Løbebånd test – De bedste løbebånd til brug i hjemmet

0

Sundhed og motion er ekstremt vigtigt for at passe godt på vores helbred. Derfor sørger de fleste for at holde sig aktive i løbet af dagen enten gennem træning, gåture, løb, cykling eller svømning. Dog kan det være svært at finde tid til at træne i løbet af ugen, men her er løbebånd i hjemmet den perfekte løsning.

Med et løbebånd til hjemmebrug kan du altid løbe en tur, uanset om det sner, regner, blæser eller er er varmt. Men hvilket løbebånd er bedst? Læs om de bedste på markedet her i vores test af løbebånd.


Løbebånd bedst i test – Odin T8

→ Set hos Apuls.dk til 8.999 kr.

Løbebånd bedst i test

Til prisen anses dette løbebånd fra Odin for at være markedets bedste. Odin T8 er et solidt løbebånd, hvor du får et væld af funktioner. Du kan eksempelvis tilslutte din tablet til løbebåndet via Bluetooth.

Gennem din tablet kan du styre løbebåndet, oprette forskellige brugere samt se din statistik. Der er også indbygget en højttaler i løbebåndet, hvor du gennem et AUX-stik kan afspille musik.

Slutteligt har løbebåndet inkorporeret et USB-stik, hvor du har mulighed for at oplade din tablet eller telefon.

Dette hightech-løbebånd er altså spækket med fede funktioner. Derudover har løbebåndet en stærk motor. Motoren giver dig mulighed for at løbe op til 20 kilometer i timen, da den har en peak-styrke på fem hestekræfter. Du vælger mellem 15 forskellige niveaustigninger, hvor du hurtigt sænker eller hæver båndet på computeren.

Fold løbebåndet enkelt sammen efter brug

Det smarte ved Odin T8 er, at du nemt og enkelt kan pakke det væk igen. Med én hånd folder du løbebåndet sammen, således du kan flytte det og få det gemt af vejen. Du transporterer let løbebåndet, da det har indbyggede hjul. Selve løbefladen påvirkes dog ikke af den smarte pak-væk-løsning.

Løbefladen har nemlig en længde på 140 centimeter samt en bredde på 51 centimeter. Dette giver dig stor løbefrihed. Hertil hjælper løbebåndets særdeles gode stødabsorbering. Båndet er nemlig udstyret med Multi Shock Absorption-system, som skåner leddene.

På løbebåndets computer har du et overskueligt overblik over dine funktioner. Skærmene er LED og letlæselige, hvor du kan se hastighed/puls, distance, tid og kalorier/stigning. Du vælger mellem 12 forskellige træningsprogrammer. Dette sikrer, at du altid kan udfordre dig selv på ny. Slutteligt tilbyder løbebåndets computer også at lave en body fat-test.


Test af løbebånd til hjemmebrug – Abilica Stream TM X

→ Set hos Abilicaonline.dk til 14.900 kr.

Løbebånd test

Med Abilica Stream TM X får du et løbebånd, der har elektronisk højdejustering. Her vælger du mellem 15 forskellige højdeniveauer, således du virkelig kan udfordre dig selv.

Løbebåndets motor er 2,5 hestekræfter, hvor tophastigheden er 18 kilometer i timen. Under løbepladen findes dæmpepuder. Dette sikrer, at du får god dæmpning under dit løb. Støddæmpning er vigtigt, da du ellers kan skade dine led. Især knæene kan tage skade af løb uden støddæmpning, hvilket selvfølgelig ikke er ønsket.

Du får et stort løbebånd med Abilica Stream TM X. Løbepladen er nemlig 50 x 140 centimeter. Selvom løbepladen er stor, betyder det ikke, at hele løbebåndet er én stor klods.

LÆS OGSÅ:  Crosstrainer test - Find den bedste crosstrainer til dit behov

Du kan nemlig folde løbepladen op samt transportere løbebåndet på transporthjul. Dette gør, at du enkelt og nemt kan flytte løbebåndet hen i hjørnet, når det ikke er i brug. Løbebåndet vejer 83 kilo, og derfor er transporthjulene uundværlige.

Indbyggede højttalere – lyt til din egen musik

Løbebåndet har indbyggede højttalere. Derfor kan du nemt høre din egen musik, når du løber afsted. Du kan tilkoble din MP3-afspiller eller iPod dertil. Ellers kan du selvfølgelig lytte til din egen musik via hovedtelefoner, eller du kan spille musikken højt fra en anden højttaler i hjemmet.

Abilica Stream TM X har en maksimal personvægt på 125 kilo. Slutteligt får du fuldstændig kontrol over din træningsintensitet, da der er indbygget en modtager, som modtager trådløse pulssignaler.

Det specielle ved dette løbebånd er derudover, at du kan koble dig på Google Maps. Her vælger du din egen rute, hvorefter du følger ruten i Street View. Dette giver en følelse af, at du rent faktisk løber udenfor – uden at du får regn og vind i ansigtet.


Dejligt løbebånd – Circle Fitness M7

→ Set hos Fitnessgruppen.dk til 34.995 kr.

Bedste løbebånd

Leder du efter et løbebånd af supergod kvalitet, skal du vælge Circle Fitness M7. Her får du et solidt og kraftigt løbebånd, der også anvendes i mange fitnesscentre. Dog kan du sagtens anvende løbebåndet til hjemmebrug også, hvor du altså får et løbebånd ud over det sædvanlige.

Computeren til løbebåndet giver et stort udvalg af løbeprogrammer. Her kan du for eksempel tage en fitnesstest for at se, hvor god form du er i. Displayet er stort og i LED.

Med indbyggede quick touch-knapper vælger du hurtigt din hældning og hastighed under løbet. Tværbøjlen har også integreret en safety-key og stopknap.

Dette giver dig et sikkert løb, hvor du hurtigt kan afbryde farten, hvis du har brug for det undervejs. Løbebåndet har en maksimal brugervægt på 182 kilo, mens selve løbebåndet har en egenvægt på 200 kilo.

Det er altså ikke et løbebånd, du kan flytte rundt på, men har du pladsen til at indrette dit eget motionsrum, er dette løbebånd et fantastisk køb.

Indbygget pulsmodtager og integreret blæser

Ikke nok med, at du får en yderst god computer til løbebåndet, så har den også indbygget pulsmodtager og integreret blæser.

Derfor kan du let følge med i din træningsintensitet samt få frisk og dejlig luft i hovedet. Især blæseren er for mange et stort plus, da det letter sværhedsgraden af træningen. Du kan løbe op til 20 kilometer i timen med en hældning på op til 18 procent.

Du får en løbeplade, der kaldes Smooth Deck. Dette betyder, at løbepladen ikke er skruet direkte fast på rammen, hvilket giver en svævende fornemmelse. Herved får du en ekstra skånsom og blød løbeplade, der giver det perfekte løb. De stødabsorberende og bløde fjedre bidrager ligeledes til, at løbet føles som en leg.


Familievenligt løbebånd – Titan Life Performance T’55

→ Set hos Apuls.dk til 5.361 kr.

Billigt løbebånd

Er hele familien blevet ramt af løbeglæden, er Titan Life Performance T’55 det perfekte løbebånd. Her får I nemlig mulighed for at oprette op til tre profilbrugere, hvilket er perfekt til en familie.

Løbebåndet giver dig de bedste forudsætninger for at tabe dig, forbedre din løbetræning samt blive stærkere. Du får nemlig 40 forudindstillede programmer.

LÆS OGSÅ:  Romaskine test - Find den bedste romaskine til dit behov

Dertil kan du via computerens LCD-skærm let og hurtigt følge din træningsinfo. Dette inkluderer blandt andet info som hastighed, tid, kalorieforbrænding og stigning.

Gem din træningshistorik gennem en smart app. Dette gør, at du virkelig kan fokusere på at forbedre dig, uanset om du ønsker at gå ned i vægt eller blot forbedre din kondi.

Hastigheden på løbebåndet går helt op til 18 kilometer i timen, da motoren har 1,75 hestekræfter. Du vælger mellem 12 niveauer af stigning, således du virkelig kan udfordre dig selv med hård modstand.

Fold løbebåndet sammen, så det fylder mindre

Har du ikke et helt rum, som du kan dedikere til din træning, er det praktisk at kunne pakke sit løbebånd væk igen. Det kan du med Titan Life Performance T’55. Du folder blot løbebåndet sammen, hvorefter det ikke fylder så meget i hjemmet. Transporthjulene under løbebåndet gør, at du nemt kan flytte rundt på båndet, når det er foldet sammen.

Den maksimale brugervægt på løbebåndet er 100 kilo. Løbebåndet måler 167 centimeter i længden, 75 centimeter i bredden og 136 centimeter i højden. Når du folder løbebåndet sammen, fylder det 109 centimeter i længden, 75 centimeter i bredden og 143 centimeter i højden.

Du kan let opbevare din vandflaske på løbebåndet, da der er indbygget vandflaskeholder. På denne måde har du altid en vandflaske lige ved hånden, så du kan få væske indenbords under løbetræningen.


Kvalitetsløbebånd – BH RC05 TFT Intensive

→ Set hos Apuls.dk til 14.500 kr.

Løbebånd bedst til prisen

Endnu et løbebånd af super kvalitet er BH RC05 TFT Intensive. Løbebåndet er både ideelt for den almindelige løber samt den, der har masser af løbeerfaring. Hele 36 programmer er tilknyttet løbebåndet.

Dette giver rig mulighed for at variere dine løb og dermed forny din løbetræning. For at gøre løbeturene så behagelige som mulige, har dette løbebånd også indbygget ventilation. Herved kan du få dejlig luft i ansigtet.

Træningen gøres endnu mere komfortabel gennem den store løbeflade. Fladen er 51 centimeter i bredden, hvor du kan løbe op til 22 kilometer i timen med en stigning på op til 12 procent.

Motoren er nemlig af god kvalitet, og har 4,0 hesterkræfter i peak. Det er nemt at udnytte alle løbebåndets funktioner via TFT Touchscreen.

Skærmen er let at bruge, og du kan faktisk blive underholdt under dit løb. Skærmen har nemlig indbygget internet samt TV, og du kan også opbevare din tablet eller smartphone i løbebåndets holder.

Ekstra nem styring med quick kontrolboks

Computerskærmen har ligeledes indbygget en ekstra komponent. Her får du en quick kontrolboks, hvor du nemt kan styre fart og stigning under dit løb. Herved bliver du ikke forstyrret unødvendigt, men du kan i stedet blot fokusere på dit løb.

Du får altså den maksimale brugeroplevelse, hvor du ligeledes kan se tid, puls, hastighed, distance, incline og kalorier på den professionelle computer. Mål din puls under løbet gennem håndpulsmåleren, således du får det optimale ud af din træning.

Løbebåndet passer også ind i de mindste hjem. Det kan transporteres rundt med hjulene under bunden og foldes sammen til opretstående stilling. Dimensionerne er 184 centimeter x 94 centimeter. Højden er 151 centimeter, og vægten af løbebåndet er 110 kilo. Den maksimale brugervægt er 130 kilo.


Bedst i test løbebånd – Sole F63 Bluetooth

→ Set hos Abilicaonline.dk til 12.900 kr.

Løbebånd guide

Det sidste løbebånd i vores test af løbebånd er endnu en testvinder. Sole F63 Bluetooth er en nyere version af den forrige bestseller, og du får altså et i forvejen fantastisk løbebånd i en opgraderet version. Nu får du mulighed for at anvende Soles app samt opkobling via Bluetooth.

LÆS OGSÅ:  Bedste padel tennis bat - Find det rette padel bat til dit niveau

Herved kan du gemme og overføre dine data til app’en. Du kan også overføre dataene til andre kompatible applikationer.

På denne måde kan du virkelig følge din udvikling og presse dig selv til at præstere endnu bedre.

Sole F63 Bluetooth har en stærk motor med 3 hestekræfter duty. Løbefladen måler 51 centimeter x 152 centimeter og er udstyret med dæmpningssystemet Soles Flex.

Dette mindsker belastningen af dine led, hvis du sammenligner det med løb på asfalt. Dertil giver dæmpningssystemet et lavere støjniveau, hvilket klart er en fordel ved løbebånd, der har placering i hjemmet. Alt i alt er løbebåndet i yderst god kvalitet med mange gode funktioner.

Stort display og nem navigation for dig

Det store display på løbebåndet gør, at du tydeligt kan se de forskellige informationer. Dertil er det nemt at navigere rundt i systemet, og du skal derfor ikke bøvle med at styre computeren. Du kan se information såsom stigning, hastighed, distance, kalorieforbrug samt puls. Du justerer let stigningen og hastigheden på lettilgængelige hurtigknapper.

Løbebåndet er udstyret med seks forskellige træningsprogrammer. Her får du eksempelvis cardioprogram og fedtforbrændingsprogram. Der er altså træningsprogrammer for alle, uanset om du ønsker at komme i bedre form eller tabe dig.

Ønsker du at lette træningen ved at høre musik under løbet, har løbebåndet indbyggede højttalere. Her kan du tilslutte din smartphone eller MP3-afspiller. Du kan også tracke din puls under løbet, da der medfølger et pulsbælte.


Konklusion – Dette er vigtigst når du skal vælge

Dette var vores test af diverse løbebånd på markedet. Nu er du helt klar til at købe et løbebånd til dit eget hjem, hvorefter du får rig mulighed for at løbe en masse kilometer. Det at løbe er en af de allerbedste motionsformer.

Via løb får du brugt virkelig mange af dine muskelgrupper, samtidig med at du konstant bruger din kropsvægt under træningsformen. Dette er også en af grundene til, at det er nemt at nå sin makspuls under løb, da det netop er så krævende en form for træning.

Ønsker du at gøre noget godt for dit helbred, er løb altså vejen dertil. Det gode ved at løbe på løbebånd derhjemme er også, at du kan se dine yndlingsserier eller film imens.

Dette gør løbeturen noget sjovere, og du kan samtidig fokusere på noget andet end det hårde løb. Derudover skal du ikke bruge tid på at komme til og fra et træningscenter eller bøvle med varmt og vådt løbetøj til udendørs brug.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply