Kontinentalseng 140×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Lad os kigge lidt nærmere på det store udvalg af kontinentalsenge i 140×200. Der er nemlig et væld af muligheder på markedet, og derfor synes vi, at det er vigtigt at give dig et godt overblik over de bedste muligheder. Er du på udkig efter en anden størrelse kontinentalseng? Så læs vores komplette guide til alle størrelser af kontinentalsenge: “Kontinentalseng test“.

I denne test af kontinentalsenge i 140×200 finder du fem bud på gode senge, der alle sammen er udvalgt på baggrund af popularitet og bedømmelser fra brugerne. På den måde får du nemt et overblik over dine muligheder på markedet, da vi har gjort din research for dig.

Vi har sørget for at udvælge kontinentalsenge, der kommer i forskellige prisniveauer. På den måde er der noget for alle, hvor vi vurderer kvaliteten ud fra både komfort, pris, design og meget andet. Først et overblik:

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
5.499,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
6.499,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
6.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
2.499,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

Senses kontinentalseng 140×200 – Favoritten hos Bedre Nætter

kontinentalseng 140x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 6.999 kr.

  • Svanemærket topmadras
  • Stærk topmadras med en højde på 14 cm
  • OEKO-TEX-certificeret

Lad os starte hos Bedre Nætter, hvor vi finder en række forskellige kontinentalsenge i 140×200, der er fantastiske bud i denne test.

Vi kommer ikke udenom modellen Senses, der er den seng, som flest brugere har anmeldt og givet topkarakter gang på gang. Her får du en seng af sublim kvalitet, men hvor du også betaler en høj pris for sengen.

Helt særligt for Senses er, at du her kan få en danskproduceret kontinentalseng, hvor alle dele er sammensat af søvnspecialister. Derudover er sengen OEKO-TEX-certificeret og med en tilhørende topmadras, der kan prale af at være Svanemærket. Topmadrassen er af høj kvalitet, og den består af en latexkerne på hele seks cm. Latexen har en unik egenskab til at være både åndbar og blød, samtidig med at den former sig efter din krop.

Selve springmadrassen er fyldt med pocketfjedre samt en zoneinddeling af fem komfortzoner. Dette gør det muligt for sengen at tilpasse sig bedst muligt efter kroppen og dine bevægelser. Her vil boksmadrassen understøtte komforten med sin tykkelse på 14 cm, og hvor den er opbygget af stærke pocketfjedre. Alle moduler består af Bedre Nætters signaturstøtte, som giver dig en seng, der i høj grad sikrer dig en behagelig og sund nattesøvn. Dermed bliver den totale højde på sengen 64 cm, hvoraf 10 cm er benene.


Trondheim – God støtte til en god pris

bedst i test kontinentalseng 140x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 8.499 kr.

  • Ekstra fast springmadras
  • Valgfri topmadras
  • Flere støttepunkter

Den sidste 140×200 kontinentalseng i denne test kommer fra Sengefabrikken. Denne model har vi taget med, i og med at den er designet til at give en øget støtte, som kan være særligt fordelagtigt at vælge.

Her får du det, som du finder i en almindelig kontinentalseng. Du får dog ekstra mange fjedre pr. kvadratmeter, som medfører ekstra støttepunkter. Disse fungerer som individuelle støttepunkter, som fordeler vægten ud på langt flere fjedre. Springmadrassen har dermed hele 500 multipocket fjedre i fem komfortzoner.

Sengen egner sig særdeles godt til dig med rygproblemer og lignende, idet du får en mere fast seng, der stabiliserer rygsøjlen yderligere. Du får ligeledes mulighed for at vælge to forskellige fastheder på din springmadras. Topmadrassen kommer enten i latex eller memory skum, og her kan du helt selv vælge, hvad du vil have.

Dermed er denne seng et glimrende valg til dig, der ønsker mere fasthed. Du får en stor valgfrihed, hvilket er en kvalitet ved denne model, men samtidig ligner den alle andre modeller i samme prisklasse, så valget er op til dig.


Atlas – Det billigere alternativ

bedste kontinentalseng 140x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 12.499 kr.

  • 40 mm latex
  • 5 komfortzoner i sengemadrassen
  • Pocketfjedre

Den næste model fra Bedre Nætter er et billigere alternativ, der er højt elsket af mange brugere. Og dette giver også god mening, når vi ser på sengens kvaliteter sammenlignet med prisen.

Her får du en 140×200 kontinentalseng af mesterlig kvalitet, og hvor den kommer til en meget stærk pris, sammenlignet med hvad du får for pengene. Sengen er udviklet og produceret i Danmark, og designet er baseret på kvalitet og gode materialer.

Sengen har zoneinddeling med sine pocketfjedre. Her får du også fem forskellige zoner, som er med til at sikre dig den bedste nattesøvn. Fokus med modellen har været at designe en seng med høj kvalitet, men til en lav pris, og derfor er sengens forskellige lag også en smule tyndere end Senses-modellen. Du får dog en topmadras på fire cm, og den består af en blød latexkerne, der sørger for ventilation og åndbarhed om natten.

Boksmadrassen består af en skumkerne, der er med til at sørge for et stabilt og støttende element. Denne er monteret på en træramme i massivt fyrretræ, der også giver sengen et flot design.

Dermed får du her meget seng for pengene, 15 års garanti og en sengehøjde på 54 cm. Sengen er et glimrende valg, hvis du gerne vil have høj kvalitet, men ikke behøver det bedste af det bedste.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply