Kontinentalseng 210×210 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du i tvivl om, hvilken kontinentalseng 210×210 cm du skal vælge? Så er der hjælp at hente her. I denne guide har vi samlet nogle af de bedste kontinentalsenge på markedet ­ud fra tests, anmeldelser mm. – alle i størrelsen 210×210 centimeter. I guiden finder du fem forskellige kontinentalsenge, som er blevet vurderet uafhængigt af både brand og model. Læser du guiden igennem, vil du have nemmere ved at finde den seng, som passer bedst muligt til din krop og dine behov.

I tabellen nedenfor ses en oversigt over markedet, så du hurtigt kan danne dig et overblik over kontinentalsenge i størrelsen 210×210 cm. Vil du derimod have et indblik i alle størrelser af kontinentalsenge kan du læse vores store guide her: “Kontinentalseng guide“.

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
12.499,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
12.899,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
12.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23

Anatomic Natural – Et eksklusivt valg med god samvittighed

bedst i test kontinentalseng 210x210→ Set hos Bedrenaetter.dk til 23.499 kr.

  • Sublim komfort
  • En miljø- og allergivenlig madras
  • Ergonomisk fjedersystem.

En Anatomic Natural-kontinentalseng er blandt de bedste på markedet. Sengen er udviklet på baggrund af mange timers arbejde og stor ekspertviden omkring menneskekroppen, naturlige materialer og eksklusive metoder til produktion. Tankerne bag sengen er, at komfort er mere end blot dét at ligge blødt – netop dette mere er, hvad du får med denne kontinentalseng.

Sengen er udstyret med en særlig topmadras, der er fremstillet i naturmateriale, som består af 100 % latex udvundet fra træet Hevea brasiliensis. Dette gør madrassen både miljø- og allergivenlig. Topmadrassen er desuden produceret efter den særlige metode Sonocore, som sikrer en mere ensartet overflade, som gør madrassen mere slidstærk og åndbar.

Sengens springmadras er desuden en klasse for sig med sine 500 fjedre pr. m2. Disse fjedre er inddelt i et særligt mønster med fire forskellige fastheder, så din krop kan få den bedst mulige ergonomiske støtte. Disse fjedre går desuden igen i boxmadrassen, der sikrer en sublim komfort.


Stockholm +100 kg – Et danskproduceret og eksklusivt valg

ekstra stor kontinentalseng→ Set hos Sengefabrikken.dk til 19.999 kr.

  • Velegnet til folk med en vægt på +100 kg
  • Dobbeltfjedret
  • Solide materialer i høj kvalitet.

Denne Stockholm +100 kg er en eksklusiv kontinentalseng, som er produceret i Danmark. De +100 kg i navnet angiver, at den er særligt oplagt til personer, som vejer mere end 100 kg.

Sengen skiller sig ud fra andre på markedet ved at være dobbeltfjedret, hvilket vil sige, at både box- og springmadras er fremstillet med pocket- og multipocketfjedre. Dette har en stor betydning for komforten, idet de giver en mere individuel og bedre støtte til kroppen.

Springmadrassen er inddelt i fem komfortzoner med ekstra fjedre, som sikrer en høj komfort, selvom der er tale om en stor belastning.

Alle sengens materialer er nøje udvalgte, så den lever op til strenge kvalitetskrav og derved kan holde i mange år. Boxmadrasserne er eksempelvis fremstillet af massivt, svensk fyrretræ, som er et meget solidt valg.

Vi håber, du er blevet klogere på, hvilken kontinentalseng der passer bedst til dine behov. Vælger du en af ovenstående, er du garanteret et kvalitetsprodukt, som du kan få glæde af i mange år.


Physio Diamant – En ergonomisk korrekt kontinentalseng

billig kontinentalseng 210x210→ Set hos Bedrenaetter.dk til 23.499 kr.

  • Specialudviklet med fokus på ergonomi
  • Revolutionerende fjederteknologi
  • Åndbare lag.

Denne kontinentalseng er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter og ortopædiske eksperter, og er derfor udviklet med fuldt fokus på kroppens behov.

Sengen kommer med en revolutionerende fjederteknologi, som er med til at sikre optimal komfort. Fjedrene har intelligente komfortzoner, som sikrer, at du får den støtte, du har brug for. Derudover er sengens forskellige lag åndbare, hvilket sikrer en god ventilation samt et friskt og tørt søvnmiljø.

Boxmadrassen er bygget med pocketfjedre i stedet for skum, hvilket både forbedrer komfort og holdbarhed. Springmadrassen er helt afgørende for sengens komfort, og derfor er denne lavet med et særligt mønster af pocketfjedre kombineret med Pulse Latex og Lucid-skum. Topmadrassen er også lavet af Latex Pulse og produceret efter den specielle SonoCore-metode, som sikrer en god og ensartet overflade, som både er slidstærk og åndbar. Topmadrassen har desuden OEKO-TEX 100-mærket, da den er uden sundhedsskadelige stoffer.

Udseendet er eksklusivt og passer ind i ethvert hjem. Vælg selv, om du ønsker sengegavl eller ej.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply