om muligt endnu federe end førhen.

Som man kender det fra Beats, er der selvfølgelig tilpasning på størrelsen, og generelt er funktionerne rigtig nemme at bruge. Det er i øvrigt værd at bemærke, at batteritiden er rigtig høj, hvorfor du ikke skal bekymre dig om opladningerne i tide og utide.

Mange taler om denne model som velegnet til en rejse, og der er da også noget om snakken. Skal man på længere eller kortere ture, hvor man har brug for sin musik, er modellen oplagt, fordi den giver en behagelig lyd, selv over mange timer. Derudover sidder modellen behageligt på hovedet, hvilket er vigtigt, når man bruger den i mange timer. Den trådløse funktion er naturligvis også oplagt til rejser.

Beats leverer som altid et topprodukt, som mange vil være supertilfredse med. Det flotte design, den trådløse funktion og den lækre lyd gør det til en af markedets topmodeller.


Yamaha HPH-50 Studie-hovedtelefoner

Billige høretelefoner

Med denne model bevæger vi os ned i prisklasse, men der er omvendt også tale om en model, hvor der er meget valuta for pengene. Mærket er japansk, og selvom det ikke koster så meget, så er det forbundet med høj kvalitet – i denne forbindelse god lyd.

Det er den suverænt billigste model i testen, og der er selvfølgelig ikke tale om supermodellen, som kan det hele på én gang. Der er dog tale om en solid, stabil model, som leverer det, den lover.

Der er tale om en balanceret, god bas og et lækkert design, hvor der er gjort plads til detaljerne i den ellers ganske enkle overflade.

Denne model er beregnet som studiehøretelefoner, hvilket selvfølgelig både kan ses på prisen og funktionerne. Den laver en virkelig god lyd, når du eksempelvis skal optage din musik, men den fungerer faktisk også hensigtsmæssigt, når der skal indspilles, da lyden her går rigtig fint igennem.


Pioneer HRM-7

Høretelefoner

Denne model skiller sig meget kraftigt ud fra den forrige, da den ligger i en ganske anden prisklasse. Der er nemlig tale om det, man godt kan kalde en rigtig topmodel, og faktisk er det også en ret ny model på markedet.

Er du vild med at anskaffe dig det nyeste nye, så er dette måske faktisk et rigtig godt valg, og Pioneer er da også et mærke, som sættes i forbindelse med rigtig høj kvalitet.

Hvis du går meget op i, at al anden lyd lukkes ude, når du eksempelvis lytter til din yndlingsmusik, er dette et godt valg. Man kan roligt sige, at det er muligt, da modellen har lydisolation, som fungerer rigtig godt. Det er desuden en model, hvor det er muligt at rykke rundt med tingene, så de tilpasses din hovedfacon eksempelvis.

Modellen er ganske populær hos forbrugerne, og det skyldes, at man simpelthen får hele pakken her. Prisen virker måske i den tunge ende, men hvis du overvejer, hvad du får ud af det, så er det absolut det hele værd. Det er en model, som bruges af rigtig mange producenter af dance-music. Det skyldes, at isolationen er så god, at det faktisk er muligt at ramme beatet lige i skabet.

LÆS OGSÅ:  Bose QuietComfort 35 - Test og anmeldelse

Når man skal opsummere denne model, så er der tale om lyd af højeste kvalitet, men hvor det ikke koster på komforten. De er altså behagelige at have på, og så er de også superflotte i designet, hvilket selvfølgelig heller ikke gør noget.


Invester i din lyd

Vi har nu gennemgået seks gode modeller, som i øjeblikket er at finde på markedet. Der er tale om høretelefoner, som på hver deres måde leverer en høj kvalitet til forbrugeren. Hvad man skal vælge, afhænger også af den person, man er. Går man op i den bedste kvalitet, skal man måske vælge en af de lidt dyrere modeller, imens man kan gå efter de billigere varianter, hvis man eksempelvis gerne vil skifte sine høretelefoner ofte.

Uanset hvad, er det selvfølgelig klogt at investere i den lyd, man får. Hvis man vil have en god oplevelse med sin musik, hvad enten det er fra Spotify eller et studie, hvor man øver, så skal man selvfølgelig vælge den rigtige model. I denne test har du fået en idé om, hvad du kan gå efter på de forskellige sider, og der findes altså rigtig mange lækre modeller derude.

Bluetooth eller ledning

Det er svært endegyldigt at svare på, om man skal købe høretelefoner med Bluetooth, eller om man skal holde fast i ledningen. Traditionelt set har det sidste givet den bedste lyd, men alting udvikler sig, og det er i dag muligt at få mange gode modeller med Bluetooth – blandt andet illustreret i denne test.

Hvis du er vild med den frie følelse, hvor du ikke skal tænke på ledningen, så er Bluetooth slet ikke et dumt valg. Du betaler selvfølgelig også noget for denne funktion, og det er noget, den enkelte selvfølgelig skal gøre op med sig selv.

Pas på dine hørebøffer

Når du investerer i en lækker model, som du er rigtig glad for, så sørg for at passe på dine høretelefoner. Det er så nemt at glemme dem et sted, hvor du havde andre ting i hovedet, så sørg for at få nogle rutiner, så du altid husker dem.

Selvom de fleste modeller kan klare en masse regn og dårligt vejr, er der ingen grund til ikke at passe på dem, når du kan. Tør dem af, hvis de er blevet både, og sørg for, at de ikke ligger for længe i noget fugtigt.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply