Kontinentalseng 160×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

At finde sin nye seng kan være lettere sagt end gjort. Med så mange muligheder på markedet gælder det om at holde godt øje med de bedste senge, og det har vi sørget for at gøre for dig. Du finder nemlig fem forskellige kontinentalsenge i 160×200, som vi har med i denne guide (hvis du er på udkig efter en anden størrelse kontinentalseng, så læs vores komplette guide i vores “Kontinentalseng guide“). Nedenfor kan du læse mere om deres forskellige specifikationer, og hvordan de hver især skiller sig ud. Alle resultaterne er baseret på brugernes tilfredshed og anmeldelser samt forhandlernes egne testresultater. Her er først et lille overblik:

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
6.998,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
7.999,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
9.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
3.574,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

Venus Motion – En seng, der passer på dig og miljøet

kontinentalseng 160x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 24.998 kr.

  • Svanemærket topmadras
  • Sengegavl inkluderet ved køb
  • 5 komfortzoner

Vi starter guiden med en 160×200 kontinentalseng fra Bedre Nætter, som vi har taget med for at give en applaus for Svanemærket.

Denne seng er nemlig udstyret med en topmadras, der har det eftertragtede Svanemærke, der giver dig en garanti for at få en sund seng. Topmadrassen består af en skumkerne på seks cm, og hvor der er blevet viet en særlig opmærksomhed til materialevalg og topmadrassens ventilerende funktion.

Derudover får du fem forskellige komfortzoner, hvor de alle er udstyret med pocketfjedre i hele springmadrassen. For at give dig den optimale støtte har alle zoner et ansvar på en specifik del af kroppen, og på den måde yder de optimal komfort og støtte, der er afstemt efter kroppens belastning. Omkring fjedrene finder du et komfortlag af skum, der lader dig sove endnu bedre. Selve boksmadrassen består af et massivt fyrretræsstel, og dette giver dig en seng, der måler 64 cm i højden.

Denne model er for dig, der gerne vil tænke lidt ekstra på de sunde materialer, og som har pladsen til en af de højere modeller, når det kommer til en kontinentalseng. Sengen vælger du ikke for en bemærkelsesværdig komfort, men i stedet for det sunde valg.


Nature kontinental – Guidens dyreste og mest luksuriøse model

160 kontinentalseng→ Set hos Sengefabrikken.dk til 14.999 kr.

  • Danskproduceret med vendbar latexmadras
  • Syv komfortzoner
  • Kombination af latex og naturmaterialer

Den sidste kontinentalseng i vores guide er denne model, som du finder hos Sengefabrikken. Det helt særlige ved denne er, at den består af en unik kombination mellem latex og naturmaterialer.

Denne kombination sikrer dig den traditionelle opbygning af en kontinentalseng, men hvor den normale fjedremadras er udskiftet med en latexmadras, der er 100% naturlig og aflaster kroppen endnu mere. Og så er dette også guidens dyreste seng, og dette ses både i forhold til kvalitet og design.

Latex er nøgleordet for denne kontinentalseng, da materialet tilpasser sig din kropsvægt og dine individuelle trykpunkter. Dermed er du sikret den helt rette støtte og aflastning i løbet af natten. Latex bliver også udvundet naturligt med en åben cellestruktur. Dette giver dig en ekstra ventilerende seng, der overgår langt de fleste kontinentalsenge på dette punkt.

Du kan vælge mellem tre forskellige fastheder, hvilket giver dig en stor valgfrihed i jagten på den perfekte seng. Øverst er den udstyret med en Latex Lux topmadras med en kerne på 50 mm perforeret latex. Betrækket kan vaskes og er udstyret med 3D ventilationskanaler.

Denne model er altså for dig, der gerne vil have det bedste fra begge verdener. Du får naturlige produkter og en seng, der emmer af god kvalitet og komfort. Her kan du være sikker på, at kroppen får de bedste betingelser natten over, men du skal også op med den helt store pengepung.


Venus Luna – Det rene design

bedste kontinentalseng 160x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 22.998 kr.

  • Hybridpolstring i fire forskellige farver
  • Topmadras med 60 mm kerne
  • Produceret i Danmark

Den næste kontinentalseng kommer også fra Bedre Nætter, og denne gang er det designet, der gør den store forskel. Byd velkommen til Venus Luna, der er en luksusseng med fantastiske komfortlag.

Her får du pocketfjedre i både spring- og boksmadras, og dette sikrer dig den bedste støtte hele natten. Denne model er produceret i Danmark, hvilket er tilfældet for hele Venus-serien.

Det dobbelte lag af pocketfjedre er med til at støtte dig på en forbedret og innovativ måde. Disse vil skabe opdrift i madrassen og dermed sikre dig, at dine trykpunkter bliver udsat for et minimalt modtryk fra sengen. Selve springmadrassen består også af elastisk hybridskum omkring fjedrene, der sikrer dig det bedst mulige klima om natten.

Designet her er anderledes, i og med at de tre forskellige lag pakkes ind i ét og samme betræk. Dette kan være at foretrække for nogen, i og med at det giver et mere stilrent udtryk. Det vil kun være topmadrassen på seks centimeter med en 60 mm kerne i latex eller memory skum, der ligger frit i denne seng. Du får derfor en fantastisk komfort og kvalitet med denne model med dobbeltfjedring og en ekstra god topmadras, samtidig med at designet står helt lige.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply