Kompostkværn test 2019 – Find din nye kompostkværn her

0

Går du med tanken om, at det efterhånden er tid til, at du får anskaffet dig en kompostkværn, så er der rigtig mange ting, som du skal tage stilling til, før du køber en kompostkværn. Det er uanset om det er din første eller nuværende kompostkværn du skal have erstattet. Det er specielt vigtigt, at du tager stilling til dette, hvis du ikke har synderlig meget forstand på maskiner – Undersøg derfor marked og samtidig vurderer hvad dine behov og krav er til en kompostkværn.
Vi har allerede undersøgt markedet for dig, hvor vi nu har fundet 4 kompostkværne, som er fremstillet i god kvalitet og samtidig er utrolig effektive. Vi har lavet en kompostkværn test, hvor vi har testet en række forskellige modeller, som kan anvendes i haven

Kompostkværn med kniv eller valsesystem

Når du skal vælge din kompostkværn skal du overveje om din kompostkværn skal være udstyret med kniv eller valsystem. Det vi ofte være modellerne med kniv, som er de billigste og ikke koster synderlig meget. Der findes også modeller, hvor der er monteret med en plade i bunden, hvor der er 2 knive på – Vælger du en mode med 2 knive skal du være opmærksomhed på, at så vælger du automatisk også en model, som lamper mere end hvis du valgte en model, som var udstyret med valsystem.

Ønsker du at vælge den billigste løsning, skal der ikke herske nogle tvivl være om, at du skal vælge en model som er udstyret med kniv. Har du derimod mere fokus på, at det skal være en holdbar løsning, som kan holde i flere år, uden at den skal skifte ud, så skal der ikke herske nogle tvivl om, at du skal vælge en model, som er udstyret med valsystemet fremfor modellerne, som er udstyret med knive.

Med en model, som er udstyret efter valsystemet, vil du opleve, at du vil få en maskine som er mere effektive og holder længere, men også en maskine som har et meget længere støjniveau, hvilket dine naboer vil sætte stor pris på. En model udstyret med knive vil også i længden være ubehagelig at benytte, som skyldes det høje støjniveau – Det skal selvfølgelig ikke være meningen at det skal støjniveauet som skal afgøre hvilken model du skal vælge.

Bosch kompostkværn 2500W AXT 25 D

kompostkvaern-2500 BEDSTE PRIS: 2.699 kr. hos 10-4.dk

Bosch kompostkværn 2500W AXT 25 D er en kompostkværn, der er nem at have med at gøre og ligeledes er den nem at håndterer i haven. Derfor kan alle og enhver også kan benytte sig af den.

Den er desuden udstyret med en praktisk opsamlingsboks, som kan indeholde op til 53 liter på samme tid, hvilket er relativt meget også derfor den næsten er umulig at fylde op. Det kræver at du benytter din kompostkværn flere gange uden at du tømmer den, før du overhovedet nærmere dig de 53 liter som den kan indeholde .

LÆS MERE:  Test: Hvordan får du nemmest dine trægulve pæne igen

Den er også udstyret med en aftagelig tragt, som tager hensyn til påfyldningen og komfortable af kværningen. Der er også sørget for en afskærmet skæreværk, som garanterer en højere brugersikkerhed, når du benytter denne kompostkværn. Der er desuden også monteret en sikkerhedsfunktion på opsamlingsboksen – Det betyder at kompostkværnen kun kan avendes, når opsamlingsboksen er indsat i maskinen.

Det er desuden mulighed for at indstille skærekapacitet op til 40 mm, som er særdeles kraftfuld kompostering, som også skulle være mere end nok til, at klare de tykkelse grene i haven.

Bosch kompostkværn 2500W kan bryste sig af, at være en særdeles effektiv og kraftfuld kompostkværn med sine 2500W. Maskinen er også selvindtrækkende og støjsvag for at give en yderst komfortabel kompostering, når du anvender maskinen.

Der skal ikke herske nogle tvivl om, at hvis du gerne vil have en kompostkværn som ikke er alt for stor, så er denne Bosch kompostkværn 2500W noget for dig.

Kompostkværn 2600 watt – 60 liter

kompostkvaern-2600-watt-60-liter BEDSTE PRIS: 2.620 kr. hos GlobalTools

Du vil med sikkerhed kunne bruge dine weekender mere fornuftige end at skulle køre til og fra lossepladsen, med dit haveaffald. Denne kompostkværn, har en opsamlingsbakke, som kan indeholde op til 60 liter, hvilket er de færreste modeller på marked, som kan det.

Det betyder at du sagtens kan lade maskinen være fyldt, og først tømme den, når den engang bliver fyldt, hvis du ellers ikke kan finde en måde, at anvende dit flis i enten bag- eller forhaven.

Denne kompostkværn er produceret for Varo i Belgien, som har mere end 20 års erfaring indenfor salg af havemaskiner. Der skal ikke herske nogle tvivl om, at vælger du at investerer i denne kompostkværn kan du være helt sikker på, at du får en kompostkværn, hvor kvaliteten er i top og at det er en maskine som er holdbar og ikke skal udskifte indenfor den nærmeste fremtid.

Denne model er beregnet til kompost/afskæring af fibrøst og træagtigt haveaffald. Mangler du en kompostkværn som netop kan dette, så er dette den perfekte kompostkværn til dig.

Du bør også overveje støjniveauet, når du investerer i en kompostkværn. Denne maskine har en lydtrykniveau på 50 DB. Det er noget som dine naboer vil sætte pris på, at din kompostkværn har et lav støjniveau og ikke lamper så meget som de billige modeller. En kompostkværn med et lav støjniveau er også mere behageligt at anvende.

Denne kompostkværn fra Varo er meget effektiv med sine 2600 watt og samtidig er i stand til at kvæne grene med en tykkelses helt op til 40 mm. Det skulle samtidig også være mere end rigeligt til at klare de sværeste udfordring, som der findes i haven.

Kompostkværn 2400 W

kompostkvaern-2400w BEDSTE PRIS: 1.395 kr. hos Wupti

Dette er en kompostkværn, som er produceret for Varo i Belgien. Varo har mere end 20 års erfaring i salg af havemaskiner. Køber du en kompostkværn eller et andet haveprodukt fra Varo, kan du være helt sikker på at kvaliteten er i top.

LÆS MERE:  Løvsuger test 2019 - Markedets bedste løvsugere

Denne kompostkværn er en god og solid kompostkværn, som anvender sig til almindelig gør-selv-brug brug. denne kompostkværn skal tilsluttes til en stikkontakt og har en ledning længde på 35 meter, som skulle være mere end langt nok til, at komme hele haven rundt. Der medfølger desuden en praktisk opsamlingsboks, som opsamler alt det som du kværner med din kompostkværn.

Denne kompostkværn er udstyret med hele 2400 watt og kan let kværne almindelig grene, kviste m.m. Den kan kævrne grene helt op til en tykkelses på 4 cm. Når kompostkværnen kværner grenene fordres de ligeså stille ned i kompostkværnen praktiske opsamlingsbakke og i den anden ende kommer der fint grovhakket flis, som til dels fylder mindre. Du kan enten køre på forbrændingen, men du kan også gemme det og bruge det som kompost, hvor det hurtigt bliver til muld.

Hvis du gerne vil en kompostkværn som er utrolig effektiv og ikke fylder mere end den kan stå i haveskuret efter du har brugt den, så er denne kompostkværn den helt rigtige for dig.

AL-KO valsekompostkværn Easy Crush LH 2800

al-ko-valsekompostkvaern-easy-crush-lh-2800 BEDSTE PRIS: 1.995 kr. hos Wupti

Er du træt af, at skulle bruge dine weekender på, at køre fra og til lossepladsen med dit kompost. Det er netop det du slipper for med denne kompostkværn fra Easy Crush LH 2800. Vælger du at investerer i denne kompostkværn, så slipper du for at køre fra og til lossepladsen i weekenderne.

Til denne kompostkværn medfølger der en opsamlingsbakke, som kan indeholder 48 liter. Derfor behøver du heller ikke at tømme den efter brug hver gang. Du kan sagtens nøjes med at tømme den 1 gang i måneden – Det afhænger selvfølgelig af hvor meget og hvor ofte du benytter den.

Easy Crush LH 2800 er udstyret med brede stel og store XL-hjul som sørger for, at valsekompostkværnen står sikkert og betjeningsvenligst, når der kværnes. Desuden har maskinen 0-spændingsafbryder og sikring på 16 A

Denne model er monteret med valsystemet. Det betyder at den er mere effektiv end de andre kompostkværn som er monteret med knive. Ligeledes er maskiner, som er monteret med valsystemet mere brugervenlig, som skyldes at de lamper mere, hvilket dine naboer også sætter stor pris på.

Valsekomspostkværn Easy Crush LH 2800, kan klare de fleste udfordringer i haven. Den kan kværne alle grene, som har en tykkelse op til 4 cm. Den er utrolig effektive til at kværne træaffald, hvor det kværnede materiale findeles og presses sammen i en arbejdsgang, så formuldningen fremskyndes.

Der skal ikke herske nogle tvivl om, at dette er en utrolig effektiv maskine, som har et meget støjniveau og som er utrolig brugervenlig at arbejde med og ville ønske at de havde stående i deres haveskur.

Hvad er fordelene ved at investerer i en kompostkværn

Der skal ikke herske nogle tvivl om, at der er rigtig mange fordele ved at vælge en kompostkværn fremfor mange andre alternativer, hvilket det også antyder at der er flere gode grunde til at investerer i en kompostkværn.

LÆS MERE:  Gasfyr test - Billigt og funktionelt

Der skal heller ikke herske nogle tvivl om, at den største grund til at folk vælger en investerer i en kompostkværn, er fordi de ofte har en praktisk opsamlingsbakke, som kan indeholde rigtig meget kompost, hvilket betyder, at man ikke behøver at skulle køre fra og til lossepladsen flere gange hver weekend.

En anden fordel ved at investerer i en kompostkværn er, at dit haveaffald bliver kværnet godt og grundigt. Dermed er der mulighed for at du kan anvende det som kompost eller muld efterfølgende. Det er selvfølgelig kun en mulighed og ikke noget som du skal gøre – Du kan selvfølgelig altid bare køre det over på lossepladsen.

Det er altid de billigste modeller, som larmer mest

Det er stort set altid de billige modeller, som er udstyret med knive og det er også dem, som giver det største støjniveau. Skal du blot have en kompostkværn, som er nem og har du intentioner om, at erhverve dig en kompostkværn, som kun skal kunne klare de almindelig opgaver i haven og ikke koster synderlig meget, så er der selvfølgelig ingen grund til at gå ud at ofrer mere end højst nødvendigt.

Som nævnt tidligere lamper en model, som er udstyret med knive mere end en model, som er udstyret med valsystemet. Det lyder som synderligt ikke noget, som kan have den store indflydelse, men det kan det bestemt. Derfor kan du lige så godt vælge at investerer i en robust og holdbar model, som er effektiv og kan holde i flere år, uden at du skal udskifte den.

Ligesom ved andre redskaber til haven oplever mange, at når de først har anvendt kompostkværnen et par gange, finder de hurtigt ud af, at den faktisk kan bruge til mange andre ting. Derfor kan det være en fordel, at købe en robust kompostkværn fra starten. I stedet for, at du senere skal udskifte din billigste kompostkværn til en mere effektiv og dyrere model.

Det er selvfølgelig op til dig selv, hvor meget du ønsker at investerer, men vi anbefaler at du finder en kompostkværn, som er udstyret med valsystemet. De koster ofte en smule mere end en kompostkværn med knive, men en udstyret med valsystemet, giver bare en bedre brugervenlig og ikke mindst lavere støjniveau, men det er selvfølgelig op til dig, om du hellere vil spare penge end at leve med din kompostkværn lamper yderligere.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk