Køleskab test – Find bedst i test køleskab til en god pris der passer til dit behov

0

Er du på jagt efter et nyt køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at komme et skridt nærmere på det perfekte køleskab, dit køkkens hjerte. Derfor har vi sammensat denne køleskab test, hvor vi har samlet de bedste køleskabe, der findes på markedet. Vi har udvalgt modeller ud fra eksterne tests og brugeranmeldelser, så du får et overblik og nemt og hurtigt kan finde det bedste køleskab til dit behov.

Et hjem er ikke bare et hjem. Og et køleskab er ikke bare et køleskab. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når det perfekte køleskab skal findes. Der er spørgsmål som størrelse, økonomi og design at tage stilling til.

Derfor indeholder vores test af køleskabe mange forskellige typer køleskabe, så vi kan imødekomme vores læsere på bedste vis. Her har du et lille overblik over de modeller vi har fundet gennem vores research

ForhandlerModelKapacitetEnergikl.Maks. støjgeneKategoriPris
Samsung RR40M71657F385 LA++41 dBFritstående6.749,-
Samsung RR40M7165WW385 LA++41 dBFritstående5.999,-
LG GL5241SWJZ1382 LA++42 dBFritstående7.999,-
Siemens KI81RAF30 iQ500319 LA++37 dBIntegrerbart6.999,-
GRAM KSU3136-50128 LA++39 dBIntegrerbart2.849,-

Så uanset om du er på jagt efter et lille køleskab til sommerhuset eller et stort køleskab til villaen (Læs desuden vores store test af amerikanerkøleskabe her), så finder du med garanti den bedste variant i vores testguide.

Vores guide er bygget op i flere led. Vi har nemlig lyttet til både eksperterne, forhandlerne og forbrugerne. Derfor består vores test af køleskabe af modeller, der blandt andet er vurderet som de bedste køleskabe af det uafhængige Forbrugerrådet TÆNK, eller som er de mest populære modeller blandt forhandlerne og forbrugerne. Det mener vi giver det mest retvisende billede af udvalget inden for køleskabe og deres funktioner.

Derudover har vi også inddraget forskellige typer af køleskabe, hvorfor du både vil finde integrerede og fritstående køleskabe i denne køleskab test.


Samsung RR40M71657F køleskab – Testvinder hos Forbrugerrådet TÆNK

køleskab test→ Set hos Elgiganten.dk 6.749 kr.

 • Testvinder hos Forbrugerrådet TÆNK
 • Lavt energiforbrug
 • All Round Cooling
 • Fås i flere forskellige farver

Hvorfor ikke starte vores test af køleskabe med et brag? Det er netop tilfældet med Samsung RR40M71657F-køleskabet, der er testvinder hos Forbrugerrådet TÆNK.

Det er på alle måder et lækkert køleskab, der tilbyder forbrugeren en lang række features, der gør hverdagen lettere.

Her er det ikke mindst værd at bemærke, at køleskabet fra Samsung kan kontrolleres trådløst via en app. Du kan altså styre funktionerne i dit køleskab, uanset hvor du befinder dig henne i verden.

Køleskabet er ikke den mindste dreng i klassen. Faktisk rummer det hele 385 liter fordelt på hylder, låger og i de rummelige, gennemsigtige skuffer. Du har derfor ikke alene masser af opbevaringsplads at gøre godt med – de gennemsigtige hylder og skuffer gør det også let for dig at orientere dig om indholdet i køleskabet.

Derudover er det værd at bemærke, at køleskabet fra Samsung har All Round Cooling. Denne form for kølesystem gør, at det opfanger eventuelle temperaturforandringer og justerer temperaturen i forhold til dette. Det betyder med andre ord, at køleskabet køler ensartet fra hjørne til hjørne, hvor kold luft blæser ud fra de forskellige mundstykker, som er placeret på hvert hyldeniveau. På den måde holdes dine råvarer friske længere.

Det er også temperaturen og dens ensartethed, der har været med til at give Samsung RR40M71657F-køleskabet gode karakterer hos TÆNK. Og gennem omfattende test viste det sig, at det blot tog to timer at køle friske madvarer ned til syv grader. Og det endda uden at det skete på bekostning af de allerede nedkølede varer, som forblev under de fem grader. Et virkelig godt resultat.

Derudover er det værd at bemærke, at køleskabet er særdeles støjsvagt. Og af alle de involverede køleskabe i TÆNKs test var køleskabet fra Samsung et af de mest lydløse. Det kommer desuden i flere forskellige farver, så du ikke skal gå på kompromis med farverne i dit køkken.

Specifikationer for Samsung RR40M71657F køleskab:

 • Kapacitet: 385 liter
 • Energimærkning: A++
 • Støj: 41 decibel
 • Kategori: fritstående


Samsung RR40M7165WW køleskab – En favorit blandt eksperter og forbrugere

bedst i test køleskab→ Set hos Elgiganten.dk 5.999 kr.

 • 1 i Forbrugerrådet TÆNKs test af køleskabe sammen med Samsung RR40M71657F-køleskabet
 • MultiFlow-køling
 • Elegant og stilrent design

Det er ikke kun Samsung RR40M71657F-køleskabet, der har gjort sig positivt bemærket blandt TÆNKs testede køleskabe. Også dets ”lillebror”, Samsung RR40M7165WW køleskab er helt oppe at mænge sig med de store, når det gælder om placeringen som det bedste køleskab. Og derfor har dette køleskab naturligvis også fundet vej ind i vores test af køleskabe.

Samsung RR40M7165WW-køleskabet har også en kapacitet på 385 liter.

Du har derfor godt med plads til at opbevare dine madvarer, så de forskellige fødevaregrupper ikke bliver kontamineret på kryds og tværs. Det er med til at højne fødevaresikkerheden, hvilket ikke mindst kan tilskrives køleskabets indretning.

Her er rig mulighed for at separere forskellige fødevarer i grupper, skuffer eller hylder. Og da disse er gennemsigtige, har du samtidig det helt store overblik over indholdet i dit køleskab.

Køleskabet anvender den såkaldte MultiFlow-køling, der sørger for at holde temperaturen stabil i hele køleskabet. Det betyder med andre ord, at køleskabet sætter ind, der hvor det er nødvendigt for at skabe en ensartet temperatur. Det sker gennem køleskabets mundstykker, der er placeret rundt omkring på de forskellige hylder.

Specifikationer for Samsung RR40M7165WW køleskab:

 • Kapacitet: 385 liter
 • Energimærkning: A++
 • Støj: 41 decibel
 • Kategori: fritstående


LG GL5241SWJZ1 køleskab – Top-3 hos Forbrugerrådet TÆNK

bedste køleskab→ Set hos Elgiganten.dk 7.999 kr.

 • Top-3 hos Forbrugerrådet TÆNK
 • Stor kapacitet på 382 liter
 • Hurtig nedkøling af fødevarer
 • MultiFlow-køling
 • Indbygget Wi-Fi

Det er skam ikke kun Samsung, der har sans for at skabe lækre og praktiske køleskabe med masser af funktioner.

For den næste model i vores køleskab-test er GL5241SWJZ1-køleskabet fra LG, der er et godt og gedigent valg, som også har klaret sig godt blandt TÆNKs testede køleskabe. Ja, faktisk endte køleskabet fra LG på en tredjeplads og klarede sig godt på alle parametre.

Først og fremmest er det værd at bemærke LG-køleskabets nedkøling. Når man stiller friske fødevarer ind i køleskabet, sker det ikke på bekostning af de allerede nedkølede varer i køleskabet.

Køleskabet formår nemlig at indstille og nedkøle temperaturen ganske hurtigt, så den ikke stiger nævneværdigt. Kølekapaciteten må derfor siges at være ganske god, og man skal ikke frygte for holdbarheden af sine fødevarer.

Derudover er det værd at fremhæve det lave energiforbrug. Køleskabet har energimærkning A++ og er derfor et godt valg, hvis man gerne vil spare lidt på elregningen. Et estimeret årligt forbrug for LG GL5241SWJZ1-køleskabet er i omegnen af 116 kWh. Samtidig hører køleskabet til blandt de mest lydløse, og man skal derfor ikke frygte for at blive generet af støj.

Specifikationer for LG GL5241SWJZ1 køleskab:

 • Kapacitet: 382 liter
 • Energimærkning: A++
 • Støj: 42 decibel
 • Kategori: fritstående


Siemens KI81RAF30 iQ500 integrerbart køleskab – Et støjsvagt og rummeligt køleskab, der er perfekt til det grønne køkken

integrerbart køleskab→ Set hos Skousen.dk 6.999 kr.

→ Set hos Whiteaway.com 6.999 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 6.999 kr.

 • Blot 37 decibel
 • SuperCooling
 • HydroFresh-skuffe, der holder frugt og grønt frisk længere

Indimellem må praktikalitet og design gerne gå op i en højere enhed. For det er ikke altid, man ønsker at pryde sit køkken med et stort monstrum, som et køleskab kan være.

Ønsker man en mere diskret løsning i sit køkken, kan et indbygnings køleskab være vejen frem. Og her har Siemens lige den rette løsning, som er særdeles populær blandt forbrugerne.

Siemens KI81RAF30 iQ500 integrerbart køleskab formår nemlig på fineste manér at forene funktion og form, således du kan benytte de samme fronter på dit Siemens-køleskab, som du har på dit øvrige interiør i køkkenet. På den måde skal du på ingen måde gå kompromis med din designvision for dit køkken.

Selvom køleskabet fra Siemens er en ganske praktisk sag, så betyder det ikke, at man ikke får fuld valuta for pengene. Her er nemlig masser af lækre funktioner at hente, som gør hverdagen lettere. Og her er det værd at bemærke HydroFresh-skuffen, der ved hjælp af høj fugtighedsregulering holder frugt og grønt sprødt og indbydende i op til dobbelt så lang tid end ellers.

Køleskabet er opbygget med en ventilerende køling i hele køleskabet. Det såkaldte SuperCooling-system. Det er med til sikre, at temperaturen er ens over hele køleskabet. Du skal derfor ikke døje med temperaturforskelle i top og bund, som ellers kan være til stor gene.

Derudover er det værd at bemærke, at Siemens KI81RAF30 iQ500 integrerbart køleskab er særdeles lydsvagt. Faktisk ligger det kun på 37 decibel, hvilket hører til det absolut laveste i denne test.

Specifikationer for Siemens KI81RAF30 iQ500 integrerbart køleskab:

 • Kapacitet: 319 liter
 • Energimærkning: A++
 • Støj: 37 decibel
 • Kategori: Integrerbart

GRAM KSU3136-50 Integrerbart køleskab – Lille og billigt køleskab

bedste lille køleskab→ Set hos Whiteaway.com 2.849 kr.

→ Set hos Skousen.dk 3.249 kr.

→ Set hos HvidevareShoppen.dk 3.355 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 3.649 kr.

 • Billigt køleskab
 • Passer til IKEAs METOD-køkkenserie
 • SafetyGlass

Er du på udkig efter et lille og billigt køleskab? Så bør du kaste et blik på GRAM KSU3136-50, der er et integrerbart køleskab i en lille, praktisk størrelse. Det er derfor den perfekte tilføjelse i kolonihaven, sommerhuset eller studieboligen, hvor et køleskab helst ikke må optage for meget plads.

Kender du frasen ”Hellere lille og vågen end stor og doven”? Det er i høj grad gældende for GRAM KSU3136-50 Integrerbart køleskab. For det er som skabt til gode og innovative løsninger. Eksempelvis passer det sammen med IKEAs METOD-serie, hvorfor du får et utroligt alsidigt køleskab, som du kan bruge på mange måder og i mange forskellige typer indretning. Du er dermed ikke bundet af kedelige fronter, men kan integrere køleskabet fuldkommen i din indretning. Desuden kan døren vendes, hvis det skulle blive nødvendigt rent indretningsmæssigt.

GRAM KSU3136-50 Integrerbart køleskab kan rumme 128 liter, hvilket er en lille, men god og praktisk størrelse, der let kan indeholde fødevarer til 1-2 personer. Den praktiske indretning og de rummelige grøntsagsskuffer er desuden med til at øge funktionaliteten. Samtidig er køleskabet mærket med energiklasse A++, ligesom flere andre køleskabe i denne test. Du skal derfor ikke gå på kompromis med energimærkningen, selvom du vælger et lille, billigt køleskab.

Specifikationer for GRAM KSU3136-50 Integrerbart køleskab:

 • Kapacitet: 128 liter
 • Energimærkning: A++
 • Støj: 39 decibel
 • Kategori: Integrerbart

Find det køleskab, der er bedst i test på Testsektionen.dk

Hvis vi går et par år tilbage i tiden til vores bedsteforældres generation, var det ikke er særsyn at tage daglige ture forbi slagteren, mejeristen eller købmanden. Det var ikke et pludseligt, akut behov for at shoppe, der gjorde det nødvendigt at foretage disse daglige indkøb. Nej, det var mere af nødvendighed end af lyst. For vores bedsteforældre var nødt til at handle varer ind dagligt, da de ikke kunne opbevare deres letfordærvelige fødevarer derhjemme.

Ture til det lokale frysehus, anordninger i tagrender og kolde fadebure og spisekamre var ganske vist med til at holde holdbarheden oppe på en lang række råvarer, men det var først, da køleskabet blev allemandseje, at vores forhold til indkøb og madvarers holdbarhed ændrede sig radikalt.

I dag er køleskabet en integreret del af alle køkkener og opfattes af mange som køkkenets hjerte. Derfor er der også sket rigtig meget på køleskabsfronten i de senere år. Både når det kommer til funktioner, indretning og design.


Køleskab bedst i test – Hvilket køleskab skal du vælge?

I denne testguide har vi forsøgt at give dig et overblik over nogle af de mange modeller af køleskabe, der findes på markedet. Er du på jagt efter et billigt køleskab? Et indbygningskøleskab? Eller måske et stort køleskab? Så håber vi, at vores guide har været med til at klæde dig godt på til at kunne træffe det rigtige valg.

Vi har fundet nogle af de allerbedste køleskabe frem, der tilhører forskellige kategorier. Samtidig har vi fundet frem til nogle af de bedste forhandlere, der har mange års erfaring med handel med køleskabe, så du trygt kan foretage dit køb.

Men hvilket køleskab skal du så vælge? Det er du eksperten i. Men der er en række faktorer, du altid bør overveje. Eksempelvis om du ønsker, at dit køleskab skal være fritstående, eller om det skal integreres med den øvrige indretning. Hver model har sine fordele, så det er i høj grad et spørgsmål om stil og præferencer, hvad man foretrækker.

Samtidig bør du også overveje dit behov i forhold til størrelse grundigt. Det er irriterende at købe for småt og hurtigt vokse fra sit køleskab. Indretningen er også værd at se på. Som vores test viste, så findes der mange forskellige former for funktioner og features, der kan gøre et køleskab til mere end blot en simpel opbevaringsløsning for madvarer.

Så overvej, om du vil kunne kontrollere dit køleskab trådløst, om du ønsker særlige skuffer til frugt og grønt, eller om du vil have indbygget køleboks. Det er værd at gøre dit forarbejde grundigt, så du ender med det helt rigtige køleskab.


Mere spændende indhold til dig

Der finde mange hvidevarer på markedet, og derfor kan du med god sandsynlighed også have god gavn af at læse nogle af vores andre indlæg om forskellige andre typer.

Når du har fundet det rigtige køleskab, kan det f.eks. være at du skal bruge et tilhørende fryseskab. Det valg klæder vi dig på til i vores fryseskab test.

Der findes også en løsning, hvor du kan kombinere både køleskab og fryseskab. Læs mere om dette i vores køle-fryseskab test.

Er du til lidt mere klassiske og stilede løsninger, er et amerikanerkøleskab måske et godt valg? Læs vores amerikanerkøleskab test, og bliv meget klogere på nogle af de bedste modeller på markedet.

Der findes også et køleskab til perfekt opbevaring af vin. Læs vores vinkøleskab test, og find en model der passer dot behov, budget og stil. Vi har samlet nogle af de bedste på markedet til mange forskellige typer af behov.

Trænger dit komfur til en opgradering har vi også lavet en guide til dette. Læs meget mere i vores komfur test.


Kilder:

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply