Kontinentalseng 140×200 test

0

Lad os kigge lidt nærmere på det store udvalg af kontinentalsenge i 140×200. Der er nemlig et væld af muligheder på markedet, og derfor synes vi, at det er vigtigt at give dig et godt overblik over de bedste muligheder. Er du på udkig efter en anden størrelse kontinentalseng? Så læs vores komplette guide til alle størrelser af kontinentalsenge: “Kontinentalseng test“.

I denne test af kontinentalsenge i 140×200 finder du fem bud på gode senge, der alle sammen er udvalgt på baggrund af popularitet og bedømmelser fra brugerne. På den måde får du nemt et overblik over dine muligheder på markedet, da vi har gjort din research for dig.

Vi har sørget for at udvælge kontinentalsenge, der kommer i forskellige prisniveauer. På den måde er der noget for alle, hvor vi vurderer kvaliteten ud fra både komfort, pris, design og meget andet. Først et overblik:

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
5.499,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
6.499,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
6.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
5.995,-101 dage0 dage30 dage250,-9-22
2.499,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

Senses kontinentalseng 140×200 – Favoritten hos Bedre Nætter

kontinentalseng 140x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 6.999 kr.

 • Svanemærket topmadras
 • Stærk topmadras med en højde på 14 cm
 • OEKO-TEX-certificeret

Lad os starte hos Bedre Nætter, hvor vi finder en række forskellige kontinentalsenge i 140×200, der er fantastiske bud i denne test.

Vi kommer ikke udenom modellen Senses, der er den seng, som flest brugere har anmeldt og givet topkarakter gang på gang. Her får du en seng af sublim kvalitet, men hvor du også betaler en høj pris for sengen.

Helt særligt for Senses er, at du her kan få en danskproduceret kontinentalseng, hvor alle dele er sammensat af søvnspecialister. Derudover er sengen OEKO-TEX-certificeret og med en tilhørende topmadras, der kan prale af at være Svanemærket. Topmadrassen er af høj kvalitet, og den består af en latexkerne på hele seks cm. Latexen har en unik egenskab til at være både åndbar og blød, samtidig med at den former sig efter din krop.

Selve springmadrassen er fyldt med pocketfjedre samt en zoneinddeling af fem komfortzoner. Dette gør det muligt for sengen at tilpasse sig bedst muligt efter kroppen og dine bevægelser. Her vil boksmadrassen understøtte komforten med sin tykkelse på 14 cm, og hvor den er opbygget af stærke pocketfjedre. Alle moduler består af Bedre Nætters signaturstøtte, som giver dig en seng, der i høj grad sikrer dig en behagelig og sund nattesøvn. Dermed bliver den totale højde på sengen 64 cm, hvoraf 10 cm er benene.


Trondheim – God støtte til en god pris

bedst i test kontinentalseng 140x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 8.499 kr.

 • Ekstra fast springmadras
 • Valgfri topmadras
 • Flere støttepunkter

Den sidste 140×200 kontinentalseng i denne test kommer fra Sengefabrikken. Denne model har vi taget med, i og med at den er designet til at give en øget støtte, som kan være særligt fordelagtigt at vælge.

Her får du det, som du finder i en almindelig kontinentalseng. Du får dog ekstra mange fjedre pr. kvadratmeter, som medfører ekstra støttepunkter. Disse fungerer som individuelle støttepunkter, som fordeler vægten ud på langt flere fjedre. Springmadrassen har dermed hele 500 multipocket fjedre i fem komfortzoner.

Sengen egner sig særdeles godt til dig med rygproblemer og lignende, idet du får en mere fast seng, der stabiliserer rygsøjlen yderligere. Du får ligeledes mulighed for at vælge to forskellige fastheder på din springmadras. Topmadrassen kommer enten i latex eller memory skum, og her kan du helt selv vælge, hvad du vil have.

Dermed er denne seng et glimrende valg til dig, der ønsker mere fasthed. Du får en stor valgfrihed, hvilket er en kvalitet ved denne model, men samtidig ligner den alle andre modeller i samme prisklasse, så valget er op til dig.


Atlas – Det billigere alternativ

bedste kontinentalseng 140x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 12.499 kr.

 • 40 mm latex
 • 5 komfortzoner i sengemadrassen
 • Pocketfjedre

Den næste model fra Bedre Nætter er et billigere alternativ, der er højt elsket af mange brugere. Og dette giver også god mening, når vi ser på sengens kvaliteter sammenlignet med prisen.

Her får du en 140×200 kontinentalseng af mesterlig kvalitet, og hvor den kommer til en meget stærk pris, sammenlignet med hvad du får for pengene. Sengen er udviklet og produceret i Danmark, og designet er baseret på kvalitet og gode materialer.

Sengen har zoneinddeling med sine pocketfjedre. Her får du også fem forskellige zoner, som er med til at sikre dig den bedste nattesøvn. Fokus med modellen har været at designe en seng med høj kvalitet, men til en lav pris, og derfor er sengens forskellige lag også en smule tyndere end Senses-modellen. Du får dog en topmadras på fire cm, og den består af en blød latexkerne, der sørger for ventilation og åndbarhed om natten.

Boksmadrassen består af en skumkerne, der er med til at sørge for et stabilt og støttende element. Denne er monteret på en træramme i massivt fyrretræ, der også giver sengen et flot design.

Dermed får du her meget seng for pengene, 15 års garanti og en sengehøjde på 54 cm. Sengen er et glimrende valg, hvis du gerne vil have høj kvalitet, men ikke behøver det bedste af det bedste.


Norhland Prestige Luksus Komfort – Skandinavisk stil og design

billig kontinentalseng 140x200→ Set hos Sengetid.dk til 8.995 kr.

 • Mulighed for selv at vælge fasthed
 • Tre komfortlag
 • Springmadras på 24 cm med to forskellige slags pocketfjedre

Hvis du ikke er til det klassiske design på en 140×200 cm kontinentalseng, har du her en mulighed, hvor designet har fået et nøk op.

Denne Norhland Prestige Luksus Komfort stemmer overens med navnet. Her får du nemlig en seng, der har et langt mere let udtryk end de typiske kontinentalsenge.

Sengen kommer med en base af en tyk springmadras på hele 24 cm. Denne har to forskellige typer af pocketfjedre og tre komfortlag, der giver dig den optimale støtte. Du får ingen boksmadras, men i stedet en tykkere springmadras samt en topmadras. Denne måler fem cm med en 40 mm kerne af blød latex eller wonderpur, som du selv kan bestemme.

Her er sengens komfort én ting, men når du vælger denne Norhland Prestige Luksus Komfort, er det designet, du køber modellen for. Ydersiden er polstret med Norhland eksklusivt møbelstof, og du får tynde, men stærke metalben i sort. Dermed får du en langt lettere kontinentalseng, der kan være det perfekte valg til en mindre bolig, hvor du gerne vil have et lettere udtryk i soveværelset.


Dreamline Delux Komfort – Når kun det bedste er godt nok

Bedste kontinentalseng 140x200 til prisen→ Set hos Sengetid.dk til 40.995 kr.

 • Absolut topmodel med fire komfortlag
 • Boksmadras med dobbelt lag af pocketfjedre
 • Intelligent fjedresystem

Ingen test af kontinentalsenge uden en topmodel, når det kommer til komforten. Modellen har vi lige her, hvor du også betaler en god sum penge for at få den høje kvalitet. Men vi kan afsløre, at der er skruet ekstra op for alt det gode, og du får en fantastisk kombination mellem komfort og funktionalitet.

Sengen er opbygget af tre forskellige lag, hvor bundens boxmadras har hele to lag af pocketfjedre. Disse sørger for, at springmadrassen ligger godt placeret, og denne består af smartpocketfjedre med 40 mm latex, der sikrer dig blødhed og formgivning under brug. Disse fjedre er intelligente, i og med at de første fem cm er bygget til, at du kan synke godt ned i madrassen de steder, hvor kroppen yder et større tryk. De resterende 18 cm er med til at give den rette støtte.

Topmadrassen er hele 10 cm tyk, og denne er varmeregulerende med to forskellige sider alt efter årstiden. Her skal du blot vende topmadrassen om, alt efter om det er sommer eller vinter. Du får altså en helt unik soveoplevelse med denne model, men du betaler også en højere pris. Dog mener vi, at det kan være alle pengene værd, hvis du drømmer om den bedste nattesøvn med høj komfort.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply