Kødhakker test – Find din favorit blandt de bedste kødhakkere

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når det kommer til madlavningen, vil vi ofte gerne have det helt rigtige udstyr i køkkenet. Og her er der mange muligheder, når det kommer til forskelligt udstyr. F.eks. en god stempelkande eller et vaffeljern og selvfølgelig også en kødhakker. Men hvordan finder du frem til den kødhakker, der er bedst i test? Det hjælper vi dig med i vores kødhakker test lige her.

Forbrugerrådet TÆNK hævder selv, at hakket kød altid skal gennem en kødhakker. Derfor finder du også kødhakkere som selvstændige maskiner eller som tilbehør til de køkkenmaskiner, du allerede har glæde af. I vores kodhakker test vil vi guide dig igenne, fem forskellige modeller, der allerede er på markedet, så du kan finde den bedste kødhakker.

De kan noget hver især, og vores kødhakker test er baseret på brugernes anmeldelser samt særlige specifikationer ved modellerne og prisen. Således har vi fundet frem til noget for enhver smag og behov.

Så hvad enten du er på udkig efter en billig kødhakker eller en kvalitetsmaskine,  så har vi fundet frem til nogle gode køb. Og det gode for dig er, at du tit kan finde en god kødhakker på tilbud, så du kan få en billig kødhakker til at klare arbejdet for dig i køkkenet. Vi har fundet frem til følgende kødhakkere gennem vores research:

ForhandlerModelBelastningsevneAntal hulskiverPris
Kenwood MG 4501.400 W3, 4.5 & 8 mm761,-
Day kødhakker nr. 8Håndsving8 mm og kageplade99,-
KitchenAid MGAGør brug af Standmixers motor3, 4.5 & 8 mm1.249,-
Profi Cook FW 11732.000 W3, 5 & 8 mm1.798-
Kenwood MG 7002.000 W3 skiver, ukendt størrelse1.699,-

Kenwood MG 450 – en elektrisk kødhakker til hverdagen

Bedste kødhakker→ Set hos Proshop.dk til 761 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 784 kr.

→ Set hos HvidevareShoppen.dk til 799 kr.

 • Komplet pakkeløsning
 • Kraftfuld kødhakker i hvidt design
 • Forbrugernes favorit hos Whiteaway
 • Stoppepind og låg medfølger.

Her kommer testens første kødhakker i vores kødhakker test, og her er tale om en model, der er kraftfuld og nem for alle at betjene.

Kenwood har nemlig skabt en elektrisk kødhakker, der kommer med en god kraft og i et design, der er til at forstå. Kødhakkeren består af en motor, selve kværnen og en bakke til det kød, der endnu ikke er blevet hakket. Derudover er der monteret et hjul samt en tænd/sluk-knap.

Nem betjening og kraftfuld maskine

Denne kødhakker er et sikkert køb for langt de fleste. Her er der tale om en billig kødhakker, der er særdeles kraftfuld med sine 1.400 Watt, der ligger i den høje ende for en kødhakker.

Derudover får du tre forskellige hulskiver af høj kvalitet, så du nemt kan vælge, om du vil hakke groft, fint eller midtimellem. Desuden kommer kødhakkeren også med pølsehorn til to størrelser, en stoppepind og et smart låg.

Et design, der ligner det, vi kender

Designet er dog ikke noget særligt hos Kenwood i denne omgang. Kødhakkeren har en plastikskal og nogle tunge knapper, der gør den stor at have stående. Samtidig kan den tendere til at se en smule billig ud. Til gengæld får du en kødhakker, der er nem at rengøre, og hvor det er muligt at montere en kageplade nr. 8 til eksempelvis bagning af vaniljekranse. Denne skal købes separat, men det giver dig nogle gode muligheder.

Denne kødhakker er for dig, der gerne vil have noget til en fair pris, og hvor der er smæk på, når kødhakkeren er i gang. Til gengæld skal du ikke drømme om en unikt design, der stolt kan vises frem i køkkenet.


DAY Kødhakker – en billig kødhakker med håndsving

hånddrevet kødhakker→ Set hos Frishop.dk til 99 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 99 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 100 kr.

 • En særdeles billig kødhakker
 • Simpel og enkel at betjene
 • Kan nemt tages af bordet og gemmes væk.

Her kommer en god nyhed til dig, der elsker det gode håndværk og samtidig værdsætter en billig kødhakker. For denne Day Kødhakker er den absolut billigste i vores kødhakker test, og det er der også en grund til.

Du betaler kun for det helt nødvendige, hvor du hverken får motor, knapper og plastik. I stedet får du den vaskeægte klassiker med denne kødhakker med håndsving.

En gammel tradition i køkkenet

Det gamle håndværk er en kunst for mange, og det bliver bragt mere og mere ind i husstanden igen. Derfor er denne Day-kødhakker et hit, og det handler om håndkraft, når der skal hakkes kød. Den består i al sin enkelhed af en kværn, en lås og et lille håndsving.

I stedet for at have den stående fremme skal denne kødhakker spændes fast på bordkanten. Det giver den en fantastisk størrelse, som passer ind i alle boligtyper. Den fylder langt mindre end en elektrisk kødhakker, som gør den ideel til dig, der gerne vil bruge den indimellem.

Designet, der udstråler kvalitet

På én eller anden sjov måde er det rigtige håndværk blevet et tegn på kvalitet. Og det får du for alvor i denne kødhakker. Den er produceret i aluminium med et håndtag i træ, og dermed får du det rå og traditionelle look. Derudover kommer den med hjulskive nr. 8, og den leveres også med en kageplade til vaniljekranse.

Her får du altså en billig kødhakker med håndsving, der virkelig leverer det gamle håndværk. Det kan gøre det til en hård fornøjelse, men til gengæld får du håndværket direkte i dine hænder. En yderst billig løsning, der er god for dig, der ikke skal hakke kødet hver eneste dag, men som gerne vil lege med kunsten.


KitchenAid MGA – En KitchenAid kødhakker test af genialt tilbehør

billig kødhakker→ Set hos Skousen.dk til 1.249 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.249 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.249 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.298 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.298 kr.

 • Tilbehør til standmixer, der gør brug af maskinens kraft
 • Blade i rustfrit stål
 • Tilbehør, der medvirker til en god rengøring
 • Nem at pakke væk.

Vi kan ikke finde en favorit uden at have en KitchenAid-kødhakker med i vores kødhakker test. KitchenAid er en sand favorit i mange boliger, og derfor kan denne kødhakker fra brandet muligvis være bedst i test-kødhakker i denne test. For her er der nemlig tale om en løsning, der på mange måder er helt genial. Du kan nemlig påsætte denne kødhakker på din standmixer fra KitchenAid.

Masser af kraft

Der er ingen tvivl om, at KitchenAids standmixer er en kraftfuld maskine, der på mange måder er den ideelle motor for din kødhakker. Det får du muligheden for her, hvor denne kødhakkermaskine kommer som tilbehør til netop denne røremaskine. Den kan bruges til en lang række af forskellige modeller såsom Professional 600 Series, Artisan, Artisan Mini og Ultra Power – for blot at nævne nogle få.

Her får du samtidig en masse tilbehør, der gør arbejdet lettere. Du får to stuffere, der hjælper med at trykke kødet igennem kødhakkeren, samt en plastikskubber. Du får også en opbevaringsboks og en rensebørste.

Et stilrent design

Her får du også en kødhakker i et flot design, hvor Day-kødhakkeren har fået en storebror. Den kommer i rustfrit stål og aluminium, hvor alle bladene også er rustfrie.

Diverse dele af tilbehøret er dog i plastik, og her kunne det have været fedt med en lidt bedre kvalitet. Til gengæld er der her tale om en kødhakker, som du er nødt til at fjerne efter brug. Det kræver, at du har lidt plads til opbevaring, og at du gider pakke den sammen. Det er heldigvis meget simpelt, da den blot bliver påsat i enden på din standmixer.

Her får du en kødhakker fra KitchenAid, som virkelig batter på mange punkter. Du får en kraftfuld motor, god kvalitet og et flot design. Du betaler en høj pris for de få dele, men til gengæld slipper du for at have endnu en maskine stående på køkkenbordet.


Profi Cook FW 1173-kødhakker – Elektrisk kødhakker med stil

bedst i test kødhakker→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.798 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.799 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.799 kr.

 • Professionel hakker med optimal kraftoverførsel
 • 4-bladet rustfri stålkniv
 • 000 W
 • Smart låsemekanisme, der øger sikkerheden.

Her er der ingen tvivl om, at vi har fat i en vinder i vores kødhakker, bedst i test. For denne model er nemlig af professionel karakter, der gør den yderst interessant for dig, der er vild med at have det bedste af det bedste. Har du lidt ekstra at betale for din kødhakker, er denne model fra Profi Cook det bedste valg for dig.

En opbygning af høj klasse

Her kan vi ikke få armene ned over både kraft og tanker bag denne kødhakker i vores kødhakker test. Her får du 2.000 W, der gør den til én af de mest kraftige maskiner på markedet i prisklassen. Derudover kommer den med professionelt metalgear i form af gearkasse og gear, metalhals, 4-bladet rustfri stålkniv og med særdeles god stabilitet. Du får samtidig tre forskellige hjulskiver og en metalpåfyldningsbakke, der kan dreje.

Design og funktion i ét

Når man kan få design og funktion til at gå op i en højere enhed, er man nået langt. Det er heldigvis tilfældet her, hvor du får en elegant elektrisk kødhakker, der samtidig virker let i sit udtryk. Den har metalhals, en fin låsemekanisme og kommer med en aluminiumsstøbt krop. Samtidig har den holdbart metaludstyr, der giver den optimale kraftoverførsel.

Her er der næsten ikke noget at sætte en finger på. Både design, sikkerhed og kraft er næsten i top, og det eneste minus er selvfølgelig en pris, der er i den høje ende. Men skal du bruge din kødhakker ofte, får du her uden tvivl den bedste kødhakker i vores test.


Kenwood MG700 – En dyr kødhakker med mangler

bedste kødhakker til prisen→ Set hos Coop.dk til 1.699 kr. (2.499 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.842 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 2.500 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 2.599 kr.

 • 000 W
 • Op til 3 kg kød pr. minut
 • 2 forskellige hastigheder.

Her kommer vores tests sidste kødhakker, og her er der også tale om én af de dyrere modeller. Denne Kenwood-kødhakker kommer også som en kraftig model, der giver dig mulighed for store produkter på kort tid. Og det kan altså være en stor fordel, hvis det altid er formålet. Er det ikke, kan det give nogle udfordringer.

Masser af kraft, og måske for meget

Denne Kenwood MG700-kødhakker er en alsidig kødhakker, som kan betjenes af langt de fleste. Den kan bearbejde helt op til 3 kg kød pr. minut, hvilket er yderst imponerende. Men det betyder også, at maskinen kommer med fokus på netop hurtig produktion.

Det kan for mange betyde, at det næsten kan gå lidt for hurtigt. Dens XXL-kværn skærer til gengæld på 10 cm, hvor mange andre ikke kan levere det samme.

Tænkt over materialerne

Vi kan til gengæld ikke sætte en finger på materialevalget. Først og fremmest får du en støbejernsskål, der sørger for lang holdbarhed og nem rengøring. Derudover er alle skiver produceret i rustfrit stål, og kropsmaterialet er børstet metal. Derfor får du også den flotte metalfarve, der gør den smuk at se på.

Her får du en kødhakker, der har mange gode kvaliteter, men hvor den ikke helt lever op til forventningerne i forhold til den høje pris. Derfor vil det ikke være vores førstevalg, medmindre du skal bruge den til at producere store mængder.


Kødhakker bedst i test – hvor finder jeg den bedste kødhakker?

Men hvad skal du så vælge? Vi har nu testet fem forskellige modeller, og her er der flere typer, der kan vinde prisen som den bedste kødhakker. Men kigger vi uden om prisen, er der ikke tvivl om, at Profi Cook leverer varen. Og ved at betale lidt ekstra får du en skyhøj kvalitet, et smukt design og en elektrisk kødhakker, hvor der er tænkt over detaljen.

For dig, der virkelig vil have varen, skal du altid vælge modellen fra Profi Cook. Her er der tænkt helt til ende med blandt andet en gearkasse og en låsemekanisme, der virkelig fortæller dig om, at der er tale om en vare i høj kvalitet.

Er du mere til den mindre model, er en Day-kødhakker uundværlig i et køkken, og vi mener også, at alle køkkener burde have en liggende. Her får du en lille og nem kødhakker, der kan klare det meste. Ejer du en KitchenAid-standmixer, kan du også med fordel springe på en KitchenAid-kødhakker fra vores test.


Vælg en mindre model eller find et kødhakker tilbud for en billig kødhakker

Den store fordel ved de mindre kødhakkere er, at de er gode til de mindre boliger. Bruger du ikke din kødhakker så ofte, kan det samtidig også være en maskine, der stjæler meget bordplads i køkkenet.

Ved at vælge de mindre modeller får du mulighed for at finde den frem ved brug og gemme den væk, når du er færdig. Og så slipper du yderst billigt, hvis du tager dig ekstra tid og bruger musklerne med en Day-kødhakker. Det er nemlig den billigste af alle modeller på markedet, og et godt valg i vores kødhakker test.

Du kan også gå på jagt efter et kødhakker tilbud, hvor du kan få mere for pengene. På den måde er der måske råd til én af de større modeller, men til en yderst attraktiv pris.


Andre relevante indlæg, der kunne have din interesse

Der findes et hav af køkkenmaskiner, som kan gøre madlavningen lettere. Tag f.eks. et kig på vores kogende vandhane test, og hav altid kogende vand ved hånden. Du kan også lave din helt egen hjemmelavede pasta med en pastamaskine fra vores pastamaskine test.

Du kan også få lækre vafler fra et vaffeljern i vores vaffeljern test, og spise dem med hjemmelavet is med en ismaskine fra vores ismaskine test.

Du kan også tage et kig på et mandolinjern fra vores mandolinjern test, eller en riskoger fra vores riskoger test.

Du kan også få hjælp til at koge æggene helt perfekt. Læs mere om de bedste æggekogere i vores store æggekoger test.

Når du har haft en lang dag med diverse gøremål, er det vigtigt med en god nattesøvn. Vi guider dig til de bedste senge i vores elevationssenge test, kontinentalseng test eller boxmadras test.

Du kan også finde en ny madras til din nuværende seng i vores springmadras test eller topmadras test.

Eller trænger gæsteværelset til en opgradering med en ny sovesofa? Så kan du læse meget mere om flotte og funktionelle sovesofaer i vores sovesofa test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply