Kuffert Test 2018 – Her er de 15 bedste kufferter

0

Hvis du gerne vil passe godt på dine ting, når du skal ud at rejse, så er det naturligvis vigtigt at have en rigtig god kuffert. Der findes heldigvis et væld af forskellige kufferter på det danske marked, så derfor kan du selvfølgelig også finde en model, der passer perfekt til dig, hvilket du nemt kan finde i denne kuffer test. Det er dog meget vigtigt, at du ikke går på kompromis med valget af din kommende kuffert, for når du rejser, så kommer du med stor sandsynlighed til at have en lang række genstande af høj værdi opbevaret i kufferten. Endvidere, så er det ganske enkelt også en større fornøjelse at rejse, hvis du ikke skal bøvle med at finde nok plads i kufferten eller hvis du gerne vil slippe for at skulle slæbe rundt på en for stor kuffert i lufthavnen, på vej til hotellet og andre steder, hvor kufferten kommer til at følge dig.

 • Titan Xenon 13 – Sort Kuffert

  Titan Xenon 13 – Sort Kuffert

  PRIS: 1.499 kr.

  Til butik

 • North Face Rolling Thunder

  North Face Rolling Thunder

  PRIS: 1.800 kr.

  Til butik

 • Conwood Ivory kabinekuffert

  Conwood Ivory kabinekuffert

  PRIS: 500 kr.

  Til butik

Når du køber en kuffert, så skal det selvfølgelig gøres ordentligt. Det er ét af dine vigtigste redskaber på din rejse, da den både skal beskytte og opbevare dine ejendele mens du er ude at rejse. Det betyder også, at den ikke blot skal være robust, men den skal også være nem at håndtere og skal desuden også gerne være så let som overhovedet muligt. Sidstnævnte er naturligvis en valgmulighed, men det er dog en rigtig god idé at sørge for at vælge en kuffert, der er relativt let, da flyselskaberne har en meget smal grænse for, hvor mange kilo, du kan medbringe på din flyrejse uden en merpris. Det er selvfølgelig også af denne grund, at det kan være en god idé at sikre dig, at din kuffert er relativt let, så du slipper for at skulle betale en merpris til flyselskabet, når du skal ud og rejse.

Samsonite B-Lite 3 – upright kabine, 55 cm, sort

Samsonite B-Lite 3 - upright kabine, 55 cm, sort

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Samsonite er ét af de mest kendte brands, når det kommer til kufferter, rejsetasker og meget andet. Derfor er det selvfølgelig også ganske forståeligt, at de er repræsenteret på denne liste over flere omgange. I dette tilfælde er der tale om en B-Lite Softcase, der er en både lækker og velfungerende kabinekuffert, der kan medtages som håndbagage hos alle flyselskaber – selv hos de selskaber, hvor de er meget skrappe med hensyn til størrelsen af de kufferter, de lader komme med ombord som håndbagage. Den er blevet udstyret med en stor lynlåslomme på forsiden og indvendigt er der en række elastiske krydsbånd, der kan bruges til at spænde dine ejendele fast, så de ligger godt og solidt nede i din kuffert. Ydermere, så er den også blevet udstyret med en aflang sidelomme og på den modsatte side finder du en stor lomme med lynlås.

Samsonite B-Lite 3 er desuden udstyret med både top- og sidehåndtag såvel som et justerbar teleskophåndtag. Den er også udstyret med to hjul, der fungerer rigtig godt og selvfølgelig sikrer dig, at du kan køre med din kuffert på stort set alle underlag, hvis det skulle blive en nødvendighed. Endvidere, så medfølger der faktisk også en separat skopose såvel som en TSA-lås, når du køber en Samsonite B-Lite 3, som selvfølgelig også er blevet udstyret med et navneskilt, som du selv kan udfylde, så det er nemt for dig at se, hvilken kuffert, der er din, når den kommer rullende på bagagebåndet i lufthavnen. Der er selvfølgelig – som navnet også antyder – tale om en kuffert, der ikke vejer synderligt meget på trods af, at den har en ganske fornem volume. Den vejer 2 kg. og kan bryste sig af en volume på hele 38 liter, hvilket er ganske imponerende i en kabinekuffert.

