Isterningmaskine test – Markedets mest populære isterningmaskiner

0

I vores isterningmaskine test vil vi gå ind og kigge nærmere på 2 forskellige modeller, så du kan finde den helt rigtige variant. En isterningmaskine kan være en særdeles praktik og tidsbesparende investering. Flere og flere mennesker er begyndt, at benytte en isterningmaskine.

Dette skyldes, at priserne på en isterningmaskine de seneste par år, er faldet gevaldigt samtidig med, at vi sætter mere pris på, at få noget koldt at drikke, fremfor alt altid varme drikke. Isterninger er små praktiske terninger, som er lige til at putte i drinken, sodavanden eller noget helt tredje på en varm sommerdag. Med din egen isterningmaskine behøver du ikke vente særlig længe på, at få nogle isterninger i stedet for at benytte en isterningbakke eller isterningpose, som du sikkert har benyttet før i tiden.

Isterningmaskine bedst i test

Lige så simpel det er, at lave isterninger, lige så genial er isterninger. Du kender sikkert til dette, at du står og mangler isterninger, men du har ikke lige nogle i fryseren eller tid til at vente på at noget vand bliver frossen og du måtte derfor i det nærmeste supermarked eller tankestation for, at hente nogle isterninger og betale en skyhøj overpris for dem.

En isterningmaskine er ikke kun smart, men også økonomisk. Prisen på en isterningmaskine er meget forskelligt. Det afhænger af hvilken model og hvor hurtigt du ønsker, at den skal kunne lave isterninger. En isterningmaskine vil ofte tjene sig selv ind på meget kort tid. En isterningmaskine koster et engangsbeløb, men en pose isterninger i et supermarked eller på en tankstation koster 30-50 kroner, hver gang du skal have en pose isterninger.

Vi har her på testsektionen test en masse forskellige isterningmaskiner, hvor du bl.a. kan læse om de mange fordele og ulemper, der er forbundet med en isterningmaskine. Du vil også kunne læse dig frem til, hvor du billigst kan købe en isterningmaskine.

Hvilke overvejelser skal man gøre sig før, man køber en isterningmaskine?

Det er en god ide, at gøre sig nogle overvejelser før man køber sin isterningmaskine. Der findes et hav af forskellige isterningmaskiner og de ser alle sammen meget forskelligt ud, ligesom så mange andre køkkenmaskiner. Derfor er det en god ide, at gøre op med sig selv, hvilke behov og krav man har til en isterningmaskine. Hvor meget is skal du normalt bruge og hvor hurtigt skal maskine kunne producerer en portion isterninger. Det er også værd at påvirke, at jo hurtigere den kan producere en portion is, jo mere trækker den også i elforbruget. En anden overvejelser kunne være størrelsen og farven. Hvis du ønsker at have maskinen stående fremme på køkkenbordet. Er det vigtigt at farven på maskinen passer til resten af køkkenet.

LÆS MERE:  Terrassevarmer test 2019 - Find 6 af markedets bedste

WILFA ICE – 12s isterningmaskine – 899,-

isterningmaskine test

→ Forhandler: KitchenOne.dk

→ Vejl. pris: 1.699,- TILBUD NU: 899,- hos KitchenOne.dk!

Du kender sikkert det der med, at du får uventede gæster og du har ikke lige fået smid isterningbakken eller posen i fryseren. Eller er du bare træt af, at isterningerne tager rigtig meget plads i fryseren. For tvivl ikke, med en isterningmaskine kan du have isterninger klar til dine gæster på ganske kort tid. Wilfa ice – 12s kan lave en portion isterninger på 6 til 13 minutter alt afhængig af størrelsen på isterningerne. Det er muligt at vælge mellem to størrelser. Det er muligt at lave op til 70 isterninger i timen – Maskinen kan klare op til 12kg is på 24 timer. Det eneste du skal gøre er, at fylde vand i maskinen og vælge hvilken størrelse du ønsker på isterninger og dernæst trykke start og så har du isterningerne indenfor 6-13 minutter.

Isterningmaskinen fra Wilfa er en utrolig effektive maskine med en effekt på 100 watt. Modellen har målene 36 x 32 x 25 (længde, bredde og højde). Den lille størrelse gør at maskinen er let at opbevare. Det er muligt at sætte den i et køkkenskab, så den ikke behøver at stå frem hele tiden og fylde. Wilfa har en indikatorer for tømning af is kurven, samt for hvornår der skal ske en påfyldning af vand.

Der sidder en lille ventil i bunden af isterningmaskinen, som gør det nemmere, når vandet skal skiftes og du samtidig hele tiden har frisk vand til dine isterninger. Når du er færdig med at anvende din isterningmaskine er det meget vigtigt, at du rengøre den. Hvis du ikke rengøre den, skal du risikere at de næste isterninger du laver, er fyldte med bakterier, som du kan blive meget syg af. Rengøringen kan klare med helt almindelig sæbevand

LÆS MERE:  Røremaskine test

CASO IceMaster Pro – 1.599,-

→ Forhandler: Wupti.com

Med denne fine Caso Icemaster pro isterningmaskine er det slut med, at mangle isterninger mere. Den har en vægt på 9,3 kg og er derfor relativ let at flytte rundt med. Den har målene 35,8 x 24,2 x 32,8 (længde, bredde og højde). Den kører med 90 watt, når den producerer en portion isterninger. Det er muligt at producerer 500 gram isterninger i timen. Dette vil sige op til 12kg i løbet af 24 timer og det er de færreste, som kan bruge så meget is i løbet af en dag. En fremstilling af isterningerne tager 6 til 13 minutter. Dette afhænger af hvilken størrelse du ønsker at få isterninger produceret i. Det er muligt at vælge imellem to forskellige isterningstørrelser.

Case Icemaster pro fortæller selv, når maskinen mangler vand. Den har udstyret med en kompressorteknologi, en udtagelig isterningskurv, en portionsske, indvendig vandstandsindikator og automatisk sluk-funktion. Maskine er produceret i ruststål, hvilket gør den utrolig holdbar igennem flere år. Der er også en sort låge med et lille vindue, hvor det er muligt at kigge ind og følge fremstilling af isterningerne.

Rengøring af isterningmaskine

Ligesom ved alle andre køkkenmaskiner hvor hygiejnen er særdeles vigtigt, er det også vigtigt ved isterningmaskiner. Der har de seneste par år, været en række tilfælde hvor folk er blevet syge af, at drikke kold vand med bakteriefyldte isterninger. Derfor er det vigtigt, at du rengøre diverse beholdere og andre dele som er tilknyttet til maskinen. Rengøringen af en isterningmaskine kan klares med helt almindelig sæbevand.

Mange varianter på markedet

Det kan være meget svært at finde den rigtige isterningmaskine, men vi har gjort det særdeles nemt for dig. Vi har nu testet nogle forskellige isterningmaskiner og vi har valgt de to mest populære isterningmaskiner, hvor kvaliteten er særdeles i top. De to isterningmaskiner har en relativ lille størrelse, men dette er fordi, at de nemmere kan putte i skabet i stedet for, at de skal stå fremme og fylde. Udover vi har fundet de to mest populære isterningmaskiner, har vi også sammenlignet priser med de bedste forhandler, så du er sikret en god og sikker handel. Det eneste du behøver er, at trykke på linket og der ved stå oplyst, leverings og produktprisen.

LÆS MERE:  Sovesofa med chaiselong – 9 fremragende sovesofaer

Hvorfor skal man investere i en isterningmaskine?

Mange synes måske det er spild af penge, at investere i en isterningmaskine, men det er det overhovedet ikke. Du har sikkert prøvet dette med, at du en sommeraften får besøg af nogle gæster og du har ingen isterninger og derfor skynder du dig, at gå over i det nærmeste supermarked og betale 30-50 kroner for en pose isterninger.

Det er selvfølgelig ikke særlig mange penge, men gør du dette flere gange årligt, skal der ikke særlig mange år til, før du faktisk har købt isterninger for så mange penge, at du kunne have haft en isterningmaskine og lavet dine isterninger når du vil.

Udover det økonomisk aspekt, er det også særdeles tidsbesparende at have en isterningmaskine. Først og fremmest kan du lave investeringer når du. For det andet, så kræver det bare, at du fylder maskinen op med vand og trykker en enkel gang på start og så går der 6-13 minutter. Så har du den samme portion isterninger, som du normalt vil have gået i supermarkedet for at hente og have betalt 30-50kr for.

Isterningmaskine test – sådan anvender du maskinen:

Står du i den situation, at ved er ved købe en isterningmaskine, men du kunne faktisk godt tænke dig at se hvordan den fungere først, så for tvivl ikke. Vi har lagt en video op nedenfor, hvor vi viser hvordan man benytter sig af WILFA ICE – 12s.

Vi håber, at vores isterningmaskine test kan hjælpe dig godt på vej i forbindelse med dit køb!

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk