iRobot Roomba 880 – Test og anmeldelse

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på iRobot Roomba 880, hvis du er på jagt efter intet mindre end den ultimative højeffektive robotstøvsuger. Der er selvfølgelig flere årsager til, at man sagtens kan smide med et sådant postulat, når man omtaler Roomba 880, men det er dog i særdeles fordi der er tale om en robotstøvsuger, der er blevet udstyret med den revolutionerende AeroForceTM-teknologi, hvilket blandt andet er ensbetydende med, at den kan fjerne op til 50% mere støv, skidt og hår fra alle typer af gulvoverflader.

Det er oven i købet med meget minimal vedligeholdelse, hvorfor du ikke skal fokusere på andet end, at sætte den i gang og lade den klare arbejdet for dig, for din støvsugning bliver ganske enkelt ikke nemmere end med iRobot Roomba 880, hvorfor det selvfølgelig også er en særdeles god investering til enhver dansk husholdning, men den kan dog også sagtens bruges til erhverv, hvor den måske endda vil være en endnu bedre investering.

iRobot Roomba 880 er set til 4.990 kroner hos Roboteksperten.dk

Slip for besværet med rengøring

Hvis du investerer i en iRobot Roomba 880, så gør du – uden tvivl – de egen hverdag meget nemmere for dig selv, da du ikke længere skal tænke på at gøre rent. I stedet er det blot at trykke på “Clean” på din Roomba, hvorefter den går i gang med det hårde og kedelige arbejde, mens du kan placere dig i sofaen foran TV’et eller i stedet kan tage en velfortjent lur i sengen.

Du skal desuden heller ikke være bange for, at der går noget galt, for den er udstyret med en moderne teknologi, der gør, at den nemt kan finde rundt i hele boligen, men selv sørger for at undgå forhindringer, trapper og meget andet. Den støvsuger selvfølgelig uhyre grundigt både omkring og under alle dine møbler, så du kan være helt og aldeles sikker på, at den afdækker alle områder af din bolig – den dækker nemlig gulvet flere gange og særligt på de mest snavsede områder sørger for en ekstra grundig rengøring.

Ideel til allergikere og kæledyrsejere

Hvis du enten er allergiker eller kæledyrsejer, så er du med garanti klar over, at det er vigtigt, at du sørger for at holde dit hus rent, men det kan dog godt være en vanskelig proces, hvis ikke man har synderligt meget tid til hverdag og oven i købet heller ikke har specielt meget overskud til den type af opgave i hjemmet. Derfor kan det være bedre for dit helbred at investere i en iRobot Roomba 880, så du dermed kan være sikker på, at der hele tiden er rent og pænt i din bolig, for du behøver faktisk ikke engang at være hjemme, når den gør din bolig rent, så du kan dermed komme hjem til en ren og nydelig bolig hver eneste dag.

LÆS OGSÅ:  Røgalarm test - Find den bedste røgalarm

Du kan blot programmere robotten og i stedet bruge den tid, du skal have brugt på at støvsuge på noget mere interessant eller nogle andre produktive opgaver i husholdningen. Én ting er dog sikkert og det er, at du slipper for besværet og får friet en stor mængde tid op.

Nyt AeroForceTM-rengøringssystem på iRobot Roomba 880

Som tidligere nævnt, så kommer iRobot Roomba 880 med et revolutionerende rengøringssystem, der går under navnet AeroForceTM, som er med til at sikre at robotstøvsugeren kan bryste sig af en maksimal og rengøringseffektivitet. AeroForceTM er den perfekte sammensætning af sugeevne og støvopsamling, der kan sikre dig, at din robotstøvsuger kan gøre rent til intet mindre end perfektion hver gang, den sættes i gang.

I og med, at iRobot Roomba 880 kommer med AeroForceTM-rengøringssystem, så er det også ensbetydende med, at den er blevet udstyret med modsatroterende tangle-free AeroForceTM-støvopsamlere, der kan fjerne alskens typer af både støv og skidt, hvilket faktisk også betyder, at denne model er helt og aldeles børsteløs, hvorfor der også er tale om en robotstøvsuger, der kun skal vedligeholdes i et meget begrænset omfang sammenlignet med, hvad der er tilfældet med mange af de andre robotstøvsugere, der er at finde på det danske marked – både fra iRobot og fra andre producenter.

Børsteløs robotstøvsuger

Det nye og revolutionerende AeroForceTM-rengøringssystem som er blevet installeret i iRobot Roomba 880 er ikke blot med til at gøre Roomba 880 til én af de absolut første børsteløse robotstøvsugere på det danske marked, for det er samtidig også med til at sikre, at den installerede luftstrømsaccelerator sørger for at koncentrere luftstrømmen gennem en forseglet kanal, hvilket er med til at skabe en forstærket vakuumeffekt. I og med, at den højeffektive vakuum er blevet specialdesignet til at kunne maksimere vakuumeffekten, så er det selvfølgelig også med til at optimere den samlede effektivitet for hele robotstøvsugeren.

LÆS OGSÅ:  Pynt opholdsstuen, køkkenet eller lignende med en biopejs

Derfor skal der selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at AeroForceTM er et rengøringssystem, der har bragt rigtig megen positiv forandring til robotstøvsugeren fra iRobot, hvorfor det blot er blevet en endnu bedre investering end, hvad det har været frem til nu – og derfor kan du også trygt investere i en iRobot Roomba 880, uanset om du har intentioner om, at den skal bruges i et privat hjem eller derimod skal bruges til at gøre rent på et kontor el.lign.

Imponerende driftstid og batterilevetid

Da du – som tidligere nævnt – har muligheden for at lade din gøre rent, mens du f.eks. er på arbejde eller du er en tur i den lokale Føtex for at handle ind, så er det selvfølgelig også vigtigt, at der er tale om en robotstøvsuger med en lang driftstid og et rigtig godt batteri. iRobot Roomba 880 har en rigtig lang driftstid, der lyder på intet mindre end 90 minutter, hvilket er en del længere end de fleste andre modeller på det danske marked, som typisk har en driftstid, der lyder på cirka 60 minutter.

Du skal dog være klar over, at opladningstiden er relativt lang, da den lyder på 16 timer, hvilket du selvfølgelig skal sørge for at huske på. Roomba 880 er blevet udstyret med et 14,4 volts NiMH-batteri, der er et såkaldt XLIFE-batteri, hvilket faktisk er ensbetydende med, at det er et batteri, der indeholder dobbelt så mange cyklusser som mange af de andre robotstøvsuger, hvorfor det faktisk også kun skal udskiftes halvt så ofte som andre modellers batterier.

Se video af iRobot Roomba 880

Herunder har du mulighed for at se en video med Roomba 880 fra iRobot. Med denne video får du de bedste forudsætninger for at få et godt indblik i lige netop denne robotstøvsuger og høre mere om, hvorfor det skal være lige netop dén, du skal vælge.

Hvad medfølger til en Roomba 880?

Når du køber en iRobot Roomba 880, så medfølger der selvfølgelig en lang række forskellige ting og sager. Nedenfor kan du finde en komplet oversigt over de ting, der medfølger i kassen til din iRobot Roomba 880:

  • iRobot Roomba 880
  • Home Base med EU-kabel
  • 4x C-batterier
  • HEPA-filter, sidebørste samt 2 roterende AeroForceTM-støvopsamlere
  • Fjernbetjening
  • 2x AA-batterier
  • Ekstra HEPA-filter
  • iRobot XLife-batteri med forlænget levetid (installeret)
LÆS OGSÅ:  Blødgøringsanlæg test: Find det bedste blødgøringsanlæg

Hvor kan jeg købe en iRobot Roomba 880?

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil investere i en ny iRobot Roomba 880, som du kan have kørende derhjemme, så du ikke længere selv skal bruge tid og kræfter på at gå og gøre rundt eller du derimod mener, at det er en rigtig god investering til dit kontor, så du kan holde fokus på at arbejde og ikke gøre rent, så skal du selvfølgelig sørge for at købe den det billigste sted. Nedenfor får du et direkte link til, hvor du kan købe en iRobot Roomba 880:

iRobot Roomba 880 er set til 4.990 kroner hos Roboteksperten.dk

Når man er på udkig efter en robotstøvsuger er det også oplagt at investere i en robotplæneklipper, så man hverken skal tænke på at støvsuge indenfor eller slå græsplænen. Så er der masser af tid til at være sammen med familie og venner.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.