Samsonite B-Lite 3 – upright kabine, 55 cm, sort er set til 1.499 kr. hos CarrieAlong

Epic Phantom – Sort Kuffert

Epic Phantom - Sort Kuffert

Phantom™-serien fra EPIC var én af de helt store nyheder, da den blev lanceret tilbage i 2015. EPIC har ikke lagt skjul på, at idéen med at udvikle denne kuffert var at skabe den absolut bedste polypropylene kuffert verden nogensinde har set, men dog uden, at det var noget, der skulle ende med at få indflydelse som de unikke features, som EPIC altid har tilbudt på deres mange forskellige kufferter. Det betyder også at Phantom indeholder en lang række features og detaljer, der er med til at gøre det til en unik kuffert. Det inkluderer blandt andet et Re:FRESH-system, der gør det betydeligt nemmere for dig at rense din kuffert indvendigt og holde den ren. Re:FRESH betyder reelt, at du kan fjerne det indvendige stof ved hjælp af velcro, så du dermed ikke er nødsaget til at skulle gøre det rent, mens det er sat fast nede i selve kufferten.

Alle komponenter i Phantom-kufferten fra EPIC er naturligvis af den absolut højeste kvalitet og er desuden også udviklet med hvert sit formål for øje. Det betyder også, at både hjul og håndtag på kufferten er blevet udviklet af Airspeed, hvilket betyder, at den er betydeligt lettere end mange andre kufferter, men samtidig betyder det også, at den er mere holdbar og mere modstandsdygtig overfor slid. Det er med til at hæve levetiden på kufferten gevaldigt, hvorfor du også sagtens kan tillade dig at forvente, at din Phantom-kuffert fra EPIC kan holde i rigtig mange år fremover. Modsat mange andre kufferter, så er der faktisk også mulighed for at udskifte de forskellige smådele på Phantom-kufferten, hvis det skulle hænde, at de går i stykker som følge af intensiv brug eller ganske enkelt bare ved et uheld – hvis du ønsker at beholde samme kuffert i en lang årrække, så er en Phantom-kuffert et godt valg.

Epic Phantom – Sort Kuffert er set til 899 kr. hos RejseGear

Samsonite B-Lite 3 Rolling Tote – 17″ sort

Samsonite B-Lite 3 Rolling Tote - 17

Her er der tale om endnu en rejsekuffert fra Samsonite, der – som navnet også antyder – er blevet udviklet med fokus på at der skal være plads til en 17” computer i tasken. Det betyder naturligvis også, at det er en kuffert, der er udviklet til dig, der ønsker at rejse let og ofte er på kortere rejser, hvor du ikke er nødsaget til at medbringe nær så meget bagage, hvorfor du sagtens vil kunne nøjes med en kuffert som denne Samsonite B-Lite 3 Rolling Tote, der – som sagt – er blevet designet til at kunne indeholde en 17” bærbar-PC. Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at der f.eks. ikke også er plads til andet, hvilket blandt andet kan være tøj, mapper og deslige, for det kan du sagtens lade sig gøre og det gør dette til den perfekte taske til håndbagagen på kortere rejser, hvilket f.eks. kunne være en forretningsrejse med et par dages varighed.

Samsonite B-Lite 3 Rolling Tote kan selvfølgelig lukkes med en lynlås og har to åbne sidelommer såvel som en computerlomme, hvor du kan opbevare en computer med en størrelse på op til 17”. Ikke nok med det, så er den selvfølgelig også blevet udstyret med elastiske krydsbånd bagerst, så du er sikker på, at hvad end, du beslutter dig for at opbevare og transportere i din Samsonite B-Lite 3 Rolling Tote bliver holdt rigtig godt fast. Den har desuden også en lynlåslomme på forsiden, hvor der også er plads til at opbevare f.eks. en oplader til din medbragte computer eller lignende. Den har både hjul, håndtag i toppen, justerbart teleskophåndtag, et navneskilt såvel som TSA-lås, hvorfor den har præcis de samme ting som enhver anden kuffert også har. Den har en vægt, der lyder på 2,1 kg. og den kan bryste sig af en samlet volume på hele 33,5 liter.

Samsonite B-Lite 3 Rolling Tote – 17″ sort er set til 1.399 kr. hos CarrieAlong

Titan Xenon 13 – Sort Kuffert

Titan Xenon 13 - Sort Kuffert

Titan Xenon 13 er en prisvindende kuffert, der har vundet rigtig mange forskellige tests og lignende. Det er selvfølgelig også et kvalitetsstempel, at kufferten har vundet et væld af forskellige tests, da det beviser, at der er rigtig mange paneler og deslige, der har besluttet at Titan Xenon 13 er en rigtig god kuffert. Den er adskillige gange blevet stemplet som én af de absolut bedste kufferter på markedet i dens prisklasse, hvilket med garanti også er årsagen til, at der følger intet mindre end 7 års garanti med, når du køber en Titan Xenon 13, hvorfor det naturligvis er noget, du roligt kan gøre. Den er desuden blevet fremstillet i 100% polycarbonat, hvilket er et utrolig slidtstærkt og letvægtigt materiale, der både sikrer, at du får en kuffert med en rigtig lang levetid, der samtidig er let og derfor også kan udnyttes på maksimal vis.

Den kommer selvfølgelig med et indbygget pakkesystem såvel som en TSA-lås, så derfor vil de ejendele, du opbevarer og transportet i din Titan Xenon 13 selvfølgelig også være godt beskyttet under hele din rejse. Det skal selvfølgelig også nævnes, at du har muligheden for at erhverve dig Titan Xenon 13 i hele tre forskellige størrelser, hvilket inkluderer en lille kuffert, der måler 55 cm. x 38 cm. x 20 cm., har en vægt, der lyder på 2,4 kg. og en volume på 38 liter. Endvidere, så kan der også købes en udgave, der måler 67 cm. x 46 cm. x 28 cm., der har en vægt på 3,1 kg. og en samlet volume på 66 liter. Den største udgave af Titan Xenon 13 måler 74 cm. x 53 cm. x 31 cm., vejer 3,8 kg. og har en volume på hele 104 liter. Derfor er der med garanti også en størrelse af Titan Xenon 13, der passer godt til dig.

Titan Xenon 13 – Sort Kuffert er set til 1.499 kr. hos RejseGear

Conwood Ivory kabinekuffert – 55 cm, sort

Conwood Ivory kabinekuffert - 55 cm, sort

Conwood er også et stærkt brand, når det kommer til kufferter. Hvis du tidligere har købt kufferter, så har du med garanti også set en lang række af kufferter fra Conwood. I dette tilfælde er der tale om Conwood Ivory-kabinekuffert, der er udstyret med to rum, der selvfølgelig kan lukkes med lynlås og desuden også med et spænde, så du dermed kan være helt og aldeles sikker på, at dine ejendele, der bliver opbevaret og transporteret i kufferten. Det er dog ikke kun de to rum, du har mulighed for at fylde med ejendele, når du skal ud og rejse, hvis du ender med at medbringe en Conwood Ivory-kuffert, for den er nemlig også udstyret med to små lynlåslommer, som med fordel kan bruges til at opbevare diverse ting og sager som f.eks. kabler, pas, billetter og meget, meget andet, som du gerne skal have hurtig adgang til.

Som det er tilfældet med enhver anden kabinekuffert, så er den naturligvis også udstyret med hjul, men modsat de øvrige kufferter, der har været beskrevet på denne liste indtil videre, så er Conwood Ivory blevet udstyret med fire hjul i stedet for to. Det betyder naturligvis også, at du har mulighed for at rulle den på almindelig vis, men selvfølgelig også på siden, så det f.eks. er nemmere at finde plads til den, hvis du går blandt et stort antal af mennesker. Kufferten kommer med teleskophåndtag såvel som to faste håndtag, så du selvfølgelig nemt kan rulle din kuffert rundt, hvis du er i blandt en stor mængde af mennesker, hvilket ofte kan vise sig at være aktuelt i en lufthavn. Kufferten har en vægt, der lyder på 3,2 kg., hvorfor den ikke vejer synderligt meget i forhold til, at den måler 55 cm. x 37 cm. x 23 cm. og har en volume på hele 51 liter.

Conwood Ivory kabinekuffert – 55 cm, sort er set til 500 kr. hos CarrieAlong

Conwood Ivory kuffert – 73 cm, sølv

Conwood Ivory kuffert - 73 cm, sølv

Her er der tale om en kuffert, der reelt set er den samme som den kuffert, der er blevet beskrevet ovenfor. Der er dog en række forskelle, hvilket først og fremmest er, at der her er tale om en større udgave af Ivory-kufferten fra Conwood. Den førnævnte udgave er en såkaldt kabinekuffert, der har en størrelse, der lyder på 55 cm. x 37 cm. x 23 cm. og dertil har den også en samlet volume, der lyder på omtrent 51 liter. Den større udgave måler derimod 71 cm. x 47 cm. x 28 cm. og kan bryste sig af en volume på hele 111 liter, hvorfor der bestemt ikke skal være nogen tvivl om, at man kan få plads til langt det meste i en kuffert som denne, da der bestemt er rigtig god plads i den og pladsen er dertil også udnyttet rigtig godt.

Du har med stor sandsynlighed allerede bemærket den anden forskel, hvilket naturligvis er, at der her er tale om en kuffert, der er sølv, hvorimod den ovenfor er udført i sort. Det betyder selvfølgelig også, at denne kuffert også kommer med en velfungerende lås, der sikrer dig, at du kan passe godt på dine ejendele under både transport og selvfølgelig også ved opbevaring på f.eks. et hotelværelse el.lign. Ydermere, så er Conwood Ivory-kufferten også blevet udstyret med hele fire hjul, så det er nemt hele tiden at få den med rundt, hvad end du skal gennem en stor flok mennesker, en forhindring af en art eller noget helt tredje. Den har selvfølgelig også et teleskophåndtag, som gør det behageligt at trække eller skubbe rundt med din kuffert, mens de to faste håndtag, som også er at finde på kufferten gør det muligt for dig at løfte den, hvis der er behov for det.

Conwood Ivory kabinekuffert – 73 cm, sølv er set til 699 kr. hos CarrieAlong

Conwood Spark kuffert – 69 cm, sølv

Conwood Spark kuffert - 69 cm, sølv

Hvis du gerne vil have en kuffert, der kan fungere som en mellemting mellem de to førnævnte kufferter, så kan du vælge at se nærmere på en kuffert som denne Conwood Spark-kuffert, der har en fin størrelse, der befinder sig imellem de to førnævnte kufferter. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om en kuffert, der fungerer rigtig godt for dig, der f.eks. rejser et sted mellem 5-7 dage i ugen, da dens størrelser er meget passende i forhold til, hvad man skal have med på en sådan rejse. Conwood Spark kuffert er desuden blevet fremstillet i polycarbonat, der er med til at sikre, at den ikke vejer for meget, da kufferten vejer ikke mere end 3,1 kg., hvilket bestemt må siges at være en acceptabel vægt for en kuffert i denne størrelse og med en volume i samme omfang som Spark fra Conwood.

Denne udgave af Conwood Spark er fremstillet i en rigtig flot sølv farve, der ikke blot giver kufferten et ganske moderne look, men samtidig vil du også kunne være sikker på, at det er en kuffert, du nemt kan se, når den kommer rullende på bagagebåndet efter en flyvetur. Som nævnt tidligere, så er der her tale om en kuffert, der fungerer rigtig godt som en mellemting mellem de to kufferter, du kan læse mere om ovenfor, da dens størrelse befinder sig imellem de to kufferter fra Ivory-serien. Mere specifikt, så måler denne udgave af Conwood Spark 67 cm. x 47 cm. x 25 cm. og vejer – som sagt – 3,1 kg., hvilket betyder, at der er tale om en letvægtskuffert, hvor der er blevet arbejdet rigtig meget med at holde vægten i bund, så du dermed har mulighed for at bruge al plads i kufferten uden at være bange for, at du skal betale for overvægt.

Conwood Spark kuffert – 69 cm, sølv er set til 659 kr. hos CarrieAlong

Crash Baggage – Sort Kuffert

Crash Baggage - Sort Kuffert

Du har med garanti hørt før, at en mærket kuffert fortæller en historie. Der er et meget simpelt koncept bag Crash Baggage-kufferterne, der handler om, at hver bagage og rejse har sin helt egen og naturligvis meget spændende historie bag sig. Med andre ord, så forsøger de at signalere, at hver enkelt ridse, der kommer på din kuffert har sin helt egen fortælling. Hvis du vælger at investere i en kuffert fra Crash Baggage, så kan du være helt og aldeles sikker på, at du kommer til at vende hoveder og at folk kommer til at holde nøje øje med din kuffert, når du kommer rullende med den gennem lufthavnen eller et helt andet sted. Crash Baggage har lagt stor vægt på, at alle komponenter og dele på kufferten er blevet fremstillet med helt særlig fokus på, at både holdbarheden og mobiliteten skal være i top og gå op i en højere enhed.

Hos Crash Baggage er det ikke blot vigtigt, at din kuffert ser rigtig godt ud og lige netop lægger op til det faktum, at hver enkelt ridse eller hver enkelt bule på din kuffert fortæller sin egen historie. Det er selvfølgelig også vigtigt for dem, at deres kuffert er af en rigtig god kvalitet og derfor også kan holde til lidt af hvert. Derfor har de ganske enkelt valgt, at der skal medfølge en limited garanti på intet mindre end 5 år til hver af deres kufferter. Det betyder, at hvis din kuffert ender med at gå i stykker på baggrund af producentens håndværk eller som følge af eventuelle defekter, så vil den selvfølgelig blive dækket fuldstændig på baggrund af den garanti, der følger med – og da den løber over hele fem år, så er det naturligvis også en form for kvalitetsstempel, der beviser, at der er tale om en kuffert af rigtig god kvalitet, som du trygt kan investere i.

Crash Baggage – Sort Kuffert er set til 1.599 kr. hos RejseGear

North Face Rolling Thunder 22″, C095-JK3, TNF Black

North Face Rolling Thunder 22

North Face er et brand, der i høj grad er kendt i forbindelse med en aktiv livsstil og denne kuffert lægger også meget op til, at det er lige netop dét, den skal bruges til. Den er langt mere sporty end de mange andre typer af kufferter, der hidtil har været beskrevet på denne liste, da den nærmest er blevet udformet som en rejsetaske, der blot er blevet udstyret med et teleskophåndtag. Det betyder naturligvis også, at der her er tale om en kuffert, der appellerer rigtig meget til dig, der gerne vil have en kuffert med god plads, som har et sporty look. North Face Rolling Thunder 22″ kommer med et stort rum, der kan lukkes med lynlås og den indeholder selvfølgelig også en lynlåslomme, hvor der f.eks. kan findes plads til pas, papirer, diverse kabler og meget andet. Den kommer desuden også med en lille lynlåslomme i toppen.

North Face Rolling Thunder 22″ er – som sagt – meget sporty og minder mest af alt om en rejsetaske, der er blevet omdannet til en kuffert, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at den fungerer rigtig godt som kuffert for dig, der godt kan lide at rejse let og godt kan lide at have et sporty look. Den er udstyret med to hjul, der gør det nemt for dig at rulle rundt med den i alt lige fra lufthavne til gågader, hvilket teleskophåndtaget naturligvis også er med til at gøre til en både behagelig og ergonomisk oplevelse. Den kommer desuden med hele fire faste hanke, hvilket igen giver associationer til, at den også kan fungerer som en rejsetaske, da du blot kan bruge én af de fire hanke til at bære rundt på den. Den måler 35 cm. x 52 cm. x 21 cm., hvorfor den har en ganske fornem størrelse til stort set alle rejseformer.

North Face Rolling Thunder 22″, C095-JK3, TNF Black er set til 1.800 kr. hos CarrieAlong

North Face Rolling Thunder 19″, C094-DHM, TNF Black x-ray print/TNF Black

North Face Rolling Thunder 19

Her er der tale om endnu en kuffert fra North Face, der dog er en kende mindre end den ovenstående, da denne er 19”, mens den ovenstående er 22”. Det er dog ikke kun størrelsen, der er med til at adskille denne udgave af kufferten fra den ovenstående, da denne kuffert er blevet designet og fremstillet med et print i stedet for blot at fremstillet i en sort farve som er tilfældet med den ovenstående model. Det betyder naturligvis også, at du har mulighed for at gøre brug af det store rum, som kan lykkes med en lynlås og selvfølgelig også lynlåslommen, der med fordel kan gøre bruges af, hvis du f.eks. skal have en række kabler med rundt eller hvis du gerne vil have hurtig adgang til relevante rejsedokumenter eller dit pas, så du slipper for at gennemrode hele tasken.

I og med, at tasken ikke er synderligt stor, så er den også oplagt for dig, der rejser meget på korte rejser og derfor også foretrækker at have kufferten med ind i håndbagagen. Den måler mere specifikt 38 cm. x 49 cm. x 22 cm., hvilket må siges at være en ganske passende størrelse for langt de fleste personer, medmindre man selvfølgelig skal afsted på en rejse, der varer flere uger, da det i et sådant tilfælde vil være at foretrække at have en større kuffert med. North Face Rolling Thunder 19″ kommer selvfølgelig med to hjul, der gør det nemt enten at trække eller skubbe kufferten rundt, når du er i lufthavnen eller du er på vej til eller fra et hotel. Den er også udstyret med både teleskophåndtag og med fire faste hanke, hvilket er ensbetydende med, at du frit kan vælge om du gerne vil bruge håndtaget eller de fire hanke til at fragte din kuffert rundt med.

North Face Rolling Thunder 19″, C094-DHM, X Ray Print er set til 1.200 kr. hos CarrieAlong

American Tourister Bon Air rejsekuffert – 66 cm, Sort

American Tourister Bon Air rejsekuffert - 66 cm, Sort

American Tourister er – uden tvivl – også et rigtig stort brand, når det kommer til kufferter, rejsetasker og meget andet udstyr, der kan være med til at gøre din rejse meget nemmere. Derfor er det selvfølgelig også ganske naturligt, at du finder en række kufferter fra American Tourister her på listen. I dette tilfælde er der tale om en kuffert fra deres Bon Air-serie, som blandt andet kan lukkes med en lynlås og er blevet født med en TSA-lås, der gør det nemt for dig at låse dine ejendele inde i din kuffert, hvad end det blot er til opbevaring under rejsen eller også på f.eks. et hotelværelse, i en sovesal eller noget helt tredje. Det skal selvfølgelig også nævnes at den lækre Bon Air-rejsekuffert fra American Tourister er blevet fremstillet i et meget hårdt materiale, der både sikrer, at dine ejendele er godt beskyttet, men også at levetid af kufferten er optimal.

Den kommer selvfølgelig også med et justerbart teleskophåndtag, der både gør det nemt og behageligt for dig enten at trække eller skubbe din American Tourister Bon Air rejsekuffert, når du skal til og fra dit fly, dit hotel eller et helt tredje sted. Den er desuden også blevet udstyret med 4 hjul, så du både kan skubbe og trække den på almindelig vis, men også sidelæns, hvilket kan være en fordel, når du skal have den med gennem smalle områder eller du skal igennem en stor mængde mennesker. Hvis du køber en American Tourister Bon Air rejsekuffert, så får du også en rejsekuffert, der er udstyret med 2 almindelig håndtag og et adressemærkat, som du selv kan udfylde med dine relevante informationer. Indvendigt finder du selvfølgelig et elastisk krydsbånd og en smart rumdeler. Ydermere, så lyder den samlede volum på 57,5 liter, mens vægten lyder på 3,4 kg., hvilket er en ganske imponerende vægt.

American Tourister Bon Air rejsekuffert – 66 cm, Sort er set til 899 kr. hos CarrieAlong

American Tourister Palm Valley – 67 cm, blå

American Tourister Palm Valley - 67 cm, blå

American Tourister Palm Valley er én af de absolut mest lækre kufferter, du kan tage med på rejsen – og den er perfekt til alskens typer af rejser, uanset om du har intentioner om at rejse lang tid eller du bare skal ud og rejse på en lille weekendtur. Der skal ikke være nogen tvivl om, at der har været helt særlig fokus på at skabe en model, der ikke vejer synderligt meget fra American Tourister side, og der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er noget, de har formået at opnå rigtig godt med deres Palm Valley-kuffert, der er en meget populær kuffert fra American Tourister. Den måler 46,5 kg. x 67 cm. x 26,5 cm., hvilket bestemt må siges at være en meget passende størrelse for en kuffert, der kan bruges til en lang række af forskellige rejser, uanset om du rejser med fly, med bil eller noget helt tredje.

På lige fod med en lang række af de øvrige modeller fra American Tourister, så er deres American Tourister Palm Valley også blevet udstyret med fire hjul, der gør, at du nemt og enkelt vil kunne have den med dig overalt. I og med, at den er udstyret med fire hjul, så er det også ensbetydende med, at du både kan trække og skubbe den på almindelig vis og ligeledes også på siden, hvilket kan være med til at gøre det nemmere for dig at have den med på steder, hvor der er rigtig mange mennesker eller hvor der er behov for at komme gennem smalle forhindringer. Den er selvfølgelig blevet udstyret med en rigtig god TSA-lås, så du kan være sikker på, at lige så snart, at dine ejendele er blevet lagt ned i din American Tourister Palm Valley og du har låst for den, så er de godt beskyttet under hele rejsen.

American Tourister Palm Valley – 67 cm, blå er set til 1.099 kr. hos CarrieAlong

American Tourister Palm Valley – 77 cm, sølv

American Tourister Palm Valley - 77 cm, sølv

Her er der tale om den samme model fra American Tourister, som er blevet beskrevet ovenfor. Der er dog en række forskelle på lige netop denne udgave og så den, der er blevet beskrevet ovenfor. Det handler selvfølgelig om, at denne udgave af American Tourister Palm Valley er en kende større, da den måler 52 cm. x 77 cm. x 29 cm., hvorimod den førnævnte udgave måler 46,5 kg. x 67 cm. x 26,5 cm. Ydermere, så er den ovenstående kuffert desuden også blevet udført i en blå farve, hvorimod denne udgave er blevet fremstillet i en sølv farve. Det skal dog nævnes at begge størrelser af den populære og meget efterspurgte American Tourister Palm Valley-kuffert kan fås i flere forskellige farver, så derfor kan du med garanti også finde en farve og en størrelse, der passer til dine behov og krav.

Hvis du investerer i en American Tourister Palm Valley, så kommer du samtidig til at investere i en rigtig lækker kuffert, der ikke vejer synderligt meget og det er naturligvis ensbetydende med, at der er tale om en kuffert, der kan fyldes med flere af dine ejendele, når du skal ud og rejse. Det er også derfor, at det er en kuffert, der er rigtig populær blandt de folk, der har en tendens til at pakke lidt for meget, når de skal ud og rejse med fly. Det skal dog også siges, at American Tourister Palm Valley er en kuffert, der passer perfekt ind i bagagerummet på en bil, hvis du derimod er typen, der foretrækker at køre på ferie i egen bil i stedet for. Den større udgave er selvfølgelig også udstyret med en sikker og kvalitetsrigtig TSA-lås, der sørger for at dine ejendele er godt sikret, når de ligger nede i din kuffert.

American Tourister Palm Valley – 77 cm, sølv er set til 1.299 kr. hos CarrieAlong

Delsey Belfort Plus – 55 cm kabinekuffert sort

Delsey Belfort Plus - 55 cm kabinekuffert sort

Delsey Belfort Plus er en kuffert, der kommer med et uhyre stort rum, der kan lukkes med et såkaldt 3-punkts låsesystem, der ikke blot sikrer dig, at du har rigtig god plads til dine forskellige ejendele på trods af, at der er tale om en kabinekuffert, men også at alle dine ejendele kommer til at ligge godt og sikkert nede i kufferten som følge af det føromtalte låsesystem. Indvendigt finder du naturligvis også en stor lynlåslomme såvel som en lille lynlåslomme, hvor der også er rigtig god plads til at have dine forskellige ejendele opbevaret – der er selvfølgelig påsat et elastisk krydsbånd indvendigt, der tjener det formål, at skulle holde dine ejendele nede, så din kuffert hverken kommer til at fylde for meget eller at dine ejendele ender med at blive kastet rundt nede i kufferten, mens du rejser, uanset om du rejser med fly eller du derimod rejser med bil.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Delsey altid har været et brand, der har været garant for høj kvalitet, men der er – desværre – ikke nær så mange, der kender til Delsey som f.eks. Samsonite og Conwood. Hvis du går ud og investerer i en Delsey Belfort Plus, så kommer du samtidig også til at investere i en kabinekuffert, der har en rigtig god størrelse (55 cm. x 35 cm. x 25 cm.) såvel som en vægt, der lyder på kun 2,9 kg., hvorfor der er masser af vægt tilbage, hvis du gerne vil holde dig under grænsen hos de forskellige flyselskaber. Ydermere, så er den fremstillet i sort polypropylene, hvilket giver den et rigtig flot look, der passer godt sammen med det monterede teleskophåndtag og de fire hjul, der ikke blot giver kufferten et ekstra touch, men som samtidig også gøre det nemt og behageligt at have den mest rundt.

Delsey Belfort Plus – 55 cm kabinekuffert sort er set til 800 kr. hos CarrieAlong

Samsonite Lite-Biz – 55 cm 2 hjuls kabinekuffert sort

Samsonite Lite-Biz - 55 cm 2 hjuls kabinekuffert sort

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Samsonite er ét af de mest kendte brands, når det kommer til kufferter af alle størrelser. I dette tilfælde er der tale om en model, der går under navnet Samsonite Lite-Biz, som er blevet udstyret med et stort rum, der kan lukkes med en lynlås. Ikke nok med det, så indeholder den også et såkaldt flex-divider-system såvel som en stor netlomme i den modsatte side. Det betyder også, at der er rigtig god plads til alle dine ejendele på trods af, at der er tale om en kuffert, der ikke måler mere end 40 cm. x 23 cm. x 55 cm. og som kan gå ind som kabinekuffert hos ethvert flyselskab. Det stopper dog ikke her, for den er også udstyret med en lynlåslomme på forsiden, hvor der er plads til en 16,4” PC såvels om kabler og deslige i de andre små lommer.

Hvis du køber en Samsonite Lite-Biz, så får du samtidig også en kuffert, der er udstyret med en rigtig lækker TSA-lås, der sikrer dig, at dine ejendele altid er godt beskyttet – både når du skal have den med gennem lufthavnen, men naturligvis også, når den kommer til at ligge på dit hotelværelse eller lignende. Den er udstyret med to hjul, der fungerer sublimt og gør det til en leg at have din kuffert med på stort set enhver slags underlag – du kan selvfølgelig trække kufferten takket være det lækker teleskophåndtag, der er udformet på ergonomisk vis, så det ligger rigtig godt i hånden og derfor er det slet ikke noget problem at skulle traske gennem utallige gates i lufthavnen med din Samsonite Lite-Biz efter dig. Denne kuffert er desuden også fremstillet af meget lette materialer, hvorfor den ikke vejer mere end blot 2,4 kg., så derfor kan du trygt pakke alle dine elskede ejendele ned.

Samsonite Lite-Biz – 55 cm 2 hjuls kabinekuffert sort er set til 3.299 kr. hos CarrieAlong

Hvad skal jeg holde øje med, når jeg skal købe en ny kuffert?

Hvis du har besluttet dig for, at det er ved at være på tide, at du får anskaffet dig en ny kuffert, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, du skal tage hensyn til. Ikke nok med, at der findes rigtig mange forskellige producenter af kufferter på det danske marked, så findes der selvfølgelig endnu flere forskellige modeller, der varierer i forhold til et bredt spektrum af forskellige faktorer såsom størrelse, materialer, pris, udseende, antal lommer, hjul, teleskophåndtag, lås og meget, meget andet. Derfor er der også rigtig mange ting, du skal sørge for at tage op til overvejelse, hvis du skal ud og investere i en ny kuffert, hvad end det er én, du kommer til at bruge ofte i forbindelse med for eksempel forretningsrelaterede rejser eller det blot er en kuffert, der vil blive brugt et par gange om året. Nedenfor kan du se hvad, du skal holde øje med, når du skal købe en ny kuffert:

 • Hjulene: Det skal naturligvis være nemt for dig at manøvre med en kuffert – specielt hvis du ofte rejser og skal komme hurtigt frem og tilbage i lufthavnen. I denne forbindelse er det selvfølgelig meget vigtigt, at du sørger for at vælge en kuffert med rigtig gode hjul. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det i løbet af de seneste par år er blevet mere og mere populært at købe kufferter, der er udstyret med fire hjul i stedet for to hjul, hvilket skyldes, at man dermed kan både trække og skubbe kufferten på alle sider, så du dermed kan komme igennem smalle områder eller du vil have nemmere ved at holde kufferten tæt til dig, hvis du skal igennem en større mængde mennesker. Derfor er det generelt også mere behageligt at køre med en kuffert, der er udstyret med fire hjul i stedet for at vælge en model med to hjul.
 • Kapacitet: Oftest vil den samlede kapacitet for en kuffert være angivet i liter. Det er det, du skal bruge til at måle, hvor meget plads, der reelt set er i den respektive kuffert. Der kan fås kufferter med mange forskellige kapaciteter, men oftest strækker det sig dog fra 20 liter og op til 120 liter. Det betyder også, at du kan finde rejsekufferter i stort set alle størrelser, og derfor er der med garanti også én eller flere kufferter på denne liste, som har en kapacitet, der passer perfekt til dig og dine krav. Der er dog ikke nogen grund til at vælge en kuffert med for stor en kapacitet, da det blot vil besværliggøre din færden i både lufthavne, til og fra hotel og meget andet. I stedet skal du sørge for at finde en kuffert, der passer godt til den type af rejser, du oftest tager afsted på.
 • Den fysiske størrelse: Det er ikke kun kuffertens kapacitet, der har noget at skulle have sagt i forbindelse med dit endelig valg. Det er mindst lige så vigtigt, at du sørger for at finde en rigtig god kuffert, hvor der er et godt forhold mellem den fysiske størrelse og den kapacitet, du kan få med den. Det vil naturligvis være mest praktisk for dit vedkommende, hvis du kunne få en meget lille kuffert, der har en meget stor kapacitet – det er dog ikke muligt i sådan et omfang, som du sikkert gerne vil ønske, men det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det er muligt at finde en række kufferter, hvor kapaciteten er meget stor i forhold til den fysiske størrelse af kufferten – og det er lige netop denne type af kuffert, du skal sørge for at finde frem til, da det også gør det nemmere at overholde flyselskabets regler.
 • Lås/låse: Hvis du skal have en ny kuffert, så er det selvfølgelig også vigtigt, at du sørger for at vælge en sikker kuffert. Det betyder også, at du skal finde en kuffert med en lås, hvilket bestemt bør være en såkaldt TSA-lås, der giver dig den absolut højeste sikkerhed. TSA er en forkortelse for Transportation Security Administration, hvilket også betyder, at der er tale om en lås, der er godkendt til indrejse i USA og som ligeledes også er udviklet specifikt til at holde din kuffert og dens ejendele sikret. Det er samtidig også en lås, der giver toldere i både USA og andre lande mulighed for at åbne din kuffert uden at skulle gøre brug af en kode eller en nøgle – og det er naturligvis lige netop dét aspekt, der er med til at sikre, at den er godkendt til indrejse i både USA og mange andre lande, hvor de er strikse med sikkerheden.
 • Soft- eller hardcase: Som udgangspunkt, så har du muligheden for at vælge mellem to typer af kufferter, når du skal have en ny kuffert; softcase og hardcase. Der er selvfølgelig fordele og ulemper forbundet med begge dele, så derfor er det – uden tvivl – også en smagssag, hvorvidt du foretrækker en hardcase eller du derimod er mere til en softcase. Det er dog meget vigtigt, at du sørger for at finde ud af, hvad du egentlig foretrækker, inden du begynder at lede efter din kommende kuffert, da du ellers kan ende med at komme til at spilde rigtig meget af din tid på, at se nærmere på kufferter, der reelt set slet ikke har din interesse – og derfor skal du hurtigst muligt finde ud af, om du gerne vil have, at din næste kuffert skal være en hardcase kuffert eller du derimod hellere vil have en softcase kuffert.
{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk