Kompostbeholder test – Hvilken kompostbeholder er bedst for dig?

0

I denne kompostbeholder test gennemgår vi en række af de bedste kompostbeholdere, som vi har fundet gennem eksterne tests og anmeldelser. Således kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik, og finde din favorit blandt nogle af de bedste og mest populære på markdet. Samtidig har vi fundet dem hos forskellige anerkendte, online forhandlere til nogle af markedets bedste priser, så du kan finde din favorit billigst muligt.

Produkterne i denne test adskiller sig fra andre beholdere ud fra forskellige parametre. Det kan for eksempel være, at beholderen har nogle særlige egenskaber og funktioner, der gør, at den er særlig inden for sin kategori, eller også kan den købes til en fordelagtig pris. Vi har samlet nogle af de bedste kompostbeholdere her på siden, så du kan få et samlet og overskueligt overblik over dine muligheder.

På den måde kan du nemmere finde den kompostbeholder, du er på udkig efter, og som passer til lige netop dine ønsker og behov.

Bedst i test

Greenline Master-kompostbeholder

 • Tåler temperaturer ned til -15 grader
Bedst til prisen

ALKO Jumbo 800 kompostbeholder 800 liter

 • Volumen på 800 liter
Billig og god

GRAF Kompostbeholder 280 liter

 • Meget kraftig plast

Greenline Master-kompostbeholder – stor og isoleret kompostbeholder

Kompostbeholder test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1299 kr.
Set til
1299 kr.
 • Tåler temperaturer ned til -15 grader
 • Bund og sider består af Airtec-teknologi, der fremmer ilttilførslen
 • Kan stå i din have hele året rundt
 • Opfylder samtlige krav vedrørende sikkerhed mod skadedyr.

Det første produkt i denne kompostbeholder test er fra producenten Greenline Master. Beholderen nævnes i en guide af Aftonbladet.se, som roser den for dens effektive isolering, stabilitet og det faktum, at den kan klare temperaturer helt ned til -15 grader.

Der er således ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en kompostbeholder med mange gode egenskaber og funktioner, der gør, at den vil kunne holde i de næste mange år.

Denne type kompostbeholder adskiller sig desuden fra andre produkter inden for samme kategori, ved at både bund og sider består af den særlige Airtek-teknologi, der fremmer tilførslen af ilt. Du kan desuden have den til at stå i din have hele året rundt, hvorfor du slipper for at skulle rykke rundt med den.

Endvidere opfylder den samtlige krav, hvad angår sikkerhed mod skadedyr, og så skal det nævnes, at beholderen er udstyret med en højde på 980 millimeter og en bredde på 890 millimeter, og at den vejer 18,5 kilo.

Det særligt smarte ved denne kompostbeholder fra Greenline Master er, at du kan åbne låget blot med en enkelt hånd, hvorfor den er særdeles nem og handy at have med at gøre. Herudover er beholderen udstyret med en ordentlig og stabil lås, der sikrer dig en tæt lukning hver eneste gang.


ALKO Jumbo 800 kompostbeholder 800 liter

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
510 kr.
Set til
575 kr.
Set til
839 kr.
 • Volumen på 800 liter
 • Frostbestandig beholder med UV-beskyttelse
 • Gode vandings- og beluftningsfunktioner
 • Let at tømme
 • Kan fastgøres til jorden.

Det næste produkt i denne kompostbeholder test er fra ALKO, og denne beholder adskiller sig især fra andre produkter på markedet, ved at den har en volumen på hele 800 liter. Der er således tale om en yderst rummelig model, og det er en egenskab, mange haveejere går efter ved valg af kompostbeholder.

Udover rummeligheden udmærker denne ALKO-kompostbeholder sig ved, at den både er frostbestandig og har UV-beskyttelse. Det betyder, at den har de bedste forudsætninger for at stå ude året rundt, og det er din garanti for at investere i en kompostbeholder af højeste kvalitet.

LÆS OGSÅ:  Parasol test - Find den bedste parasol til haven eller terrassen

Endvidere har beholderen rigtig gode vandings- og beluftningsfunktioner, og så skal det nævnes, at den måler 125 x 110 centimeter.

Ved valg af kompostbeholder er det blandt andet vigtigt, at den er let at tømme. Det må denne beholder bestemt siges at være, eftersom den er udstyret med hele to store skydedøre, der er placeret i bunden. Du har endvidere mulighed for at fastgøre beholderen til jorden, hvis det ønskes, da der medfølger plastankre.


Keter-kompostbeholder – robust beholder fremstillet i genbrugsmateriale (UDGÅET)

Bedste kompostbeholder til prisen
 • Fremstillet i genbrugsmateriale
 • Robust og vejrstabil
 • Opnå bedre havejord
 • Afskaf både husholdnings- og haveaffald nemt og hurtigt.

Det særlige ved denne kompostbeholder fra Keter er, at den er fremstillet i genbrugsmateriale, og der er desuden tale om en yderst robust model, som er meget vejrstabil. Derfor kan du sagtens have den til at stå ude hele året rundt, velvidende at den vil kunne holde til lidt af hvert.

Ikke nok med det fås den til en rigtig god pris, og søger du derfor en beholder, der giver dig mange fordele, og som er til at betale for, er denne kompostbeholder fra Keter et fint bud.

Med sin kapacitet på hele 650 liter er denne kompostbeholder det ideelle valg for dig, der har en stor have derhjemme. Endvidere kan du hurtigt og let afskaffe både husholdnings- og haveaffald, ligesom du kan opnå bedre havejord. Endelig skal det nævnes, at den måler 87 x 87 x 107 centimeter og har en vægt på 8,8 kilo.

Vil du gerne omdanne dit haveaffald og dit grønne køkkenaffald derhjemme til kompost, som du kan anvende til at gøde planterne med, eller som jordforbedring, er denne beholder fra Keter et rigtig godt bud.

I den forbindelse skal du vide, at temperaturen spiller en stor rolle i forhold til, hvor hurtigt nedbrydningen går. Derfor kan du med fordel vælge at isolere beholderen om vinteren, hvor det er mere vanskeligt at opnå en ordentlig kompostering.

Du bør desuden være opmærksom på, at bunden er åben på beholderen. Det betyder, at den ikke er sikret mod rotter.


Timberrud kompostbeholder – beholder i særdeles holdbar træsort

lille kompostbeholder
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2100 kr.
 • Konstrueret i en holdbar træsort, som passer perfekt til det danske vejr
 • Nem at montere
 • Alle brædder kan nemt og hurtigt fjernes.

Det næste produkt i denne kompostbeholder test er fra Timberrud, og modellen adskiller sig især fra andre modeller på markedet, ved at den er konstrueret i robinietræ.

Dette er en utroligt holdbar og slidstærk træsort, hvorfor beholderen passer perfekt til det danske vejr og klima, der som bekendt er kendetegnet ved masser af regn og blæst.

En anden særlig egenskab ved denne kompostbeholder fra Timberrud er, at du nemt og hurtigt kan montere den. Det er særligt fordelagtigt for dig, der ofte har behov for at rykke din beholder rundt i din have.

Beholderen er ydermere udstyret med skrå brædder. Det betyder, at regnvandet nemmere kan ledes ned i kompostbeholderen. Du kan desuden let og hurtigt få fat på den nederste kompost, hvis du har behov for det, da alle brædderne kan fjernes fra beholderen. Der er således tale om en kompostbeholder, der er særligt brugervenlig.

Det skal desuden nævnes, at den måler cirka 100 x 100 x 80 centimeter, men at du også kan få den i størrelserne 120 x 120 x 80 centimeter samt 140 x 140 x 80 centimeter. I så fald har beholderen en volumen på henholdsvis 1.100 liter og 1.600 liter. Der er derfor rig mulighed for at vælge en størrelse, der passer til dine ønsker og behov ved valg af denne Timberrud-kompostbeholder.


Biohort MonAmi-kompostbeholder – effektiv og stilfuld kompostbeholder

lukket kompostbeholder
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
6199 kr.
Set til
6199 kr.
Set til
6199 kr.
Set til
6199 kr.
 • Fronten kan løftes op for en hurtigere og nemmere tømning
 • Sikrer optimal luftcirkulation med to ventilationsrør
 • Gasfjeder i åbningen
 • Opnå beskyttelse mod gnavere
 • Enkel og hurtig montering.
LÆS OGSÅ:  Kantklipper test – Bliv guidet til den bedste og billigste kantskærer

Ved køb af denne kompostbeholder fra Biohort opnår du en lang række fordele, hvorfor den naturligvis også fortjener en plads i denne test af kompostbeholdere. Først og fremmest skal det nævnes, at den ved første øjekast adskiller sig fra de andre modeller på markedet, ved at det er en yderst stilfuld beholder, der er udstyret med glatte og elegante overflader.

Det betyder, at den bestemt ikke er grim at have stående i haven, men i stedet fremstår den utroligt flot.

Herudover er der tale om en effektiv beholder, og du kan nemt og hurtigt tømme den, da du blot skal løfte fronten op. Ved valg af denne kompostbeholder er du ydermere sikret optimal luftcirkulation. Det skyldes, at den har to integrerede ventilationsrør, og herudover er den udstyret med en gasfjeder i åbningen.

Har du ofte problemer med gnavere og andre skadedyr i din have, er det ikke noget problem ved valg af denne. Beholderen har nemlig integreret beskyttelse mod gnavere.

Endvidere skal det nævnes, at beholderen er enkel og hurtig at montere. Endelig er den fremstillet i stål samt i en mørkegrå farve, og så måler den 102 x 102 x 86 centimeter, har en kapacitet på 725 liter samt en vægt på 51,5 kilo.


GRAF Kompostbeholder 280 liter

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
525 kr.
 • 2-delt låg
 • Meget kraftig plast
 • Komplet med bund
 • Volumen 280 liter
 • Sikrer en hurtig omsætning af kompost

Vi afslutter denne kompostbeholder test med en model fra producenten GRAF. Vi har valgt at medtage denne beholder i vores kompostbeholder test, da den giver dig som haveejer en lang række fordele til en overkommelig pris.

Leder du derfor efter en god og stabil kompostbeholder, der giver dig mange funktioner til en fordelagtig pris, er dette et rigtig godt bud for dig.

Først og fremmest skal det nævnes, at beholderen især udmærker sig ved, at den har en utroligt god luftcirkulation. Det er meget vigtigt at være opmærksom på ved valg af kompostbeholder, da den rette luftcirkulation er med til at fremskynde formuldningen af dit kompostaffald.

Endvidere er kompostbeholderen udstyret med et yderst praktisk låg øverst samt et låg i bunden, du kan tage af. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan få al jorden ud af beholderen, og der er således tale om en funktionel og brugervenlig kompostbeholder, alle vil kunne finde ud af at anvende.

Herudover skal det nævnes, at den kommer i en flot grå farve, hvorfor du sagtens kan have den stående fremme i din have.

Endelig kan beholderen rumme op til 280 liter have- og køkkenaffald, hvorfor du formentlig ikke vil få problemer med at få plads til alt dit affald ved køb af denne.


Kompostbeholder test af produkter med gode egenskaber

Fra tid til anden trænger haven ganske enkelt til kompost, og det gør sig gældende for alle haver i Danmark. I stedet for at skulle hente komposten et sted kan du nemt fremstille den selv. Ved hjælp af en smart kompostbeholder har du mulighed for at nedbryde dit affald fra haven og omdanne dette til gødning.

Du kan tilmed kompostere køkkenaffald, hvis du ønsker det. Det kræver dog en lukket beholder, da du ellers vil tiltrække både rotter og mus, hvilket de færreste haveejere ønsker.

Vi garanterer, at vores forhandlere udelukkende sælger produkter af højeste kvalitet. Derfor kan du roligt investere i en af de kompostbeholdere, du er blevet introduceret for i denne test.

LÆS OGSÅ:  Brændekløver test – Stort overblik over bedst i test brændekløvere

Testen dækker kun over en række af de bedste kompostbeholdere på markedet, som på den ene eller anden måde udmærker sig. Det kan være i form af en særlig egenskab eller funktion, der gør, at den adskiller sig fra de andre modeller på markedet.


Hvilket formål skal din kompostbeholder tjene?

Er du på udkig efter en kompostbeholder til dit hjem, anbefaler vi, at du tænker over, hvilket formål beholderen skal tjene. Således kan du lettere vælge et produkt, der lever op til dine ønsker og behov, som vi har forsøgt at hjælpe dig med i denne kompostbeholder test. Der findes i dag både åbne og lukkede beholdere, ligesom du kan vælge modeller med og uden bund.

En lukket beholder er det ideelle valg for dig, der ønsker at kompostere køkkenaffald. Ellers kan du ende med at få problemer med skadedyr. En åben beholder er omvendt kun velegnet til haveaffald.

Vi anbefaler tilmed, at du tænker over størrelsen på din nye kompostbeholder. Dette afhænger også af, hvilke behov du har. Har du ofte meget haveaffald, og er du træt af at skulle køre på lossepladsen med en trailer hele tiden, har du formentlig brug for en stor og rummelig beholder, og vi anbefaler derfor en model med en beholder på 600 liter eller derover.

Har du omvendt kun få blade og grene liggende derhjemme, vil en beholder på 300 liter være nok for dig. Endelig skal det nævnes, at størrelsen på din nye kompostbeholder også bør afhænge af, hvor stor en have du har derhjemme.


Disse indlæg vil du måske også synes om

Skal du have kværnet dit haveaffald, er det en god ide med en kompostkværn. Vi guider dig til det bedste valg i vores kompostkværn test.

Har du meget mos i græsplænen, kan du få hjælp til at finde en mosfjerner i vores mosfjerner test. Læs også om forskellige cylinderklippere her.

Henover efteråret er det tid til at få samlet alt nedfaldent løv sammen. Her kan du passende finde en løvsuger fra vores løvsuger test. Og skal græsslåningen gå som en leg, uden du rører en finger, kan du få robotterne til at klar arbejdet. Find en robotplæneklipper blandt de bedste fra vores robotplæneklipper test. Er du blot til almindelige plæneklippere, så kan du læse mere i vores plæneklipper test.

Læs om de bedste buskryddere på markedet i vores buskrydder test.

Du kan nyde dit havearbejde på terrassen med en god omgang grill. Find en ny gasgrill i vores gasgrill test. Slutteligt kan du restituere efter en god arbejdsdag i haven med en ny seng. Læs mere om dette og find den rette til dit behov i vores elevationsseng test, boxmadras test eller sovesofa test.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply