Kontinentalseng 180×210 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi lyver, hvis vi siger, at det ikke lyder fristende med en kontinentalseng, der måler hele 180×210 cm. Her får du maksimal længde og bredde, så der er god plads i sengen. Lige her kan du læse mere om fem forskellige bud på en kontinentalseng, idet vores guide hjælper dig med at finde frem til den model, der passer bedst til dig. Du kan også læse mere om alle andre størrelser kontinentalsenge i vores komplette guide: “Kontinentalseng guide“.

Alle resultater er baseret på brugernes egne anmeldelser samt forhandlerens specifikationer af den pågældende seng. Vi udvælger fem forskellige, så der er noget for alle. Nedenfor kan du få et hurtigt overblik over, hvad der byder sig på markedet:

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
7.799,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
8.799,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
9.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
8.499,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

Bergen Diamant – Til dig, der vil have en dyb søvn

kontinentalseng 180x210→ Set hos Bedrenaetter.dk til 32.299 kr.

  • OEKO-TEX-certificeret
  • Pulse latex topmadras
  • Flot og moderne design

Bedre Nætter har denne Bergen Diamant, der for os er en sand topmodel i denne guide. Her er der kælet lidt ekstra for de gode detaljer samt det flotte design, der virkelig trækker op på skalaen.

Sengen er produceret i Danmark, mens produktionen af komponenterne sker både i Danmark og i Belgien. Alle leverandører er OEKO-TEX-certificerede, så du kan være sikker på, at din nye seng er lavet med kvalitet og tanke for produktionen.

Du får her en topmadras, der virkelig gør en forskel for din søvnkvalitet. Topmadrassen er produceret af Pulse latex, der sørger for, at din krop opnår og vedligeholder den rette temperatur langt hurtigere end ved en almindelig topmadras. Dette er med til at sikre dig en dybere søvn, hvor den naturlige grafit aktivt hjælper dig med at aflede varmen på en helt ny måde.

Diamant er fire gange koldere end almindelig latex, og derfor opnår du langt hurtigere stadiet for dyb søvn med denne model. Topmadrassen suppleres af en springmadras med komfortzoner, der støtter dig i løbet af natten. Fjedrene støtter særligt godt op omkring din hofte og dine skuldre.


Stockholm Prima Tencel – luksus med dobbeltfjedring

180x210 kontinentalseng→ Set hos Sengefabrikken.dk til 31.999 kr.

  • Naturligt tencel cover på topmadras
  • Dobbeltfjedring
  • Flot design

Testens sidste model kommer fra Sengefabrikken, og her er det igen én af de dyre modeller, vi har taget fat i. Særligt for denne kontinentalseng 180×210 er, at den er dobbeltfjedret.

Dobbeltfjedring resulterer i, at der er både high- og lowfjedre, der sørger for en ekstraordinær støtte og komfort. Dermed er det en mere livlig og levende seng, du kan se frem til, og den vil ligeledes tilpasse sig din krop bedre, der aktiveres på de steder, hvor der er behov for tryk og individuel støtte.

Stockholm har også et smukt design, der er både klassisk, stilrent og æstetisk. Du finder den i fire forskellige møbeltekstiler, og du har stor valgfrihed. Der medfølger også en sengegavl til denne. Du har ligeledes mulighed for at vælge mellem tre forskellige fastheder.

Topmadrassen er af latex og med 50 mm perforeret latex samt et naturligt tencel cover. Den giver en forholdsvis fast støtte, hvor latexen vil skubbe igen fremfor at give efter. Det er dog også særdeles fleksibelt og elastisk, og dermed får du en perfekt kombination mellem blødhed, støtte og fast struktur.


Anatomic Natural – Topmodel til en høj pris

bedste kontinentalseng 180x210→ Set hos Bedrenaetter.dk til 42.299 kr.

  • Svanemærket
  • Mayan Pulse 100 % naturlatex
  • Ergonomisk fjedersystem

Her kommer der en sand topmodel fra Bedre Nætter, og der er altså også skruet godt op for lidt ekstra luksus i denne model. Den store ulempe – og måske også den eneste – ved Anatomic Natural er den høje pris. Dette er nemlig kategoriens dyreste på Bedre Nætter.

Når det så er sagt, får du en seng, der består af eksklusive naturmaterialer med en fantastisk topmadras i naturligt latex. Denne latex er 100 % udvundet fra Hevea-træet, som giver dig en madras med både fylde og komfort, samtidig med at du får en topmadras, der er både miljø- og allergivenlig. Den er desuden produceret ud fra SonoCore-metoden, der sikrer dig en ensartet og åben overflade.

Springmadrassen er også af høj klasse, og her får du Anatomic-pocketfjedre, der er luksusudgaven af de klassiske pocketfjedre. Derfor finder du 500 fjedre pr. kvadratmeter, der er inddelt i et helt særligt mønster. Dette giver dig en avanceret støtte med fire forskellige fastheder, der passer ergonomisk til kroppen.

Der er altså meget, som vi kan rose i denne model. Mayan Pulse topmadrassen er den mest miljøvenlige på markedet, og i kombination med naturlatex er det her en seng, du kan sove i med god samvittighed.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply