Låne test – Find det bedste lån lige her

0

Alle kan fra tid til anden få brug for at tage et lån. Lånebranchen kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der er rigtig mange forskellige låneudbydere, der hver især har noget forskelligt at byde på. Det kan være frustrerende at finde ud af, hvilket lån du skal vælge, hvis du står og mangler pengene lige nu og her. Der kan hurtigt gå lang tid med at prøve at sætte sig ind i de forskellige låneudbydere.

Du fristes måske til at vælge den første og den bedste, der popper op. Det er dog ikke altid nogen fordel. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at du ender med det forkerte lån, hvor vilkårene ikke lever op til dine forventninger. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige lån, uden du skal søge forvirret rundt på nettet. Vi har derfor lavet en lånetest, der giver dig et bedre overblik over dine muligheder, og hvordan du vælger det bedst mulige lån for dig.

Find det bedste lån til din situation

Når du står i en situation, hvor du har brug for penge til et bestemt formål, er det vigtigt, du finder det rigtige lån, der passer til dig. Der findes rigtig mange låneudbydere, og man kan hurtigt blive fristet til at tage den første. Det er dog ikke nødvendigvis den bedste. De mange forskellige lån kan i mange tilfælde have forskellige vilkår og betingelser. Det er her, de oftest adskiller sig fra hinanden. Disse forskellige betingelser og vilkår er typisk det, der står med småt. Det er derfor en god idé at undersøge, når du pludselig falder over et lån, der kunne være relevant for dig.

Når du skal finde et lån, vil der typisk være mulighed for, at de forskellige låneudbydere kan regne et estimat for, hvor meget du skal betale i ydelse om måneden. Du vil typisk skulle oplyse, hvor stort et beløb du gerne vil låne, og hvor lang løbetid du har brug for. Det vil sige, hvor lang en periode du skal have for at betale lånet tilbage. Når du skal sammenligne låneudbydere, er det vigtigt, du bruger de samme størrelser for disse to faktorer. Ellers bliver det ikke en retvisende sammenligning. Har du fx behov for at låne 50.000 kr., og ønsker du en løbetid på 36 måneder (tre år), vil du få et estimat for, hvad du skal betale i ydelse hver måned. Denne ydelse kan være god at sammenligne mellem de forskellige låneudbydere.

Læs det med småt før du låner penge

Det er dog en god idé at huske på, at der kan være andre faktorer, der skal tages hensyn til, når du skal finde det bedste lån. Der kan være omkostninger, der ikke er regnet med i ydelsen. Ydelsen vil være et udtryk for det, du skal betale i afdrag og renter. Andre omkostninger, der kan forekomme ved et lån, er oprettelsesomkostninger, der er et engangsbeløb for at få oprettet lånet. Derudover kan der være nogle månedlige faktureringsgebyrer, du skal betale hver gang, du afdrager på dit lån. Der kan derfor være flere faktorer, du skal holde øje med for at finde det bedste lån for dig.

LÆS MERE:  Hundefoder test - Det bedste hundefoder

Hvad er et billigt lån?

Det bedste lån er for mange ensbetydende med et billigt lån. Et billigt lån skal forstås som et lån, hvor omkostningerne for at låne disse penge er lavere end hos andre låneudbydere. Når du får et billigt lån, sparer du en hel del penge. Dette er især ved renterne, hvor der kan være mange penge at spare, hvis du finder et billigt lån.

Igen kan der også være andre faktorer, du skal tage hensyn til. I långiverens betingelser vil der være opstillet visse krav til dig som låntager. Dette kan typisk være krav som oprettelsesomkostninger og månedlige faktureringsomkostninger, som tidligere er blevet nævnt. Når du skal tage et lån, skal du huske på, at alt tæller med. Hvis der er en betingelse, du overser, kan lånet pludselig blive dyrere, end du forventede. Det er derfor vigtigt, at du tager alle omkostningerne med, når du skal finde det bedste og det billigste lån.

Nogle tal, der er gode at holde øje med, er debitorrente, oprettelsesomkostninger, månedlige faktureringsomkostninger og ÅOP. Debitorrenten kaldes også den effektive rente. Debitorrenten er den årlige rente inklusiv renters rente. Den siger derfor noget om, hvor meget du kommer til at betale i renter om året. Du skal være opmærksom på, at debitorrenten kan variere fra låneudbyder til låneudbyder. Derudover kan den også variere inden for den enkelte låneudbyder.

Debitorrente

I mange tilfælde vil låneudbyderen oplyse dig om den laveste debitorrente, du kan få ved låneudbyderen. Dette er dog ikke nødvendigvis den debitorrente, du ender med at få. Debitorrente kan nemlig i mange tilfælde variere mellem de enkelte låntagere. Det vil sige, at du kan få én debitorrente, mens din nabo kan få en anden debitorrente, selvom I muligvis har taget fuldstændig samme lån. Det afhænger meget af, hvordan din økonomi er lige nu. Når du skal have et lån, vil du i flere tilfælde få en kreditvurdering. Denne kan bl.a. være med til at afgøre, hvilken debitorrente du ender med at få på dit lån.

Som nævnt er oprettelsesomkostningerne et engangsbeløb, du kun skal betale i det øjeblik, du takker ja til lånet. I nogle tilfælde kaldes det også stiftelsesomkostninger. Det kan variere meget mellem de forskellige låneudbydere. Nogle tilbyder endda, at du kan låne uden at skulle betale oprettelsesomkostninger. Det vil selvfølgelig være en fordel for dig, da du dermed sparer disse penge. Du skal dog være opmærksom på, at der til gengæld kan være skruet op for andre omkostninger som kompensation for de ikke-eksisterende oprettelsesomkostninger. Det er derfor værd at holde øje med, hvad hagen evt. kunne være ved at komme uden om oprettelsesomkostningerne.

ÅOP

Et af de vigtigste estimater at vurdere ved et lån er ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Den siger noget om, hvor meget du egentlig skal betale for dit lån om året. Her regnes alle omkostninger med. Synes du, det er svært at finde rundt i de mange tal, der oplyses ved et lån, skal du holde dig til ÅOP. Det er et tal, som låneudbyderne skal oplyse dig om. Du kan være sikker på, at den er oplyst. Der er derfor ingen fare for, at du pludselig selv skal til at hive den helt store kalkulator frem for at regne på, hvor meget ÅOP er for det pågældende lån.

LÆS MERE:  Spil på nettet er populært

Når du skal finde et billigt lån, skal du finde den låneudbyder, der kan tilbyde dig den laveste ÅOP på et lån. Jo lavere ÅOP, desto lavere omkostninger er der for dig. En lav ÅOP er derfor et udtryk for et billigt lån. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være variation i ÅOP. Dette skyldes, at debitorrenten kan variere. Denne er selvfølgelig en del af ÅOP, hvilket bevirker, at ÅOP også kan variere. Når du er blevet godkendt til et lån og har fået et lånetilbud, er det derfor vigtigt, du vurderer ÅOP igen, inden du accepterer lånetilbuddet. På den måde er du helt sikker på, at det stadig er et billigt lån, du ender med.

Det skal du huske når du har brug for et hurtigt lån

Der er flere ting, der er vigtige at huske på, når du skal have et hurtigt lån. Der kan opstå forskellige situationer i ens liv, hvor der kan være brug for ekstra penge i en fart. Det kan ske for alle. Det vigtigste er dog at slå koldt vand i blodet og tænke rationelt. Det betyder, at du ikke skal forhaste din beslutning. På den måde vil du nemlig helt sikkert ende med det forkerte lån. Hvis du ikke bruger lidt tid på at overveje dine muligheder, vil du i de fleste tilfælde ende med at vælge et forkert lån, der bliver alt for dyrt for dig.

Der er mange forskellige låneudbydere, og du vil hurtigt føle dig overtalt til at vælge det første lånetilbud, du får, da det kan give dig de penge, du har brug for lige nu og her. Det er dog vigtigt, at du prøver at lægge dine følelser lidt på hylden og giver dig god tid til at overveje de forskellige muligheder. Din økonomi skulle gerne kunne hænge sammen, efter du har taget et lån. Ender du med et for dyrt lån, hvor der er flere omkostninger du ikke har taget højde for, kan det have store konsekvenser for din økonomi. Det gode råd er at tage fornuft-hatten på og tænke dig godt om, når du skal vælge en låneudbyder.

Lån penge hurtigt med disse låneudbydere

De mange forskellige låneudbydere kan have noget forskelligt at byde på. Står du og mangler penge i en fart, vil vi gerne hjælpe dig med at få et bedre overblik over din muligheder. Vi giver her eksempler på nogle låneudbydere, og hvad fordelen er ved de enkelte.

AnnaFinans

Annafinans lån

→ Lån penge hos AnnaFinas

 

Med AnnaFinans kan du hurtigt ansøge om et lån. Du vil få svar inden for ganske kort tid, om du kan blive godkendt til et lån. Når du sender en ansøgning, er du ikke bundet til at tage lånet, hvis du bliver godkendt. Du har derfor mulighed for at genoverveje lånet, efter du er blevet godkendt. Ønsker du lånet, kan du hurtigt få pengene udbetalt ved at underskrive med NemID. Du kan derfor få udbetalt lånet samme dag. Det er en fordel, hvis du har brug for pengene med det samme. Hos AnnaFinans har du mulighed for at låne mellem 3.000 kr. og 75.000 kr.

SPARXPRES

SMS lån

→ Lån penge hos Sparexpres

 

Med SPARXPRESS kan du låne fra 5.000 kr. til 50.000 kr. Derudover har du mulighed for at vælge en løbetid på 12-60 måneder. SPARXPRES er en del af Spar Nord Bank. Det betyder, at du får en låneudbyder, der er kendt i branchen. SPARXPRES har gjort meget ud af at hjælpe forbrugerne på deres hjemmeside. Det betyder, at du har mulighed for at kontakte dem, hvis du har brug for hjælp.

LÆS MERE:  Test: Den nemmeste måde at spare penge online

LendOn

LendOn lån

→ Lån penge hos LendOn

 

Hos LendOn har du mulighed for at få flere forskellige lån. Der er mulighed for en kassekredit, et afdrags- eller kviklån. Ved kassekreditten har du mulighed for at få de første 30 dage gebyr- rentefrit, hvis du låner op til 6.000 kr. Skal du bruge et mindre lån, som du ved, du kan betale tilbage inden for 30 dage, kan dette være en rigtig god løsning.

Turbolån

Turbolån kviklån

→ Lån penge hos Turbolån

 

Turbolån er perfekt til de mindre lån, der kan være brug for på farten. Her har du nemlig mulighed for at lån fra 100 kr. til 10.000 kr. Denne låneudbyder er perfekt, hvis du skal bruge et mindre lån, som du ved, du kan betale tilbage hurtigt.

Vivus

Vivus lån

→ Lån penge hos Vivus

 

Ved Vivus har du også mulighed for at låne 6.000 kr. rentefrit de første 30 dage. Dette kan være en fordel, hvis du hurtigt skal bruge nogle penge, som du ved du kan betale tilbage inden de 30 dage. Du ansøger online og kan få pengene udbetalt inden for få minutter.

L’easy Minilån

Leasy minilån

→ Lån penge hos L’easy Minilån

 

Med et L’easy Minilån kan du låne 5.000-15.000 kr. Du har her mulighed for at indfrie lånet, når du ønsker det. Du skal nemlig ikke betale et indfrielsesgebyr, som kan være tilfældet andre steder. Derudover er der også gode råd om økonomi at hente på deres hjemmeside.

Santander

Santander lån

→ Lån penge hos Santander

 

Hos Santander har du mulighed for at låne 10.000-350.000 kr. Hvis du låner over 50.000 kr., har du mulighed for en løbetid på 12-180 måneder. Du kan derfor sprede dit lån over en længere periode, hvis det er det, du har behov for. Skal du låne under 50.000 kr., har du her mulighed for en løbetid på 12-48 måneder.

Bank Norwegian

Bank norwegian lån

→ Lån penge hos Bank Norwegian

 

Hvis du vælger Bank Norwegian som låneudbyder, har du her mulighed for at låne fra 5.000 kr. til 400.000 kr. Står du over for et større projekt, hvor du mangler en stor kapital, kan dette være det rette sted for dig. Derudover er det også et sted, hvor du kan samle dine lån, hvis du har en masse forskellige lån, til et samlet lån. Hos Bank Norwegian har du også mulighed for at søge online, hvor du får hurtigt svar. Der er derfor mulighed for at få pengene den samme dag.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Leave A Reply