Juicer test – Stor guide så du nemt kan finde den bedste juicer til dig og dit behov

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Friske råvarer har altid været på mode. Men den helt nye tendens herhjemme i Danmark er, at det ikke kun skal være sundt og gøre os alle slanke – det skal faktisk også smage godt. Og hvis der er noget, en god, frisk og ikke mindst vellavet juice, som man har lavet i sit eget køkken, kan, så er det at smage godt.

Samtidig har hjemmelavet juice den fordel, at du selv er kokken. Det betyder, at du kender til alle ingredienserne og kan stå inde for, hvor frisk en juice, der kommer ud af det.

Og ikke mindst kan du lave lige præcis den juice, du føler mest for. Ja, måske har du i længere tid overvejet at få prøvet juicekure af, men det er først nu, du er begyndt at se dig om på markedet efter den helt rigtige juicer.

De bedste juicere i test

Eller måske glæder du dig bare til, at det bliver sommer, og det bliver tid til at sidde udenfor på terrassen og spise morgenmad i ro og mag, imens radioen spiller og solen skinner.

Lige meget, hvad du drømmer om at bruge din juicer til, er det vigtigt, at du finder en juicer i god kvalitet, som kan holde længe og kan dække dine behov. Men først og fremmest er det vigtigt, at du finder en juicer, der passer i størrelse og fart til det formål, som du har tænkt dig at bruge den til.

Der er rigtig mange at vælge imellem, og det kan nemt blive rigtig svært at danne sig et overblik. Vi håber, at denne test fra testsektionen.dk kan bringe dig tættere og længere i dit valg. Enten som inspiration eller som køb. Vi gennemgår blandt andet Philips HR1871/70-juicer og Wilfa Squeezy saftcentrifuge JE-400S.


Philips HR1871/70-juicer

Juicer test→ Set hos Elgiganten.dk til 1.299 kr.

Denne juicer fra Philips har efterhånden været den heldige og ikke mindst kompetente vinder i rigtig mange test af juicere. Og det er faktisk ret velfortjent.

Denne model er nemlig ret god, hvis du har en travl hverdag og gerne vil have et sundt glas juice, men egentlig ikke gider at bruge hele din morgen eller hele din aften på at gøre den ren igen.

Opfinderen af denne juicer har fint tænkt denne problematik ind i sit produkt ved at gøre den utrolig nem at rengøre på få minutter. Hvem sagde, at travlhed og sundhed ikke kan gå fint i spænd, hvis man finder nogle intelligente løsninger?

Samtidig er det en juicer med god plads til at lave nogle store glas. Der er faktisk plads til ikke mindre end 2,5 liter i denne juicer. Det gør, at du sagtens kan invitere dine gæster eller din familie på et glas friskpresset juice, uden at skulle stå ude i køkkenet og vente på at juicen bliver færdig og klar til servering.

Faktisk er denne juicer så gennemtænkt, at der også følger en juicekande med, der passer til nøjagtig den mængde, som juicen giver, så du kan tage juicen direkte ind til gæsterne i en pæn og neutral kande.

Derudover gør dens matte look af aluminium også, at denne juicer er pæn nok til at stå fremme på køkkenbordet. Uden at man nødvendigvis gemmer den væk i det bagerste køkkenskab som det første, lige efter at man har brugt den.


Wilfa Squeezy-saftcentrifuge JE-400S

Bedste juicer→ Set hos Elgiganten.dk til 399 kr.

→ Set hos CDON.dk til 409 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 419 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 587 kr.

LÆS OGSÅ:  Sous vide test – Find den bedste på markedet til dit behov

En anden juicer, der med tiden har modtaget rigeligt med hæder fra en lang række test, er denne model fra Witt.

Ligesom modellen fra Philips har den også gjort sig rigeligt fortjent til sin hæder, da den skiller sig ud fra andre mere almindelige juicere på en lang række områder. Vi vil i denne artikel nævne et par stykker af disse områder.

For det første har den to forskellige hastigheder – så ud over at have fuld kontrol over, hvilke fødevarer der kommer i din juice, får du altså og så stor kontrol over, hvilken konsistens din juice i sidste ende skal have.

Det spørgsmål kan der nemlig være rigtig mange holdninger til. Men med denne juicer kan du selv vælge, om du ønsker, at der skal være klumper i din juice i form af rester fra frugtens kød.

Eller du kan vælge at blende din juice fuldt ud, så den får samme konsistens, som hvis du valgte at gå ned i dit lokale supermarked og købe en helt almindelig karton juice – men med denne løsning er du som sagt langt bedre vidende om, hvad der rent faktisk er i juicen, fordi du selv har tilført samtlige ingredienser.

Ydermere fylder denne juicer ikke særlig meget, da den har et meget kompakt design, der gør den utrolig nemt at rykke rundt på. Det kan være smart, hvis man i forvejen har et lille køkken og har flere køkkenmaskiner, der skal gøres plads til. Samtidig er det supernemt at rengøre juiceren, da alle de løse dele kan placeres i en hvilken som helst opvaskemaskine.


Magimix Juice Expert 3-juicer/saftpresser Sort

Juicer→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.830 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 2.113 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 2.209 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 2.348 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 2.499 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 2.499 kr.

Hvis du er på udkig efter en juicer, der nemt og hurtigt gør arbejdet for dig, så du hurtigt kan få dig et glas frisk juice til morgenmaden, før du skal afsted, er denne juicer fra Magimix måske et godt sted at starte for dig.

Du kan nemt og enkelt putte dens løse dele i opvaskeren, når du er færdig med at bruge den.

Og det kan være ret smart, for på den måde er den ren og klar til at give dig endnu et glas juice, når du kommer sent hjem fra arbejdet og måske bliver fristet til at spise en usund snack, hvis du ikke har et hurtigt og sundt alternativ lige ved hånden.

En anden grund til at denne juicer er for de hurtige og de travle, er, at den er direkte designet til nemt brug.

Der medfølger nemlig en ekstra stor tragt, så du slipper for at skære stykkerne ned til ekstra små stykker, før der bliver plads til dem i tragten. Og det kan for mange mennesker være en rigtig smart lille detalje i en hverdag, hvor der ikke altid er tid til at snitte alle grøntsagerne til helt små stykker.

Samtidig slipper man for selv at skulle ud at opsøge de gode opskrifter og eksperimentere med dem, for der følger altid en bog med mere end 100 idéer, inspiration og opskrifter med, når man køber denne juicer fra Magimix.

Alt i alt er juiceren altså et oplagt valg til de travle mennesker, der ønsker at dyrke en sund livsstil ved siden af alle deres aktiviteter i hverdagen.


Philips HR1916/70 Centrifugal juicer

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.118 kr.

LÆS OGSÅ:  Find en ny kaffebrygger til hjemmet eller arbejdet

→ Set hos Proshop.dk til 1.122 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 1.199 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.199 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.199 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.349 kr.

Denne juicer er også god som slowjuicer. Det er den blandt andet, fordi den har en kraftig motor, der gør, at den kan arbejde stille og længe uden at vække forstyrrelse hos omgivelserne.

Samtidig er den perfekt til at presse nogle meget store og robuste stykker frugt og grønt – netop fordi dens motor er så kraftig, at den nemt kan håndtere store stykker frugt.

Og det kan jo også være ret praktisk, hvis man ikke altid får skåret frugten ud i små stykker.

Faktisk er den så stærk, at du kan vælge at putte et helt, stort bundt af gulerødder ned i saftpresserens tragt, uden at den på nogen måde vil risikere at lide overlast af den grund.

Derudover giver denne juicepresser fra Philips mulighed for at vælge kødet fra frugten fra eller til. Det gør den ved ganske simpelt at opsamle alt frugtkødet, så du selv kan dosere, hvor meget eller hvor lidt frugtkød du ønsker at putte i din juice lige præcis den dag.

Den er også praktisk, fordi du til enhver tid kan skille dens dele ad fra hinanden og putte det hele i opvaskemaskinen, så du slipper for dagligt at vaske juiceren op i hånden.

Det gør naturligt nok denne model til en af de nemmere juicere at rengøre. Og så slipper du for at rengøre resten af dit køkken fra stænk af juice, for juiceren har en indbygget drypstopper, så det til hver en tid kun er juiceren selv, der skal rengøres – og ikke dens omgivelser.


NOVIS Vita Juicer S1 Red, Centrifugaljuicer

Juicer bedst i testDenne juicer er noget helt for sig selv. I modsætning til rigtig mange juicer nøjes den nemlig ikke bare med at presse din juice – den har faktisk hele fire funktioner indbygget.

Den kan selvfølgelig lave en helt klassisk juice, som man kender dem fra supermarkeder og restauranter. Men den kan blandt andet også indstilles til at lave smoothies, der er en del tykkere i konsistensen. Og det kan være rigtigt smart, hvis man er på jagt efter en maskine, der kan flere ting, men man måske ikke drømmer om at bruge al pladsen på køkkenbordet til at placere tunge maskiner.

Hvis man vælger denne løsning, der godt nok er lidt dyrere prismæssigt end mange af de andre modeller, får man også en juicer, der kan en del mere end de fleste andre juicere.

Samtidig med at den er meget lille forhold til, hvor mange funktioner den egentlig besidder i sådan en lille mekanik. Ydermere er den også meget let, så du kan nemt flytte den op i skabet, hvis du ønsker endnu mere plads eller bare ikke gider at have dine køkkenmaskiner til at stå til offentligt skue i dagligdagen, eller når der kommer gæster på besøg i huset.

Det skal siges, at denne model fra Novis gennem tiden har vundet mange priser for både sine funktioner, men også for sit udseende. Den kan nemlig købes i en lang række farver, der skiller den ud fra andre køkkenmaskiner og andet køkkeninventar. Denne model er for eksempel rød i en mørk nuance.


OBH Citrus Juicer Fresh Chilli

Billig juicerDenne citruspresser fra OBH har en af sine helt store styrker gemt i dens fart. Den er nemlig meget hurtig, så hvis man køber denne juicer, er man sikker på, at man aldrig skal stå at vente, så man i sidste ende misser enten sin tålmodighed eller sin bus.

LÆS OGSÅ:  Knivsliber test - Her finder du nogle af de bedste knivslibere på markedet

Og så er denne juicer til citrusfrugter og andet grønt meget lille. Det er smart, hvis du for eksempel bare ønsker at få dig et glas juice i løbet af lørdag eller søndag eller en anden fridag, hvor du har tid til at kræse om din morgenmad. Og resten af tiden kan denne model fra OBH nemt gemmes af vejen i enten et skab eller stå i et hjørne uden at fylde specielt meget.

Det er så at sige en juicer, der kan det, den skal. Og ikke mindst det, den lover. Her er der ikke indsat en masse indviklede ekstrafunktioner, men der er tænkt i at fremstille juiceren i et enkelt og praktisk design, der kan passe ind i næsten alle danske køkkener.

Og så er der som sagt tænkt i, at juiceren skal være hurtig og være mindst muligt til besvær. Helt konkret vil juiceren kunne lave juicen færdig i løbet af et eller to minutter, alt afhængigt af hvor store stykker frugt og grønt, du har sat den til at tærske igennem.

Under alle omstændigheder er det ret hurtigt for en juicer. Sidst men ikke mindst har juiceren to kegler, så den dermed er specialiseret i at kværne frugt og grønt i flere forskellige størrelser. For eksempel kværne appelsiner med den ene og mindre frugt som lime med den anden kegle.


Køb det, som du egentlig har brug for

Juicere kommer, som du nok også selv har læst dig frem til i alverdens udgaver med rigtigt mange forskellige funktioner. Det er ikke alle mennesker, der køber juicere med disse funktioner, som nogensinde får gavn af dem. Langt fra alle mennesker faktisk.

Men omvendt er der også mange mennesker, der underkender, hvor meget gavn de egentlig kan få ud af deres juicer og derfor vælger at købe en, som måske har for få funktioner og anderledes egenskaber end dem, der egentlig er brug for. For at undgå at man enten kommer til at overkøbe sig i sådan en køkkenmaskine som juiceren, eller at man kommer til at underkøbe sig, er det vigtigt at vide, hvad man går efter.

Hvis det kan være svært at læse sig frem til, kan det anbefales, at man opsøger en fysisk forhandler, der kan tage varer om ens forventninger, så man finder den juicer, der passer bedst ind i ens hverdag og i ens forventninger. Men vent ikke for længe – foråret er på vej.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply