Kontinentalseng 180×210 test

0

Vi lyver, hvis vi siger, at det ikke lyder fristende med en kontinentalseng, der måler hele 180×210 cm. Her får du maksimal længde og bredde, så der er god plads i sengen. Lige her kan du læse mere om fem forskellige bud på en kontinentalseng, idet vores guide hjælper dig med at finde frem til den model, der passer bedst til dig. Du kan også læse mere om alle andre størrelser kontinentalsenge i vores komplette guide: “Kontinentalseng test“.

Alle resultater er baseret på brugernes egne anmeldelser samt forhandlerens specifikationer af den pågældende seng. Vi udvælger fem forskellige, så der er noget for alle. Nedenfor kan du få et hurtigt overblik over, hvad der byder sig på markedet:

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
7.799,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
8.799,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
9.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
10.995,-101 dage0 dage30 dage250,-9-22
8.499,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

Bergen Diamant – Til dig, der vil have en dyb søvn

kontinentalseng 180x210→ Set hos Bedrenaetter.dk til 32.299 kr.

 • OEKO-TEX-certificeret
 • Pulse latex topmadras
 • Flot og moderne design

Bedre Nætter har denne Bergen Diamant, der for os er en sand topmodel i denne test. Her er der kælet lidt ekstra for de gode detaljer samt det flotte design, der virkelig trækker op på skalaen.

Sengen er produceret i Danmark, mens produktionen af komponenterne sker både i Danmark og i Belgien. Alle leverandører er OEKO-TEX-certificerede, så du kan være sikker på, at din nye seng er lavet med kvalitet og tanke for produktionen.

Du får her en topmadras, der virkelig gør en forskel for din søvnkvalitet. Topmadrassen er produceret af Pulse latex, der sørger for, at din krop opnår og vedligeholder den rette temperatur langt hurtigere end ved en almindelig topmadras. Dette er med til at sikre dig en dybere søvn, hvor den naturlige grafit aktivt hjælper dig med at aflede varmen på en helt ny måde.

Diamant er fire gange koldere end almindelig latex, og derfor opnår du langt hurtigere stadiet for dyb søvn med denne model. Topmadrassen suppleres af en springmadras med komfortzoner, der støtter dig i løbet af natten. Fjedrene støtter særligt godt op omkring din hofte og dine skuldre.


Stockholm Prima Tencel – luksus med dobbeltfjedring

180x210 kontinentalseng→ Set hos Sengefabrikken.dk til 31.999 kr.

 • Naturligt tencel cover på topmadras
 • Dobbeltfjedring
 • Flot design

Testens sidste model kommer fra Sengefabrikken, og her er det igen én af de dyre modeller, vi har taget fat i. Særligt for denne kontinentalseng 180×210 er, at den er dobbeltfjedret.

Dobbeltfjedring resulterer i, at der er både high- og lowfjedre, der sørger for en ekstraordinær støtte og komfort. Dermed er det en mere livlig og levende seng, du kan se frem til, og den vil ligeledes tilpasse sig din krop bedre, der aktiveres på de steder, hvor der er behov for tryk og individuel støtte.

Stockholm har også et smukt design, der er både klassisk, stilrent og æstetisk. Du finder den i fire forskellige møbeltekstiler, og du har stor valgfrihed. Der medfølger også en sengegavl til denne. Du har ligeledes mulighed for at vælge mellem tre forskellige fastheder.

Topmadrassen er af latex og med 50 mm perforeret latex samt et naturligt tencel cover. Den giver en forholdsvis fast støtte, hvor latexen vil skubbe igen fremfor at give efter. Det er dog også særdeles fleksibelt og elastisk, og dermed får du en perfekt kombination mellem blødhed, støtte og fast struktur.


Anatomic Natural – Topmodel til en høj pris

bedste kontinentalseng 180x210→ Set hos Bedrenaetter.dk til 42.299 kr.

 • Svanemærket
 • Mayan Pulse 100 % naturlatex
 • Ergonomisk fjedersystem

Her kommer der en sand topmodel fra Bedre Nætter, og der er altså også skruet godt op for lidt ekstra luksus i denne model. Den store ulempe – og måske også den eneste – ved Anatomic Natural er den høje pris. Dette er nemlig kategoriens dyreste på Bedre Nætter.

Når det så er sagt, får du en seng, der består af eksklusive naturmaterialer med en fantastisk topmadras i naturligt latex. Denne latex er 100 % udvundet fra Hevea-træet, som giver dig en madras med både fylde og komfort, samtidig med at du får en topmadras, der er både miljø- og allergivenlig. Den er desuden produceret ud fra SonoCore-metoden, der sikrer dig en ensartet og åben overflade.

Springmadrassen er også af høj klasse, og her får du Anatomic-pocketfjedre, der er luksusudgaven af de klassiske pocketfjedre. Derfor finder du 500 fjedre pr. kvadratmeter, der er inddelt i et helt særligt mønster. Dette giver dig en avanceret støtte med fire forskellige fastheder, der passer ergonomisk til kroppen.

Der er altså meget, som vi kan rose i denne model. Mayan Pulse topmadrassen er den mest miljøvenlige på markedet, og i kombination med naturlatex er det her en seng, du kan sove i med god samvittighed.


Norhland Prestige Luksus – En bestseller til en fornuftig pris

→ Set hos Sengetid.dk til 10.495 kr.

 • Dansk produceret
 • Tre forskellige komfortlag
 • Topmadras med vaskbart 3D-betræk

Sengetid har en klassiker på listen, og det er netop denne bestseller. Her får du en danskproduceret kontinentalseng, som danskerne er vilde med.

Den kommer til en fornuftig pris og med tre forskellige madrasser, der giver dig den optimale komfort.

Men den kan ikke mere end mange andre modeller, og her er det altså den rimelige pris, der bærer denne model til tops.

Sengens springmadras består af pocketfjedre, der er inddelt i fem forskellige komfortzoner. Her er der ekstra fokus på skuldre- og hoftezoner, der giver dig en god stabilitet og støtte omkring nakke, lænd og skuldre. Derudover fås sengen i to forskellige fastheder, og alle fjedre er isoleret med 25 mm Cooltex-polstring.

Topmadrassen måler til gengæld hele 10 cm, som kan være en stor kvalitet ved denne model. Du kan selv vælge mellem Latex eller Celcius, og du få begge topmadrasser med et vaskbart 3D-betræk. På den måde kan du altid holde topmadrassen ren og bibeholde den svedtransporterende egenskab i topmadrassen.


Prestige Luksus Superior – En god kontinentalseng

billig kontinentalseng 180x210→ Set hos Sengetid.dk til 26.995 kr.

 • Fuld sokkel omkring sengen
 • Lavet af danske håndværkere
 • Topmadras med sommer- og vinterside

Denne model fra Norhland har vi taget med i denne test, fordi den én gang for alle kan gøre det af med støv og skidt under sengen.

Den kommer ikke kun med fire ben, men også med en fuld sokkel, der sikrer tætheden under sengen.

Soklen er delvist til at holde skidt væk fra sengen og dels for at fuldende det moderne udtryk, som de forsøger at opnå med denne model. Dette mener vi dog, er en individuel smagssag, om man er til sokkel eller ben.

Sengens springmadras er inddelt i fem forskellige zoner og med pocketfjedre, hvor du kan finde helt op til 504 pr. kvadratmeter. Dermed er du sikret en fantastisk støtte, der forbedres sammen med den tykke topmadras. Et stort plus ved denne model er nemlig den otte cm tykke topmadras, der har to sider: en til sommer og en til vinter.

Siderne består henholdsvis af bambusuld og uld, så du altid kan opnå den optimale ventilering året rundt. Du vælger også frit, om du vil have en topmadras i latex eller skum.

Denne model er god for dig, der gerne vil undgå rengøring under sengen, eller som foretrækker sokkel frem for ben. Sengen kan ikke mere end så mange andre, så her er det designet, der afgør valget for dig.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply