Integreret opvaskemaskine test – Find en integrerbar opvaskemaskine, der er bedst i test

0

En opvaskemaskine er noget nær en livsnødvendighed i hverdagen. Selvom det kan være hyggeligt at stå med hænderne i opvaskebaljen på campingturen, i kolonihaven eller sommerhuset, så er det en helt anden sag, når den travle hverdag melder sig. Her skal tingene fungere upåklageligt – og må gerne foregå lidt tjept. Og det er det, der gør opvaskemaskinen så uundværlig.

Vi har i denne integreret opvaskemaskine test oversigt fundet frem til nogle af de bedste modeller på markedet ud fra forskellige behov. Nedenfor får du et hurtigt overblik over de modeller vi har fundet gennem vores research:

Bedst i test

Miele G7150 SCVI Integrerbar opvaskemaskine

 • Lavt energiforbrug
Bedst til prisen

Siemens SN636X05IE integrerbar opvaskemaskine

 • 6 forskellige vaskeprogrammer
Billig og god

Bosch SMV68MD02E integrerbar opvaskemaskine

 • Støjsvag
ForhandlerModelAntal kuverterMaks. støjgeneForbrugEnergiklassePris
Siemens SN636X05IE1344 dB243 kWhA+++4.498,-
Miele G7150 SCVI1444 dB213 kWhA+++11.595,-
Bosch SMV68MD02E1442 dB266 kWhA++4.949,-

Men den ekstra håndsrækning i hverdagen er ikke den eneste grund til at fremhæve opvaskemaskinen. I disse tider, hvor miljø og klima for alvor er med til at sætte dagsordenen, har opvaskemaskinen også sine fordele.

I de nyere modeller er der nemlig fuldt ud fokus på bæredygtigheden. Og de er optimeret i sådan en grad, at de er det langt mest bæredygtige valg. Det skyldes ikke mindst optimeringen af vandforbruget, således at selv store portioner opvask kan klares med blot 12-16 liter vand. De slår med andre ord vaskebaljen med adskillige længder.

Men det er ikke altid, at en opvaskemaskine pynter sammen med det øvrige interiør i køkkenet. Men det er der heldigvis råd for. For med en integrerbar opvaskemaskine behøver du ikke gå på kompromis med din designvision for køkkenet. I stedet kan du lade din opvaskemaskine indgå som en integreret og usynlig del af køkkenet.

Find den bedste integrerede opvaskemaskine

Er det på tide at skifte den gamle opvaskemaskine ud med en ny, integrerbar model? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet en oversigt over nogle af de bedste og billigste indbygnings opvaskemaskiner på markedet (se desuden vores guide til almindelige opvaskemaskiner her).

Målet med testen er at give dig det bedste overblik over de mange gode modeller på markedet, så du lettere kan finde den integrerbare opvaskemaskine, der passer til dine behov.

Resultaterne i denne test er på ingen måde grebet ud af den blå luft. Der ligger et stort researcharbejde bagved, hvor vi har undersøgt uvildige kilder som basis for vores test.

Vi har derfor blandt andet tyet til test af opvaskemaskiner udført af Forbrugerrådet TÆNK, ligesom vi har fundet frem til de mest populære modeller blandt forbrugerne og de mest sælgende opvaskemaskiner hos forhandlerne. Og resultatet af vores anstrengelser kan forhåbentlig komme dig til gavn i din søgen efter en indbygnings opvaskemaskine.


Siemens SN636X05IE integrerbar opvaskemaskine – En bedst i test integrerbar opvaskemaskine

Integreret opvaskemaskine test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
4299 kr.
 • Testvinder over fuldt integrerede opvaskemaskiner hos Forbrugerrådet TÆNK
 • ZeoLite-tørring
 • 6 forskellige vaskeprogrammer + 3 ekstra vaskefunktioner
 • Mellem-prisleje

Vi indleder denne test af integrerbare opvaskemaskiner med en sand testvinder. Nemlig Siemens SN636X05IE integrerbar opvaskemaskine, der har høstet store roser hos Forbrugerrådet TÆNK.

Samtidig modtager netop denne model også lovprisninger og gode anmeldelser blandt forbrugerne. Og med sådan et rygte har Siemens SN636X05IE integrerbar opvaskemaskine noget at leve op til. Og det gør den. Fuldt ud.

En af de mange ting, som bliver fremhævet af TÆNK ved Siemens SN636X05IE integrerbar opvaskemaskine, er dens evne til at vaske servicet rent og tørre det efterfølgende. Her får den topkarakterer. Faktisk formår den at tørre selv plastikbøtter – der ellers har ry for at være besværlige – helt grundigt på dets autoprogram. Det sker ved hjælp af den integrerede ZeoLite-tørring.

Siemens SN636X05IE integrerbar opvaskemaskine har hele seks forskellige programmer at gøre brug af. Disse programmer tæller blandt andet Auto, Eco, Pre-rinse og Intensive. Lader man blot autoprogrammet køre, så får man helt rent service med minimalt forbrug af energi og vandressourcer.

Samtidig kan du krydre dine programmer med yderligere tre funktioner, nemlig VarioSpeed Plus, IntensiveZone og Shine and Dry. IntensiveZone er især godt, når du står over for en udfordrende vask med både let beskidt og ekstra beskidt service. Med dette program kan du opnå perfekte resultater på begge typer opvask.

Med VarioSpeed kan du til gengæld speede processen op og forkorte vaskecyklussen med op til 66 %. Perfekt supplement til de dage, hvor tingene gerne må gå lidt tjept og gnidningsfrit.

Du får også fuld fleksibilitet med Siemens SN636X05IE integrerbar opvaskemaskine. Med de indbyggede VarioFlex-kurve kan du nemlig selv tilrettelægge dit service, hvilket giver dig optimal frihed. Dertil kommer, at opvaskemaskinen har InfoLight. Det betyder, at den sender en lysstråle ud på dit køkkengulv for at informere dig, så snart opvaskemaskinen er færdig med at vaske.

Specifikationer for Siemens SN636X05IE integrerbar opvaskemaskine:

 • Antal kuverter: 13 kuverter
 • Maksimal støjgene: 44 decibel
 • Estimeret årligt forbrug: 243 kWh.
 • Energimærkning: A+++

Miele G7150 SCVI Integrerbar opvaskemaskine – En opvaskemaskine med lavt energiforbrug

bedste integrerbar opvaskemaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
9999 kr.
 • Super brugervenlig
 • Hører til i toppen hos Forbrugerrådet TÆNK
 • Lavt energiforbrug
 • Fleksibel og innovativ indretning i opvaskemaskinen

Den næste integrerbare opvaskemaskine i denne test hører til blandt de mere dyre modeller. Men da den samtidig hører til helt i toppen blandt Forbrugerrådet TÆNKs uvildige undersøgelse af opvaskemaskiner, er det svært ikke at lade sig dupere af den.

Det er især på brugervenligheden, at Mieles G7150 SCVI integrerbare opvaskemaskine høster mange point. Og det skal man ikke undervurdere. For når hverdagen skal fungere, er det vigtigt, at alt klapper, som det skal, og at man ikke skal irriteres af dårlig brugervenlighed.

Samtidig kan du godt invitere den udvidede familie hjem til middag, hvis du har en Miele G7150 SCVI integrerbar opvaskemaskine boende i dit hjem. Den kan nemlig vaske hele 14 kuverter på én gang. Du slipper derfor for flere ture ud til opvaskemaskinen eller stabler af opvask på køkkenbordet. Det hele kan ordnes på én gang.

Et andet element, der er værd at fremhæve ved Miele G7150 SCVI integrerbar opvaskemaskine, er dens lave energiforbrug. Og med en energimærkning på A+++ er der mange penge at spare på elregningen. Du kan derfor vaske op med både god samvittighed og i tryg forvisning om, at kilowattene ikke løber løbsk på din elregning.

Selve indretningen i Miele G7150 SCVI integrerbar opvaskemaskine og designet af modellen byder på en masse hjælp i hverdagen. Her finder du nemlig blandt andet ComfortClose i døren, glasholder og klaphylde med FlexCare samt ExtraComfort-kurvedesign. Alt sammen elementer, der er med til at højne oplevelsen og brugervenligheden på produktet.

Specifikationer for Miele G7150 SCVI integrerbar opvaskemaskine:

 • Antal kuverter: 14 kuverter
 • Maksimal støjgene: 44 decibel
 • Estimeret årligt forbrug: 213 kWh.
 • Energimærkning: A+++

Bosch SMV68MD02E integrerbar opvaskemaskine – God opvaskemaskine med miljøvenlige funktioner

billig integreret opvaskemaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3999 kr.
 • Støjsvag
 • Mellem-prisleje
 • EcoDrying
 • Plads til 14 kuverter

Den sidste indbygnings opvaskemaskine i denne integrerbar opvaskemaskine test er en model fra Bosch.

Bosch SMV68MD02E integrerbar opvaskemaskine er en lækker sag, der på fineste vis forener brugervenlighed og gode egenskaber i forhold til vask og tørring.

Det er da også disse egenskaber, der gør, at den har fundet vej ind på Forbrugerrådet TÆNKs liste over opvaskemaskiner, der er bedst i test. Her bliver maskinens støjsvaghed også fremhævet blandt nogle af dens mange kvaliteter.

Opvaskemaskinen fra Bosch har en lang række funktioner, der skal hjælpe til at gøre hverdagen lettere. Her finder du blandt andet OpenAssist-funktionen. For med et let tryk på opvaskemaskinens låge åbner den automatisk, hvorefter du kan trække kurvene ud. Denne funktion er yderst praktisk i hverdagen, hvis man står med beskidte hænder og gerne vil undgå at sætte smudsede aftryk. Samtidig er det en funktion, der passer perfekt ind i de moderne grebsløse køkkener, der pryder boligmagasinerne for øjeblikket.

Hvis du sætter miljøvenlige tiltag højt, så kan Bosch SMV68MD02E integrerbar opvaskemaskine også være et oplagt valg for dig. Opvaskemaskinen har nemlig EcoDrying, der i alt sin enkelthed går ud på, at døren i opvaskemaskinen åbnes automatisk, når Eco-programmet er afsluttet. På den måde sparer du på energien til tørring.

Specifikationer for Bosch SMV68MD02E integrerbar opvaskemaskine:

 • Antal kuverter: 14 kuverter
 • Maksimal støjgene: 42 decibel
 • Estimeret årligt forbrug: 266 kWh.
 • Energimærkning: A++

Integreret opvaskemaskine test – Hvilken indbygningsopvaskemaskine er bedst i test?

I denne test af integrerbare opvaskemaskiner har vi forsøgt at give dig et indblik i, hvilke modeller der findes på markedet. Og forhåbentlig er du kommet et skridt tættere på en model, der passer perfekt ind i dit køkken.

Når du skal vælge den bedste indbygningsopvaskemaskine til dit hjem, er det dig, der er eksperten. Kun du kender dine behov, dit økonomiske råderum og designmæssige præferencer. Du ved, hvad du ikke kan undvære i din hverdag.

Det er da også netop vigtigt, at du bliver opmærksom på dine behov. Hvor mange kuverter skal du bruge? Har du nogen ønsker i forhold til indretningen i opvaskemaskinen? Er der nogen funktioner, du ikke kan leve uden? Gør dig selv den tjeneste at blive bekendt med disse forhold, så du er klædt allerbedst på til at tage din beslutning.

Derudover bør du være opmærksom på, at prisen for en integrerbar opvaskemaskine ikke kun repræsenterer beløbet på selve maskinen. Du skal også indregne forbruget af strøm og vand, når du stiller regnestykket op.

Det kan nemlig være fristende at falde for en meget billig model. Men hvis den er dyr i strøm i længden, så har du ikke sparet pengene alligevel. Så læs altid grundigt, hvordan opvaskemaskinens forbrug tegner sig på sigt også.


Andet indhold du måske finder interessant

Vi har mange guides og artikler her på Testsektionen.dk. Derfor er der en overvejende sandsynlighed for at du også finder nogle af vores andre relaterede indlæg interessante.

I vores opvaskemaskine test har vi samlet nogle af de bedste opvaskemaskiner til mange forskellige behov. Her kan du læse mere generelt om opvaskemaskiner, og hvad du skal være opmærksom på inden dit køb. Vi guider dig således til det helt rigtige valg, hvad end det er en af de maskiner vi har inkluderet, eller om du skal ud at finde en helt anden model.

Hvis det er en lidt mindre opvaskemaskine, der passer dig, kan du med fordel læse vores bordopvaskemaskine test. Vi guider dig til nogle gode, solide valg.

Når det kommer til køkkenudstyr, findes der et hav af forskellige maskiner og hvidevarer. Her kunne f.eks. vores komfur test være interessant, hvis dit køkken trænger til en opgradering af dette.

Du kan også læse mere om køle- og fryseskabe i vores køleskab test, fryseskab test eller kombinationen af de to; køle-fryseskab test.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply