Kombiovn test – Den nemme og enkle ovn

0

Ved køb af en kombiovn fremfor en mikroovn eller en almindelig ovn eksempelvis, får du et køkkenredskab, der formår at kombinere samtlige funktioner, og netop derfor er kombiovnen gået hen og er blevet utrolig populær blandt danskere i løbet af de seneste par år. Det vil altså sige, at du med en kombiovn får de præcis samme fordele, dog uden at den optager lige så meget plads i dit køkken, som en almindelig ovn eksempelvis gør. Det er således en rigtig god investering, eftersom du får utroligt meget for pengene, og herudover får du en mulighed for at tilberede din mad på ganske kort tid, eftersom den er meget hurtig til at blive varmet op – det betyder helt konkret, at du har mulighed for at spare masser af strøm og penge på længere sigt.

Det skal dog nævnes, at der er utroligt mange forskellige modeller på markedet netop nu, når det kommer til kombiovne, hvorfor det kan være problematisk at finde ud af som dansk forbruger, hvilken slags model man bør investere i frem for en anden.

Er du på udkig efter en kombiovn til dit hjem, er du således kommet til det helt rette sted, da du her i artiklen vil blive præsenteret for 6 rigtig gode bud på solide og gode kombiovne til en yderst fordelagtig pris fra de førende producenter på det danske marked netop nu – på den måde vil du forhåbentligt blive en smule klogere på, hvilken type ovn der passer bedst til dit hjem og lever op til alle dine ønsker og krav.

Daewoo KOC-9Q4T kombiovnkombiovn test

→ 1.499 kroner hos Wupti.com

Den næste kombiovn i testen er en KOC-9Q4T kombiovn fra det anerkendte mærke Daewoo, og den forhandles hos Wupti.com. Vi har her at gøre med en solid og god ovn til en yderst fordelagtig pris, og den er især velegnet til dig, der ikke har de helt store krav ift. forskellige programmer og specifikationer. Dog får du stadig et produkt, der kan alt det, som en kombiovn skal kunne, og du kan bl.a. vælge mellem både grill- og varmluftfunktion.

Modellen har desuden et stort ovnrum på hele 28 liter, og så er det værd at bemærke det enkle design i stål, som gør, at denne ovn vil kunne passe ind i hvilket som helst køkken. Det skal desuden nævnes, at denne KOC-9Q4T-kombiovn er udstyret med et flot og overskueligt display, så du nemt kan følge med i, hvor lang tid der er igen, før din mad er varm, og herudover har den også 10 effekttrin samt en automatisk optøningsfunktion.

Er du på udkig efter en kombiovn, der både fungerer som en mikrobølge-, konvektions- og varmluftsovn, er denne model fra Daewoo uden tvivl det helt rette valg for dig. Ovnen er desuden meget kompakt, og du vil derfor ikke få problemer med at finde plads til den i dit køkken. Det skal ydermere nævnes, at den er mærket med energiklassemærke A, og at den har en mikrobølgeeffekt på hele 1950 W. Der er således ingen tvivl om, at du får utrolig meget for pengene ved køb af denne kombiovn fra Daewoo.

LÆS MERE:  Miniovn test – de bedste mærker til de bedste priser

SMEG SF4140MCNkombiovntest

→ 9.995 kroner hos Wupti.com

I forhold til den næste model er vi steget en smule i prisen, men dette er til gæld også noget, der kan ses med det samme, både ift. design samt funktioner. Modellen hedder SMEG SF4140MCN, og vi har her at gøre med et yderst eksklusivt produkt i høj kvalitet, som vil kunne holde i mange år fremover. Modellen har et ovnrum på hele 40 liter, og du vil således nemt kunne få plads til alle typer madvarer, og herudover har den en effekt på 1000 W.

Det helt særlige ved denne kombiovn er uden tvivl den flotte sorte farve, som giver den et eksklusivt og stilrent look, og den vil således passe perfekt ind i det moderne skandinaviske køkken. Herudover er ovnen udstyret med et digitalt display med touchscreen i farver, så du nemt kan få et overblik over de mange programmer, og herudover har den elektronisk temperaturkontrol. Indersiden af ovnen er i rustfrit stål, som er utroligt nemt at gøre rent, og så er der ydermere dobbelt ovnbelysning.

Der er således ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en kombiovn i en klasse for sig med et hav af specifikationer, og det er derfor det oplagte valg for dig, der ønsker at investere en smule ekstra for en ovn, der kan det hele. Den kan desuden købes hos Wupti.com, og så skal det nævnes, at der både følger en bageplade i glas samt grillrist med i købet.

Caso kombiovn – HCMG25test af kombiovn

→ 2.199 kroner hos Coop.dk

Den næste kombiovn i testen er en ovn til en yderst fordelagtig pris, og det er således en model, som alle og enhver med garanti vil kunne få råd til. Modellen hedder HCMG25, og den er produceret af Caso. På trods af den lave pris får du stadig en god og rummelig kombiovn i et flot og enkelt design samt en masse funktioner. Herudover kan den rumme hele 25 liter, så du sagtens vil kunne få plads til lige netop det, du skal have varmet. Modellen er desuden i rustfrit stål, hvilket giver den et flot look, og herudover er den udstyret med integrerede betjeningsknapper. En anden flot og stilsikker detalje ved denne Caso-kombiovn er, at displayet ikke er synligt, men i stedet gemt væk bagved lågen, hvorfor du ikke vil blive irriteret af lysende tal, når du befinder dig i dit køkken.

Denne HCMG25-model fra Caso er det ideelle valg for dig, der ønsker en kombiovn i rustfrit stål med en masse programmer samt med en kraftig mikrobølgeovn på hele 25 Watt samt 2500 Watt varmluft og 1100 Watt grill. Den vejer desuden ikke mere end 18,1 kg, hvilket gør det til en yderst let model, som du med garanti vil kunne finde plads til i dit køkken.

Royal kombiovn – Sortbedst i test kombiovn

→ 1.999 kroner hos Coop.dk

Den næste kombiovn er fra mærket Royal, og denne forhandles hos Coop til en rigtig god pris, hvilket gør, at dette bl.a. kunne være det oplagte valg for dig, der netop er flyttet i lejlighed eller på kollegieværelse og derfor ønsker at spare penge. Med denne kombiovn får du hele 6 automatiske kogemenuer, optøning efter vægt samt 10 effekttrin, og den kan således klare hvilken som helst opgave i køkkenet. Vælg enten mellem optøningsfunktionen, grillfunktionen eller varmluftfunktionen. Herudover får du både grillrist og glasdrejeskive med i købet. Modellen er desuden udstyret med et flot LED-display, så du nemt kan få overblik over de mange forskellige programmer.

LÆS MERE:  Komfur test - Det bedste komfur til dig er her

Ved køb af denne Royal-kombiovn får du en simpel ovn i sort metal, der vil passe perfekt ind i hvilket som helst køkken, og herudover vil den kunne klare alle typer opgaver. Det er således den perfekte hjælp, når det skal gå hurtigt i hverdagen, og du eksempelvis kommer træt og uoplagt hjem efter en lang dag i skolen – og det er i forbindelse med dette vigtigt at nævne, at den ikke blot kan hjælpe dig med at optø diverse fødevarer, men at den desuden er i stand til at veje, hvor lang optøningstiden skal være. Du vil med garanti hurtigt finde ud af, at det nærmest er umuligt at leve uden en kombiovn, og du vil desuden nemt kunne få plads til det hele i den, i og med at den kan rumme hele 25 liter.

ASKO OCM8456Skombiovn bedst i test

→ 8.999 kroner hos Whiteaway.com

Den næstsidste kombiovn i testen forhandles hos Whiteaway.com, og der er her tale om OCM8456S-modellen fra ASKO. Her går vi igen lidt op i prisen, og det er således det oplagte valg for dig, der ønsker det ypperste inden for kombiovne, men som til gengæld også er villig til at betale en smule ekstra for det. Ved køb af denne model får du nemlig et kæmpestort ovnrum, der kan rumme hele 50 liter, og det gør, at den nemt vil kunne varetage samtlige opgaver i husstande med mange personer. Herudover er den udstyret med en mikrobølgeeffekt på 1000 W samt en grillfunktion på hele 2200 W, så du nemt vil kunne grille selv den største steg i den. Ydermere har den også en varmluftsfunktion, så du eksempelvis kan bruge den til at bage boller i eller blot til at tilberede traditionelle retter.

Søger du en kombiovn, der vil kunne tilberede alle typer måltider, er denne OCM8456S fra ASKO således det helt rette valg for dig. Modellen kommer desuden i rustfrit stål, hvilket gør, at den vil passe perfekt ind i det stilrene og simple køkken, og herudover behøver du aldrig være bekymre dig om, om du vil kunne få plads til alle dine madvarer, grundet det ekstra store ovnrum. Der er således ingen tvivl om, at du her får et utroligt godt produkt i høj kvalitet, som vil kunne holde i adskillige år fremover.

Whirlpool JT479WHBedste kombiovn

→ 3.400 kroner hos Whiteaway.com

Den sidste kombiovn i testen forhandles ligeledes hos Whiteaway.com, men vi skal nu se på en ovn fra det anerkendte mærke Whirlpool. Modellen hedder JT479WH, og det er uden tvivl en særdeles effektiv ovn, der desuden er simpel og elegant i sit design. Ved køb af denne model får du en kombiovn, der har en mikrobølgeeffekt på hele 1000 W, hvilket gør, at den nemt og hurtigt vil kunne opvarme din mad, og herudover er den udstyret med flere forskellige funktioner, såsom en varmluftfunktion og grillfunktion.

LÆS MERE:  Mikroovn test 2018

Det simple design samt den hvide farve gør desuden, at den vil kunne klæde hvilket som helst køkken, og herudover er den lille og kompakt, og vil således ikke optage megen plads – modellen måler 377 mm i højden, 487 mm i bredden samt 541 mm i dybden. Selve ovnrummet i kombiovnen vil kunne indeholde helt op til 31 liter, og du kan således sagtens handle stort ind og stadig få plads til det hele ved køb af denne ovn.

Du får altså her utroligt meget for pengene, og du finder desuden 90 forprogrammerede opskrifter samt det smarte 6TH SENSE-autoprogram, som gør, at det bliver endnu nemmere for dig både at varme mad men også at tilberede det helt perfekt hver eneste gang. Herudover kan du også nemt anvende denne kombiovn, når du skal have optøet brød eksempelvis, i og med at de forskellige funktioner gør, at det altid bliver dejligt varmt, samtidig med at det bevarer den lækre samt sprøde overflade.

Derfor er en kombiovn det helt rette valg

En kombiovn er uden tvivl det oplagte valg for dig, der ønsker at udnytte pladsen i dit køkken mest muligt. Det er nemlig en utrolig praktisk maskine, i og med at du her får en kombination af en mikroovn og en almindelig ovn, uden at den optager megen plads. Bor du derfor eksempelvis i en lille lejlighed, på et kollegieværelse eller har du blot et mindre køkken i din bolig, hvor der ikke er plads til alverdens køkkenudstyr og køkkenelementer, er en kombiovn uden tvivl det helt rette valg for dig. En anden fordel ved en kombiovn er, at du kan tilberede din mad langt hurtigere, så du på den måde både vil kunne spare en helt masse tid og penge.

Ved at investere i en kombiovn behøver du således ikke bekymre dig om både at få plads til en almindelig ovn og en mikroovn, hvilket uden tvivl er den største fordel, da du på den måde kan få langt mere skabsplads til eksempelvis køkkenudstyr eller anden opbevaring. I og med at der er så mange forskellige modeller på det danske marked netop nu, vil du med sikkerhed også kunne finde en størrelse, der passer til lige netop dit behov samt dine præferencer. Man bør dog i forbindelse med dette være særligt opmærksom på, at selve ovnrummet ikke er specielt stort, når det kommer til kombiovne, og det kan derfor være en rigtig god idé at finde ud af forinden, hvad dine ønsker er ift., hvad den skal kunne rumme i liter – når det kommer til danske modeller, vil disse oftest kunne indeholde mellem 25 og 45 liter.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk