Kontinentalseng test – hvilken vil klare sig bedst i test?

0

Der kan vist ikke herske nogen som helst tvivl om, at sengen hører blandt de vigtigste møbler i dit hjem, da du tilbringer utroligt mange timer her. Det er netop derfor, at det er essentielt, at du sørger for at vælge den helt rette seng til dig selv, så du kan få den optimale søvn hver eneste nat – og såfremt du ønsker den allerbedste seng, er du nødsaget til at undersøge markedet grundigt for de specifikke muligheder, du har. Det er desuden vigtigt, at man ser sin seng som en investering i stedet for blot et køb, og man skal derfor ikke lade sig lokke af de lave priser.

En seng er et møbel, du skal have i mange år fremover, og som derfor bør være yderst komfortabel og behagelig at ligge i. Du vil i denne artikel blive præsenteret for 8 forskellige kontinentalsenge fra de førende mærker på markedet lige nu, så du forhåbentligt kan blive klædt bedre på til at gå ud og købe den helt rette seng for dig.

Senses Luxkontinentalseng test

→ 15.999 kroner hos Bedrenaetter.dk

Den første kontinentalseng i vores test hedder Senses Lux og kan købes på bedrenætter.dk. Ved valg af denne model er du garanteret et yderst behageligt samt sundt soveklima, da den tilpasser sig nøjagtig efter dine individuelle behov – og det gælder lige fra komfort til temperatur. Herudover er sengen lavet i et flot dansk design, så den vil kunne passe ind i et hvert skandinavisk soveværelse. Sengen er altså utrolig indbydende at se på, men det er under dette luksuriøse design, at man finder den sande værdi.

Øverst finder man sengens topmadras, og her har man valget mellem to typer topmadrasser, som begge er af særdeles høj kvalitet. Under topmadrassen finder man springmadrassen, som består af det trykaflastende Cooltex-skum, som omgiver madrassens pocket-fjedre. Disse fjedre sikrer dig en behagelig liggeposition hele natten gennem, som yderligere gør, at du restituerer bedre, og du således med garanti vil vågne veludhvilet næste morgen. Kort fortalt får du altså høj kvalitet til en rigtig god pris, såfremt du vælger denne Senses Lux, som med garanti vil klæde dit soveværelse utroligt godt grundet det stilrene design. Du har desuden mulighed for ombygning af fasthed for blot 499,- i 30 dage.

Venus Novakontinentalsengtest

→ 25.299 kroner Bedrenaetter.dk

Den næste seng i testen kan ligeledes købes hos bedrenætter.dk, og denne model hedder Venus Nova. Venus Nova er den helt nye udgave af de populære Venus-modeller, og denne er ligeledes produceret i Danmark. Det nye ved denne model er, at man har forbedret boxmadrassen, gjort boxmadrassen endnu tykkere samt givet den et eksklusivt møbelstof. Herudover er sengen fremstillet ud fra de bedste råmaterialer på markedet, og det betyder desuden, at den er tilpasset det skandinaviske klima.

Sengen er delt op i tre forskellige komfortlag, hvor der nederst er en boxmadras med pocket-fjedre, der tilpasser sig efter din unikke liggeposition om natten. Hernæst kommer springmadrassen, som ligeledes tilpasser sig efter din krop, men også rummets temperatur, så din seng til hver en tid holdes frisk og ren. Øverst er der topmadrassen, og her kan du frit vælge mellem enten Latex-topmadrassen eller Celcius-topmadrassen, som begge er af særledes høj kvalitet. Dog anbefales det ikke, at man vælger Celcius-modellen, såfremt man har en tendens til at få det meget varmt i løbet af natten.

LÆS MERE:  Hækkeklipper test – Test af de bedste hækkeklippere

Er du interesseret i en seng i et eksklusivt design, og som har en lang levetid samt fantastisk komfort, så er Venus Nova helt klart det oplagte valg for dig.

Visco Continental No. 1 (Pocket) – 180×200 cmtest af kontinentalseng

→ 10.499 kroner hos Sengefabriksudsalg.dk

Visco Continental No. 1 (Pocket) sælges hos sengefabriksudsalg.dk, og den måler 180 x 200 cm. Dette er det oplagte valg for dig, der ikke ønsker at skære ned på komfort, design og kvalitet, men som alligevel ikke ønsker at betale en formue for det. I denne model er bundene bygget op i en yderst solid træramme med et indbygget fjederlag i form af 150 bonell fjedre pr. m2 samt skumpolstring.

Ovenpå denne bund er der springmadrassen, der indeholder hele 250 pocket fjedre pr. m2 inddelt i 5 forskellige komfortzoner. Disse fjedre er omgivet af skumpolstring, der sikrer, at du ikke ligger direkte på dem, men at du i stedet ligger blødt og komfortabelt hele natten. Alle materialer er desuden af allerhøjeste kvalitet, så du ved valg af denne seng er garanteret et produkt, der vil kunne holde de næste mange år fremover. Dog skal det nævnes, at du får 15 års garanti på både fjederbrud og rammebrud.

Det øverste lag i sengen er naturligvis topmadrassen, og her kan du vælge mellem enten Visco AIR-modellen eller Latex Deluxe, hvor Latex Deluxe er den mest faste af de to. Det er meget individuelt, hvad man foretrækker, når det kommer til topmadrassen, og det afhænger derfor således af dine personlige præferencer.

Visco Continental No. 2 (Multipocket) – 160×200 cmbedst i test kontinentalseng

→ 11.999 kroner hos Sengefabriksudsalg.dk

Den næste seng i vores test er Visco Continental No. 2 (Multipocket), og denne er opbygget med en solid platform i form af 2 enkeltfjedrede kontinentalbunde med 150 mini bonell fjedre pr. m2 og en tyk skumpolstring. Disse bunde skaber tilsammen platformen for resten af sengen, og ovenover finder du springmadrassen, som er det afgørende komfortlag. Denne er opbygget af 500 individuelle multipocket fjedre pr. m2, og disse arbejder individuelt, så du er sikret en differentieret støtte. Ligesom den foregående seng har du også her mulighed for at vælge mellem enten Visco AIR og Latex Deluxe, når det kommer til topmadrassen.

Er du på udkig efter en komplet løsning, hvor både ben, levering og topmadras er inkluderet i prisen, kunne denne Visco Continental No. 2 sagtens være det rette valg for dig. Sengen har en totalhøjde på 55 cm, og så er springmadrassen vendbar, hvilket gør, at du har mulighed for at forlænge dens levetid. Du får desuden også her 15 års garanti på både ramme- såvel som fjederbrud. Ganske kort fortalt er denne type seng en rigtig god investering, som du vil kunne få stor glæde af i mange år fremover.

Aros kontinentalseng 180 x 200 cmKontinentalseng wupti

→ 8.499 kroner hos Wupti.com

Hos Wupti.com finder du denne Aros kontinentalseng. Sengen kommer i en flot rolig farve, og stoffet er desuden utrolig slidstærkt samt let at matche, så du nemt kan få det til at passe ind i lige netop dit soveværelse. For et ekstra luksuriøst look kan du desuden vælge at tilføje en sengegavl.

LÆS MERE:  Robotplæneklipper test - Målet er den perfekte græsplæne

Med denne type seng får du en fast komfort, som vil kunne passe til en rigtig stor del af befolkningen. Herudover har den en højde på hele 39 cm (inkl. ben), hvilket gør den utrolig let at lægge sig i samt at komme op ad igen. Lamellerne i bunden af sengen er monteret over sengerammen, hvilket resulterer i, at de til hver en tid ligger helt fast uanset hvilken belastning, de udsættes for. Springmadrassen giver desuden en dejlig aflastning for din krop. Topmadrassen er af en kerne af memoryskum, som former sig efter kroppen. Ganske kort fortalt har vi her at gøre med en utrolig prisvenlig seng, hvor du får masser af komfort og kvalitet for pengene.

Budget kontinentalseng 180×200 (inkl. topmadras)kontinentalseng bedst i test

→ 5.499 kroner hos Boboonline.dk

Budget kontinentalsengen fra boboonline.dk er en super komfortabel seng, som er utrolig blød og behagelig at ligge i. Herudover er den dansk produceret, hvilket kan ses ud fra den høje kvalitet samt det enkle design, der gør, at den vil kunne passe perfekt ind i ethvert dansk soveværelse. Sengen er opbygget af flere lag, som giver en langt bedre søvnoplevelse. Selve platform udgøres af boxmadrassen, mens det øverste lag er en springmadras bestående af 5 forskellige komfortzoner.

Disse to madrasser arbejder sammen, hvilket resulterer i en bedre nattesøvn for dig. Du har desuden valget mellem en fast eller en medium springmadras, såfremt du køber denne type seng, og her anbefales det med en fast springmadras, såfremt du vejer over 75 kg. Der medfølger desuden en topmadras på 40 mm poly top samt 10 cm runde metalben med i købet.Kort fortalt er denne Budget kontinentalseng det perfekte valg for dig, der sætter stor pris på god komfort, design og kvalitet, men som stadig ønsker en fornuftig pris.

Continentalseng – Comfort – 180 x 200 cm – Gråbedst i test kontinentalseng

→ 8.999 kroner hos Coop.dk

Den næste seng i testen forhandles på coop.dk, og du er her garanteret at vågne veludhvilet og frisk op hver eneste morgen. Vi har her at gøre med en rigtig flyder med yderst god komfort samt et rigtig flot look, som gør, at den vil kunne passe fint ind i ethvert soveværelse. Herudover har madrassen medium hårdhed, og så følger der en 40 mm latex topmadras med i købet. Madrassens hårdhed gør, at dette er det ideelle valg for dig, der har en kropsvægt på under 85 kg.

Sengen er opbygget af tre lag, nemlig en basisramme, en springmadras og en topmadras. Dette gør, at du er garanteret en god nattesøvn samt ekstra komfort. Madrassen består af pocketfjedre, som er inddelt i 5 forskellige komfortzoner, og fordeler trykket fra din kropsvægt ligeligt for en optimal støtte. Sengen leveres desuden uden sengegavl, men denne kan dog tilkøbes, såfremt du ønsker et mere eksklusivt look. Endelig er der 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud og 2,5 år på andre dele på madrassen.

LÆS MERE:  Terrassevarmer test 2018 - Find 11 fremragende terrassevarmere her

Norland Superior ONE 180X210
kontinentalseng test

→ 29.995 kroner hos Sengetid.dk

Den sidste seng i vores test er helt klart den dyreste, men du får til gengæld også utroligt meget får pengene. Sengen forhandles hos Sengetid.dk og er fra det anerkendte mærke Norland. Man har her taget det bedste af det bedste og samlet det hele i en seng, så du kan få den optimale nattesøvn hver eneste nat. Nyd den nyeste teknik, som for eksempel det 5-zoners fjedersystem, der gør, at du får en dybere følelse af komfort med den utrolige smidighed, blødhed og lange levetid.

Herudover er der anvendt en ganske særlig lagdelings-metode, som deler ulden op i flere tynde lag adskilt af membraner, og dette giver en bedre mulighed for at bevæge sig og derved også den maksimale oplevelse af komfort. Såfremt det ønskes, har du desuden mulighed for at tilkøbe en anden topmadras. Denne seng fra Norland er et rigtig godt valg for dig, der er villig til at betale ekstra for kvalitet i verdensklasse. Herudover skal du blot vælge mellem enten blød, medium eller fast fasthed, alt efter din kropsvægt, og herudover anbefales det, at man vælger rullemadras til denne type seng.

Hvad man bør være særligt opmærksom på, når man skal investere i en ny kontinentalseng

Når du skal ud at kigge efter en ny kontinentalseng, er der forskellige aspekter, du bør fokusere ekstra meget på. Først og fremmest skal du naturligvis være sikker på, at både boxmadrassen, springmadrassen samt topmadrassen er af god kvalitet, da det har stor betydning for sengens komfort, at alle disse madrasser er gode. Herudover bør du ligeledes være opmærksom på madrassens fasthed, da mange danskere ofte ender med at vælge en alt for blød springmadras – og dette kan i sidste ende have fatale konsekvenser for din krop, og især din ryg.

Det, der især afgør, hvor blød eller hård sengen er for dig at ligge i, er fastheden af springmadrasserne, og dette bestemmes yderligere af de pocketfjedre, som alle madrasser i dag er bygget op af. Hvilken type fasthed der er den helt rette for dig, afhænger helt og holdent af din kropsvægt, og det er netop derfor, at det er utroligt vigtigt, at du ikke lyver om dette, når du skal vælge en ny madras nede i den nærmeste sengeforretning.

Her er en rigtig god huskeregel, at såfremt du har en kropsvægt på under 75 kg, så er en madras med pocketfjedre med medium fasthed det oplagte valg. Vejer du i stedet mellem 75 og 95 kg, bør du i stedet vælge en madras med pocketfjedre med fast fasthed. Og endelig, såfremt du har en kropsvægt på over 96 kg, vil en madras med multipocketfjedre med fast fasthed passe bedre til dig.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Del:

Comments are closed.