Isterningmaskine Test 2021 – Her er nogle af de bedste isterningmaskiner til forskellige behov

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Kender du det? Gæsterne til dit grillparty i haven kommer inden så længe – og på din tjekliste står der DESVÆRRE IKKE: husk isterninger til de kolde drinks!

Det er for sent at fylde isterningeposerne eller –bakkerne, og for øvrigt er fryseren fyldt til bristepunktet med alt muligt andet end isterninger. Den akutte løsning er en tur i supermarkedet eller på den nærliggende tankstation.

Et mindre stressende alternativ er at investere i en isterningemaskine, som uden den store indsats fra ejeren producerer isterninger i en lind strøm – også når festen allerede er gået i gang …

Bedst i test

Wilfa Ice-12S-isterningmaskine

 • Testvinder 2020 – Inspekto.se
Billig og god

Icebreaker Urban isterningemaskine

 • Fås i materialer som AB, TPE, PP og silikone
Bedst til prisen

Melissa isterningemaskine

 • 9 isterninger på 9 minutter

Hvorfor skal du købe en isterningemaskine?

Hvis du er typen, som et par gange om året tager en sjus med is, så er en isterningemaskine i bryggerset eller på køkkenbordet måske ikke en nødvendighed. Men er du – som det meste af nationen – hoppet på trenden med at drikke 2-3 liter vand dagligt, så kan en isterningemaskine være en god ide. Koldt vand smager som bekendt langt bedre end lunkent eller varmt vand!

En udpræget fordel ved maskinerne er imidlertid, at de løbende producerer isterninger, når der er brug for dem. Vi er nogle stykker, der er løbet tør for plasticposer med frossent vand, når vi har de gode venner på besøg. Og det udløser ikke altid Nobels fredspris! Så i den situation er isterningemaskinen ofte en populær 12.-mand at sætte ind.

Værd at vide om isterningemaskiner

De fleste isterningemaskiner kan producere isterninger i forskellige størrelser, ofte to størrelser, men også flere hvis man bevæger sig op i de (semi)professionelle maskiner. Disse er som regel lidt dyrere i anskaffelse.

De enkelte producenter angiver typisk i styk, i gram pr. time eller i kg pr. døgn hvad deres maskiner kan producere af is. I vores test har vi omregnet alle resultater til isterninger pr. time for at få et brugbart sammenligningsgrundlag.

Tallene kan så afvige lidt (i nedadgående retning), hvis man vælger at lave store isterninger. 60 isterninger i vores sammenligning svarer ca. til 500 gram is.

Isterningemaskiner leverer typisk isterninger i små puljer, og man kan forvente at have den første leverance efter ca. 8-12 minutter.

I vores test har vi medtaget fem maskiner til hjemmebrug og en til den (semi)professionelle bruger eller mindre virksomhed. Maskinerne til hjemmebrug ligger prisintervallet 1.000 til 2.000 kr., og den (semi)professionelle maskine koster 4.000 kr.

Producenterne / sælgerne er meget i tvivl om det hedder, isterningemaskine eller isterningmaskine. I vores beskrivelse af de enkelte produkter har vi valgt at være tro mod producentens/ sælgerens stavemåde i navnet.


Wilfa Ice-12S-isterningmaskine

test isterningmaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
999 kr.
Set til
999 kr.
Set til
1.168 kr.
Set til
1.519 kr.

Fordele:

 • Muligt at lave op til 70 isterninger i timen
 • Mulighed for at indstille den til to forskellige størrelser
 • Laver 12 kilo is på bare 24 timer
 • Tager mellem seks til 13 minutter at lave en portion isterninger.
 • Testvinder 2020 – Inspekto.se

Drømmer du om en god isterningmaskine, der gør det muligt at lave isterninger nemt og hurtigt? Så er denne Wilfa Ice-12S-isterningmaskine det perfekte bud i vores isterningmaskine test. Her behøver du nemlig ikke at huske at lave isterninger dagen før.

Tværtimod tager det dig blot mellem seks til 13 minutter at lave en portion isterninger ved brug af Wilfa Ice-12S. Udover at det ingen tid tager, er det også nemt og simpelt at bruge maskinen. Derfor er den med i vores isterningmaskine test.

Sådan anvender du maskinen

Det eneste, du skal gøre, er at fylde vand i maskinen, hvorefter du vælger størrelsen på de isterninger, du gerne vil lave. Du kan vælge imellem to forskellige størrelser på dine isterninger. Derefter er næste skridt bare at sætte maskinen i gang, så du kan få isterninger på ingen tid.

Sådan skifter du vandet

Det er vigtigt, at du løbende husker at skifte vandet på din isterningmaskine fra Wilfa. Det er heldigvis ikke noget, du selv skal holde øje med, da maskinen selv sørger for at informere dig via indikatoren. Den fortæller, når bakken er fyldt, eller når det er tid til at fylde mere vand i.

Slip i fremtiden for at bøvle med besværlige isterningeposer med den smarte isterningmaskine, der gør livet lidt nemmere på dage, hvor du drømmer om et iskoldt glas væske. Maskinen er desuden designet til, at du enten kan have den stående på køkkenbordet eller gemme den væk i køkkenskabene.

Specifikationer:

 • fås i rustfrit stål
 • mål i centimeter: 25 h x 2 b x 36 d
 • har en effekt på 100 Watt
 • fra mærket Wilfa.

Caso-isterningmaskine 3301 IceMaster Pro

bedste isterningmaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.339 kr.
Set til
1.405 kr.
Set til
1.338 kr.
Set til
1.399 kr.
Set til
1.406 kr.
Set til
1.449 kr.
Set til
1.792 kr.

Fordele:

 • kan lave op til 500 gram isterninger i timen
 • fås med portionsske
 • kan lave isterninger på 6-13 minutter
 • laver cirka 60 isterninger i timen.

Denne Caso-isterningmaskine – 3301 IceMaster Pro – er absolut også blandt de bedste i denne isterningmaskine test, fordi den er i stand til at lave isterninger på ingen tid. Det vil nemlig tage helt ned til seks minutter at lave isterninger, så du kan nyde en kølig sodavand eller en drink på terrassen. Det er især en fordel, når du har inviteret gæster over, og det gerne skal gå lidt stærkt med serveringen.

LÆS OGSÅ:  Elkedel test - Find den bedste elkedel til dit behov og budget

Vælg mellem to forskellige størrelser på dine isterninger

Udover at maskinen er hurtig, er den også drøj i brug. Du kan vælge imellem to forskellige størrelser på isterningerne, som du nemt og hurtigt kan indstille på displayet. Maskinen har af de årsager fået gode anmeldelser fra kunder, der blandt andet beskriver, at den er ideel til minibaren. Derfor er den også taget med i denne isterningmaskine test.

Høj kvalitet

Denne isterningmaskine fra Caso er designet i rustfrit stål og med et stålkabinet inde i maskinen, der garanterer en høj kvalitet og god effektivitet. Du kan selv tage kurven i maskinen ud, så du nemt kan servere isterningerne direkte fra den. Maskinen er derfor godt isoleret samtidig med, at den er pæn at have stående fremme på køkkenbordet, hvis det er det, du ønsker.

Maskinen fortæller desuden selv, når den mangler vand. Det kan du se på det smarte display. Udover det sørger den selv for at slukke igen efter brug. Maskinens låg er desuden gennemsigtigt, så du har mulighed for at se, hvordan den laver isterningerne undervejs i processen.

Specifikationer:

 • fås i rustfrit stål og med sort plastiklåg
 • indbygget kompressor
 • har en kapacitet på 3 liter
 • mål i centimeter: 35 h x 24,2 b x 32,8 d
 • vægt: 9,2 kilo.

Melissa-isterningemaskine

bedste isterningemaskine til prisen
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
873 kr.
Set til
873 kr.
Set til
960 kr.
Set til
1.000 kr.

Fordele:

 • 9 isterninger på 9 minutter
 • har autosluk-funktion og LED indikator
 • har en vandkapacitet på 1,85 liter.

Et andet godt forslag til en god isterningmaskine i vores isterningmaskine test er denne Melissa-isterningmaskine – MEL16620019.

Den er perfekt til dig, der gerne vil have isterninger klar på ingen tid til de lune sommerdage, hvor der er brug for kolde drikke. Maskinen laver nemlig ni isterninger på bare ni minutter.

LED-indikator og påmindelse

Maskinen er desuden udstyret med en smart LED-indikator. Den sørger for at påminde dig, hver gang du skal fylde mere vand på maskinen. Derudover slukker den selv, når beholderen er fuld. Den er derfor udstyret med smart teknologi, som generelt efterlader en høj brugervenlighed. Af den grund er den selvfølgelig med i vores isterningmaskine test.

Brug maskinen nemt og hurtigt

Når du skal lave isterninger i din Melissa-isterningmaskine, er det heldigvis nemt og enkelt og tager dig derfor ingen tid. Du skal nemlig bare fylde vand på maskinen, hvorefter du starter den. Maskinen sørger derefter selv for at lave arbejdet. Slip for at bøvle med isterningerne, og gør klar til sommerfesten med denne nemme og kvalitetssikre isterningmaskine fra Melissa.

Fordelen ved at købe en maskine fra mærket Melissa er, at brandet tidligere har lavet isterningmaskiner, der har fået gode anmeldelser og været blandt de bedste i isterningmaskine test.

Specifikationer:

 • effekt: 120 Watt
 • fås i sort plastik
 • mål i centimeter: 31 h x 23 b x 32,50 d
 • har en indbygget timer
 • vejer 7,57 kilo.

Icebreaker Urban isterningemaskine

billig isterningmaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
299 kr.
Set til
320 kr.
Set til
379 kr.

Fordele:

 • elegant og håndholdt isterningmaskine
 • innovativ konstruktion med spiralformet håndtag
 • gør det nemt at fryse og servere is
 • fås i materialer som AB, TPE, PP og silikone.

Denne lille, men gode Icebreaker isterningmaskine i Pale Lemon adskiller sig fra de øvrige isterningmaskiner i vores isterningmaskine test.

Forskellen er nemlig, at denne model er en håndholdt isterningmaskine, der først og fremmest har en innovativ konstruktion. Den er nemlig designet med et spiralformet håndtag, der gør det endnu nemmere at fryse isterningerne og servere dem efterfølgende.

Tag din isterningmaskine med overalt

I modsætning til de andre modeller kan du derfor nemt tage den med rundt omkring eller lade den stå på bordet, så du og dine gæster kan tage isterninger direkte fra maskinen i løbet af aften. Fordelen er nemlig, at den kan stå eller ligge fremme i otte timer efter, at du har lavet dine isterninger.

Sådan bruger du din Icebreaker-isterningmaskine

Ligesom de øvrige modeller i vores isterningmaskine test anvender du nemt og hurtigt din isterningmaskine fra Icebreaker ved at fylde beholderen med vand for derefter at dreje håndtaget i låst position. Derefter lægger du den i fryseren og venter på, at den har isterninger klar. Efterfølgende tager du den ud og drejer på håndtaget – og så er den klar til at servere isterningerne én ad gangen. Maskinen kan lave tolv isterninger ad gangen og kan som sagt nemt betjenes af alle gæster, så der er isterninger til alle i løbet af middagen.

Specifikationer:

 • måler i cm: 23 x 11,5 x 6
 • indeholder en drypbakke, der samler kondens og smeltevand
 • ftaltat- og BPA-fri – uden skadelige stoffer
 • vejer 0,52 kilo.

Anbefalinger

Nogle maskiner kan placeres i skabe, så fylder de ikke unødvendigt meget i køkkenet, og samtidigt kan støjen fra dem minimeres. Men husk altid at placere isterningemaskinen, så der er luft omkring den. Maskinen bliver varm under produktionen af isterninger, og den skal derfor kunne komme af med denne overskudsvarme.

Af hensyn til hygiejnen og ikke mindst din sundhed, skal du bruge friskt vand fra hanen, når du laver isterninger – og ikke det, der står i bunden fra sidste gang. For at undgå bakterier er det vigtigt, at maskinen rengøres med sæbevand efter brug.

LÆS OGSÅ:  Saftpresser test - FInd den bedste saftpresser til dit behov

Tjek også manualer og vejledninger for at se, hvilke krav der er til afkalkning og desinficering af maskinen med jævne mellemrum.

Inden du køber en isterningemaskine, kan det således være fornuftigt at kontrollere, hvor let tilgængelig den er i forhold til tømning for vand samt rengøring? Og om det evt. er muligt at udtage dele af maskinen, når den skal gøres ren.

Vi håber hermed, du har fået lidt inspiration og gode råd inden dit køb af en isterningemaskine.


Kilder


Isterningmaskine test 2020

I vores isterningmaskine test vil vi gå ind og kigge nærmere på 2 forskellige modeller, så du kan finde den helt rigtige variant. En isterningmaskine kan være en særdeles praktik og tidsbesparende investering. Flere og flere mennesker er begyndt, at benytte en isterningmaskine.

Dette skyldes, at priserne på en isterningmaskine de seneste par år, er faldet gevaldigt samtidig med, at vi sætter mere pris på, at få noget koldt at drikke, fremfor alt altid varme drikke. Isterninger er små praktiske terninger, som er lige til at putte i drinken, sodavanden eller noget helt tredje på en varm sommerdag. Med din egen isterningmaskine behøver du ikke vente særlig længe på, at få nogle isterninger i stedet for at benytte en isterningbakke eller isterningpose, som du sikkert har benyttet før i tiden.


Isterningmaskine bedst i test

Lige så simpel det er, at lave isterninger, lige så genial er isterninger. Du kender sikkert til dette, at du står og mangler isterninger, men du har ikke lige nogle i fryseren eller tid til at vente på at noget vand bliver frossen og du måtte derfor i det nærmeste supermarked eller tankestation for, at hente nogle isterninger og betale en skyhøj overpris for dem.

En isterningmaskine er ikke kun smart, men også økonomisk. Prisen på en isterningmaskine er meget forskelligt. Det afhænger af hvilken model og hvor hurtigt du ønsker, at den skal kunne lave isterninger. En isterningmaskine vil ofte tjene sig selv ind på meget kort tid. En isterningmaskine koster et engangsbeløb, men en pose isterninger i et supermarked eller på en tankstation koster 30-50 kroner, hver gang du skal have en pose isterninger.

Vi har her på testsektionen test en masse forskellige isterningmaskiner, hvor du bl.a. kan læse om de mange fordele og ulemper, der er forbundet med en isterningmaskine. Du vil også kunne læse dig frem til, hvor du billigst kan købe en isterningmaskine.


Hvilke overvejelser skal man gøre sig før, man køber en isterningmaskine?

Det er en god ide, at gøre sig nogle overvejelser før man køber sin isterningmaskine. Der findes et hav af forskellige isterningmaskiner og de ser alle sammen meget forskelligt ud, ligesom så mange andre køkkenmaskiner. Derfor er det en god ide, at gøre op med sig selv, hvilke behov og krav man har til en isterningmaskine. Hvor meget is skal du normalt bruge og hvor hurtigt skal maskine kunne producerer en portion isterninger. Det er også værd at påvirke, at jo hurtigere den kan producere en portion is, jo mere trækker den også i elforbruget.

En anden overvejelse kunne være størrelsen og farven. Hvis du ønsker at have maskinen stående fremme på køkkenbordet. Er det vigtigt at farven på maskinen passer til resten af køkkenet.


WILFA ICE – 12s isterningmaskine – 899,-

isterningmaskine test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.162 kr.

Du kender sikkert det der med, at du får uventede gæster og du har ikke lige fået smid isterningbakken eller posen i fryseren. Eller er du bare træt af, at isterningerne tager rigtig meget plads i fryseren. For tvivl ikke, med en isterningmaskine kan du have isterninger klar til dine gæster på ganske kort tid. Wilfa ice – 12s kan lave en portion isterninger på 6 til 13 minutter alt afhængig af størrelsen på isterningerne. Det er muligt at vælge mellem to størrelser. Det er muligt at lave op til 70 isterninger i timen – Maskinen kan klare op til 12kg is på 24 timer. Det eneste du skal gøre er, at fylde vand i maskinen og vælge hvilken størrelse du ønsker på isterninger og dernæst trykke start og så har du isterningerne indenfor 6-13 minutter.

Isterningmaskinen fra Wilfa er en utrolig effektive maskine med en effekt på 100 watt. Modellen har målene 36 x 32 x 25 (længde, bredde og højde). Den lille størrelse gør at maskinen er let at opbevare. Det er muligt at sætte den i et køkkenskab, så den ikke behøver at stå frem hele tiden og fylde. Wilfa har en indikatorer for tømning af is kurven, samt for hvornår der skal ske en påfyldning af vand.

Der sidder en lille ventil i bunden af isterningmaskinen, som gør det nemmere, når vandet skal skiftes og du samtidig hele tiden har frisk vand til dine isterninger. Når du er færdig med at anvende din isterningmaskine er det meget vigtigt, at du rengøre den. Hvis du ikke rengøre den, skal du risikere at de næste isterninger du laver, er fyldte med bakterier, som du kan blive meget syg af. Rengøringen kan klare med helt almindelig sæbevand.


CASO IceMaster Pro

Med denne fine Caso Icemaster pro isterningmaskine er det slut med, at mangle isterninger mere. Den har en vægt på 9,3 kg og er derfor relativ let at flytte rundt med. Den har målene 35,8 x 24,2 x 32,8 (længde, bredde og højde). Den kører med 90 watt, når den producerer en portion isterninger. Det er muligt at producerer 500 gram isterninger i timen.

LÆS OGSÅ:  Tebrygger test – Find ud af hvilken tebrygger, der er bedst til dig

Dette vil sige op til 12kg i løbet af 24 timer og det er de færreste, som kan bruge så meget is i løbet af en dag. En fremstilling af isterningerne tager 6 til 13 minutter. Dette afhænger af hvilken størrelse du ønsker at få isterninger produceret i. Det er muligt at vælge imellem to forskellige isterningstørrelser.

Case Icemaster pro fortæller selv, når maskinen mangler vand. Den har udstyret med en kompressorteknologi, en udtagelig isterningskurv, en portionsske, indvendig vandstandsindikator og automatisk sluk-funktion. Maskine er produceret i ruststål, hvilket gør den utrolig holdbar igennem flere år. Der er også en sort låge med et lille vindue, hvor det er muligt at kigge ind og følge fremstilling af isterningerne.


Rengøring af isterningmaskine

Ligesom ved alle andre køkkenmaskiner hvor hygiejnen er særdeles vigtigt, er det også vigtigt ved isterningmaskiner. Der har de seneste par år, været en række tilfælde hvor folk er blevet syge af, at drikke kold vand med bakteriefyldte isterninger. Derfor er det vigtigt, at du rengøre diverse beholdere og andre dele som er tilknyttet til maskinen. Rengøringen af en isterningmaskine kan klares med helt almindelig sæbevand.


Mange varianter på markedet

Det kan være meget svært at finde den rigtige isterningmaskine, men vi har gjort det særdeles nemt for dig. Vi har nu testet nogle forskellige isterningmaskiner og vi har valgt de to mest populære isterningmaskiner, hvor kvaliteten er særdeles i top. De to isterningmaskiner har en relativ lille størrelse, men dette er fordi, at de nemmere kan putte i skabet i stedet for, at de skal stå fremme og fylde.

Udover vi har fundet de to mest populære isterningmaskiner, har vi også sammenlignet priser med de bedste forhandler, så du er sikret en god og sikker handel. Det eneste du behøver er, at trykke på linket og der ved stå oplyst, leverings og produktprisen.


Hvorfor skal man investere i en isterningmaskine?

Mange synes måske det er spild af penge, at investere i en isterningmaskine, men det er det overhovedet ikke. Du har sikkert prøvet dette med, at du en sommeraften får besøg af nogle gæster og du har ingen isterninger og derfor skynder du dig, at gå over i det nærmeste supermarked og betale 30-50 kroner for en pose isterninger.

Det er selvfølgelig ikke særlig mange penge, men gør du dette flere gange årligt, skal der ikke særlig mange år til, før du faktisk har købt isterninger for så mange penge, at du kunne have haft en isterningmaskine og lavet dine isterninger når du vil.

Udover det økonomisk aspekt, er det også særdeles tidsbesparende at have en isterningmaskine. Først og fremmest kan du lave investeringer når du. For det andet, så kræver det bare, at du fylder maskinen op med vand og trykker en enkel gang på start og så går der 6-13 minutter. Så har du den samme portion isterninger, som du normalt vil have gået i supermarkedet for at hente og have betalt 30-50kr for.


Isterningmaskine test – sådan anvender du maskinen

Står du i den situation, at ved er ved købe en isterningmaskine, men du kunne faktisk godt tænke dig at se hvordan den fungere først, så for tvivl ikke. Vi har lagt en video op nedenfor, hvor vi viser hvordan man benytter sig af WILFA ICE – 12s.

Vi håber, at vores isterningmaskine test kan hjælpe dig godt på vej i forbindelse med dit køb!

LÆS OGSÅ: Valg af elleverandør


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilken isterningmaskine skal jeg vælge?

Når du skal vælge en isterningmaskine, er det vigtigt, at du først og fremmest overvejer, hvor ofte du får brug for den. I den forbindelse spiller dine behov derfor en stor rolle for den model, du vælger. Du kan finde inspiration i denne isterningmaskine test.

Hvad bør jeg fokusere på, når jeg køber en isterningmaskine?

Det er vigtigt, at du sammenligner specifikationer og blandt andet kigger på, hvor mange kilo isterninger maskinen er i stand til at lave per cyklus. Du kan også vurdere, hvor mange tekniske specifikationer du får brug.

Er kvaliteten vigtig?

I denne isterningmaskine test har du læst om et udpluk af nogle af de bedste isterningmaskiner på markedet. Kvaliteten er derfor vægtet højt, fordi den netop er vigtigt for en maskine, hvis du ønsker, at den har en lang levetid.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (7 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.