Løvsuger test 2018 – Markedets 10 bedste løvsugere

0

Hvis du har i sinde at investere i en ny løvsuger (den perfekte løvsuger gemmer sig med garanti i denne løvsuger test), så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er et væld af parametre, der skal tages op til overvejelse. Der er rigtig mange ting, der kan vise sig at have relevans for din kommende løvsuger, så derfor er det også uhyre vigtigt, at du ikke forhaster din beslutning, men derimod sørger for at overveje dit valg meget nøje. Det danske marked indeholder et væld af forskellige løvsugere, så derfor kan du med garanti også finde en model, der passer perfekt til dine krav og behov. Oftest ender valget dog med at falde mellem de to typer af løvsugere; en løvsuger med elmotor eller en model med benzindreven motor.

Ovenstående er dog ensbetydende med, at det ikke er helt så ligetil at skulle investere i en løvsuger, hvad end der er tale om en din første løvsuger eller du derimod blot skal erstatte din nuværende. Det kan ganske vidst godt virke som om, at det er et køb, der er ligetil, men det kræver dog megen og grundig overvejelse, hvilket samtidig også indebærer at du er villig til at bruge tid på at undersøge det store marked for løvsugere (eller løvblæsere, som mange også kalder dem). Det er særdeles vigtigt, at du sørger for at investere i en model, der lever op til dine krav og behov, da du naturligvis ikke skal gå på kompromis med valget af den løvsuger, du skal bruge til at holde haven ren.

I og med, at markedet er uhyre stort og dermed også byder på et væld af forskellige modeller, så er det naturligvis også ensbetydende med, at du kommer til at bruge en del tid på at finde frem til lige netop dén løvsuger, der er den bedste for dit vedkommende. Vi har dog forsøgt at gøre processen nemmere for dig, hvilket vi har gjort ved at udforme en denne løvsuger test, hvor du finder en række forskellige modeller, der udmærker sig på hver sin måde. Denne test indeholder med garanti også en løvsuger, der matcher såvel din krav som dine behov – og ligeledes også passer nogenlunde til den idé, du har omkring et passende budget for en løvsuger, du kan bruge til at gøre rent på terrassen og øvrige steder i haven.

LØVSUGER

Worx Løvblæser 20 V

Worx Løvblæser 20 V

Pris: 1.095,-

Forhandler: Wupti.com

 

Det er dog ikke kun Black & Decker, der kan bryste sig af et kendt brandnavn, når det kommer til havemaskiner og herunder løvsugere såvel som løvblæsere. Worx er også et uhyre kendt brand og er i særdeleshed kendt for deres mange havemaskiner af sublim kvalitet, hvilket med garanti også er årsagen til, at de bruges af såvel private som professionelle i forbindelse med deres daglige arbejde – og det må om noget bevidne om, at der er tale om kvalitetsrigtige og professionelle produkter. Derfor vil du også trygt kunne investere i en løvsuger fra Worx som f.eks. denne 20 V-løsblæser, der oven i købet kan erhverves til en ganske fremragende pris sammenlignet med de fremragende specifikationer, den kan bryste sig af.

Den kommer blandt andet med 2 stk. 2,0 Ah lithium-batterier, der giver dig muligheden for at holde gang i din løvsuger i lang tid. Ikke nok med det, så kommer den selvfølgelig også med en lader, der gør det muligt at have et batteri siddende i opladeren, mens det andet er til opladning. Endvidere, så kan den også bryste sig af en maksimal blæsehastighed på helt op til 145 km/t, hvilket er ganske fortrinligt og bestemt nok til almindeligt havebrug. Det er særdeles nemt at betjene en løvblæser som denne 20 V-løvblæser fra Worx, hvorfor du med garanti også kan finde ud af, at bruge den, hvad end du har mange års erfaring med sådanne havemaskiner eller du derimod leder efter din første løvsuger eller løvblæser.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
Wupti.com 1,095.00 DKK 0.00 DKK 1,095.00 DKK Til butik »

Echo PB-251

Echo PB-251

Pris: 2.655,-

Forhandler: HuskHaven.dk

 

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at både modellerne fra Worx og Black & Decker ovenfor er formidabel maskiner til mindre brug. Der er tale om elektroniske maskiner, der blot har et batteri, der skal lades op, men maskinernes performance vil naturligvis også være derefter. Hvis du er på jagt efter en kraftigere løvsuger, så bør du vælge at se nærmere på en model som f.eks. Echo PB-251, der er en både let og effektiv løvblæser, der er nem at betjene og samtidig kan gøre dit arbejde på langt mere effektiv vis end mange andre maskiner. Den kommer med en benzindreven motor på hele 25.4 cc, hvilket naturligvis bevidner om, at maskine er kraftig og kan bruges til at løse et væld af forskellige opgaver.

Den benzindrevne, to-takt motor på 25.4 cc vejer naturligvis mere end et simpelt batteri, men på trods af dette, så vejer maskinen faktisk ikke mere end blot 4.5 kg., hvilket naturligvis også gør den nem at betjene. Den maksimale lufthastighed, du kan opnå med en Echo PB-251 lyder på intet mindre end 71 meter pr. sekund, mens den maksimale lufthastighed lyder på godt og vel 730 m3 pr. time. I og med, at der er tale om en benzindreven model, så er der selvfølgelig også en tank, der skal fyldes med benzin, inden den fungerer. Benzintanken på Echo PB-251 kan indeholde helt op til 0,5 liter. Hastigheden på maskinen kan fastlåses, så den ikke overstiger mere end hvad du reelt set har behov for, for at løse den opgave, du står overfor.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
HuskHaven.dk 2,655.00 DKK 0.00 DKK 2,655.00 DKK Til butik »

Echo PB-770

Echo PB-770

Pris: 5.855,-

Forhandler: HuskHaven.dk

 

Ligesom den førnævnte løvsuger, så er denne også fra Echo, der er kendt for deres produktion af havemaskiner, men modsat blandt andet Worx og Black & Decker, så er de hovedsageligt kendt for at fremstille maskiner, der er er benzindrevne, hvilket PB-770 fra Echo også er. Der skal ikke lægges skjul på, at der her er tale om maskinen for dig, der ikke vil nøjes, men derimod er på jagt efter den helt store løsning, hvad end det er som følge af din egen lyst eller fordi du ganske enkelt har behovet for den helt store løsning. Echo PB-770 er en rygbåren blæser, der kommer med en helt ny og veludviklet blæsetunnel, der gør arbejdet langt nemmere og mere effektivt for dig, uanset om den skal bruges til privat brug i haven eller den derimod skal bruges i et professionelt henseende.

LÆS MERE:  Sovesofa med chaiselong – 9 fremragende sovesofaer

Ikke nok med, at du får en rygbåren løvblæser, der gør det nemmere for dig at bære maskinen, så får du samtidig en model med et uhyre ergonomisk bæresele og et anti-vibrationssystem, der naturligvis er med til at gøre maskinen langt mere behagelig at betjene og arbejde med. Endvidere, så er Echo PB-770 naturligvis også udstyret med en 63.3 cc to-takt motor, der sikrer dig, at den klare selv den mest vanskelige og krævende opgave, du kunne finde på at udsætte den for. Maskinen har en vægt, der lyder på 9,7 kg., så derfor er du naturligvis nødsaget til at bruge bæreselen og bære maskinen på ryggen under brug, da den ganske enkelt bliver for tung for dig og dermed ikke vil kunne bruges synderligt længe ad gange.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
HuskHaven.dk 5,855.00 DKK 0.00 DKK 5,855.00 DKK Til butik »

Hitachi RB 24E – UDSALGSPRIS: 3.055,-

Hitachi RB 24E

Pris: 3.055,-

Forhandler: HuskHaven.dk

 

Hvis du gerne vil have en løvsuger, der faktisk både er en løvsuger og en løvblæser, da den både kommer med en velfungerende suge- og blæsefunktion, så er der bestemt ikke nogen tvivl om, at du skal se nærmere på RB 24E fra Hitachi. Her er der nemlig tale om en kvalitetsrigtig og professionel løvsuger, der er blevet udstyret med en 23.9 cc purefire benzinmotor, der sikrer dig, at du på uhyre effektiv vis vil kunne enten opsamle blade, græs eller lignende eller i stedet at blæse dem væk, hvis det ønskes i stedet. Det er naturligvis ikke alle, der er interesseret i en maskine, der er både kan suge og blæse, men hvis det er noget, du er på jagt efter, så se endelig nærmere på Hitachi RB 24E.

Hitachi RB 24E er naturligvis udstyret med en løvpose, der kan bruges til opsamling af blade, græs og meget andet, du kan suge op med din løvsuger i haven. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er nemmere for dig at bruge din maskine, hvis den er let at betjene og ikke vejer synderligt meget, hvilket naturligvis også er årsagen til, at Hitachi RB 24E er blevet designet på uhyre ergonomisk vis og samtidig også kun vejer 4,1 kg. Det betyder også, at det er nemt at gå rundt med maskinen, men benzinmotoren er naturligvis med til at sikre at enhver opgave, du bør stille en løvsuger eller en løvblæser overfor – og det er selvfølgelig også derfor, at RB 24E fra Hitachi er så populær en model.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
HuskHaven.dk 3,055.00 DKK 0.00 DKK 3,055.00 DKK Til butik »

Texas Bv 2400 EL

Texas Bv 2400 EL

Pris: 749,-

Forhandler: HuskHaven.dk

 

Du finder allerede løvsugere og løvblæsere fra producenter som Worx, Echo, Hitachi og selvfølgelig også fra Black & Decker, der i høj grad er kendt for deres arbejde med fremstilling af uhyre populære havemaskiner, hvilket blandt andet inkluderer et stort udvalg af løvsugere. Det eneste brand, der mangler for at fuldføre en løvsuger test som denne er naturligvis en model fra Texas – og den kommer heldigvis lige her. Her er der nemlig tale om Texas Bv 2400, der er en eldreven løvsuger fra Texas, der kommer med en motor, der kan bryste sig af en effekt på helt op til 2400 Watt såvel som en blæsehastighed på intet mindre end 270 km/t, hvorfor der selvfølgelig er tale om en løvsuger, der kan klare langt de fleste opgaver.

I og med, at der er tale om en løvsuger, så kommer den naturligvis også med en opsamlingspose, der kan indeholde helt op til 35 liter, hvorfor du ikke skal føle dig tvunget til at udskifte eller tømme din opsamlingspose synderligt ofte, hvad end du er i færd med at suge blade eller græs op fra haven. Texas Bv 2400 er en velfungerende el-dreven løvsuger, der fungerer rigtig godt og som du kan erhverve til en meget simpel pris, hvorfor den er perfekt til dig, der er på jagt efter en meget simpel løvsuger, der ikke har et væld af funktioner og samtidig vil kunne erhverves til en god pris. Derfor bør du bestemt også sørge for at slå til nu, hvis det er én sådan maskine, du er på jagt efter.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

Worx løvblæser lithium 40V

Worx løvblæser lithium 40V

Pris: 1.445,-

Forhandler: Wupti.com

 

Worx er hovedsageligt kendt for at lave el-drevne løvblæsere og løvsugere, hvorfor du med garanti også vil kunne finde en passende el-dreven løvblæser eller løvsuger blandt det store udvalg fra Worx. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at en model som denne er særdeles perfekt til steder, der er svært fremkommelige, hvilket naturligvis skyldes det slanke og ergonomiske design som Worx har formået at give denne løvblæser. Ikke nok med det, så har den også et meget komfortabelt design og en lav vægt, der gør det uhyre nemt for dig at styre maskinen og løse de opgaver, du skal bruge maskinen til at gennemføre, hvilket f.eks. kunne være at samle støv og skidt fra garagen eller blot blade og græs i haven.

Som følge af den lave maskinvægt på kun 2,7 kg. og det meget simple og komfortable design, så er det faktisk muligt at betjene den med kun én hånd, hvilket naturligvis gør arbejdet både nemmere og mere komfortabelt for dig. Den kan opnå en blæsehastighed på intet mindre end 230 km/t, hvilket bestemt må siges at være mere end nok til at løse langt de fleste opgaver. Endvidere, så skal det naturligvis også nævnes, at Worx løvblæser lithium 40V kommer med et batteri, der kan bryste sig af hele 40 V og 2,0 Ah Li-on. Batteriet har en opladningstid, der lyder på blot en time, hvorfor det ikke tager synderligt lang tid at lade batteriet, hvis du står og skal bruge din Worx løvblæser lithium 40V til én eller flere opgaver.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
Wupti.com 1,499.00 DKK 0.00 DKK 1,499.00 DKK Til butik »
LÆS MERE:  iRobot Roomba 880 - Test og anmeldelse

Echo ES-255ES

Echo ES-255ES

Pris: 3.555,-

Forhandler: HuskHaven.dk

 

Der er op til flere ting, der adskiller Echo ES-255ES fra de mange andre løvblæsere og løvsugere, der er at finde i denne test, men hvad der i høj grad adskiller Echo ES-255ES fra de øvrige modeller, du kan finde i denne løvsuger test er, at du får muligheden for at investere i en vaskeægte 3-i-1-maskine. Ikke nok med, at du har muligheden for at vælge frit mellem, om du ønsker at bruge den indbyggede blæsefunktion eller du derimod foretrækker at bruge sugefunktion og samle blade, græs eller lignende op i den medfølgende pose, så er den oven i købet også blevet udstyret med en patenteret kniv, der både snitter blade, grene og affald, når du samler det op og dermed sikrer, at der er bedre plads i den medfølgende pose.

Ligesom de øvrige modeller fra Echo, så er denne model naturligvis også drevet af en velfungerende og uhyre effektiv benzinmotor, der kan bryste sig af en motorstørrelse lydende på hele 25,4 cc – og det er selvfølgelig også en totakt-motor. Tanken på Echo ES-255ES har en størrelse, der lyder på 0,5 liter, hvorfor du har masser af plads til brændstof, som kan bruges til at drive maskine, der kan opnå en blæsehastighed på hele 67 m/s, mens den maksimale blæsemængde lyder på 830 m3/t. Den bliver naturligvis leveret med både pose, mundstykke og blæserør såvel som muligheden for at fastlåse hastigheden på din Echo ES-255ES, så den ikke overstiger, hvad du reelt set har behov for, for at kunne løse den eller de opgaver, du står overfor.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
HuskHaven.dk 3,555.00 DKK 0.00 DKK 3,555.00 DKK Til butik »

Worx 20 V Løvblæser

Worx 20 V Løvblæser

Pris: 995,-

Forhandler: Wupti.com

 

Hvad end du leder efter din første løvblæser/løvsuger eller du derimod blot er på jagt efter én, der kan erstatte din nuværende model, så har du med garanti observeret, at udvalget er stort og det byder på et væld af forskellige løvsugere. Derfor kan det også være vanskeligt at vælge den rette model, hvis ikke du kender til markedet. Her er der dog tale om en 20 V-løvblæser fra Worx, der er kendt for at producere havemaskiner af sublim kvalitet til både private og professionelle. Lige netop denne model kan dog bryste sig af et kompakt letvægtsdesign, der både er med til at øge effektiviteten, når maskinen er i brug, men ikke nok med det, så kommer den ligeledes til at afhjælpe træthed under brug.

Den bliver leveret med en lang række forskellige typer af multi-applikations-tilbehør, der kan bruges efter behov. Med en løvblæser som denne fra Worx, så får du faktisk muligheden for at tilvejebringe en maskimal lufthastighed på helt op til 200 km/t, hvilket naturligvis ikke blot hjælper dig til at klare dine opgaver på særdeles effektiv vis, men samtidig kan det også gøre det mere overskueligt at skulle oprydde større områder. Det kompakte design og den samlede maskinvægt, der lyder på blot 1,6 kg., så er du sikret, at du nemt og enkelt vil kunne bruge denne maskine med blot én hånd. Endvidere, så egner den sig perfekt til hårde overflader, haver, værksteder og garager. Den har en nominel spænding på 20 V og et 2,0 Ah Li-Ion-batteri, der kan oplades på blot én time.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
Wupti.com 995.00 DKK 0.00 DKK 995.00 DKK Til butik »

Echo Bear Vacs 75060E

Echo Bear Vacs 75060E

Pris: 3.555,-

Forhandler: HuskHaven.dk

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at de løvblæsere og løvsugere, der er listet ovenfor vil kunne løse langt de fleste opgaver og dække langt de flestes behov. Hvis du har et uhyre stort behov, så kan det dog være nødvendigt at finde en både større og mere kraftfuld maskine til at håndtere din opgave. Det kunne f.eks. være en Echo Bear Vacs 75060E, der er udstyret med en Briggs & Stratton Quantum-motor, der giver dig intet mindre end fem forskellige sugehøjder. Der er tale om en løvsuger, der skal skubbes og ikke bæres, hvilket gør den nem at betjene på alle underlag og samtidig er den også blevet udstyret med et behageligt styr, der nemt og enkelt kan justeres.

Maskinen er naturligvis også udstyret med en uhyre stor opsamlingspose, der sikrer dig, at du ikke skal tømme den synderligt ofte. Endvidere, så er Echo Bear Vacs 75060E selvfølgelig også blevet udstyret med kuglelejer i hjulene, hvilket gør den behagelig nem at betjene. Den er blevet udstyret med en 6-bladet turbine, der sammen med det store blæsehus er med til at sikre så stor en vakuum, at du ganske enkelt ikke vil kunne undgå at klare den eller de opgaver, du skal bruge en ny løvsuger til. Den har en sugebredde, der lyder på hele 69 mm., mens det samlede poseindhold lyder på hele 211 liter, hvorfor du bestemt skal bruge lang tid på at fylde hele posen. Maskinen har en vægt på 51,3 kg., der betyder at maskinen er robust og stabil.

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
HuskHaven.dk 8,655.00 DKK 0.00 DKK 8,655.00 DKK Til butik »

Black & Decker GW2500 – UDGÅET

Black & Decker løvsuger

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Black & Decker er et særligt kendt brand, når det kommer til havemaskiner. Derfor er det selvfølgelig heller ikke nogen hemmelighed, at der bør være som minimum én løvsuger fra Black & Decker at finde i denne test. I dette tilfælde er der tale om en Black & Decker GW2500, der kan bryste sig af, at være en uhyre effektiv løvsuger, der er udstyret med en 2500W motor, hvilket er ensbetydende med, at der er tale om en maskine, der er stærk nok til selv de mest krævende opgaver i haven. Derfor vil langt de fleste også kunne stille sig tilfredse med en GW2500 fra Black & Decker, da den endda også vil kunne bruges i professionelle henseender.

Ikke nok med, at du får en løvsuger med en meget kraftig motor med hele 2500W, så vil den også kunne bryste sig af en maksimal blæsehastighed på intet mindre end 310 km/t. Den er selvfølgelig også blevet udstyret med en stor opsamlerpose, der indeholde hele 40 liter, hvad end den bruges til blade, græs eller noget helt tredje. En god løvsuger har naturligvis også en rigtig god kompostfunktion, hvilket Black & Decker GW2500 også har, da dens kompostfunktion lyder på hele 10:1. Slutteligt, så skal det naturligvis også nævnes, at maskinen ikke vejer mere end 3,2 kg., hvorfor den ikke er ubehagelig at gøre brug af, når det er på tide at samle blade ind eller du skal samle græs op efter, du har slået græsplænen.

LÆS MERE:  Tyverialarm test – den bedste sikkerhed for hele familien
ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere
Wupti.com 695.00 DKK 0.00 DKK 695.00 DKK Til butik »

Bør jeg vælge en el- eller benzindreven model?

Som det også nævnes allerede i starten af denne artikel, så har du – som udgangspunkt – to muligheder for at vælge en løvsuger. Du skal nemlig finde ud af, om du ønsker at investere i en benzindreven eller en eldreven løvsuger. Hvis ikke du besidder en synderligt stor viden omkring løvsugere og markedet generelt, så kan det godt være en kende vanskeligt at finde ud af, hvad der er det rette for dit vedkommende af de to alternativer. Det er meget vigtigt, at du sørger for at tage udgangspunkt i dine egne behov og krav, da du ikke blot skal vælge en tilfældig model, fordi du f.eks. har fået den anbefalet af en kammerat eller fordi den ligger øverst på toplisten over løvsugere.

Du skal dog ikke være bange for, at du ikke vil kunne finde frem til en passende model for dit vedkommende, for markedet er uhyre stort og de modeller, du finder i denne løvsuger test er blot et udvalg af nogle af de bedste på markedet. Endvidere, så vil du f.eks. sagtens kunne finde frem til en god og brugervenlig løvsuger, der ikke koster dig meget mere end 1.000 kroner og endda også mindre end dét. I et sådant tilfælde vil du dog skulle vælge en eldreven model, som naturligvis ikke er nær så kraftfuld som en model, der i stedet er drevet af en benzindreven motor – og det er lige netop derfor, at det er vigtigt at danne dig en idé om, hvad du har af krav og hvad du leder efter.

Løvsuger med benzin

Hvis du derimod vælger at tage et nærmere kig på en løvsuger, der er drevet af en benzinmotor, så vil du – som nævnt ovenfor – hurtigt kunne observere, at der er tale om en mere kraftig maskine, der både har en større motor og dermed også vil have flere kræfter end en mindre, eldreven løvsuger. Det er dog ikke ensbetydende med, at du skal vælge en benzindreven model, for det er slet ikke sikkert, at det er krævet til dit behov. Endvidere, så er det naturligvis også værd at bemærke, at en model, der er drevet af en benzinmotor vil larme mere end en løvsuger, der blot har en elmotor. Larmen er dog noget, du må tage med, hvis du ønsker at investere i en kraftig maskine – enten fordi det er et behov eller en præferencer.

Hvor stort et område skal løvsugeren bruges til?

Det har naturligvis stor relevans for dit valg af løvsuger, hvor stort et område, du skal bruge den til. Hvis du har en stor have eller hvis du skal bruge løvsugeren i et professionelt henseende, så kan det sagtens vise sig at være en bedre idé at investere i en kraftigere model med en benzindreven motor i stedet for at vælge en model med en mindre og eldreven motor. Årsagen til dette er naturligvis, at en benzindreven motor oftest er meget kraftigere og det er ligeledes med til at gøre dit arbejde både nemmere og mere effektivt – og hvis det er et stort område, der skal tømmes for f.eks. græs eller blade, så kan det have stor betydning hvorvidt den er effektiv og kraftfuld eller ej.

Hvis du står overfor at skulle investere i en løvsuger eller en løvblæser, så er det meget vigtigt, at du sørger for at tage det eller de områder, som den skal bruges til med i dine overvejelser. Det kan være meget belejligt, at bruge en kende flere penge på en model med en større og mere kraftfuld motor, hvis det er noget, der kan spare dig en halv til en hel time hver gang, du skal bruge den. Endvidere, så kan det også være en rigtig god idé at vælge en model, der også er udstyret med en blæsefunktion, der giver dig muligheden for f.eks. at blæse blade og grene ind under en hæk el.lign., så du ikke skal samle det hele op og dermed bruge unødvendig plads i din opsamlingspose.

Gode råd til brugen af din løvsuger

En løvsuger er noget, der kan bruges i et væld af sammenhænge og det er derfor også en maskine med et væld af anvendelsesmuligheder, men det er dog ikke ensbetydende med, at det er vanskeligt at bruge en sådan maskine. Nedenfor finder du dog alligevel en række gode råd til brugen af din kommende løvsuger – nogle af dem kender du måske i forvejen, men det skader naturligvis ikke at få dem genopfrisket.

  • Det er meget vigtigt, at du sørger for ikke at gøre brug af din løvsuger til at blæse grene og blade væk, hvis du har monteret din opsamlerpose på maskinen, hvorfor det kraftigt frarådes.
  • Hvis du har en eldreven model, så er det uhyre vigtigt, at du hele tiden sørger for at holde din ledning væk fra selve indsugningsstudsen ved brug. Selvom du blot bruger den ved lav styrke, så kan det ende med, at du kommer til at suge ledningen op og det kan ødelægge den.
  • Det frarådes på kraftigste vis, at du bruger en løvsuger, hvor enten indsugningsstudsen er blokeret eller ikke monteret. Præcis det samme gør sig gældende for maskinens opsamlingspose.
  • Der er mange modeller, der ikke vejer synderligt meget, men det ændrer dog ikke på, at det er særdeles vigtigt, at du sørger for at holde rigtig godt fast i maskinen. Har du en model med to håndtag, så hold godt fast i dem begge.
  • Det kan virke som en sjov idé, men du bør aldrig rette maskinen mod hverken personer eller dyr. Du bør også holde den fra skrøbelige genstande som f.eks. vinduer og døre med glas.

LØVSUGER

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk