Kontinentalseng 210×210 test

0

Er du i tvivl om, hvilken kontinentalseng 210×210 cm du skal vælge? Så er der hjælp at hente her. I denne guide har vi samlet nogle af de bedste kontinentalsenge på markedet ­ud fra tests, anmeldelser mm. – alle i størrelsen 210×210 centimeter. I testen finder du fem forskellige kontinentalsenge, som er blevet vurderet uafhængigt af både brand og model. Læser du testen igennem, vil du have nemmere ved at finde den seng, som passer bedst muligt til din krop og dine behov.

I tabellen nedenfor ses en oversigt over markedet, så du hurtigt kan danne dig et overblik over kontinentalsenge i størrelsen 210×210 cm. Vil du derimod have et indblik i alle størrelser af kontinentalsenge kan du læse vores store guide her: “Kontinentalseng test“.

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
12.499,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
12.899,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
12.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
15.495,-101 dage0 dage30 dage250,-9-22

Anatomic Natural – Et eksklusivt valg med god samvittighed

bedst i test kontinentalseng 210x210→ Set hos Bedrenaetter.dk til 23.499 kr.

 • Sublim komfort
 • En miljø- og allergivenlig madras
 • Ergonomisk fjedersystem.

En Anatomic Natural-kontinentalseng er blandt de bedste på markedet. Sengen er udviklet på baggrund af mange timers arbejde og stor ekspertviden omkring menneskekroppen, naturlige materialer og eksklusive metoder til produktion. Tankerne bag sengen er, at komfort er mere end blot dét at ligge blødt – netop dette mere er, hvad du får med denne kontinentalseng.

Sengen er udstyret med en særlig topmadras, der er fremstillet i naturmateriale, som består af 100 % latex udvundet fra træet Hevea brasiliensis. Dette gør madrassen både miljø- og allergivenlig. Topmadrassen er desuden produceret efter den særlige metode Sonocore, som sikrer en mere ensartet overflade, som gør madrassen mere slidstærk og åndbar.

Sengens springmadras er desuden en klasse for sig med sine 500 fjedre pr. m2. Disse fjedre er inddelt i et særligt mønster med fire forskellige fastheder, så din krop kan få den bedst mulige ergonomiske støtte. Disse fjedre går desuden igen i boxmadrassen, der sikrer en sublim komfort.


Stockholm +100 kg – Et danskproduceret og eksklusivt valg

ekstra stor kontinentalseng→ Set hos Sengefabrikken.dk til 19.999 kr.

 • Velegnet til folk med en vægt på +100 kg
 • Dobbeltfjedret
 • Solide materialer i høj kvalitet.

Denne Stockholm +100 kg er en eksklusiv kontinentalseng, som er produceret i Danmark. De +100 kg i navnet angiver, at den er særligt oplagt til personer, som vejer mere end 100 kg.

Sengen skiller sig ud fra andre på markedet ved at være dobbeltfjedret, hvilket vil sige, at både box- og springmadras er fremstillet med pocket- og multipocketfjedre. Dette har en stor betydning for komforten, idet de giver en mere individuel og bedre støtte til kroppen.

Springmadrassen er inddelt i fem komfortzoner med ekstra fjedre, som sikrer en høj komfort, selvom der er tale om en stor belastning.

Alle sengens materialer er nøje udvalgte, så den lever op til strenge kvalitetskrav og derved kan holde i mange år. Boxmadrasserne er eksempelvis fremstillet af massivt, svensk fyrretræ, som er et meget solidt valg.

Vi håber, du er blevet klogere på, hvilken kontinentalseng der passer bedst til dine behov. Vælger du en af ovenstående, er du garanteret et kvalitetsprodukt, som du kan få glæde af i mange år.


Norhland Dreamline – Når kun det bedste er godt nok

kontinentalseng 210x210→ Set hos Sengetid.dk til 19.995 kr.

 • En topmodel på markedet
 • Produceret i Danmark
 • Fire komfortlag.

En Norhland Dreamline-kontinentalseng er en topmodel på markedet, som er velegnet til dig, som kun anser det bedste som værende godt nok.

Sengen er produceret i Danmark af håndværkere med en stor erfaring og teknisk forståelse, hvilket er med til at sikre den høje kvalitet, som du får med denne seng.

Med denne kontinentalseng er du sikret sublim komfort hele vejen rundt. Sengen er udstyret med hele fire komfortlag – en boksmadras med dobbelt lag af pocketfjedre, springmadras med super-intelligent fjedersystem, springmadras, som er polstret med fire centimeter latex på hver side samt en enestående varmeregulerende Norhland Cloud S/V Latex TOPmadras med sommer- og vinterside.

Vælg mellem forskellige farver, fastheder, topmadrasser, ben og gavl, så du kan få en seng, som både matcher dine behov samt stilen i dit soveværelse.


Norhland Eksklusiv Komfort – Danskproduceret bestseller

bedste kontinentalseng 210x210→ Set hos Sengetid.dk til 15.995 kr.

 • Bestseller på markedet
 • Nordisk kvalitet
 • Sammensættes efter dine behov.

Denne kontinentalseng er en vaskeægte bestseller på markedet. Den er produceret i Danmark, og denne nordiske kvalitet skinner igennem overalt på sengen.

Sengen er lavet med tre komfortlag, som sikrer dig en god nattesøvn hver eneste nat. I bunden er en boksmadras af langtidsmodnet, svensk fyrretræ.

Ovenpå er en vendbar springmadras med pocketfjedre belagt med 12 millimeter Cooltex-skum, som sikrer den gode komfort. Der medfølger desuden en eksklusiv topmadras på otte centimeter fra Norland, som både kommer i Latex og Wonderpur.

Disse to forskellige topmadrasser gør det muligt for dig at få en seng, som passer til din krops behov. Du kan desuden vælge mellem flere forskellige farver, fasthed, ben og gavl, så du kan få lige netop den seng, som passer bedst til dine behov og ønsker.


Physio Diamant – En ergonomisk korrekt kontinentalseng

billig kontinentalseng 210x210→ Set hos Bedrenaetter.dk til 23.499 kr.

 • Specialudviklet med fokus på ergonomi
 • Revolutionerende fjederteknologi
 • Åndbare lag.

Denne kontinentalseng er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter og ortopædiske eksperter, og er derfor udviklet med fuldt fokus på kroppens behov.

Sengen kommer med en revolutionerende fjederteknologi, som er med til at sikre optimal komfort. Fjedrene har intelligente komfortzoner, som sikrer, at du får den støtte, du har brug for. Derudover er sengens forskellige lag åndbare, hvilket sikrer en god ventilation samt et friskt og tørt søvnmiljø.

Boxmadrassen er bygget med pocketfjedre i stedet for skum, hvilket både forbedrer komfort og holdbarhed. Springmadrassen er helt afgørende for sengens komfort, og derfor er denne lavet med et særligt mønster af pocketfjedre kombineret med Pulse Latex og Lucid-skum. Topmadrassen er også lavet af Latex Pulse og produceret efter den specielle SonoCore-metode, som sikrer en god og ensartet overflade, som både er slidstærk og åndbar. Topmadrassen har desuden OEKO-TEX 100-mærket, da den er uden sundhedsskadelige stoffer.

Udseendet er eksklusivt og passer ind i ethvert hjem. Vælg selv, om du ønsker sengegavl eller ej.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply