Kaffemaskine test – Markedets bedste kaffemaskiner

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Med eller uden mælk? Det er et lille spørgsmål, der hurtigt kan afføde mange nye spørgsmål – udover at give et ja eller et nej. For måden, man i dag laver kaffe på, er mere indviklet end nogensinde før. Du kan nemlig købe kaffemaskine til hver en smag og pris. Og disse maskiner til den gode kaffe fås med utrolig mange forskellige egenskaber. Det er godt for den lidt nørdede bruger, der gerne vil have den helt rigtige sort kaffe, varmet ved helt specifikke og bestemte temperaturer.

Men det kan også gøre det rigtig svært at finde rundt på det store marked fyldt med kaffemaskiner. Der kan være stor forskel i alt fra designet af den nye maskine, til hvordan den presser og filtrerer bønnerne, til hvilken temperatur den koger vandet på – alle sammen er ting, der i sidste ende har betydning for, hvordan din kaffe til morgenmødet i sidste ende bliver.

Bedste kaffemaskine i test

Derfor har vi valgt at gøre det nemt for de danske kaffedrikkere, der simpelthen ikke kan få sig selv til at gå i gang med dagens arbejde, før de har fået den helt rigtige kop kaffe indenbords. Og til den forbruger, der gerne vil vide mere om, hvad de mange forskellige typer kaffemaskiner kan og ikke kan give til hjemmet eller til arbejdet.

Så bered dig på at have drukket den sidste kop brændte kaffe eller have rørt din sidste kop kaffe lavet på frosset pulver. For det kan ofte være sværere, end man umiddelbart skulle tro at vende tilbage til det næstbedste, når man en gang har fundet ud af, at man kan lave sin egen kaffe. Der smager lige så godt, som den man får på sine yndlingscaféer.

Du kan komme i gang med at udforske denne nye verden allerede i dag ved at læse mere om produkterne på Testsektionen.dk. Det drejer sig blandt andet om Smarter Coffee 2nd generation og Moccamaster Clubline KB952 AO Black.


Moccamaster Clubline KB952 AO Black

Kaffemaskine test→ Set hos Homeshop.dk til 1.199 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.275 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.275 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.319 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 1.399 kr.

→ Set hos CDON.dk til 1.602 kr.

Hvis du er på jagt efter en enkel kaffemaskine, der kan det, den skal – og som ikke mindst kan udføre netop denne opgave på en enkel og ligetil måde, som man nemt og hurtigt kan finde ud af – ja, selv med de mest trætte og søvndrukne øje på en sen nat med arbejde til dagen efter, hvor det er på sin plads at få en smule koffein for at holde hjernen i gang.

Eller at søvnen ikke altid slår helt til, og man næste morgen står og roder med en plan for dagen, hurtig afgang og opvask. I den slags tilfælde kan det være rart med en nem løsning. Og her kan Moccamaster Clubline KB952 AO Black være en supergod og let løsning.

Praktisk maskine

Denne model er også utrolig praksis på de dage, hvor du ikke er alene hjemme, men måske har besøg af mange mennesker, der alle gerne vil have kaffe på en gang. Og så kan det nogle gange være svært at servicere alle med filterkaffe, der skal stå og trække i mange minutter under fuld bevågenhed og ofte i mindre kander.

Med denne model får du derimod en kaffemaskine, der laver ti kopper kaffe ad gangen. Som i øvrigt slet ikke kræver, at du holder øje med, om den har fået for meget.

Den holder op helt af sig selv, når den er færdig. Og det betyder, at du kan afslutte samtaler i ro og mag uden at skulle tænke på, om kaffen ude i køkkenet nu risikerer at brænde på eller trække for længe ad gangen.

LÆS OGSÅ:  Pålægsmaskine test - Guide til de bedste pålægsmaskiner


Philips HD7766/00 kaffemaskine

test af kaffemaskine→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.098 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.127 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 1.299 kr.

Denne type kaffemaskine er til den forbruger, der gerne vil nørde lidt med sin kaffe og prøve flere forskellige ting af. Og om nogen kaffemaskine giver Philips HD7766/00 kaffemaskine også mulighed for det.

Den kan nemlig noget helt specielt, som gør det muligt at eksperimentere alt det, man har lyst til. Det gør den, fordi den har så god plads i de rum, hvor bønnerne bliver opbevaret, at det er muligt at have to forskellige typer bønner i på samme tid.

På den måde får du mulighed for at prøve flere forskellige ting end ved en normal kaffemaskine.

Og du får hurtigere prøvet et større udvalg af kaffen – og det kan være en stor fordel, næste gang du er på jagt efter ny spændende kaffe, men simpelthen bare ikke kan vælge, hvilken en du skal have med hjem denne gang. Så køb i stedet begge to og kom i gang med at prøve dem af.

Kanden er også god, hvis du har børn og barnlige sjæle i huset. Eller hvis du blot selv er en lille smule glemsom af natur. Denne kaffemaskine hjælper dig under alle omstændigheder med sikkerheden i sådan en situation. Det gør den, fordi den har autosluk, så der ikke kan opstå farlige situationer med ild og røg, som der kan på mange lidt ældre kaffemaskiner.


MOCCAMASTER KBGT 741 Termo

bedst i test kaffemaskine→ Set hos Elgiganten.dk til 1.373 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.373 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.373 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.423 kr.

→ Set hos CDON.dk til 1.592 kr.

Hvis du er på jagt efter en kaffemaskine, der kan lidt af det hele, så er MOCCAMASTER KBGT 741 Termo helt klart et godt sted at starte.

Denne maskine til kaffen til som sagt lidt af hver på flere fronter. Det gælder både, når det kommer til maskinens design, men også i forhold til både brygning og sikkerhed.

Lad os starte med sikkerheden. Denne kaffemaskine slukker af sig selv med det såkaldte autosluk. Det gør, at du ikke skal bruge hele din arbejdsdag på at spekulere på, om du nu også fik slukket for maskinen, da det gik lidt hurtigt i morges.

Det skyldes, at der er en automatik i selve kaffemaskinen, der sikrer, at strømmen afbrydes, hvis nogen – for eksempel et barn der ikke vidste bedre – kommer til at rode med maskinen, så den er indstillet forkert eller uhensigtsmæssigt for sikkerheden. Eller hvis der ganske enkelt ikke er mere vand i maskinens termokande.

Samtidig er kaffemaskinen en pæn maskine at have til at stå fremme med sit grå look af aluminium, der giver et mat, men også lidt lysende indtryk til resten af rummet. Og sidst, men ikke mindst er den nem at betjene, hvis man gerne vil gå frem og tilbage imellem arbejde og blot engang imellem gerne vil hen og have sig en kop kaffe i sine pauser.


MOCCAMASTER CD Grand AO 1,8 kaffemaskine

bedste kaffemaskine→ Set hos Elgiganten.dk til 3.145 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 4.005 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 4.285 kr.

Denne MOCCAMASTER CD Grand AO 1,8 Kaffemaskine er rigtig god som langsigtede løsning som for eksempel på en arbejdsplads. Det er den dels, fordi den ikke er særlig stor. Og så til dels også fordi den har mulighed for at lave ret mange kopper kaffe på en gang.

LÆS OGSÅ:  Kødhakker test - Find din favorit blandt de bedste kødhakkere

Faktisk har den plads til 1,8 liter vand i sig. Så hvis der skal være stort møde i firmaet, eller måske skal hele familien mødes til brunch i en weekend, så har du her mulighed for at få en kaffemaskine, der gør dig mere fri til rent faktisk at tale med mennesker.

Den sætter dig fri til at tale med nye mennesker i netværket eller familien, som du måske ikke har set i lang tid, uden at du skal være bekymret for, hvordan kaffen har det. Den slukker nemlig af sig selv med sit autosluk, så snart kaffen er færdig.

Samtidig tilbyder den også en langvarig løsning, så det ikke er nødvendigt at gå ud og finde en ny kaffemaskine om to år, når den gamle begynder at se lidt kedelig og beskidt ud.

Denne maskine er ude over dette problem, for den er lavet af rustfrit stål, der gør, at du og din familie eller din arbejdsplads vil kunne få gavn af den i mange år fremover. Udover det er dens design i sort og stål også meget tidløst, hvilket også er en af grundene til, at den er et godt køb på længere sigt.


Smarter Coffee 2nd generation

kaffemaskine bedst i test→ Set hos Elgiganten.dk til 1.784 kr.

Hvis du leder efter en kaffemaskine, der ikke kun opfylder din tørst og dit behov for koffein i den hurtigst mulige fart, men som også opfylder din lyst til at bruge moderne teknik. Så er Smarter Coffee 2nd generation en rigtig god start for dig og dine nærmeste.

Kaffemaskinen indeholder nemlig Wifi, der gør dig i stand til at brygge din morgenkaffe, før du overhovedet har forladt sengekanten. Eller hvis du har travlt med at give ungerne tøj på en hektisk mandag morgen, skal du ganske simpelt blot trykke på din egen mobil. Og så kan du ellers bare sætte denne kaffemaskine til både at kværne dine bønner for dig og sætte gang i selve maskinen.

I længden kan det spare dig for rigtig meget tid i de travle morgentimer. Og så er det selvfølgelig en sjov ting at kunne vise frem til vennerne, efter middagen er spist og kaffen skal til at serveres. Dette vil med garanti vække fascination og nysgerrighed hos mange gæster.

Udover det har denne maskine til at brygge og lave kaffe også andre positive sider. Den har for eksempel et rigtigt fint og enkelt design, der for mange sikkert vil betyde, at man gerne vil have den til at stå fremme på køkkenbordet, fordi den pynter – fremfor at skulle have den ind og ud af skabet hver eneste gang, man får lyst til en god kop kaffe.


DUALIT ESPRESS 4-I-1 kaffemaskine

kaffemaskine test→ Set hos Whiteaway.com til 2.542 kr.

Kunne du nogle gange godt ønske dig at få en kop kaffe, der rent faktisk smager, som den man køber sig til, når man går på cafe og betaler mange penge for bare en kop kaffe? Måske tænker du, at det er for besværligt at lave sådan en kop kaffe til dig selv på hverdage, og derfor bliver den gode kaffe forbeholdt bestemte anledninger som for eksempel et cafébesøg eller morgener i weekenden. Men med DUALIT ESPRESS 4-I-1 kaffemaskine kan du få oplevelsen af at drikke professionel og lækker kaffe hver eneste dag – med kun et enkelt klik på maskinen.

Du kan vælge mellem flere typer kaffe, fordi maskinen er indstillet til at kunne give dig både mælk og fløde, men også lidt stærkere kaffe. Og så har den en ret unik egenskab – den kan også lave te, så du ikke både skal have en stor elkedel og en stor kaffemaskine til at fylde op i køkkenet. Du kan nøjes med kaffemaskinen.

LÆS OGSÅ:  Saftpresser test - FInd den bedste saftpresser til dit behov

Med denne kaffemaskine er det både muligt at få kaffe via de kapsler, der følger med til maskinen, og som også kan købes ved siden af. Og så er det også muligt at lave frisk kaffe med friskmalede bønner, der bare kommes direkte i maskinen.


En verden af kaffe

Vi må konkludere ud fra disse mange forskellige kaffemaskiner, at kaffe ikke blot er noget, der kommer med en slat mælk i. Markedet er stort og uoverskueligt, men forhåbentligt er der her kommet et bud på, hvordan det kan blive nemmere at finde rundt i for dig som forbruger i fremtiden. Det vigtigste, du selv skal tænke på, før du går ud og bruger mange penge på en ny maskine til din kaffe, er dine behov.

Måske har du behov for en kaffemaskine med mange forskellige funktioner, der gør, at du kan lære endnu mere om kaffens store verden. Eller måske har du simpelthen bare brug for et hurtigt krus koffein, før du skal ud af døren. For andre mennesker er ingen af disse ting særlig vigtige.

Måske drikker man ikke engang særlig tit kaffen selv, men man vil bare gerne have mulighed for at byde sine gæster på en rigtig god kop kaffe, når de kommer på besøg hjemme hos en.


Tænk over designet på kaffemaskinen

I så fald er det en god idé at fokusere på at finde en kaffemaskine, hvor designet falder i ens egen smag, hvis man altså ikke lige har en hel hylde til at gemme kaffemaskinen væk bag, når gæsterne er taget hjem til dem selv igen. Ofte kigger man nemlig meget mere på sine køkkenmaskiner, end man selv tror.

Derfor er det også vigtigt at tænke i, om man er i gang med at købe sig en kaffemaskine, som man også selv gider at se på om et halvt år, to år eller måske fem år, hvis kaffemaskinen er af rigtig god kvalitet.

Når man har fået styr på hvilken kaffemaskine man skal have, så er det formentlig videre til næste køkkenredskab. Det kunne evt. være en røremaskine, kaffekværn eller en håndmixer. Når man så har fået styr på køkkenet så er næste step soveværelset. Her skal der være styr på skabe og her kan man overveje et skab med skydelåger men det vigtigste er sengen og her kan det anbefales at købe en elevationsseng eller en kontinentalseng. Det gælder om at finde en seng hvor man bliver sendt til drømmeland hver nat.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.