Køle-fryseskab Test – Vi guider dig til det bedste og billigste valg

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Markedet i dag er spækket med forskellige køle-fryseskabe – og dette gør det svært at finde ud af, hvilket køle-fryseskab du skal købe. Det gør det ikke nemmere at vælge den rette model, i og med hårde hvidevarer ikke er noget, der købes særlig tit. Hvis det er tid til at udskifte dit gamle køleskab, fryser eller køle-fryseskab, kan du med fordel læse med her i vores køle-fryseskab test.

Her på siden sørger vi nemlig for at gennemgå produkter, som alle har fået gode anmeldelser af officielle ekspertkilder og test herunder Trustedreviews.com, T3.com, Goodhousekeeping.com, Theindependent.co.uk og Taenk.dk.

Vi har altså samlet alle de bedste produkter og giver dig dermed ét stort, samlet overblik, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste køle-fryseskab til dit behov. Her er først et lille overblik over de produkter vi har fundet frem til, gennem vores research til denne artikel:

ForhandlerModelKølekap.Frysekap.Energikl.Pris
LG GSI961PZAZ405 L196 LA++12.019,-
Miele KFN 29483 D EDT CS242 L101 LA+++18.695,-
Samsung Family Hub 2.0 side-by-side RF56M9540SR/EF351 L199 LA+27.999,-
Siemens IQ-700 KA92DHXFP367 L173 LA++37.071,-
Fisher & Paykel: RF540ADUSX4414 L128 LA+24.999,-
Miele KFN28132EDTCS209 L95 LA++5.999,-

LG GSI961PZAZ – Køle-fryseskab med isterningmaskine

bedste køle-fryseskab→ Set hos Whiteaway.com 12.019 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 19.990 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk 19.990 kr.

 • Blandt de bedste køle-fryseskabe ifølge flere testkilder
 • Yderst meget plads i køleskabet
 • Flot design med InstaView-dør
 • Isterningmaskine og vanddispenser
 • Smart model med fede funktioner

Er du på udkig efter det ultimative køle-fryseskab? Så skal du vælge LG GSI961PZAZ, som er kåret som et af de bedste køle-fryseskabe i køle-fryseskab test af Trustedreviews og Goodhousekeeping.

Her får du gigantisk kapacitet med hele 601 liter og nem adgang til alle dine favoritting.

Køle-fryseskabet har nemlig et innovativt vindue i form af InstaView Door-in-Door, hvor du altså kan se ind i køleskabet – helt uden at åbne døren. Du skal blot banke to gange på glasset.

Du får ligeledes hurtig adgang til koldt vand og afkølende isterninger. Køle-fryseskabet har nemlig integreret vanddispenser helt uden vandtilslutning. Ismaskinen består af et Slim SpacePlus Ice System og er monteret i døren. Det betyder, at du får meget mere opbevaringsplads inde i fryseren.

Ikke nok med dette så har køle-fryseskabet også et innovativt låg kaldet Moist Balance Crisper. Dette gør sådan, at fugt fra grøntsager og frugt kondenserer og fordamper på lågets inderside frem for at lægge sig omkring de resterende fødevarer i køleskabet. Du skal heller ikke bekymre dig om uønsket lugt i køleskabet grundet køle-fryseskabets Pure N Fresh-filter, der er et luftrensningssystem.

Slutteligt har køle-fryseskabet ligeledes indbygget WiFi-kontrol via Smart ThinQ. Herved kan du faktisk diagnosticere og styre dit køleskab direkte gennem din smartphone – også selvom du ikke er hjemme. Indstil køleskabets temperatur og diagnosticer køleskabet med et enkelt klik.


Miele KFN 29483 D EDT CS – Bedste køle-fryseskab

køle-fryseskab bedst i test→ Set hos Skousen.dk 18.695 kr.

 • Bedste luksuriøse køle-fryseskab ifølge T3
 • Døre med soft-close
 • Ekstraordinær performance
 • Særdeles pålidelig
 • Høj energiklasse med A+++

T3 har kåret dette køle-fryseskab som et af de mest luksuriøse af sin slags i deres køle-fryseskab test. Her får du et køleskab med fryser, som både er let at vedligeholde, energieffektivt og af stilfuldt design.

Selvom køle-fryseskabet umiddelbart kan virke kompakt, så er der masser af rummelig opbevaring. Samtidig får du mulighed for at holde din mad frisk i længere tid.

Den nemme vedligeholdelse består bl.a. i, at du ikke skal bruge tid på at afrime dit køle-fryseskab. Køle-fryseskabet har nemlig en indbygget NoFrost-funktion, hvilket altså forhindrer frost i at udvikles. Derudover er der integreret DynaCool-ventilator, der sikrer optimal fordeling af luftfugtighed og temperatur.

Grunden til, at din mad holder sig frisk i længere tid med dette køle-fryseskab, er det indbyggede PerfectFreshPro. PerfectFreshPro er en mikroklimafunktion, der faktisk sørger for, at maden forbliver friskere i op til fire gange så lang tid. Skufferne er temperaturstyrede og giver de ideelle betingelser for, at både fisk, kød, frugt og grøntsager forbliver friske.

Du skal heller ikke bekymre dig om en ubehagelig lugt i køle-fryseskabet. Køle-fryseskabet er nemlig udstyret med et aktivt AirClean-filter, der netop er i stand til at forhindre udvikling af ubehagelige lugte. I stedet skabes der en ren og frisk lugt. Filteret monteres hurtigt og nemt – og kan bruges med det samme.


Samsung Family Hub 2.0 side-by-side RF56M9540SR/EF – Bedst i test køle-fryseskab

bedste kølefryseskab til prisen→ Set hos Elgiganten.dk 27.999 kr.

 • Stor kapacitet med mange opbevaringsmuligheder
 • Integreret tablet-funktion foran
 • Indvendige kameraer til kontrol af indhold
 • Tilslutning af WiFi
 • Ideel til større husstande og store familier

Dette køleskab er ifølge T3 kåret som en af de bedste køle-fryseskabe i test med indbygget kamera. Køle-fryseskabet går også under navnet Amerikanerkøleskab og er et intelligent køle-fryseskab. Du får en stor Full HD-touchskærm, hvor du kan skrive indkøbssedler og søge efter opskrifter.

Derudover kan du se køleskabets indhold direkte på din mobiltelefon gennem køle-fryseskabets indbyggede kameraer. Dette er en stor hjælp, når du er i supermarkedet for at handle.

Skulle dette ikke være nok, kan køle-fryseskabet ligeledes afspille musik via sine højtalere – og du kan endda se tv, alt i mens du tilbereder maden. Lad familiens kalender blive vist på skærmen og send billeder direkte fra din mobiltelefon til køleskabet. Det bliver altså ikke mere underholdende at lave mad i køkkenet end med dette køleskab. Du kan læse meget mere om køleskabe i vores køleskab test her.

For at maden opbevares optimalt er kølefryseskabet inddelt i tre forskellige afdelinger. Her reguleres temperaturen og luftfugtigheden forskelligt via Triple & Metal Cooling-teknologi. De inddelte afdelinger betyder også, at der ikke spredes fugt og luft mellem afdelingerne – samtidig med der spares på energien.

Du får altså en yderst fleksibel opbevaring af din mad, som du kan tilpasse efter behov. Har du brug for mere fryseplads, kan du også omforme det nederste hjørne af køleskabet til en fryser. Her kan temperaturerne nemlig indstilles til at variere mellem 5, 2, -1, -5, -15 og -23 grader.


SIEMENS IQ-700 KA92DHXFP – Fantastisk køleskab med fryser

billigt køle-fryseskab→ Set hos Skousen.dk 37.071 kr.

→ Set hos Whiteaway.com 37.071 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 37.471 kr.

 • Kæmpe kapacitet
 • Indvendige kameraer
 • Suveræn kvalitet
 • Moderne design
 • Vand- og isdispenser

T3 har kåret dette køle-fryseskab som bedst i test – især bedst til store familier, der har brug for masser af plads. Her får du både innovativ NoFrost-teknologi, således du ikke skal bruge til på afrimning.

NoFrost-teknologien er et ventilationssystem, som sørger for at fugtigheden dirigeres rundt, og luften forbliver tør. Herved vil der ikke dannes frost på indersiden af køle-fryseskabet eller på maden.

Dette køle-fryseskab er virkelig kendt for sin bekvemmelighed, hvor du har alt inden for rækkevidde. Du kan nemlig trække glashylderne op til midten via skinner. På denne måde får du en optimal visning, og der er ingen mad, der skjuler sig.

Nutidens teknologi er ligeledes at finde i dette køle-fryseskab. Indvendige kameraer er indbygget, hvor du kan holde øje med køle-fryseskabets indhold – uanset hvor du er. Desuden kan du via Amazon Alexa kontrollere loftsventilationshætten samt finde og overføre lækre opskrifter.

Slutteligt er køle-fryseskabet nemt at vedligeholde og rengøre. Alle glashylderne er nemlig lavet af ekstra stærkt materiale. Hvis noget vælter i køleskabet eller fryseren, vil det spildte ikke flyde ud i resten af køle-fryseskabet – dette vil du virkelig være taknemmelig for, når uheldet er ude.


Fisher & Paykel: RF540ADUSX4 – Godt integreret køle-fryseskab test

integreret køle fryseskab test→ Set hos KitchenOne.dk 24.999 kr.

→ Set hos Skousen.dk 25.999 kr.

→ Set hos Whiteaway.com 25.999 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 26.399 kr.

 • Smukt og elegant design
 • Behageligt lys, når dørene åbnes
 • Rustfrit stål, hvor fedtede fingeraftryk ikke efterlades
 • Smart ventilation med regulering af temperatur og fugtighed
 • Automatisk afrimning

Ifølge The Independent er dette køle-fryseskab blandt de bedste i test. Ikke nok med at køle-fryseskabet er godt – så er det også designet til at maksimere både pladsen og adgangen.

De franske døre giver dig uhindret adgang til de vidtåbne hyldepladser, hvor du ligeledes finder en rummelig skuffe. Frysergenstandene er også af ergonomiske løsninger.

Du får et køle-fryseskab i elegant look med en yderside af rustfrit stål. Dog skal du ikke bekymre dig om at efterlade fedtede fingeraftryk – ydersiden er nemlig belagt med en ekstra EZKleen-belægning. Du skal heller ikke bekymre dig om ophobning af frost i hverken køleskabet eller fryseren. Køle-fryseskabet er nemlig frostfrit overalt.

Et Active Smart-system bruger to ventilatorer til at give dig en hurtigere frysning og køling. Derudover holdes temperaturen jævnt, og der bruges kun den nødvendige energi, der skal til, for at holde din mad frisk i længere tid.

Få hurtig adgang til iskoldt vand og isterninger via den interne vanddispenser og ismaskine – uden det påvirker køleskabets resterende funktionalitet negativt. Du får nemlig fortsat luftfugtighedsstyrede skuffer i køle-fryseskabet, som sørger for at kanalisere overskydende fugtighed sikkert og effektivt.


Miele køle-fryseskab KFN28132EDTCS – Billige køleskabe med fryser

køle-fryseskab test→ Set hos Elgiganten.dk 5.999 kr.

→ Set hos Skousen.dk 5.999 kr.

 • Blandt denne tests billigste
 • Lavt energiforbrug
 • Støjer ikke ret meget
 • Undgå afrimning med NoFrost
 • Ideelle opbevaringsmuligheder

Ifølge Taenk.dk’s køle-fryseskab test er dette køle-fryseskab i skrivende stund det andet bedste på markedet. Her får du et køle-fryseskab, som er rummeligt.

Hvis din husstand består af tre til fire personer, vil dette køle-fryseskab med sin rummelige størrelse være helt ideelt. Frysekapaciteten er nemlig 95 liter, mens kølekapaciteten er hele 209 liter.

Derudover er køle-fryseskabet udstyret med et lavt energiniveau, da køle-fryseskabet er placeret i energiklasse A++.

Dette betyder, at du skåner miljøet, samtidig med du sparer penge. Dog betyder det ikke, at der gås på kompromis med temperaturstyringen. Temperaturstyringen er elektronisk og er udstyret med smarte funktioner, teknologier og systemer.

Blandt disse finder du bl.a. DuplexCool, NoFrost og DynaCool. DynaCool er en ventilationsfunktion, hvor luften cirkuleres regelmæssigt, samtidig med at luftfugtigheden fordeles optimalt. DuplexCool sikrer, at opbevaringsbetingelserne for køle-fryseskabets madvarer er ideelle. Slutteligt er NoFrost-systemet med til at sikre en nem rengøring, da du slipper for at afrime køle-fryseskabet manuelt.

Du får rig mulighed for at udnytte alt pladsen i køle-fryseskabet, da det er indrettet fleksibelt med VarioRoom. Fire højdeindstillede hylder af sikkerhedsglas, en udtagelig grøntsagsskuffe og to hele hylder er at finde i køleskabet, mens fryseren huser tre udtagelige skuffer og glashylder. Slutteligt medfølger der både en æggebakke og en isterningebakke.


Disse overvejelser skal du gøre dig inden købet

Som du kan se, er der mange gode køle-fryseskabe på markedet. For at finde det bedste køle-fryseskab er det vigtigt, at du overvejer dine behov. Her skal du især tage stilling til dit budget, ønsket design, funktioner, størrelse og eventuel sammenhæng i forhold til brands.

Køle-fryseskabe fås i alle prisklasser, som du måske har fundet ud af gennem vores køle-fryseskab test, og derfor er der noget for enhver pengepung. Det er vigtigt, at du ikke lader dig forelske i et køle-fryseskab, hvis din økonomi ikke rækker til købet. Sørg derfor for at undersøge dit budget, således du kan sortere køle-fryseskabe fra på prisen.

Hvis du går op i din indretning i boligen, har du helt sikkert en idé om, hvordan køle-fryseskabet skal se ud – eller i hvert fald, hvordan det ikke skal se ud. Ønsker du specifikke farver eller materialer, er dette altså ligeledes gode overvejelser at gøre sig.

Du skal ligeledes overveje, hvilke funktioner dit køle-fryseskab skal have. Skal det blot fungere som køle- og fryseskab? Så behøver du ikke at købe en fancy model. Men ønsker du derimod smarte funktioner såsom tabletfunktion, integreret WiFi, is- og vanddispenser, indbygget kamera og lignende, findes der masser af køle-fryseskabe med netop disse funktioner. Du kan også læse meget mere om fryseskabe i vores Fryseskab test her.

I forhold til størrelse skal du tænke over, hvor stort husstandens behov er. Er I en stor familie med behov for masser af plads i køleskabet? Er du fan af at fryse mad ned i fryseren og kræver derfor god fryseplads? Og hvor stort tillader køkkenet, at køle-fryseskabet kan blive? Det nytter ikke noget at købe et køle-fryseskab, som enten er for stort eller for småt. Vi har i vores køle-fryseskab test forsøgt at have nogle med til enhver smag.

Slutteligt kan det være en idé at overveje, om der skal være sammenhæng mellem hjemmets valg af brands. Er de eksisterende hårde hvidevare eksempelvis LG eller Siemens, vil det se yderst flot ud med et køle-fryseskab af samme brand. På denne måde er du sikker på at skabe en rød tråd i indretningen, hvilket i den grad ser stilrent ud.

Du er nu forhåbentlig helt klar til at købe et nyt køle-fryseskab til dit hjem, efter at have gennemgået denne køle-fryseskab test. Ved blot at huske ovenstående overvejelser er vi sikre på, at du finder det ideelle køle-fryseskab til dit behov – og eventuelt et af markedets bedste, som er nævnt i ovenstående køle-fryseskab test.


Andre gode guides

Hvis du endnu ikke har udvalgt det helt rigtige køle-fryseskab, og stadig ikke er helt sikker på, at det er det rigtige valg for dig, kan du med fordel læse nogle af vores andre indlæg. Her klæder vi dig på, til at finde andre, gode produkter i kategorien.

Se f.eks. vores køleskab test, hvis du gerne vil læse mere om nogle af de bedste køleskabe på markedet. Herefter kan du også give dig i kast med vores fryseskab test, til at fuldende dit køkken.

Er du den lidt mere ekstravagante type, og gerne vil have god stil og design, kunne et Amerikanerkøleskab måske være løsningen? Læs vores amerikanerkøleskab test her.

Har du ligesom mange andre, din vin stående tilfældigt, hvor der lige er plads i kælderen, køkkenet, kølleskabet eller reolen? Få styr på din vin med et vinkøleskab. Læs vores vinkøleskab test hvor vi har fundet nogle af de bedste vinkøleskabe. Vi har udvalgt forskellige vinkøleskabe, så der er noget for ethvert behov.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply