Ismaskine test – Lav din egen lækre hjemmelavet is

0

Har du længe gået og overvejet at anskaffe dig en ismaskine? Men har du svært ved at finde rundt i alle de forskellige modeller? Det kan være en jungle af finde den rigtige ismaskine, da det efterhånden er blevet et køkkenredskab, som ofte bliver set i det moderne køkken. Du vil i denne test af seks forskellige ismaskiner blive introduceret til forskellige modeller på det store marked, som alle har lignende eller forskellige funktioner. Når du har læst denne test, kan du udpege dine præferencer og blive klædt på til at vælge den perfekte ismaskine til dit hjem.

Nemox Chef 2200 Ismaskineismaskine test

→ Set hos Wupti.com for 2.022 kroner

Der er en lang række fordele ved at have en ismaskine, og hvis du elsker is, så er det oplagt, at du også anskaffer dig en ismaskine. Det er en helt fantastisk mulighed for, at du kan lave din helt egen is, når det passer dig.

Ønsker du at blive en sand mester i at lave hjemmelavet is på ismaskine, så er Nemox’ Chef 2200 en rigtig god ismaskine at arbejde med. Denne ismaskine har kapacitet på 1,5 liter og kører med indbygget kompressor. Det vil sige, at den selv kan fryse isen, så du ikke selv skal tænke på at gøre dette. Blandt mange anmeldere bliver Chef 2200 fra Nemox rost for at være støjsvag, hvilket er et væsentligt problem hos mange af de andre ismaskiner. Derudover er designet i rustfrit stål og ganske nem at rengøre efter brug.

Is på ismaskine

Modellen fra Nemox har en utrolig praktisk konstruktion, da der ikke er nogen rørearm i midten af maskinen. Du får derfor ikke problemer med at få isen ud af din nye ismaskine. Det tager op imod 1 time at producere 600 ml. is, og resultatet er altid lige i øjet. Modellen kan typisk købes i både rød eller hvid, så du kan vælge den farve, der passer til din stil eller dit køkken.


Steba Ismaskine STIC150test ismaskine

→ Set hos Imerco.dk for 2.879 kroner

Hvis du er enig i, at der kun findes meget få ting, der er bedre end is, og endnu mindre der er bedre end hjemmelavet is? Så er denne ismaskine fra Steba ved navnet ’’STIC150’’ et meget godt bud på din kommende ismaskine. Det er en selvkørende og fuldautomatisk ismaskine, som du får fingrene i, og den skaber den helt perfekte konsistens til din hjemmelavet is. Steba’s ismaskine kræver ikke forkøling, da den er med kompressor, som klarer alt arbejdet med at nedkøle din is helt ned til -35 grader.

Blandt mange andre tests af ismaskiner med kompressor, har denne model fra Steba klaret sig rigtigt flot. Det har den blandt andet, fordi den er utrolig brugervenlig at benytte. Den har et smart LED-display, hvor du kan se information omkring din isproduktion og altid være informeret, hvis der skal foretages ændringer. Du skal bare lave din ismasse og tilføje den til maskinen, som har mulighed for at køre med 10 minutters intervaller. Det er en yderst smart funktion, da du hele tiden kan holde øje med isens konsistens, og hvis den ikke helt har sat sig, så kan du give den mere nedkøling.

LÆS MERE:  Gasfyr test - Her får du det bedste gasfyr

Ismaskine med kompressor

Steba’s fremragende ismaskine kommer også med et smart påfyldningslåg, så du kan tilføje ingredienser løbende. Den er desuden ganske nem at rengøre, da du bare kan putte de løse dele i opvaskemaskinen, mens resten kan rengøres med en våd klud.


Wilfa ICM-C15 IsmaskineBedste ismaskine

→ Set hos Kitchenone.dk for 1.359 kroner

→ Set hos Imerco.dk for 2.303,95 kroner

Denne ismaskine har det meste af 2018 og starten af 2019 toppet anmeldernes lister over ismaskiner, som har fungeret bedst i test. Her er der tale om Wilfa ICM-C15, som er en ismaskine med kompressor. Wilfas smarte ismaskine bliver især rost for at være meget brugervenlig og rummelig med et lækkert display. Det er derudover også en fremragende ismaskine til prisen, da den ikke er blandt de billigste og heller ikke blandt de dyreste, men du får alligevel topkvalitet.

Denne gode brugervenlighed er afgørende, hvis du står en aften med gæster i huset og gerne vil servere is. Du skal dermed ikke kæmpe længe med ismaskinen, før den producerer is. Den er derfor rigtig god til de dage, hvor det hele skal gå lidt hurtigere, eller hvis du bare gerne vil have dejlig is hurtigt. Wilfa ICM-C15 kan producere en rigtig smagfuld citronsorbet, yoghurtis eller en helt klassisk, cremet vaniljeis.

Ismaskine bedst i test

Derudover har den en rigtig smart hold-kold-funktion, som kan være utrolig nyttig, hvis du skal servere is for dine gæster. Denne funktion sikrer nemlig, at din is altid beholder den optimale temperatur, inden du serverer den. Det er derudover også en ganske god funktion, da du ikke behøver at have din ismaskine kørende, mens du er sammen med dine gæster eller spiser aftensmad. Her kan ismaskinen god larme lidt, men med hold-kold-funktionen, så kan du blot lave isen i løbet af dagen og have is klar til om aftenen.


De’Longhi ismaskine – ICK 5000bedst i test ismaskine

→ Set hos Coop.dk for 1.799 kroner

Der er en lang række forskellige ismaskiner, som kan blive udnævnt som den bedste ismaskine på markedet. Denne ismaskine har dog vist sig at være en favorit blandt mange anmeldere, og er derfor en yderst kompetent kandidat som værende den bedste ismaskine, du kan købe. Når det kommer til at finde den bedste ismaskine, så bunder det i en personlig vurdering. Vi må dog bare sige, at ICK-5000 fra De’Longhi er en yderst fremragende ismaskine.

Italienske De’Longhi har lavet en ismaskine med kompressor, som du kan købe for en ganske god pris. Den har en fremragende ydeevne, da den kan klare at producere al slags is og sorbet til et lækkert slutprodukt. Du skal dog være opmærksom på, at den bruger lidt længere tid på at fryse isen end nogle af de andre ismaskiner, du kan finde på markedet. Den gør det dog godt igen ved, at den ikke er støjende i processen, når du laver is.

Bedste ismaskine

Der er derfor mange fordele ved denne ismaskine, og det er også derfor, at den blandt mange eksperter bliver kaldt den bedste på markedet. Du undgår også at stå med en is, som er stenhård, da ismaskinerne sørger for, at den får en dejlig cremet og blød konsistens. Den kan derudover rumme 700 gram hjemmelavet is, og så får du også en opskriftsbog med masser af inspiration til lækre desserter med is.

LÆS MERE:  Test: Giv dig selv flere muligheder med en elevationsseng


Wilfa ismaskine – ICM-2SB Vanilje XLismaskine bedst i test

→ Set hos Coop.dk for 1.899 kroner

Den næste ismaskine, du vil blive præsenteret for, kommer igen fra Wilfa. Denne model er en ICM-2SB XL, så det er en opgraderet version af ICM-C15, som du tidligere har læst om. Som du nok har kunnet regne ud på navnet, så er det en større model. Det vil sige, at du får her en ismaskine, som har noget højere kapacitet. Du kan blande op til 1,2 liter is ad gangen med ICM-2SB Vanilje XL, og det tager typisk ikke mere end 1 time, så har du isen klar til dine gæster.

Det er især den store kapacitet, som ICM-2SB Vanilje XL især får ros for. Modellen er også nem at benytte, så du skal ikke bruge lang tid på at sætte dig ind i, hvordan den fungerer, og når du først kender den rigtig, så er den utrolig effektiv. Skålen, hvor isen laves i, har en kapacitet på 2 liter, hvilket er en stor mængde blandt andre modeller.

Denne model fra Wilfa har desuden også et yderst flot design. Det udvendige design er lavet af børstet stål, så du uden problemer kan rengøre den med en varm og fugtig klud. Den har også et flot display med brugervenlig betjening. Eftersom det er en af de større modeller, så er vægten selvfølgelig også derefter.

OBH ismaskine

Det er ikke kun Wilfa, der kan finde ud af at producere ismaskiner i høj klasse. Det kan den nordiske virksomhed OBH Nordica også. OBH Nordica leverer produkter inden for elektroniske husholdningsprodukter og køkkengrej med fokus på brugervenlighed, funktionalitet og et stilrent design. Deres fokuspunkter er også noget, som de har taget med over i deres ismaskiner.

Det første iøjnefaldende ved størstedelen af OBH’s ismaskiner er, at de typisk er væsentligt billigere end de andre konkurrerende producenter på markedet. Det er selvfølgelig altid meget tiltalende at kunne få en ismaskine, som ikke nødvendigvis behøver at koste flere tusinde kroner. Du skal dog blot være opmærksom på, at grunden til den billige pris er, at det er ismaskiner uden kompressor. Det vil sige, at du skaber isen ved hjælp af et køleelement, som først skal have været en tur i din fryser, før du kan starte isproduktionen.

De mindre modeller fra OBH er perfekte til dig, der ønsker at lave is en gang imellem og ikke umiddelbart har det store budget at bruge på en ismaskine. Derudover passer modellerne også rigtig godt, hvis du ikke har den store plads til at have en stor ismaskine stående. Her fylder disse modeller væsentligt mindre.


Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskineismaskine

→ Set hos Wupti.com for 2.999 kroner

Er du rigtig glad for hjemmelavet is, så bør du helt sikkert kigge nærmere på italienske Nemox, som står bag en fremragende ismaskine til hjemmelavet is. Modellen hedder ’’Gelatissimo Exclusive’’, som er en rummelig og luksuriøs ismaskine med kompressor. Denne model er lavet til brugeren, der gerne vil bruge lidt ekstra penge på en rigtig kvalitetsmaskine, som har mange muligheder. Denne model fra Nemox har også klaret sig særdeles godt i flere forskellige tests, hvor prisen på ismaskinen sagtens kan retfærdiggøres for det, du får.

LÆS MERE:  Gasgrill test - Find den bedste gasgrill til dit behov

Den kan både lave is, frozen yoghurt og sorbet, som den kun bruger 20-30 minutter på at fremstille. Det er en hurtig og nem proces, og ismaskinen har kapacitet til 1,7 liter, så du hurtigt kan få en masse lækker is klar på kort tid. Den vurderes til at kunne fremstille cirka 1 liter is ad gangen, hvilket er ganske fremragende. Designmæssigt er skålen til isen lavet i aluminium, som du kan tage ud og rengøre uden problemer.

Hjemmelavet is med en ismaskine

Du får også en lille opskriftsbog med, som rigtig kan sætte dig i gang med dine fremtidige desserter. Den vejer cirka 12 kilo, så det er selvfølgelig ikke en, du bare lige kan flytte rundt på. Derfor er det oplagt, at du finder en god plads til den i dit køkken, hvor den kan stå og være til rådighed.


Tilbud på ismaskiner

Ismaskiner kan være en dyr fornøjelse at investere i, og du bør derfor altid have øjnene åbne for det gode tilbud. Mange af de populære ismaskiner er ofte at finde på tilbud, så det er altid en god idé at tjekke mange af de forskellige udbydere, inden du træffer dit endelige valg. Det kan være, du har udset dig en forholdsvis dyr ismaskine i forhold til dit personlige budget, og måske er du i tvivl, om du kan få råd til den. Så vil det være en klar fordel, hvis du tjekkede konkurrenterne ud til den udbyder, du fandt ismaskinen hos. Det kan være, du er heldig at finde den på tilbud.

Der er også mange ismaskiner, som stort set kan mange af de samme ting. Derfor bør du altid have en finger på pulsen, når det kommer til nye og ældre ismaskiner for at finde de klare forskelle. Det kan være, du er faldet for en nyere ismaskine, som også er væsentligt dyrere, men du kan egentlige nøjes med en ældre model, der kan lidt af det samme.

Konklusion

For når alt kommer til alt, så er det spørgsmål om dine præferencer. Markedet er enormt, når det kommer til ismaskiner, og som du har kunnet læse i denne test, så har flere af producenterne også mange forskellige modeller. Disse modeller har mange lignende funktioner, men de adskiller sig også fra hinanden på flere parametre. Det er disse forskelligheder, du nøje skal overveje, når du udvælger din nye ismaskine.

Der er nogle, der ønsker at have en ismaskine uden kompressor og derfor være en større del af processen ved at lave isen. Det kan også være, at du har fundet ud af, at du ønsker en ismaskine med kompressor, som gør det meste af arbejdet for dig. Uanset hvad dine præferencer er, så håber vi, at du er blevet mere afklaret med dit valg efter at have læst denne test. Held og lykke med din nye ismaskine.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Leave A Reply

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk