Løbebånd test – De bedste løbebånd til brug i hjemmet

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Sundhed og motion er ekstremt vigtigt for at passe godt på vores helbred. Derfor sørger de fleste for at holde sig aktive i løbet af dagen enten gennem træning, gåture, løb, cykling eller svømning. Dog kan det være svært at finde tid til at træne i løbet af ugen, men her er løbebånd i hjemmet den perfekte løsning.

Med et løbebånd til hjemmebrug kan du altid løbe en tur, uanset om det sner, regner, blæser eller er er varmt. Men hvilket løbebånd er bedst? Læs om de bedste på markedet her i vores test af løbebånd.


InShape 500S – Sammenklappeligt løbebånd

 • God kvalitet for pengene
 • Et mobilt løbebånd
 • Nemt at opbevare.
løbebånd test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3.899 kr.

InShape 500S kan klappes sammen og på den måde opbevares nemt i privaten. Det tager ikke meget plads, når det bliver foldet sammen. Det sammenklappelige løbebånd kan benyttes på gulvet – med det rette underlag – og bagefter foldes og lægges ind i hjørnet ved skabet, ind i skabet eller et opbevaringsrum.

Ud over at kunne opbevare det nemt skal du vælge InShape 500S, fordi det fungerer godt og kan alt det, du kræver af et løbebånd. Det kan indstilles på 12 programmer, og det har indbyggede højttalere. Samtidig er det 42 cm bredt, så du får masser af løbebånd for pengene.

På højttaleren kan du spille din yndlingsmusik, eller du kan også høre en podcast eller helt slå højttaleren fra. Du kan næsten indstille LCD-displayet, som du ønsker det. Der er endda en dødmandsfunktion, når du skal banke pulsen helt i vejret – pulsmåleren er selvfølgelig i håndtaget.

Når fokusset fjernes fra de tekniske færdigheder, har InShape 500S en vild motor på 930 W. Tryk bare på dødmandsfunktion, og bliv blæst omkuld. De 930 W giver 1,75 hk, som skulle være mere end rigeligt for langt de fleste kondiløbere. En praktisk og økonomisk løsning til privaten, hvor de fleste kan være med.

Specifikationer:

 • 12 programmer
 • 930 W – 1,75 hk
 • 2 højttalere
 • Dødmandsfunktion
 • 42 cm bredt.

NordicTrack Commercial 1750 – Yderst solidt og holdbart

 • et solidt og holdbart løbebånd
 • ekstrem ydeevne
 • komfort i topklasse.
bedste løbebånd til prisen
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
16.900 kr.

Et helt andet bud på et løbebånd til privaten i vores løbebånd test er NordicTrack Commercial 1750. Det ligger klart i den tungere ende prismæssigt. For en institution, virksomhed eller fitnesscenter vil den dog ikke være i den helt dyre ende. Og bruges det meget, så vil NordicTrack Commercial 1750 klart være at anbefale.

Det yder 3,6 hk, og brugeren af maskinen kan veje helt op til 135 kg, hvilket næsten er den samme vægt, som maskinen har. Hvad der også er imponerende, er hastigheden. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at båndet løber fra dig og ikke omvendt, skulle du sætte det på tophastighed, som er 22 km/t.

Med NordicTrack Commercial 1750 følger et hav af indstillinger på den 10 tommer store touchskærm – foruden al den underholdning, statistik og træning, du også kan se. Når du vælger programmer, følger du en smuk rute med op- og nedstigninger. NordicTrack Commercial 1750 kan hæves 15 %, hvilket kræver sine ben. Det kan hældes 3 % nedad.

Du kobler selvfølgelig din telefon til, hvis du vil spille din egen musik i stedet for at bruge programmet på maskinen. På selve båndet er der desuden installeret støddæmpning, så du ikke beskadiger dine fødder, ryg, knæ eller maskinen, når du er trasker hårdt efter spurten.

LÆS OGSÅ:  Løbeur test - Sådan finder du det bedste løbeur til dit behov

Specifikationer:

 • 3,6 hk
 • Tophastighed på 22 km/t
 • 15 % opstigning og 3 % nedstigning.
 • 10 tommer touchskærm
 • Specielle ruter med visuel grafik.

Sole Fitness F85 – En testvinder med masser af komfort og ydeevne

 • Testvinder hos Pricerunner.dk
 • Vild og kontrolleret ydeevne
 • Optimal komfort.
bedst i test løbebånd
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
17.900 kr.

Vi har måske gemt det allerbedste løbebånd til sidst. Lillebroren er allerede blevet introduceret: Sole F63. Nu er det Sole F85 2020, som kan yde lidt ekstra og har vundet flere priser, f.eks. premiumvalg hos pricerunner.dk. Med en tophastighed på 22 km/t og 4 hk er det måske heller ikke den største overraskelse, at det bliver bemærket.

Storebroren kan desuden bære et menneske på op til 150 kg. Men Sole Fitness F85 kan skam en hel del mere end at yde en effekt, som vil blæse dig bagover, hvis du ikke passer på. Komforten er nemlig også i topklasse. Men det er måske ikke så underligt, når Sole Fitness F85 er en af dyreste løbebånd i vores løbebånd test.

Igen er der støddæmpere i båndet, hvilket skulle gøre det 40 % mere skånsomt, når du løber. Desuden er båndet hele 56 cm bredt. Det giver dig mange centimeter at løbe på – selv for et meget særpræget løb.

Igen får du et teknisk vidunder af et løbebånd, hvor du kan koble til Bluetooth og bruge løbebåndets app for bedre kontrol over styresystemet. En bedre kontrol kan måske ønskes trods den 10 tommer store LCD-skærm.

Hvis du af og til er på hotel og benytter deres fitnesscenter, kunne det sagtens være Sole Fitness F85, du har hoppet rundt på. Prisen og komforten gør den nemlig særligt populær for virksomheder og centre. Er lommerne dybe, kan du få løbebåndet hjem til dig.

Specifikationer:

 • 4 hk
 • Tophastighed: 22 km/t
 • Støddæmpere – 40 % mere skånsomt
 • 15 % hældning
 • 10 tommer LCD-skærm.

Løbebånd bedst i test – Odin T8

Løbebånd bedst i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
8.999 kr.

Til prisen anses dette løbebånd fra Odin for at være markedets bedste. Odin T8 er et solidt løbebånd, hvor du får et væld af funktioner. Du kan eksempelvis tilslutte din tablet til løbebåndet via Bluetooth. Gennem din tablet kan du styre løbebåndet, oprette forskellige brugere samt se din statistik. Der er også indbygget en højttaler i løbebåndet, hvor du gennem et AUX-stik kan afspille musik.Slutteligt har løbebåndet inkorporeret et USB-stik, hvor du har mulighed for at oplade din tablet eller telefon.

Dette hightech-løbebånd er altså spækket med fede funktioner. Derudover har løbebåndet en stærk motor. Motoren giver dig mulighed for at løbe op til 20 kilometer i timen, da den har en peak-styrke på fem hestekræfter. Du vælger mellem 15 forskellige niveaustigninger, hvor du hurtigt sænker eller hæver båndet på computeren.

Fold løbebåndet enkelt sammen efter brug

Det smarte ved Odin T8 er, at du nemt og enkelt kan pakke det væk igen. Med én hånd folder du løbebåndet sammen, således du kan flytte det og få det gemt af vejen. Du transporterer let løbebåndet, da det har indbyggede hjul. Selve løbefladen påvirkes dog ikke af den smarte pak-væk-løsning.

Løbefladen har nemlig en længde på 140 centimeter samt en bredde på 51 centimeter. Dette giver dig stor løbefrihed. Hertil hjælper løbebåndets særdeles gode stødabsorbering. Båndet er nemlig udstyret med Multi Shock Absorption-system, som skåner leddene.

På løbebåndets computer har du et overskueligt overblik over dine funktioner. Skærmene er LED og letlæselige, hvor du kan se hastighed/puls, distance, tid og kalorier/stigning. Du vælger mellem 12 forskellige træningsprogrammer. Dette sikrer, at du altid kan udfordre dig selv på ny. Slutteligt tilbyder løbebåndets computer også at lave en body fat-test.

LÆS OGSÅ:  Romaskine test - Find den bedste romaskine til dit behov

Dejligt løbebånd – Circle Fitness M7

Bedste løbebånd
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
37.995 kr.

Leder du efter et løbebånd af supergod kvalitet, skal du vælge Circle Fitness M7. Her får du et solidt og kraftigt løbebånd, der også anvendes i mange fitnesscentre. Dog kan du sagtens anvende løbebåndet til hjemmebrug også, hvor du altså får et løbebånd ud over det sædvanlige.

Computeren til løbebåndet giver et stort udvalg af løbeprogrammer. Her kan du for eksempel tage en fitnesstest for at se, hvor god form du er i. Displayet er stort og i LED.

Med indbyggede quick touch-knapper vælger du hurtigt din hældning og hastighed under løbet. Tværbøjlen har også integreret en safety-key og stopknap. Dette giver dig et sikkert løb, hvor du hurtigt kan afbryde farten, hvis du har brug for det undervejs. Løbebåndet har en maksimal brugervægt på 182 kilo, mens selve løbebåndet har en egenvægt på 200 kilo.

Det er altså ikke et løbebånd, du kan flytte rundt på, men har du pladsen til at indrette dit eget motionsrum, er dette løbebånd et fantastisk køb.

Indbygget pulsmodtager og integreret blæser

Ikke nok med, at du får en yderst god computer til løbebåndet, så har den også indbygget pulsmodtager og integreret blæser.

Derfor kan du let følge med i din træningsintensitet samt få frisk og dejlig luft i hovedet. Især blæseren er for mange et stort plus, da det letter sværhedsgraden af træningen. Du kan løbe op til 20 kilometer i timen med en hældning på op til 18 procent.

Du får en løbeplade, der kaldes Smooth Deck. Dette betyder, at løbepladen ikke er skruet direkte fast på rammen, hvilket giver en svævende fornemmelse. Herved får du en ekstra skånsom og blød løbeplade, der giver det perfekte løb. De stødabsorberende og bløde fjedre bidrager ligeledes til, at løbet føles som en leg.


Familievenligt løbebånd – Titan Life Performance T’55

Billigt løbebånd
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
7.999 kr.

Er hele familien blevet ramt af løbeglæden, er Titan Life Performance T’55 det perfekte løbebånd. Her får I nemlig mulighed for at oprette op til tre profilbrugere, hvilket er perfekt til en familie. Løbebåndet giver dig de bedste forudsætninger for at tabe dig, forbedre din løbetræning samt blive stærkere. Du får nemlig 40 forudindstillede programmer. Dertil kan du via computerens LCD-skærm let og hurtigt følge din træningsinfo. Dette inkluderer blandt andet info som hastighed, tid, kalorieforbrænding og stigning.

Gem din træningshistorik gennem en smart app. Dette gør, at du virkelig kan fokusere på at forbedre dig, uanset om du ønsker at gå ned i vægt eller blot forbedre din kondi.

Hastigheden på løbebåndet går helt op til 18 kilometer i timen, da motoren har 1,75 hestekræfter. Du vælger mellem 12 niveauer af stigning, således du virkelig kan udfordre dig selv med hård modstand.

Fold løbebåndet sammen, så det fylder mindre

Har du ikke et helt rum, som du kan dedikere til din træning, er det praktisk at kunne pakke sit løbebånd væk igen. Det kan du med Titan Life Performance T’55. Du folder blot løbebåndet sammen, hvorefter det ikke fylder så meget i hjemmet. Transporthjulene under løbebåndet gør, at du nemt kan flytte rundt på båndet, når det er foldet sammen.

LÆS OGSÅ:  Massageapparat Test - Find de bedste og billigste massageapparat her

Den maksimale brugervægt på løbebåndet er 100 kilo. Løbebåndet måler 167 centimeter i længden, 75 centimeter i bredden og 136 centimeter i højden. Når du folder løbebåndet sammen, fylder det 109 centimeter i længden, 75 centimeter i bredden og 143 centimeter i højden.

Du kan let opbevare din vandflaske på løbebåndet, da der er indbygget vandflaskeholder. På denne måde har du altid en vandflaske lige ved hånden, så du kan få væske indenbords under løbetræningen.


Konklusion – Dette er vigtigst når du skal vælge

Dette var vores test af diverse løbebånd på markedet. Nu er du helt klar til at købe et løbebånd til dit eget hjem, hvorefter du får rig mulighed for at løbe en masse kilometer. Det at løbe er en af de allerbedste motionsformer.

Via løb får du brugt virkelig mange af dine muskelgrupper, samtidig med at du konstant bruger din kropsvægt under træningsformen. Dette er også en af grundene til, at det er nemt at nå sin makspuls under løb, da det netop er så krævende en form for træning.

Ønsker du at gøre noget godt for dit helbred, er løb altså vejen dertil. Det gode ved at løbe på løbebånd derhjemme er også, at du kan se dine yndlingsserier eller film imens.

Dette gør løbeturen noget sjovere, og du kan samtidig fokusere på noget andet end det hårde løb. Derudover skal du ikke bruge tid på at komme til og fra et træningscenter eller bøvle med varmt og vådt løbetøj til udendørs brug.


Kilder:


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et godt løbebånd?

Et løbebånd koster fra 2.000-3.000 kr. til 30.000-40.000 kr. Løbebåndet til privaten afhænger af brugen og økonomien. Et virkelig godt løbebånd koster minimum 10.000 kr.

Hvordan smører man et løbebånd?

Du smører et løbebånd ved at sprøjte silikone under båndet. Når du har sprøjtet, tænder du båndet på et langsomt program.

Hvor bredt skal et løbebånd være?

Et løbebånd skal helst være over 40 cm bredt. Det afhænger selvfølgelig af brugeren, men mindre er sjældent behageligt. Et forkert skridt kan give en slem skade.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply