Kontinentalseng guide – Sådan vælger du den bedste kontinentalseng til dig

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

De fleste ved, at det er vigtigt at sove godt. Søvn er nemlig en afgørende faktor for vores humør og generelle helbred, og der er vel i virkeligheden heller ikke noget, der føles bedre end at være udhvilet efter en god nats søvn. Derfor gør mange sig også en del overvejelser, når den helt rigtige seng skal vælges til soveværelset. Vi har her i vores kontinentalseng guide samlet nogle gode bud på kontinentalsenge til ethvert behov og budget.

Snefrid

 • Høj liggekomfort
 • Fremstillet i samarbejde med eksperter
 • Bæredygtig topmadras

Emma Deluxe

 • Luksuriøst og tidløst design
 • 7 specifikke zoner
 • OEKOTex100-certificeret

Hvis du drømmer om at have en seng, der giver den ultimative støtte, kan du med fordel kigge efter en kontinentalseng. Den populære seng består af flere madrasser, der er med til at give den høje komfort, og så er den ofte designet på en måde, så den passer ind i ethvert hjem.

Her på siden finder du en inspirerende guide til kontinentalsenge, så du forhåbentlig kan blive endnu klogere på, hvilken model der passer til dine ønsker og behov. Undgå søvnløse nætter – vi guider dig igennem en række af de mest populære modellers specifikationer, design og meget, meget mere.


Emma Deluxe – Mere end bare en seng

 • Prøv i 100 nætter
 • Gratis levering og returnering
 • Luksuriøst og tidløst design
 • Premium-komfort med 7 specifikke zoner
 • Sengebund med Bonell-fjedre
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
10.399 kr.

Fås i disse størrelser: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm


Snefrid – Luksuskontinentalseng med skandinavisk udtryk

 • høj liggekomfort og robuste kvalitetsmaterialer
 • fremstillet i samarbejde med fageksperter og fysioterapeuter
 • bæredygtig topmadras
 • god kvalitetsseng til en fair pris.
kontinentalseng test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
10.995 kr.

Fås i disse størrelser: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 210×210 cm

Når det gælder guide af kontinentalseng, er det rigtig godt at starte med at kigge på model Snefrid. Snefrid er nemlig særlig kendt for at være skabt af kvalitetsmaterialer og i et enkelt design.

Denne kontinentalseng er udviklet i samarbejde med fageksperter og fysioterapeuter, hvis ekspertise har resulteret i en god kvalitetsseng. Sengen er produceret med tre madraslag, hvor hvert lag bidrager til en ekstra komfort.

Dansk kvalitetsseng, der er fremstillet af dygtige håndværkere

Hvis du er på udkig efter en kontinentalseng af dansk kvalitet, er denne model en af de mest efterspurgte modeller. Det er blandt andet kombinationen af en særlig høj liggekomfort og valget af robuste kvalitetsmaterialer, som er med til at gøre netop denne seng til et eftertragtet valg. Derudover føres modellen ofte til en fordelagtig pris, så du kan sove godt med ekstra god samvittighed.

Topmadras – god for din søvn og godt for miljøet

Topmadrassen har stor betydning for, hvordan du ligger i din seng. Det er den øverste del i sengen, og derfor er det vigtigt at vælge en madras, der giver den nødvendige støtte til din krop hele natten. Når du vælger denne kontinentalseng, får du en topmadras, der består af trykaflastende naturlatex.

Foruden at materialet giver en behagelig komfort til kroppen, er det også en bæredygtig løsning. Naturlatex findes nemlig i saften fra træet Havea brasiliensis, der ikke behøver at blive fældet.

Hvis du vil have lidt mere kontinentalseng for pengene, kunne Snefrid måske være det oplagte valg for dig. Både springmadrassen og boksmadrassen er eksempelvis fremstillet med ergonomiske pocketfjedre, hvilket er din garanti for en madras, der altid tilpasser sig kroppens bevægelser. Hermed får du altid den optimale støtte uanset liggeposition.


Solveig – Danskproduceret kontinentalseng i luksusklassen

 • fremstillet i et simpelt udtryk af robuste kvalitetsmaterialer
 • kvalitetsseng med tre madraslag
 • topmadras med forskellige fastheder på hver side
 • springmadras udstyret med AirFlow-skum, der virker antibakterielt.
bedste kontinentalseng
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
10.995 kr.

Fås i disse størrelser: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 210×210 cm

Hvis du i en guide af kontinentalseng går efter en model, der er skabt med et helt simpelt udtryk, som samtidig er skabt af de bedste materialer, bør du kigge efter en Solveig-model.

Solveig er produceret i Danmark og designet med vægt på rene linjer og en enkelhed, der passer ind i langt de fleste hjem. Du skal dog ikke lade dig narre af det simple ydre, for kontinentalsengen er opbygget af tre madraslag, der giver dig en fantastisk komfort.

Fjord topmadras giver dig altid den perfekte liggeposition

Med Solveig Fjord får du meget mere end en traditionel topmadras. Topmadrassen er blandt andet skabt med en 10 cm tyk kerne af ErgoFlex-skum. Du får derfor en topmadras, der giver dig en særlig vægtløs fornemmelse, når du ligger på den. Men det er ikke alt.

Madrassen fra Fjord er udviklet med forskellige fastheder på hver side. Hvis du vil ligge fastere eller blødere, skal du blot vende topmadrassen. På den måde har du altid en madras, der passer til dit behov.

AirFlow-skum sikrer optimal støtte i din kontinentalseng

Med Solveig Fjord får du rigtig meget kontinentalseng for pengene. Eksempelvis er springmadrassen udstyret med AirFlow-skum, som giver madrassens fjedre en endnu højere elasticitet.

Derudover er skummet også antibakterielt, så du hver nat kan sove i et sundt miljø. Endelig sørger det effektive AirFlow-skum for at holde fugt fra madrassen, hvilket bidrager til madrassens holdbarhed.


Haven – Fremstillet med fokus på bæredygtighed

 • produceret af 100 % genanvendelige materialer
 • fremstillet i flot og moderne design med en iøjnefaldende sengegavl
 • elastisk, åndbar og allergivenlig topmadras
 • findes i flere forskellige farver.
test af kontinentalsenge
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
13.999 kr.

Fås i disse størrelser: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 210×210 cm

Med Haven får du meget mere end en traditionel kontinentalseng. Modellen har nemlig ikke kun positiv indflydelse på din søvn – men også vores klode. Bæredygtighed er tænkt ind i fremstillingen af denne seng, så du har god grund til at sove med ekstra god samvittighed.

Derudover er sengen fremstillet med en flot sengegavl, der passer ind i den moderne indretning. Drømmer du samtidig om en seng, hvor der er taget højde for komfort, kunne det her formentlig være det oplagte sengevalg for dig.

Grøn søvn med genanvendelige materialer

Haven er en sand perle, hvis du er på udkig efter en bæredygtig kontinentalseng. Sengens tekstiler består nemlig af 100 % genanvendelige materialer, så det er på mange måder et godt bud på en kvalitetsseng, hvis du vil passe på kloden.

Derudover er elementerne slidstærke, så du kan have glæde af sengen i mange år. Med denne seng kan du for alvor lade roen sænke sig og sove trygt og godt med vished om, at du har gjort en forskel.

Topmadras, der aktivt hjælper med at regulere temperaturen i sengen

Når du vælger en Haven kan du se frem til at sove på en topmadras, der er noget ganske særligt. Madrassen er fremstillet efter den anerkendte SonoCore-metode, der gør den ekstra elastisk, åndbar og allergivenlig.

Derudover er topmadrassen behandlet med naturlig grafit, hvilket betyder, at overskydende varme forsvinder fra sengen. Det er din garanti for at sove i en seng, som altid har en ideel temperatur.

Haven fremstilles i flotte farver som grå, sort, beige og blå, så du finder med stor sandsynlighed en variant, der matcher indretningen i dit soveværelse.


Signe – Sammensæt din egen drømmeseng

 • mulighed for selv at vælge farve, ben og topmadras
 • solid bund, der er fremstillet af langsomt voksende fyrretræ
 • særlig god støtte med to lag pocketfjedre
 • håndlavet gavl med flot finish.
god kontinentalseng
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
14.999 kr.

Fås i disse størrelser: 160×200 cm, 160×210 cm, 160×220 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 180×220 cm, 200×200 cm, 200×210 cm, 200×220 cm

Når du leder efter en kontinentalseng, gør du dig formentlig en del overvejelser om farve, fasthed, ben og topmadras. Selvom markedet er stort, kan det alligevel nogle gange føles svært at finde netop den variant, der matcher ens ønsker og behov.

Med Signe-modellen har du mulighed for at sammensætte den seng, du drømmer om. Du bestemmer selv, hvordan din kontinentalseng skal se ud.

Kontinentalseng produceret af langsomt voksende fyrretræ fra Skandinavien

Sengens bund er en afgørende faktor for sengens holdbarhed. Her er bunden fremstillet af skandinavisk fyrretræ, og med en bredde på ca. 4 cm og en højde på ca. 10 cm har du en særlig stærk sengeramme.

Derudover er der placeret nogle solide lameller på undersiden af bunden, som er med til at sikre en optimal ventilation. Oven på bunden er der to lag af pocketfjedre, så du får den optimale støtte.

Bredt udvalg af topmadrasser, der får dig til at sove godt

I vores guide til kontinentalseng bør du også have øje for, hvilken topmadras der passer til dig. Med Signe-modellen er det helt dit valg, hvilken madras der er bedst. Der medfølger en topmadras af sensitivt koldskum, som føles meget blødt og behageligt at ligge på.

Alternativt kan du vælge en topmadras af gel, som følger kroppens form, og som giver en utrolig god støtte. Endelig har du også mulighed for at vælge en topmadras af naturlatex, som er særlig åndbart, og som giver ergonomisk komfort.

LÆS OGSÅ:  Boxmadras 90x200 guide

Med en Signe-kontinentalseng får du en seng, hvor der er fokuseret på gode, naturlige polstringsmaterialer. Derudover er gavlen håndlavet, hvilket er med til at skabe et flot og unikt udtryk.


Stockholm – Kvalitetsseng med gode anmeldelser

 • gode kundeanmeldelser
 • topmadras, der tilpasser sig din kropsvægt
 • stabil konstruktion og indbygget AntiSkrid
 • Varmeledende bambus-betræk.
billig kontinentalseng
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
9.990 kr.

Fås i disse størrelser: 140×200 cm, 160×200 cm, 160×210 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 200×200 cm, 210×210 cm

Har du brug for kunderelateret inspiration i en guide af kontinentalseng, så har du her en model, der har fået rigtig gode anmeldelser. Sengen beskrives som fantastisk at ligge i, og så føres modellen til en konkurrencedygtig pris. Du får desuden en seng, hvor fokus på komfort og bæredygtig produktion er med til at sikre en lang holdbarhed.

Topmadras af høj kvalitet, der tilpasser sig din vægt

Som du nok har læst om de ovennævnte kontinentalsenge, er det vigtigt at have en god topmadras. Med Stockholm-serien får du en topmadras af høj kvalitet og komfort.

Madrassen er særlig fleksibel og elastisk, og den tilpasser sig din kropsvægt og trykpunkter. På den måde får du altid den helt rette støtte, uanset om du vejer 50 kg eller 110 kg. Derudover har topmadrassen et varmeledende bambus-betræk, der gør madrassen ekstra åndbar uanset temperatur.

Stærk kontinentalbund udarbejdet i massivt svensk fyrretræ

Med Stockholm får du en sengebund i en særlig stærk konstruktion med en ramme af fyrretræ. Bunden er fremstillet af kvalitetsmaterialer med en lang levetid og god holdbarhed, så du har en seng, hvor du kan sove godt i mange år.

Til denne seng hører en flot sengegavl med et moderne mønster, det giver den helt rigtige finish. Leder du efter en kontinentalseng i et tidløst design, der passer til ethvert soveværelse, er denne model at foretrække.


Emma Seng – Kontinentalseng i tidløst, skandinavisk design

 • enkel kontinentalseng, der er nem at samle
 • robust EmmaFlex-sengestel med stærk metalkonstruktion
 • AirFlow-sengebund, der giver maksimal åndbarhed
 • OEKO-TEX-certificeret madras.
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
7.120 kr.

Fås i disse størrelser: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm

Er du førstegangskøber af en kontinentalseng, eller er du på udkig efter en mere enkel model, kan du med fordel kigge efter denne Emma Seng. Du kan nemt samle sengen selv, og du skal ikke bekymre dig om avancerede manualer, der nogle gange kan forvirre selv den mest erfarne ekspert. Her er der lagt vægt på, at det skal være nemt at sove godt, og du kan derfor samle sengen på mindre end en time.

Konstruktion og komfort af højeste kvalitet

Selvom Emma-modellen er en simplere variant, er der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. Sengen er fremstillet med henblik på at skulle bruges.

Det betyder, at den uden problemer kan modstå hverdagens slid og klare selv den vildeste pudekamp. Det ekstra stærke EmmaFlex-sengestel består af en robust metalkonstruktion, hvilket giver sengen en særlig god holdbarhed.

Emma Seng er en kontinentalseng, som er konstrueret med FlexiSlats. FlexiSlats bidrager til den ultimative trykaflastning, så du altid får den optimale støtte, når du sover.

Derudover er sengen fremstillet med en AirFlow-sengebund, der giver en maksimal åndbarhed, der forlænger holdbarheden på din seng.

Kontinentalseng med testvindende madras

Med Emma Seng får du rigtig meget madras for pengene. Madrassen er nemlig blandt de mest innovative, og den har gennemgået mange omfattende tests. Det har resulteret i, at madrassen er OEKO-TEX-certificeret, hvilket betyder, at modellen er af højeste kvalitet. Samtidig er sengen 100 % vegansk.


Kontinentalsenge – Størrelsesguide

Når du køber en kontinentalseng, får du én samlet sengeløsning. Typisk består en kontinentalseng som nævnt af tre lag: Nederst en boxmadras, i midten en springmadras og øverst en topmadras.

Med en kontinentalseng skal du derfor ikke ud og investere i flere madrasser og tilbehør fra forskellige forhandlere. Sengen har alle nødvendige elementer og er klar til brug, når du modtager den. I denne kontinentalseng guide, har vi samlet al den vigtigste viden samt nogle populære modeller fra forskellige forhandlere.

En af de største fordele ved en kontinentalseng er, at de tre lag giver en bedre komfort, end du havde fået kun med eksempelvis en boxmadras. Derudover giver de tre lag sengen en vis højde, hvilket betyder, at du ligger højere og derfor har nemmere ved at komme ud af sengen.

Er du i tvivl om den rigtige størrelse for dig, så læse mere nedenfor, hvor du finder fordele og ulemper ved de forskellige størrelser, samt bud på nogle gode, populære senge indenfor de forskellige størrelser.

Kontinentalseng 140×200 cm

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
5.499,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
6.499,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
6.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
2.499,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

→ Læs den fulde guide her

Kontinentalsenge i denne kontinentalsenge guide med målene 140×200 cm egner sig særdeles godt til en voksen eller en voksen og et barn. Ystad- og Athena-kontinentalsengene er nogle af de billigste kontinentalsenge indenfor denne størrelseskategori. Athena-sengen fås uden gavl, og med Ystad-modellen kan du selv vælge, om du vil købe sengen med eller uden gavl. Med begge senge er du garanteret høj komfort og en særdeles konkurrencedygtig pris.

Går du en prisklasse op, kan du eksempelvis vælge at investere i sengen Norland, hvor du har mulighed for at få en topmadras, der har en sommer- og vinterside. Dette vil sikre dig optimal komfort, når du sover – uanset årstiden. Ved køb af denne seng er alt inkluderet – tilmed levering til kantsten uden merudgift og dermed en af de bedste kontinentalsenge til prisen. Indenfor samme priskategori finder du Living&more-sengen, hvor topmadrassen er produceret i åndbart latex, der er et yderst komfortabelt materiale.

Visco-skum

Sengens madras kommer i medium hårdhed. Er du mere til en topmadras af visco-skum, er det snarere Monika-kontinentalsengen, du skal investere i. Hvis du i stedet vælger Nordkap Kontinental, kan du selv bestemme madrassens materiale, alt efter hvad du foretrækker. Denne sengs springmadras kommer desuden med pocket-fjedre, hvilket er velegnet til dig, der vejer under 95 kg. Bevæger vi os herfra endnu et trin op ad prisstigen, finder vi kontinentalsengen fra Dreamzone. Denne sengs base samt topmadras består af pocketfjedre, mens topmadrassen kommer i latex. Box- og springmadrassen er desuden betrukket med slidstærkt stof, hvilket betyder, at sengen bedre står imod slitage.

Også i den dyrere ende af kontinentalsenge finder vi sengene fra Bedre Nætter. Her får du kontinentalsenge af højeste kvalitet, og du er garanteret en søvnoplevelse ud over det sædvanlige. Tag eksempelvis et kig på Venus Luna-sengen, hvor du får høj komfort med en valgfri topmadras.

Sengen består af pocketfjedre, og topmadrassen er betrukket med et bambusbetræk. Venus-sengen, også fra Bedre Nætter, minder meget om førnævnte seng, men er du mere til det sorte og stilrene design, er det denne, du skal gå efter som den bedste kontinentalseng for dig.

Senses-modellen giver dig ligeledes en seng i topkvalitet, hvor du får meget komfort for pengene. Denne fås både i lysegrå og i mørkegrå, så du kan selv bestemme, hvilken model der vil matche dit soveværelse bedst. Det er ved både Venus Luna, Venus og Senses muligt at vælge den fasthed på madrassen, der passer bedst til din krop. Der er mange muligheder for at finde en passende seng i denne kontinentalseng guide.


Kontinentalseng 160×200 cm

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
6.998,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
7.999,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
9.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
3.574,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

→ Læs den fulde guide her

Ønsker du masser af plads til dig selv, eller sover du sammen med en partner, er kontinentalsengene med en bredde på 160 cm og en længde på 200 cm velegnede. Hvis du indenfor denne størrelseskategori vægter en god pris højt, bør du tage et kig på Basic C5-kontinentalsengen fra Jysk. Her får du virkelig meget seng for pengene, og på trods af den gode pris er du stadig garanteret høj komfort.

Et andet bud på den bedste kontinentalseng til prisen er Flora-kontinentalsengen, som fås med to forskellige topmadrasser; enten en madras i latex, der kan være god, hvis du har problemer med allergi, eller en madras i polysoft, som giver en yderst behagelig liggekomfort. I vores kontinentalseng guide har vi taget noget med i forskellige prisklasser.

Når det gælder liggekomforten, er det derudover madrassens fasthed, du bør have med i dine overvejelser. Har du fundet frem til, at en madras med medium hårdhed er bedst egnet til dig, kan du overveje at investere i TOM TAILOR Heaven-sengen, som desuden kommer i en flot grå farve.

Medium eller fast hårdhed

Hvis du omvendt er mere til en farverig seng, er det værd at tage et kig på Monika-kontinentalsengen, som blandt andet fås i beige og rød. Du kan desuden selv bestemme, om du ønsker en madras med medium eller fast hårdhed til denne seng. En anden mulighed er Nordkap Kontinental, hvor du ligeledes selv bestemmer sengens fasthed, og hvilket materiale topmadrassen skal være lavet af. Du kan desuden tilvælge gavl til denne seng, hvis du ønsker at kunne sidde behageligt op og læse om aftenen i sengen.

Udseendet af sengen har selvsagt også betydning for dit valg af den bedste kontinentalseng, og hvis du gerne vil have mest mulig indflydelse på dette, bør du tage et kig på sengene fra Bedre Nætter. Her er det eksempelvis helt op til dig, hvilke ben du ønsker at sætte på sengen, og om du vil have gavl på sengen eller ej. Et flot design er dog langtfra kun det, du får, når du køber en seng fra dette mærke. Derfor har vi også valgt at tage den med i denne kontinentalseng guide.

Du får nemlig også kvalitet ud over det sædvanlige. Med Senses, Venus Luna og Venus-modellen er du garanteret den bedste kontinentalsengeoplevelse, blandt andet fordi du ved disse senge selv har mulighed for at bestemme, hvilken fasthed du ønsker, madrassen skal have. Samme gode komfort får du med Norland-modellen, hvor topmadrassen både kommer med en vinter- og sommerside.


Kontinentalseng 180×200 cm

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
6.999,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
7.999,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
7.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
3.899,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

→ Læs den fulde guide her

Skal to voksne personer dele seng, bør sengen som hovedregel være 180×200 cm, og derfor har vi også samlet et godt udvalg i denne kontinentalseng guide. Naturligvis kan både mere og mindre gøre det, og dit valg af størrelse afhænger i sidste ende helt og holdent af dine egne præferencer.

Vælger du Senses-kontinentalsengen med disse mål, er du sikker på at få rigtig meget seng for pengene, og er dermed et godt bud på den bedste kontinentalseng til mange forskellige behov. De syv komfortzoner og polstringen med hybridskum garanterer dig den bedste søvnoplevelse. Andre bud fra samme mærke er Venus og Venus Luna.

Disse senge kræver, at du er villig til at investere en del penge i din nye kontinentalseng, men til gengæld får du også kvalitet ud over det sædvanlige. Med en af disse senge er du desuden garanteret høj service i form af en 100 dages prøveperiode. Prøveperioden betyder, at du kan ombytte til en anden fasthed, hvis du i løbet af denne tidsperiode finder ud af, at det vil være fordelagtigt for din søvn.

Mange gode bud

Er du snarere på udkig efter en seng i den midterste prisklasse, vil Nordkap Kontinental være et rigtig fornuftigt køb. Her har du selv mulighed for at vælge madrassens fasthed samt topmadrassens materiale. Det giver dig mulighed for at sammensætte din seng nøjagtigt efter dine egne præferencer.

Her har du ligeledes stor medbestemmelse i forhold til blandt andet gavl, sengeben, hårdhed og farve. Ønsker du opbevaringsplads i din kontinentalseng, kan du få dette med Olympic-sengen, der har indbygget sengeskuffe. På den måde kan du udnytte pladsen under sengen mest muligt.

Simpel kontinentalseng

Hvis du snarere er til en helt simpel kontinentalseng, der blot består af de tre lag, der giver den gode komfort, samt sengeben, bør du tage et kig på sengen C60 fra Jysk, Living&more-modellen eller Athena, som alle er simple senge med høj komfort – og til en fornuftig pris. Ved køb af sidstnævnte model får du tilmed 15 års madrasgaranti.

Sidste bud på en kontinentalseng indenfor denne størrelseskategori er også den billigste af modellerne, så vægter du en god pris højest, når du skal ud og købe ny seng, er denne seng meget vel noget for dig. Den gode pris betyder nemlig ikke en ringere kvalitet, og med denne seng skal du nok få en god nattesøvn takket være de 5-zonede posefjedre i springmadrassen, der sikrer en tilpasset liggekomfort hele natten igennem.


Kontinentalseng 180×210 cm

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
7.799,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
8.799,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
9.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
8.499,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

→ Læs den fulde guide her

Kontinentalsengen med en længde på 210 cm er til dig, der ønsker ekstra længde på din seng. Trondheim-sengen fra Sengefabrikken er den seng, du kan få for færrest penge indenfor denne størrelseskategori. Den gode pris betyder dog ikke, at der er gået ned på komforten.

Med den vendbare springmadras med i alt 261 pocket-fjedre og de fem indbyggede komfortzoner vil du uden tvivl ligge som en drøm i denne seng. Trondheim-kontinentalsengen fås i tre fastheder: Medium, fast og xtra fast. Det er din vægt, der som udgangspunkt afgør, hvilken fasthed der egner sig bedst til dig.

Indenfor den midterste prisklasse finder du Senses, Norland og kontinentalsengen C35 fra Jysk. Sidstnævnte er af udseende en meget simpel seng, og den kommer med Bonell-fjedre, der giver en relativt fast madras. Topmadrassen består af pocketfjedre, hvor hver fjeder er beskyttet af en stofpose, hvilket er med til at forlænge sengens levetid. Ved køb af kontinentalsengen fra Norland kan du selv vælge farve, fasthed, topmadrassens materiale, sengeben samt gavl.

Komfort

Du får altså på alle områder – på designmæssigt og med hensyn til komforten – mulighed for at få medbestemmelse, hvilket sikrer dig den bedste kontinentalseng akkurat efter dine behov. Vi har samlet et godt overblik til dig i denne kontinentalsenge guide, så du nemmere kan vælge. En stor fordel ved den tredje seng indenfor denne priskategori – Senses fra Bedre Nætter – er, at du her får 100 dages prøveperiode.

Det betyder, at du i løbet af de første 100 dage, hvor du har sengen hjemme i dit soveværelse, har mulighed for at ombytte fastheden, hvis denne viser sig ikke at være optimal for dig. Det eneste, du skal betale, er et fragtgebyr. Desuden får du ved køb af denne seng gratis levering, hvilket du ligeledes gør med Norland-sengen.

Er du villig til at betale en god sum penge for din nye kontinentalseng og til gengæld også komme hjem med den bedste kvalitet, du kan finde på markedet, er det Venus Luna eller Venus, du skal gå efter.

Ligesom med Senses får du 100 dages prøveperiode og gratis levering. Du vælger selv fasthed, topmadras, sengeben og gavl, når du bestiller en af disse to luksussenge. Begge senge er udstyret med 220 pocket-fjedre og syv komfortzoner, hvilket sikrer dig den mest optimale søvnoplevelse. Du får desuden 25 års garanti på både fjedre og rammebund.


Kontinentalseng 210×210 cm

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
12.499,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
12.899,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
12.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23

→ Læs den fulde guide her

I vores kontinentalseng guide rummer denne kategori de største senge, der gennemgås her. Kontinentalsengene med en bredde og en længde på 210 cm egner sig til parret, der ønsker masser af plads i sengen – og hvor børnene måske sommetider ender i midten af sengen om natten. Priserne på disse senge afspejler naturligvis også, at der her er tale om nogle større modeller. Du skal derfor regne med at skulle betale en smule mere, hvis du ønsker en seng af denne størrelse.

Skal du have en god og solid kontinentalseng til prisen indenfor denne størrelseskategori, vil TOM TAILOR Heaven være et rigtig godt bud. Her får du stilrent design og masser af komfort – og det til en fornuftig pris. Sengens topmadras består af en fem centimeter blød skumkerne, og madrassen kommer i en medium fast hårdhed. Der er fem komfortzoner, hvilket sikrer dig en optimal liggekomfort gennem hele natten.

Forskellige farver

Senses fås tilmed i to forskellige farver, og Venus og Venus Luna fås i hele fire forskellige farver. Der er altså alle muligheder for at sammensætte din seng lige efter dine specifikke behov. Med Venus, Venus Luna og Senses er du garanteret den allerbedste søvn grundet de 220 pocket-fjedre og de syv komfortzoner. Derudover yder leverandøren den service, at du får 25 års garanti på både fjedre og rammebund.


Valg af kontinentalseng

Som det fremgår af ovenstående kontinentalsenge guide af en række populære kontinentalsenge, kan der være stor forskel på de forskellige modeller. Først og fremmest bør du beslutte dig for, hvor meget plads du har brug for.

Skal du dele sengen med en partner, er det mest hensigtsmæssigt med en seng med en bredde på 180 cm eller mere – en seng, der har en bredde på 160 cm, kan dog også være tilstrækkelig for nogle par.

Dernæst bør du gøre dig overvejelser i forhold til fjedre og fasthed. Vejer du under 75 kg, vil en seng med pocket-fjedre og en medium fast madras med stor sandsynlighed være den rette for dig. En seng med en fast fasthed og pocket-fjedre vil snarere egne sig til dig med en vægt på mellem 75 kg og 95 kg. Vejer du mere end 95 kg, bør du som udgangspunkt gå efter en seng med multipocketfjedre og en fast fasthed.

Vejledende

Disse inddelinger er naturligvis vejledende, og du bør derfor altid gå efter den type fjedre og den fasthed, som du finder mest behagelig. Herudover spiller valg af topmadras også en stor rolle for din liggekomfort.

Topmadrasser lavet af latex eller memory foam sikrer dig en høj komfort og dermed en god søvnoplevelse. Latex-materialet er tilmed at foretrække, hvis du til tider døjer med allergi. Memory foam-madrasserne har omvendt den fordel, at de tilpasser sig din krop på baggrund af din kropsvarme.

Har du dog tendens til hurtigt at få det varmt om natten, er det mere optimalt for dig at vælge topmadrassen af latex, da denne ikke holder på varmen i samme grad som madrasserne af memory foam. Af den samme grund egner latex-topmadrasserne sig også særdeles godt om sommeren, hvor temperaturerne typisk er en del højere end resten af året.

Hvad er en kontinentalseng?

Testen har forhåbentlig givet dig en større indsigt i nogle af de mest populære kontinentalsenge på markedet. Det er svært at konkludere, hvilken kontinentalseng der er bedst i guide, da det i bund og grund afhænger af dine ønsker og behov til en seng. Her kan du læse lidt mere om, hvad en kontinentalseng egentlig er, og hvordan du finder en variant, der passer til dit budget.

Kontinentalsenge skiller sig ud fra andre sengetyper, fordi de er forsynet med flere madraslag. Typisk er en kontinentalseng nemlig opbygget af tre madraslag, hvor det nederste lag er en boksmadras, det midterste lag er en springmadras, og det øverste lag er en topmadras. Det er de mange lag, der er med til at give en særlig god støtte og komfort.

Derudover er sengens fundament og opbygning særlig karakteristisk. Som udgangspunkt er en kontinentalseng højere sammenlignet med andre senge, hvilket gør det nemmere både at komme op i og ud af sengen. Mange forelsker sig desuden ofte i kontinentalsenge på grund af de stilrene design og eksklusive look. På den måde kan sengen nemlig fungere som et moderne møbel på lige fod med resten af interiøret i soveværelset.

Undgå søvnløse nætter med en god dyne og pude

Når du har fundet den bedste kontinentalseng til dig, bør du unde dig selv at anskaffe dig en dyne og pude, der får dig til at sove ekstra godt. I vores dyne guide får du en unik gennemgang af nogle af de mest efterspurgte dyner på markedet, så du kan blive klogere på, hvordan du får mest ud af din nattesøvn.

Mangler du inspiration til at finde den helt rigtige hovedpude, kan du blive klogere på et bredt udvalg af puder i vores hovedpude guide. Hovedpuden er vigtig, da du med den helt rigtige pude kan undgå irriterende nakkesmerter.

Spar penge på din seng – find en kontinentalseng på tilbud

Det behøver ikke at være dyrt at sove godt. I denne guide af kontinentalsenge er du derfor blevet præsenteret for en række modeller til forskellige priser. Når du er på udkig efter en ny seng, er det en god idé at overveje, hvor mange penge du vil bruge.

Hvis budgettet tillader det, kan du med fordel vælge en model, der passer til dine ønsker og behov. På den måde har du investeret i en god seng, som du vil blive glad for i rigtig mange år.

Det behøver dog ikke at være en stor investering at købe en kontinentalseng. Hvis du blot beslutter dig for, om det er polstringen, en åndbar topmadras eller noget helt tredje, der er særlig vigtig for dig, kan du med stor sandsynlighed finde en model til en rigtig god pris.

Hvis du vil spare ekstra mange penge, kan du med fordel købe en kontinentalseng på tilbud. Der er løbende gode rabatter, så hold godt øje – måske du kan finde din favoritseng til en særlig fordelagtig pris netop nu.

Kontinentalsenge guide – Hvad man bør være særligt opmærksom på, når man skal investere i en ny kontinentalseng

Når du skal ud at kigge efter en ny kontinentalseng, er der forskellige aspekter, du bør fokusere ekstra meget på. Først og fremmest skal du naturligvis være sikker på, at både boxmadrassen, springmadrassen samt topmadrassen er af god kvalitet, da det har stor betydning for sengens komfort, at alle disse madrasser er gode.

Herudover bør du ligeledes være opmærksom på madrassens fasthed, da mange danskere ofte ender med at vælge en alt for blød springmadras – og dette kan i sidste ende have fatale konsekvenser for din krop, og især din ryg. Vi forsøger at guide dig til det mest optimale valg i denne kontinentalseng guide.

Det, der især afgør, hvor blød eller hård sengen er for dig at ligge i, er fastheden af springmadrasserne, og dette bestemmes yderligere af de pocketfjedre, som alle madrasser i dag er bygget op af.

Hvilken type fasthed der er den helt rette for dig, afhænger helt og holdent af din kropsvægt, og det er netop derfor, at det er utroligt vigtigt, at du ikke lyver om dette, når du skal vælge en ny madras nede i den nærmeste sengeforretning.

Vejledning

Her er en rigtig god huskeregel, at såfremt du har en kropsvægt på under 75 kg, så er en madras med pocketfjedre med medium fasthed det oplagte valg. Vejer du i stedet mellem 75 og 95 kg, bør du i stedet vælge en madras med pocketfjedre med fast fasthed. Og endelig, såfremt du har en kropsvægt på over 96 kg, vil en madras med multipocketfjedre med fast fasthed passe bedre til dig.

Denne guide er lavet i samarbejde med Sov-bedre.dk. Man kan læse mere om guide af kontinentalsenge her og finde mange af de bedste kontinentalsenge. Desuden har vi lavet en komplet senge guide, hvor vi du kan læse alt hvad du skal vide inden du foretager dit valg. Her gennemgår forskellige, gode valg af senge indenfor alle typer.


Kilder:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken kontinentalseng skal jeg vælge?

Det er meget individuelt, hvilken kontinentalseng der passer til den enkeltes ønsker og behov. Det er blandt andet vigtigt, at du finder en madras, hvor fastheden passer til din vægt. Derudover er det en god idé at kigge efter en kontinentalseng, hvor gode polstringsmaterialer og solidt håndværk er prioriteret.

Hvilken fasthed skal jeg vælge?

Når du skal vælge en madras, kan du med fordel tage udgangspunkt i, hvad du er vant til at ligge i. Som regel tager det nemlig to til tre uger for kroppen at vænne sig til en ny madras, så du bør ikke vælge en fasthed, du ikke er vant til. En god guideline:

 1. Vejer du mindre end 75 kg – vælg medium.
 2. Vejer du mere end 75 kg – vælg fast.
 3. Vejer du mere end 95 kg – vælg ekstra fast.

Hvilken størrelse kontinentalseng skal jeg vælge?

Kontinentalsenge findes i rigtig mange forskellige størrelser, så du kan formentlig også finde din favoritmodel i målene, der passer til dit soveværelse. Ikke alle nævnte modeller føres i samtlige størrelser, så vær opmærksom på, om din valgte model har den ønskede størrelse. En kontinentalseng fås ofte i følgende størrelser: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 200 x 200 cm, 180 x 210 cm og 210 x 210 cm.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.