Komfur test – Det bedste komfur til dig er her

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal du ud og investere i et nyt komfur til hjemmet, er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at vælge en model, som kan leve op til netop dine personlige behov. Det kan således være en god idé at finde ud af, hvilke præferencer du egentlig har, så du kan få valgt det helt rette komfur til dig.

Det er i forbindelse med dette altid smart at vælge et komfur, der er så simpelt som overhovedet muligt, og det er således dumt at investere en masse penge i et komfur med tusindvis af funktioner, som du aldrig vil få brug for.

Komfur bedst i test

Det er således vigtigt at vælge et komfur, der formår at afspejle netop dine behov, men er du i tvivl om, hvad dine behov egentlig er, bør du ikke fortvivle.

Du finder nemlig her i artiklen 6 rigtig gode bud på forskellige modeller fra de førende mærker på markedet netop nu, så du forhåbentligt kan blive en smule klogere på, hvad der kan være godt at være opmærksom på, når man skal ud og investere i et nyt komfur.

Det skal i forbindelse med dette nævnes, at det kan være en god idé at købe sit nye komfur på nettet frem for i en fysisk forretning, da du på den måde får mulighed for at spare en helt masse penge. Du får desuden et større udvalg af produkter, når du køber online, og endelig slipper du for at skulle bekymre dig om at afhente komfuret hos den pågældende forhandler selv.

Bedst i test

Gram EKP 20662-92 X

  • Nem at holde ren
Bedst til prisen

Electrolux komfur LKI66441NX

  • AirFry-indstilling
Billig og god

Voss Komfur VKK60000HV

  • Ekstra stort komfur

Electrolux komfur LKI66441NX (rustfrit stål)

Komfur test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
5999 kr.

Vi starter testen ud med et komfur fra Electrolux. Modellen hedder LKI66441NX, og der er her tale om et induktionskomfur, der har et rummeligt ovnrum, som er delvist selvrensende.

Herudover har den et integreret en specialdesignet AirFry-indstilling samt en særlige AirFry-bakke, som tillader den varme luft at cirkulere i ovnen, så maden bliver tilberedt jævnt.

En anden fordel ved dette komfur fra Electrolux er, at det har en helt masse smarte funktioner såsom præcis varmekontrol, så du altid kan holde skarpt øje med temperaturen, når du kokkererer i dit køkken.

Herudover er den udstyret med en smart slider-betjening, som gør, at du altid har nem adgang til hvilket som helst kogetrin, og du behøver således blot at lade din finger glide over den effekt, du ønsker, for at aktivere den.

Induktionskomfur

Ydermere vil madlavningstermometret altid fortælle dig, hvornår maden er klar, så du ikke behøver at stå og overvåge dit komfur, når du laver mad, og herudover er modellen udstyret med en aftagelig ovnlåge, der gør rengøringsprocessen utrolig hurtig og simpel. Ved køb af denne LKI66441NX-model fra Electrolux får du altså et induktionskomfur i høj klasse, som med garanti vil kunne holde i mange år fremover. Herudover er det det oplagte valg for dig, der søger et komfur i et simpelt og stilrent design, da denne model er lavet i rustfri stål, som vil kunne passe flot ind i det moderne, skandinaviske køkken.


Bosch komfur HLT59E020U

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
6999 kr.

Det næste komfur i testen er fra Bosch. Vi har her at gøre med HLT59E020U-modellen, og det er et glaskeramisk komfur i energiklasse A. Du får ligeledes her en model med en masse funktioner, såsom 4 regulerbare kogezoner med HighSpeed samt glaskeramisk kogesektion.

LÆS OGSÅ:  Skrå emhætte test - Alt du skal vide til at finde den bedste skrå emhætte

Ved køb af dette komfur fra Bosch får du desuden hele 30 automatiske programmer, så du både har mulighed for overvarme, undervarme, varmluft plus, pizzafunktion, impulsgrill osv. Ydermere er den rigtig god, såfremt du blot skal have opvarmet noget mad hurtigt, i og med at den har et smart lynopvarmningsprogram.

Du får således rigtig meget for pengene ved køb af dette Bosch-komfur, og herudover får du både rist, universalpande samt to emaljerede bageplader med i købet.

Det er således det oplagte valg for dig, der ikke ønsker at bruge en hel formue, men som stadig ønsker et godt produkt i høj kvalitet med en masse funktioner. Det skal desuden nævnes, at modellen er udstyret med en katalytisk selvrens på bagvæggen, ovnbelysning samt hængegitter.

Ydermere kan selve ovnrummet indeholde hele 66 liter, og endelig er designet utroligt simpelt i sin hvide farve, hvilket gør, at dette komfur vil kunne passe perfekt ind i hvilket som helst køkken.


Zanussi ZCV65000WA (UDGÅET)

test af komfur

Den næste model forhandles hos Skousen.dk, og vi har her at gøre med et keramisk komfur fra det anerkendte mærke Zanussi. Selve modellen hedder ZCV65000WA, og du er ved køb af dette komfur sikret en utrolig fleksibel kogeplade i høj kvalitet, som med garanti vil kunne passe ind til alle typer køkken.

Vælger du eksempelvis at investere i en induktionskogeplade, vil du muligvis være nødsaget til at gå ud og investere en masse penge i nyt kogeudstyr, men dette er ikke nødvendigt, så længe du vælger et keramisk komfur.

Herudover er en anden fordel, at den er utrolig let og simpel at gøre ren, og det er således nemt for dig at fjerne fedt fra overfladen.

Det skal ydermere nævnes, at komfuret har fire kogefelter, hvorfor den især er velegnet til en husstand på 4 personer med et ganske normalt forbrug, når det kommer til mad. Dog skal du ikke bekymre dig om pladsen, eftersom ovnrummet vil kunne rumme hele 68 liter.

Dette komfur fra Zanussi er således det oplagte valg for dig, der ønsker et simpelt komfur i et flot design i stor størrelse. Når du vælger et produkt fra Zanussi, kan du desuden være helt sikker på, at det vil kunne holde i adskillige år fremover grundet deres gode ry. Endelig skal det nævnes, at komfuret er mærket med energiklasse A, og at den har en spænding på 230 volt.


Gram EKP 20662-92 X

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
8775 kr.

Vi er nu kommet til et keramisk komfur fra det kendte mærke Gram, og modellen hedder EKP 20662-92 X. Når du investerer i et keramisk komfur, kan du være fuldstændig sikker på, at det vil passe godt ind overalt, og herudover slipper du for at skulle have en gastilslutning eller at købe en helt masse kogegrej.

Dog skal det nævnes, at keramiske komfurer godt nok ikke er i stand til at skifte temperaturer helt så hurtigt, men til gengæld er de rigtig nemme at holde rene.

Denne model fra Gram har et ovnrum, der vil kunne indeholde hele 66 liter, og det vil således passe særligt godt ind i hjem med 3-4 personer. Herudover behøver du ikke bekymre dig om rengøringen ved køb af denne model, da den har et smart pyrolyseprogram, som bl.a. sørger for, at alt stænk og fedt bliver brændt væk.

På den måde vil ovnens inderside altid kunne holde sig helt ren, og du vil således blot være nødsaget til at fjerne det askelag, der er tilbage. Herudover skal det nævnes, at ovnen er udstyret med et teleskopudtræk, så du meget nemmere vil kunne få maden ind og ud, og herudover vil du nemt kunne holde styr på maden samt dets temperatur vha. det smarte indbyggede stegetermometer.

LÆS OGSÅ:  Indbygningsovn test – Det bedste grundlag for god madlavning i dit køkken

Blomberg HKT 8031

Det næste komfur i testen er endnu et keramisk komfur, men denne gang er der tale om en model fra Blomberg ved navn HKT 8031. Komfuret hører uden tvivl til blandt de mere populære modeller netop nu blandt danske forbrugere.

Grunden til dette er bl.a., at komfuret er utroligt nemt og simpelt at rengøre grundet den glatte overflade, og herudover vil du nemt kunne slutte det til hvilken som helst type køkken. Modellen har desuden 4 kogefelter, hvorfor det vil kunne varetage de fleste opgaver i husstande med 3-4 personer.

Vælger du dette Blomberg-komfur, er der ingen tvivl om, at du får et solidt produkt i høj kvalitet, som vil kunne holde i mange år fremover. Herudover kan ovnrummet indeholde 72 liter, hvorfor du aldrig vil få problemer ift. pladsmangel. Det er desuden værd at bide mærke i det stilrene og simple design, som gør, at den vil kunne passe perfekt ind i et moderne dansk køkken, og den er ydermere mærket med energiklasse A.

Du får således rigtig meget for pengene, når du investerer i denne HKT 8031-model fra Blomberg, som uden tvivl vil gå hen og blive dit nye yndlingsredskab i køkkenet. Endelig skal det nævnes, at det er det oplagte valg for dig, der ønsker et komfur, der er nemt at tilgå samt at betjene.


Voss Komfur VKK60000HV

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3499 kr.

Det sidste komfur i testen er endnu et keramisk komfur, modellen hedder VKK60000HV, og den er produceret af det anerkendte mærke VOSS.

Ved valg af denne model får du et ekstra stort komfur, der kan rense sig selv, samt 4 kogefelter.

Det store ovnrum på hele 73 liter gør, at der altid er godt med madlavningsplads, og herudover er samtlige kogefelter på pladsen udsyret med en smart restvarmeindikator, der helt konkret sikrer, at du altid får udnyttet varmen fuldt ud. Ved køb af denne model fra VOSS får du desuden et stegetermometer samt et teleskopudtræk med i købet, så du endnu bedre vil kunne holde det fulde overblik i køkkenet.

En rigtig smart funktion ved dette komfur fra VOSS er, at den har en skuffe i bunden, hvor du frit kan opbevare bl.a. riste og bageplader, og herudover er ovnrummet utroligt nemt at holde rent, eftersom indersiden er beklædt med en katalytisk emalje, som aktivt går ind og nedbryder diverse madrester.

Er du således på udkig efter et stort keramisk komfur i høj kvalitet – men samtidig til en yderst fordelagtig pris – er denne model fra VOSS uden tvivl et rigtig godt valg. Det skal desuden nævnes, at denne model ligeledes er mærket med energiklasse A, og at den har en spænding på 230 volt.


Det bør du overveje, inden du køber et nyt komfur

Når det kommer til køb af komfur, er der forskellige aspekter, der kan være rigtig gode at overveje forinden, så man ikke kommer til at foretage et fejlkøb. Du bør i forbindelse med dette eksempelvis gøre dig nogle overvejelser omkring, hvor mange plader du ønsker, der skal være på dit komfur. Bor du eksempelvis i en husstand med mange mennesker, og er jeres behov derfor også en smule større end standarden, kunne et komfur med mere end fire kogeplader derfor være en god idé.

LÆS OGSÅ:  Vaskemaskine test - Sådan finder du den bedste vaskemaskine

Du bør ydermere være opmærksom på, hvilken type komfur du skal vælge, da du i forbindelse med dette har mange forskellige valgmuligheder: komfur med masseplader, induktionskomfur, komfur med gas samt keramisk komfur. Det kan derfor være en rigtig god idé at gøre op med dig selv forinden, hvad det er for nogle behov og præferencer, du har, så du ender med at vælge den helt rette model for dig.


Størrelsen på komfuret

Herudover kan det være en god idé at gøre sig overvejelser omkring komfurets størrelse. Vælger du eksempelvis et lille komfur, har dette uden tvivl en masse fordele, såsom at rengøringen bliver langt nemmere, og herudover er det naturligvis også meget lettere at vedligeholde. Du kan desuden spare en hel del penge ved at vælge et mindre komfur, og endelig fylder det også mindre.

Finder du derfor ud af, at du ikke har brug for et stort komfur med en masse forskellige egenskaber og funktioner, kan det være en god idé blot at vælge en lille model.

Endelig er der naturligvis også det æstetiske aspekt, som du bør være særligt opmærksom på, såsom hvilken farve komfuret skal have. Det er i forbindelse med dette smart at vælge en farve, der vil passe naturligt ind i hjemmets samt køkkenets øvrige stil, og er du i tvivl om, hvilken farve du vil have, kan du altid blot vælge sort, da denne farve altid vil kunne passe perfekt ind i hvilken som helst indretning – også selvom at du en dag beslutter dig for at foretage nogle drastiske ændringer i hjemmet.


Andre indlæg du måske vil synes om

Du kan også se dig om efter andre hvidevarer til køkkenet og hjemme. Læs f.eks. vores køleskab test om nogle af de bedste køleskabe til alle mulige forskellige behov.

Find også en ny opvaskemaskine blandt markedets bedste i vores opvaskemaskine test.

En miniovn kan også være en rigtig smart løsning, hvis der ikke er oceaner af plads i køkkenet. Læs om dette og meget mere i vores miniovn test. Hertil kan du også kigge på en bordopvaskemaskine i vores bordopvaskemaskine test.

Trænger du til lidt forkælelse og ekstravagance, så kan et vinkøleskab måske være en mulighed. På den måde opbevares dit vinlager korrekt, samtidig med at du får et eksklusivt look. Læs om forskellige modeller i vores vinkøleskab test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.