Klapvogn test – De bedste klapvogne til hverdagsbrug

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der er et kæmpe marked for klapvogne, og de kan købes i alle prisklasser. Det kan derfor være en jungle at finde rundt i alle de forskellige typer af barnevogne, der findes, når I netop har fået den lykkelige nyhed om, at I skal have et barn. En klapvogn er vigtig at have som nybagte forældre, og I kan ikke komme uden om den.

En klapvogn skal i første omgang være sikker og komfortabel for jeres barn, mens resten kan tilpasses alt efter jeres behov.

Der er mange forskellige overvejelser, I skal have, når I skal ud og investere i en klapvogn, og det vil dette indløg med seks forskellige klapvogne hjælpe jer på vej med. Læs anmeldelserne her, og køb den rette klapvogn allerede i dag.


Chicco Echo

Klapvogn bedst i test→ Set hos Babysam.dk til 849 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 933 kr.

Chicco har leveret en rigtig solid og fleksibel klapvogn, der sørger for, at I kommer behageligt og nemt rundt med dit barn på korte og lange ture. Vognen har et kompakt design, der gør den let at klappe sammen. Chicco Echo har også lagt stor vægt på, at den skal være komfortabel at sidde i for dit barn.

Med denne klapvogn får I mange smarte detaljer, som I kun kan blive rigtig glade for i længden. Den har et klassisk design med delvist indfarvet stel, som ser fremragende ud med sædets farve.

Der er mulighed for, at ryglænet kan indstilles i fem forskellige positioner. Det kan lægges helt ned, så dit barn kan ligge behageligt og tage en lur, ellers kan det også placeres i en naturlig position, hvis barnet skal sidde op.

Sædet har også skulderseler med puder, som giver dit barn en komfortabel og sikker tur. Vognen har en smart kaleche, som både skygger for solen og holder vinden væk fra dit barn, når I er ude på jeres tur. Chicco Echo har også en utrolig smart benstøtte, som kan justeres, alt efter hvad dit barn ønsker på turen.

Der er både mulighed for, at dit barn kan ligge ned eller sidde op med strakte ben. Klapvognen er også udstyret med en stor varekurv, som I finder under vognen til dine indkøb, eller hvis I har en rejsetaske med på turen.

Chicco Echo har også en frontbøjle, som er foldbar. Dette betyder, at I ikke behøver at tage den af, når vognen klappes sammen. Klapvognen er desuden også den eneste på markedet, som kan bære op til 22 kilo. Dette giver dig mulighed for at bruge vognen i mange år. Vognen har også et bærehåndtag i siden, som fungerer yderst praktisk. Det gør den nem at bære rundt på og tage ind og ud af bilen.


Bumbleride Indie

COOP klapvogn→ Set hos Coop.dk til 999 kr.

Bumbleride Indie er den sidste klapvogn i testen, og det er en rigtig flot afslutning på seks stærke muligheder til, når I skal ud at købe en klapvogn. Det er en model, der passer fremragende til de aktive forældre.

Bumbleride Indie er nemlig bygget til både bykørsel og ujævnt terræn. Den passer derfor godt, hvis man ofte får brug for både fleksibilitet og robusthed, som hvis man er ude på en løbetur. Klapvognen er derfor utrolig nem at køre rundt med og meget let at håndtere.

LÆS OGSÅ:  Vinterdæk test – Alt du skal vide til at vælge de bedste vinterdæk

Klapvognen har en samlet vægt på sølle 10 kilo, da stellet er fremstillet i aluminium. Har I ønske om at bruge klapvognen, mens I er ude og løbe, er vægten helt perfekt.

Der er også en strop til håndleddet og en fodbremse, så klapvognen ikke kan løbe fra dig. Ved hjælp af en 5-punktssele er I også sikre på, at barnet sidder fast til stolen, når I er ude på jeres tur.

Så er I af den aktive type og har en drøm om at blive babyjogger, så er Bumbleride Indie et fremragende valg til gode lange løbeture. Den har også de basale funktioner, som en normal klapvogn skal have, så I kan benytte den til gåture.


Eichhorn Deluxe

Klapvogn testDen første klapvogn, vi vil undersøge, kommer fra det tyske kvalitetsmærke Eichhorn, der har en mission om at levere babyprodukter, hvor sikkerhed, kvalitet og design er de tre afgørende faktorer i deres produkter.

Eichhorn Deluxe-klapvognen er en stor og flot klapvogn med et nemt justerbart ryglæn, som har mulighed for at blive justeret i tre niveauer.

Denne funktion er rigtig god, og hvis jeres barn skulle gå hen og blive træt på turen, så kan klapvognen justeres, så barnet kan få en lur. Klapvognen er udstyret med en stor varekurv, der passer perfekt til indkøb, da den kan bære op til 5 kilo.

Samtidig har klapvognen en solid fodstøtte, som også kan justeres, alt efter hvad der er mest behageligt for barnet.

Sikkerheden har Eichhorn Deluxe også styr på, da klapvognen har en indbygget fempunktssele og en frontbøjle, der hjælper til at holde barn og et tæppe på plads, når I er på tur. Frontbøjlen er ikke kun nyttig i forhold til sikkerheden, men der kan faktisk også monteres forskelligt legetøj på frontbøjlen, som kan være med til at underholde dit barn under turen.

Kalechen skærmer både for sol og vind, så jeres barn ikke bliver irriteret af vejret på turen. Klapvognen har hjul, der kan rotere 360 grader, hvilket gør den let at køre med, når I er på tur inde i byen, eller I bevæger den rundt inde i en tætpakket bus. Eichhorn Deluxe kan også låses på forhjulene, så klapvognen er stabil at køre med på ujævnt terræn.

Så er I på udkig efter en klapvogn, der er meget praktisk og kompakt, er Eichhorn Deluxe et fremragende valg. Den passer perfekt, hvis I ønsker at få et produkt fra et kvalitetsmærke, der ikke er for dyrt, men samtidig er i god kvalitet.


Billig klapvogn – Eichhorn Basic

Billig klapvognDen klart billigste klapvogn kommer også fra Eichhorn. De har lavet en Eichhorn Basic klapvogn, der holder sig til det hele basale, som en klapvogn skal kunne.

Det er en enormt lækker og praktisk paraplyklapvogn, der passer perfekt, hvis I er en familie, der elsker at rejse og shoppe.

Paraplyklapvognen vejer nemlig kun 4 kilo, og den kan uden de store problemer klappes sammen, så den næsten intet fylder. Den er derfor perfekt til at have med på ferier, da den er så nem at transportere.

Eichhorn Basic har både dobbelthjul foran og bagi, som er med til at gøre den stabil og sikker for førererne. Klapvognen har fået tildelt en transportlås, hvilket sikrer, at den bliver sammenfoldet.

LÆS OGSÅ:  Campingbord Test - Disse campingborde er de bedste på markedet

Den er samtidigt udstyret med en 5-punktssele og stofbeskyttere på selen. Størrelsen på klapvognen måler 107 x 22 x 16 cm. i sammenklappet tilstand, så den er lille, hurtig og smart at have med på tur. Forhjulene har mulighed for at kunne blive låst, så man ikke skal bære rundt på den.


Nuna Pepp Buggy Luxx

Klapvogn bedst til prisenNuna, der er mærket, som står for den næste klapvogn i testen, er et knap så kendt mærke på markedet for klapvogne. De slog sig dog fast på markedet med klapvognen ’’Pepp’’, og ’’Pepp Buggy Luxx’’ er så den nye og forbedrede efterfølger.

Selvom denne klapvogn ikke umiddelbart ser ud af meget med de små hjul og noget enkle funktioner, så skal man ikke tage fejl af Pepp Buggy Luxx.

Den har en noget større maksimumsvægt end normale klapvogne, sædet giver også plads til børn i alderen på 3-4 år.

Hvis vi skal kigge nærmere på, hvad der er de helt klare forskelle på den normale Pepp og den optimerede Pepp Buggy Luxx, så kan man ikke komme uden om, at kalechen nu kan forlænges. Kalechen har fået en flot solskærm, som kan foldes ud. Solskærmen kan også åbnes med en lynlås for at få adgang til den lange solskærm, som kan hives frem og skygge mod solen.

Bagagekurven er også blevet større, så der nu er mulighed for at have flere ting med på tur. Sædet og fodstøtten må også siges at have fået en forbedring.

Sædet har fået en forbedret polstring, hvilket nu giver sædet en dejlig og blød fornemmelse. Samtidig har sædet fået to forskellige hvilestillinger, der kan justeres med lynlås. Fodstøtten kan også reguleres i forskellige stillinger, så den passer til dit barn.

Klapvognen ruller fortrinligt, og hjulene er stabile og tåler også at køre på grus. Pepp Buggy Luxx er nem at håndtere, da den drejer rigtig godt og uden problemer kan køres med én hånd, selvom man har et tungt barn siddende i klapvognen.

Pepp Buggy Luxx er derfor et yderst fremragende valg som en hverdagsklapvogn, da den egentlig klarer alle opgaver flot. Den træder dog ekstra meget i karakter, når den skal pakkes og med på en tur.

Klapvognen kan uden de store problemer klappes sammen, og når den bliver det, bliver den helt flad, så den intet fylder. Det er også med til at gøre den nem at bære rundt på. Man vil derfor få stor glæde af at købe Nuna Pepp Buggy Lux som forælder, da klapvognens funktioner er gennemtænkte.


Baby Jogger – City Select Single

Klapvogn bedst i testBaby Jogger City Select tilbyder et stort udvalg af funktioner og muligheder i deres klapvogn, den er også blevet udnævnt til at være den ideelle klapvogn til at bruge som søskendevogn eller tvillingevogn.

Dette kræver dog et tilkøb af et nyt sæde. Sædet kan indstilles, så I kan vende det om og have mulighed for at kigge på jeres barn, eller I kan vende sædet, så barnet kigger ligeud.

Ved hjælp af 12’’ store baghjul kan klapvognen også klare en tur i skoven eller på stier og på asfalteret terræn. Det giver en masse muligheder, når I skal ud at gå en tur med familien.

LÆS OGSÅ:  Cykelhjelm test - Find den bedste cykelhjelm

En af de helt klare fordele ved at købe denne klapvogn er, at den har et stort udvalg af justeringsmuligheder.

Sædet kan justeres, så barnet kigger op mod dig eller ligeud, men derudover er der også mulighed for at tage sædet ud og erstatte det med en lift, hvis barnet har behov for at lægge sig ned og hvile. Dette kræver dog et tilkøb af en lift.

Justeringsmulighederne er store i Baby Jogger City Select, så hvis I finder de smarte muligheder nyttige i med dit barn, så er det muligheder i denne klapvogn, som man ikke ser mange andre steder. Klapvognen fungerer perfekt som tvillinge-/søskendevogn, hvis I tilkøber det ekstra sæde. Denne påsætning af det ekstra sæde fungerer også ganske simpelt, så I skal ikke være bekymrede for, om I selv vil kunne sætte sædet på.

I skal blot montere de to forlængere, hvor I så bare klikker det ekstra sæde på, og så har I pludselig en klapvogn til søskende eller tvillinger.  

Baby Jogger City Select er også uden tvivl testens dyreste klapvogn med en pris på 5.998 kr., men man må sige, at her får I virkelig noget for prisen på samtlige punkter. Så er I ikke blege for at bruge lidt ekstra penge for en klapvogn, der er i toppen, når det kommer til kvalitet, sikkerhed justeringsmuligheder, kan I roligt købe Baby Jogger City Select.


Opsummering

Test-eksemplerne viser, hvad I bør gå efter, når I skal ud og investere i en ny klapvogn. For at opsummere ud fra eksemplerne, er det vigtigt, at I overvejer, hvad en klapvogn skal kunne for jer.

Hvad er jeres behov? Er det vigtigt for jer, at der en masser af funktioner i klapvognen, og at den kan justeres på alle mulige måder. Eller ønsker I blot at finde en klapvogn, som ikke fylder, når I er ude at rejse?

Denne guide har vist, at der muligheder for at finde en klapvogn, der passer jeres behov, og som kan indgå uden problemer i jeres hverdag. Testen har forhåbentligt hjulpet jer på vej til at danne et overblik over, hvilken klapvogn I skal have, så næste skridt er blot at få dem set og til sidst købt. Held og lykke med købet af jeres nye klapvogn.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply