Kontinentalseng 180×200 test

0

Vi har gjort det lidt nemmere for dig at finde frem til den bedste kontinentalseng for dig lige her. Vi har nemlig fem forskellige bud på glimrende 180×200 kontinentalsenge, hvor der er noget for alle. Resultaterne er baseret på brugernes anmeldelser samt sengenes helt særlige kvaliteter og egenskaber. Det kan du heldigvis læse meget mere om, hvis du læser med videre i denne artikel. Hvis du er på udkig efter en anden størrelse kontinentalseng? Så læs vores komplette guide til alle størrelser af kontinentalsenge i vores “Kontinentalseng test“.

I tabellen nedenfor finder du en oversigt over populære senge på markedet:

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
6.999,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
7.999,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
7.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
7.495,-101 dage0 dage30 dage250,-9-22
3.899,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

Senses Natural – En 100 % naturlig kontinentalseng

kontinentalseng 180x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 26.999 kr.

 • Svanemærket topmadras
 • Mayan Pulse 100 % naturlatex
 • Bedre Nætter signaturstøtte

Her får du testens første kontinentalseng, og denne model er vi begejstrede for. Her får du nemlig særdeles meget seng for pengene, samtidig med at latex og de naturlige materialer bliver kombineret på bedste vis.

Derfor er Senses Natural også en seng, der består af de nyeste teknologier og naturlige materialer, der giver dig den optimale støtte hver eneste nat. Og dette er ikke det hele, for Senses Natural er nemlig en allergi- og miljøvenlig seng.

Topmadrassen er et vigtigt element i denne kontinentalseng, i og med at denne består af organisk latexfyld. Dette er også kendt som Mayan Pulse, og her er du garanteret et 100 % naturligt produkt. Madrassen er produceret ud fra SonoCore-metoden, der giver latexen en helt ensartet overflade og gør madrassen både stærkere, mere åndbar og langt mere allergivenlig.

Du får også hele syv komfortzoner i denne seng, hvor madrassen tilpasser sig din krops konturer og bevægelser. Der er tilmed et isolerende lag af hybridskum omkring fjedrene, der støtter og hjælper med at transportere fugten effektivt væk.

Med både Svanemærket, 100 % naturlige materialer og en eminent komfort er denne seng altså et sikkert hit hos os. Prisen er i den høje ende, men du får også alt det bedste, som en sund kvalitetsseng skal indeholde.


Tromsø – Moderne design, der aldrig slår fejl

bedst til prisen kontinentalseng 180x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 24.999 kr.

 • Vendbar springmadras
 • 261 pocketfjedre pr. kvadratmeter
 • Danskproduceret i stilrent design

Den sidste model i vores kontinentalseng 180×200 test er denne model fra Sengefabrikken. Særligt ved denne er, udover brugernes tilfredshed, dens moderne udtryk og design. Her får du en danskproduceret seng i et moderne design, der er nemt at integrere i boligen.

Derudover er den udstyret med en vendbar springmadras, der består af hele 261 individuelle fjedre pr. kvadratmeter, som er inddelt i fem forskellige zoner. Sengen er polstret med 25 mm latex for at give dig en øget støtte, komfort og åndbarhed gennem natten. Bunden består af massivt fyrretræ med 11 bundlameller for en god stabilitet og lang levetid.

Topmadrassen vælger du selv, og det samme gælder for sengens fasthed. Hvad angår den medfølgende topmadras, får du en LUX topmadras, der består af enten 50 mm latex eller skum. Begge har en kerne på 50 mm, og de er ligeledes polstret med quiltet bomuldsvat, der gør det nemmere for kroppen at ventilere i forhold til almindelig polyester.


Sirius Velour – Skandinavisk stil på lånt tid

bedste kontinentalseng 180x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 9.999 kr.

 • Betræk i velour
 • Svanemærket topmadras
 • Trykaflastende støtte

Denne model fra Bedre Nætter har ét særligt fokus: det skandinaviske design. Og her rejser vi spørgsmålet om, hvor godt et valg denne seng er.

Er du vild med velour, er det her en seng, du vil elske at have stående i soveværelset, men er velour ikke noget, du springer med på i mange år, kan det være et sats.

Når det så er sagt, får du her en fantastisk kontinentalseng med en topmadras i latex. Denne giver det optimale støtte til alle vægtklasser og forskellige kropsbygninger, idet latexen former sig efter individuelle trykpunkter. Derudover er sengen udstyret med pocketfjedre, der er inddelt i forskellige komfortzoner. Alle disse er omsluttet af et isolerende lag hybridskum, der samtidig øger åndbarheden i madrassen.

Boksmadrassen skaber et stabilt leje og gør det, den er bedst til. Men i denne seng er det altså designet, der er afgørende, foruden dens svanemærkning. Du får en flot sengegavl med, når du bestiller sengen, og denne er et must, hvis du vil have det fulde udtryk. Til gengæld er denne model altid til at få fat i med en fast lav pris, som alle med garanti kan forholde sig til.


Norhland Prestige Delux Superior

billig kontinentalseng 180x200→ Set hos Sengetid.dk til 11.995 kr.

 • Fastmonteret sokkel
 • 10 cm tyk topmadras
 • Fem zoner

Denne model fra Norhland kan måske være din nye favorit. Her får du nemlig en kontinentalseng i denne test, der én gang for alle kan sætte en stopper for støv under sengen. Du får nemlig en hel sokkel i stedet for fire ben til sengen, der sørger for at lukke af for alt støv under sengen.

Sengen er produceret i Danmark og kommer også med en topmadras, der måler hele 10 cm i tykkelsen. Her kan du selv bestemme, om du er til latex eller skum, og så kan du altid vaske 3D-betrækket i bamboo.

Sengens komfort er god, men den kan ikke meget andet end andre kontinentalsenge. Du får tre komfortlag, der sikrer dig en solid komfort, samt et enkelt og stilrent design. Netop designet kan dele vandene hos mange, og hvis du går og overvejer denne seng, kan vi også slå fast, at det er designet, du betaler for ved denne model.


Norhland Prestige Eksklusiv Komfort – Bestselleren

bedst i test kontinentalseng 180x200→ Set hos Sengetid.dk til 10.495 kr.

 • Springmadras med både en vinterside og en sommerside
 • Danskproduceret kontinentalseng
 • Højkvalitetsmaterialer hele vejen igennem

Hos Sengetid finder du denne Norland kontinentalseng, der har været deres absolut bestseller – og stadigvæk er det.

Hvis du vil have noget af det bedste inden for kontinentalsenge, er Norhland Prestige Eksklusiv Komfort et godt bud på dette.

Her får du den velkendte komfort fra opbygningen af kontinentalsengen, men hvor du her får ekstra kvalitet for pengene. Du får nemlig et godt miks af det nødvendige og lidt ekstra luksus.

Ovenpå boksmadrassen finder du en springmadras, der er vendbar, idet du selv kan bestemme, om du skal have sommersiden eller vintersiden opad. Der er nemlig en side til hver årstid, og hele madrassen er belagt med 25 mm Cooltex skum, som sikrer dig endnu et lag af den gode komfort.

Topmadrassen måler otte cm i tykkelsen, og du kan frit vælge mellem latex eller wonderpur, hvor latex er særligt godt for dig, der ønsker en øget ventilation og varmeafledning i løbet af natten. Her får du altså høj kvalitet for dine penge og en innovativ seng, der kan tilpasses hele året rundt.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply