Ladcykel test – Stor guide til at finde bedst i test ladcykler

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

De populære ladcykler er kommet for at blive. Hvis du har bevæget dig rundt i de større byer, er du garanteret stødt på en af de af mange populære ladcykler, der ofte bliver anvendt i byen, hvor pladsen er trang.

Og det er det, der gør ladcykel så eminent. Med en ladcykel er du fri for at sidde fast i bilkøer eller bruge timevis af tid på landevejene. For en ladcykel byder på langt større fleksibilitet og bevægefrihed end en bil, og du skal ikke bekymre dig om at finde en parkeringsplads eller risikere at få irriterende parkeringsbøder.

En ladcykel udmærker sig også ved dens overordentlige brugsvenlighed. For en du vant til en almindelig cykel, så vi du formentlig opleve, at du med en ladcykel nu har noget der føles som uanede mængde af plads. Plads, der kan bruges til transport af større varer eller til at fragte børnene nemt og sikkert.

Sådan fungerer vores ladcykel test

I denne ladcykel test har vi set nærmere på nogle af de mange forskellige typer af ladcykler, der findes på markedet. Vi vil gerne imødekomme vores læseres behov, og derfor har vi forsøgt at gøre vores test så bred og nuanceret som muligt.

Følgelig har vi valgt forskellige typer af ladcykler, som også tilhører forskellige prisgrupper. Vi ser nemlig gerne, at du kan finde en god ladcykel, uanset om du vægter det økonomiske aspekt højt og er på udkig efter en billig ladcykel eller om du er på jagt efter en ladcykel i den dyrere ende af prisskalaen.

Målet med denne artikel er at give dig et så godt og grundigt overblik som overhovedet muligt. Vores håb er, at du dermed føler dig godt klædt på, inden du skal ud og investere i en ny ladcykel, og kan foretage dit valg på et så oplyst grundlag som overhovedet muligt.

Ladcyklerne, der figurerer i denne test, er ikke taget ud i den blå luft. De er fundet med baggrund i en dybdegående research, hvor vi har forsøgt at finde de bedste ladcykler på markedet. Ladcyklerne har derfor skullet leve op til en række kriterier. Derfor er de enten vurderet som de bedste ladcykler i test, de mest populære ladcykler blandt brugerne eller de største sællerter hos forhandlerne.

ForhandlerModelVægtStelGearPris
Christiania Bikes35 kgAluminium710.499,-

Christiania Bikes Ladcykel – En anmelderdarling blandt brugerne

ladcykel test
 • Dansk design
 • God plads til både børn og indkøb
 • Favorabel pris
 • Letvægtsaluminiumstel
 • Leveres 100 % samlet

Den første ladcykel i vores ladcykel test er et sandt hit blandt brugerne og høster gode anmeldelser.

Det skyldes ikke mindst den favorable pris, der sammen med dens gode kvalitet gør den til et oplagt valg, når der skal vælges ladcykel. Ladcyklen stammer fra det anerkendte brand Christiania Bikes, der på mange måder er indbegrebet af ladcykler. Så meget, at de to begreber på det nærmeste går uløseligt i spænd.

Med Christiania Bikes Ladcykler får du alt, hvad du har behov for i én samlet pakke. Du har frihed til at komme rundt i byen, da den er ganske let at betjene. Dette skyldes ikke mindst det faktum, at den er produceret i letvægtsaluminium. Du skal derfor ikke kæmpe med en cykel, der vejer et ondt år, og som er umulig at have med at gøre.

Samtidig har du både plads til børn, hunde eller indkøb i transportboksen. Transportboksen er faktisk så stor, at du kan foretage storindkøb i de store supermarkeder. Men vælger du en Christiania Bikes ladcykel, slipper du for at få Bilka-buler samtidig.

Transportboksen er som skabt til børnefamilien. Den leveres nemlig med en børnebænk, hvor der er plads til to små børn. Der er fastmonteret børneseler, så børnene kan spændes forsvarligt fast og dermed minimere risikoen for ulykker. Desuden medfølger en kaleche, som let kan trækkes hen over transportboksen. Det gør den ideel som transportmiddel de dage, hvor vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Og børnene kan komme tørskoede i børnehave eller vuggestue alligevel.

Ladcyklen fra Christianis Bikes har 7 gear (Shimano Nexus). Derudover har den mekaniske skivebremser på forhjulene og fodbremse på baghjulet. Du får dermed masser af sikkerhed og kan færdes trygt i trafikken, hvis du vælger en ladcykel fra Christiania Bikes.

Hertil skal det også nævnes, at Christiania Bikes ladcykel er udført i et lækkert design. Selve cykel er malet i en rå og lækker matsort lak, mens transportkassen kan fås både i en sort eller i en cremefarvet version.

Specifikationer for Christiania Bikes Ladcykel

 • Vægt: 35 kilo
 • Stel: Aluminium
 • Antal gear: 7 gear
 • Bremser: Mekaniske skivebremser på forhjulene / Fodbremse på baghjulet

El Winther Cargoo 7-8 gear – En manøvredygtig ladcykel med mange kvaliteter

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
38.590 kr.
 • God til børnefamilierne
 • Udført i slidstærk ABS-plast
 • Fås både med 7 eller 8 gear
 • Nem at rengøre og vedligeholde

Testens næste ladcykel er Winther Cargoo. Den fås både med 7 eller 8 gear og er en utrolig praktisk og manøvredygtig ladcykel, der kan være til stor hjælp inde i byen. Den er nemlig oplagt til at fragte varer, børn eller anden last omkring i.

Winther Cargoo udmærker sig især ved at være utrolig nem at betjene. Den ligger simpelthen godt på vejen. Og selv når du skal dreje omkring skarpe hjørner, er den let at manøvrere rundt. Også selvom du har læs på.

Faktisk kan du fragte helt op imod 100 kilo på din Winther Cargoo. Den gode betjening kan til dels tilskrives cyklens styresystem. Her er der nemlig tale om en kronrørsløsning med styrdæmper, som er medvirkende til at gøre den behagelig og stabil at køre.

Ligesom Christianis Bikes-ladcyklen er Winther Cargoo utrolig anvendelig, hvis man er børnefamilie. Cyklen er nemlig udstyret med en rummelig transportkasse, der måler 86 centimeter i længden og 70 centimeter i bredden. Du kan derfor sagtens medbringe både børn og indkøbsposer på cyklen. Du skal dog være opmærksom på, at sæderne ikke nødvendigvis følger med, når du køber cyklen, men skal tilkøbes separat. Så hav denne merudgift in mente, inden du svinger dankortet. Du kan også tilkøbe kaleche, så børnene kan sidde sikkert i transportkasse i ly for regnvejr.

Den rummelige kasse på Winther Cargoo er en anelse lavere foran end bagved. Den er designet sådan, for at gøre den lettere at anvende for brugeren. Det betyder nemlig, at det er lettere at løfte tunge ting på og af ladet.

Selve transportkassen er udført i et slagfast materiale, nemlig det langtidsholdbare ABS-plast. Dette materiale gør transportkassen ekstra praktisk, da det både er robust og holdbart samtidig med, at det er særdeles let at rengøre. Kassen har en kant, der er stålforstærket, hvilket gør den ekstra slidstærk. Du har dermed en ladcykel, der har mange gode år i vente.

Winther Cargoo-ladcyklen leveres med hydrauliske skivebremser foran og med Shimano Nexus 7 gear og fodbremse som standardudstyr. Ønsker man at opgradere til Shimano Alfine 8 gear, kan det også lade sig gøre. I så fald leveres cyklen med hydraulisk skivebremse bagtil og med tilbageløb i pedalerne.

Specifikationer for Winther Cargoo ladcykel

 • Vægt: 39 kilo
 • Stel: Aluminium
 • Antal gear: 7 eller 8 gear
 • Bremser: Hydrauliske Tektro skivebremser foran og fodbremse bagtil

CargoKid Classic el Ladcykel – Design din helt egen ladcykel

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
17.999 kr.
 • Skræddersy dit eget design
 • Ideel til virksomheder og børnefamilier
 • Masser af ekstraudstyr
 • Vejrbestandig og solid transportkasse
 • Stødabsorberende gummiliste

Nogle gange skal der bare lidt ekstra til. Og dette ekstra kunne uden tvivl gøre, at man bliver lagt mærke til på cykelstierne. Og det er der garanti for, hvis du vælger en CargoKid Classic-Ladcykel, hvor du helt selv kan bestemme designet. For pludselig åbner der sig en hel verden af kreativitet og fantasi.

For med hjælp fra en af CargoKids dygtige grafikere, kan du helt selv bestemme, hvordan jeres ladcykel skal se ud. Måske skal den prydes af familiebilleder? Eller måske skal den dekoreres af børnetegninger? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Denne mulighed for at sætte sit personlig præg på cykel, gør også CargoKid Classic-ladcykel til en oplagt kandidat til erhvervsbrug. For du kan let få grafikeren til at udarbejde et flot design til din cykel, hvor din virksomheds logo figurerer. Og dermed bliver din ladcykel en omvandrende reklamesøjle i bybilledet og kan forhåbentlig hurtigt tjene sig selv ind igen.

Men du skal ikke tro, at det er lutter af facade og intet indhold, hvis du vælger en Classic ladcykel fra CargoKid. Tværtimod får du masser af gode egenskaber, der gør den ideel til børnefamilien eller til transport for mindre virksomheder. Og hvis vi skal være helt ærlige, så er cyklen lidt af et udstyrsstykke. Du får nemlig utrolig mange features for pengene.

Cyklen leveres samlet. Selve transportkasse er indrettet således, at den passer perfekt til børnefamilien eller dagplejeren. Den er nemlig indrette med to bænke med hver to sæder, hvorfor du let kan fragte op til 4 børn i kassen. Bænkene har sikre 3 punkts-Y-seler, så børnene kan fastspændes efter alle sikkerhedsregler. Har du ikke brug for bænkene? Så kan de let afmonteres, så du i stedet kan have plads til en lift eller lignende.

Hvis du skal fragte børn i ladcyklen, kan de let selv stige på og af. Der er nemlig indgang fra siderne, så du er fri for at skulle løfte børn op og ned. Dermed undgår du også uhensigtsmæssige løft, som ellers kunne opstå. Og børnene kommer til at side behageligt til rette. Bænkene har nemlig bløde hynder. Og som ekstraudstyr kan du selv vælge farverne på dine hynder, som findes i et væld af forskellige farver.

Cyklen leveres også med bagagebærer, så du også kan fragte varer bag på cyklen, hvis du ikke har nok plads i transportboksen. Dertil kommer, at cyklen har punkterhæmmende dæk, kædelås, galvaniseret og pulverlakeret stålstel, aluminiumskranksæt, parkeringsbremser, dobbeltbundne aluminiumsfælge, reflekterende dæk og meget mere. Fik vi sagt, at den var noget af en udstyrspakke?

Specifikationer for CargoKid Classic Ladcykel

 • Vægt: 65 kilo
 • Stel: Stål
 • Antal gear: 7 Shimano gear
 • Bremser: Skivebremser

Ladcykel test – Hvilken ladcykel skal du vælge?

Målet med denne ladcykel test har været at give dig et godt indblik i de mange forskellige typer ladcykler, der findes på markedet. Vi håber, at vores grundige gennemgang har været med til at klæde dig godt på, så du kan tage den rigtige beslutning.

Men hvilken ladcykel skal du vælge? Det er helt op til dig at vurdere. Du er nemlig din egen ekspert. Men vores bedste råd til dig er, at du bør overveje, hvilke formål din ladcykel skal kunne bruges til. Skal du fortrinsvis bruge ladcyklen til at fragte dine børn, bør du gå efter en ladcykel, hvor deres komfort og sikkerhed er i højsædet.

Her bør du vælge en ladcykel, hvor sæderne er gode og selerne af god kvalitet, så du kan bevæge dig sikkert rundt i trafikken med dit dyrebareste.

Forestiller du dig, at du skal bruge din ladcykel til grovere formål, som eksempelvis transport af planter eller haveaffald, så bør du vælge en ladcykel, der er let at rengøre. Det samme gør sig gældende, hvis du skal transportere din hund til og fra områder, hvor den må lege i vand eller pjaske i pytter. Også her kan det være en fordel med en ladcykel, hvor rengøringen let kan klares, og cyklen eventuel blot kan spules ren ind- og udvendigt.

Det er også forskel på vægten på de forskellige typer ladcykler i denne test. Dette forhold bør du også have med i dine overvejelser.

Skal du forcere bakker eller køre i mere kuperet terræn, kan du med fordel vælge en af testens letvægtsmodeller. Alternativt kan du vælge en ladcykel, der kører på el. Med en el-ladcykel vil du få lidt ekstra hjælp, når stigninger bliver lidt vanskelige at klare. Er du interesseret i at læse med om el-ladcykler? Så læs vores test af el-ladcykler lige her. *NB! Indsæt link*

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply