Loftmonteret emhætte test – Find din nye emhætte til loftmontering her

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

På markedet finder du et hav af forskellige emhætter til loftmontering, vægmontering eller som frithængende modeller. De forskellige typer af emhætter har hver deres fordele og ulemper, hvilket adskiller dem fra hinanden i forhold til funktionalitet.

I denne ombæring kigger vi nærmere på et udpluk af loftemhætter i vores loft emhætte test. Vi sammenligner dem på tværs af eksperttests herunder fra Forbrugerrådet Tænk samt produkternes popularitet blandt brugerne hos forskellige anerkendte forhandlere.

Formålet med vores loftmonteret emhætte test er at give dig et overblik over nogle loft emhætter bedst i test på forskellige parametre.

Derudover får du forhåbentlig en bedre forståelse for, hvad diverse emhætter til loftmontering kan bidrage med i dit køkken. Nedenfor får du et hurtigt overblik over de modeller, vi har fundet frem til gennem vores research til denne guide:

ForhandlerModelMotortypeEnergiklassePris
Thermex Integrata PassatEkstern A11.999,-
EICO Heaven 2.0InternA10.659,-
WITT WS 958 W-2InternB11.779,-

Thermex Integrata Passat – Loft emhætte bedst i test med fine anmeldelser hos forhandlere

loftmonteret emhætte test→ Set hos Whiteaway.com til 11.999 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 11.999 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 11.999 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk til 12.399 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 18.080 kr.

  • Stilfuldt design med et ekstraordinært udtryk
  • Mulighed for automatisk regulering efter aktivitet på kogepladen
  • Hele fire hastigheder og en god sugekapacitet på cirka 630 m3/timen

Det første produkt i rækken bliver en topmodel og moderne emhætte fra danske Thermex. Modelnavnet lyder på Thermex Integrata Passat, der klart burde være en loft emhætte bedst i test ud fra sine teknologiske funktioner. Det er blandt andet de teknologiske finesser i modellen, der giver den en plads i vores loftmonteret emhætte test.

Teknologi i højsædet i denne emhætte til loftmontering

Den smarte model gør det muligt, at du kan optimere teknologien i dit køkken. Emhætten til loftmontering kan du koble sammen med din kogeplade, hvilket er en genial detalje.

Det kræver dog tilkøb af modulet Thermex Top Link Derved, hvilket er en investering værdig. Derved slukker, tænder og regulerer din loftmonteret emhætte sig ud fra situationen på kogepladen.

Når det er sagt, kan du også vælge den lette løsning og bruge den brugervenlige fjernbetjening, som du kan bruge til at regulere mellem emhættens fire hastigheder. Mange af de bedste loftmonteret emhætter i test har en fjernbetjening, sådan du kan kontrollere emhætten i loftet. Derved kan du selv vurdere, om udsugningen og støjniveauet skal være lavt, eller om du vil gøre brug af modellens høje sugekapacitet på hele 630 m2/timen!

En habil model for pengene

Thermex Integrata Passat er nem at rengøre grundet materiale i rustfrit stål, vendbart aftræk og en glasoverflade. I forhold til prisen er modellen også et udmærket vælg, selvom den ikke er en fuldstændig billig loft emhætte. Du får noget for pengene i forhold til design, teknologi og ud fra anmeldernes ord!


EICO Heaven 2.0 120 X Plus – Bestseller og billig loft emhætte til loftmontering

bedste loftmonteret emhætte→ Set hos Skousen.dk til 10.659 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk til 11.059 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 11.209 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 15.995 kr.

  • Smart kantsug for bedre sugeevne
  • Yderst høj maxkapacitet på 700 m3/timen
  • Mulighed for aftræk fra alle sider

En anden bestseller hos diverse danske forhandlere er denne fleksible loftemhætte fra EICO. Produktet går under navnet EICO Heaven 2.0 120 x Plus, og emhætten kan blive enten loft- eller vægmonteret grundet sin flytbare, indbyggede motor. Fleksibiliteten medvirker også til, at modellen har en plads i vores loftmonteret emhætte test.

Producenten formår at bruge sin innovation i emhætten, der hos forhandlere klarer sig blandt de bedste i sortimentet. Det kan muligvis tilskrives det effektive kantsug og smarte eftersug på 30 minutter. Derudover er modellen yderst brugervenlig, hvilket eksperter generelt prioriterer højt blandt loft emhætter bedst i test.

Relativt lavt støjniveau for stor og billig loft emhætte

Derudover er modellens støjniveau endnu en fordel, da larmen fra emhætten er på 53 dB(A). Rent objektivt set kan det være lavere, men i forhold til størrelsen på denne emhætte er et lavt støjniveau på omkring de 50 dB(A) mere end godkendt. Maxniveauet bevæger sig op på 70 dB(A), hvilket også er acceptabelt for denne effektive loftmonteret emhætte i test.

Støjniveauet følger selvfølgelig de tre trin, som du kan indstille modellen på. Med ét klik på den medfølgende fjernbetjening kan du let regulere mellem de tre trin. Derudover har producenterne gjort det muligt, at EICO Heaven 2.0 120 x Plus kan bruge en ren form for teknologi, der får emhætten til at køre i en virkelig lav hastighed i 10 min/t.

Mens modellen har mange goder, vil det muligvis være en overdrivelse at tilegne den titlen som topkandidat i vores loftmonteret emhætte test. Alligevel klarer emhætten jobbet fint i de fleste køkkener, hvilket blandt andet kan begrunde modellens placeringen som bestseller.


WITT WS 958 W-2 – Godt resultat hos Forbrugerrådet Tænk’s loft emhætte test

billig loftmonteret emhætte→ Set hos Whiteaway.com til 11.779 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 12.399 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk til 12.799 kr.

  • Topscorer i punktet ”betjening” blandt loftmonteret emhætter i test hos Forbrugerrådet Tænk
  • Største kapacitet ved denne loftmonteret emhætte i test
  • Kan bruges til recirkulation, hvis du har problemer med at tilslutte den aftrækskanalen

Forbrugerrådet Tænk har lavet en omfattende anmeldelse af diverse emhætter bedst i test på tværs af modeller og typer. Blandt de loftmonterede emhætter i testen er modellen WITT WS 958 W-2 den mest kvalificerede.

Brugervenlighed får topkarakterer

Det er primært inden for brugervenlighed, at denne loftmonterede emhætte klarer sig godt i testen. Heraf indgår især betjening, lys og håndværksmæssig udførelse. Det maksimale støjniveau på 67 dB(A) får beskrivelsen som middel på skalaen, mens det laveste støjniveau på 45 dB(A) generelt er udmærket i en loftmonteret emhætte test.

Modellen har en størrelse i den høje ende, hvilket gør den fin til mellemstore køkkener. Dette bekræfter den maksimale kapacitet, der sniger sig op på hele 758 m3/timen. Dette gør modellen til en yderst kraftig model i vores loftmonteret emhætte test.

Derudover har WITT WS 958 W-2 også en funktion kaldet turbosug. I fem minutter kører emhætten i fulde drøn, hvilket giver en hurtig og effektiv udluftning i rummet. Dette kan du blandt andet styre med den medfølgende fjernbetjening.

Kæmper en hård kamp mod andre typer af emhætter

Selvom denne model er en loft emhætte bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk, så scorer modellen blot en middelkarakter i forhold til de mange andre produkter i den uafhængige test. I testen af Forbrugerrådet Tænk scorer især de væghængte og frithængende emhætter de højeste karakterer. Derfor har vi også kigget nærmere på væghængte emhætter bedst i test samt frithængende emhætter bedst i test.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan testes en emhætte til loftmontering?

Der er mange faktorer i spil under test af loftemhætter: Emhættefunktioner, brugervenlighed, støj, specifikationer, motortype, energiklasse mm.

Hvilke typer emhætter findes der?

De mest populære former for emhætter i test er væghængte emhætter efterfulgt af frithængende, skråhængte og loftmonteret emhætter.

Hvordan virker min emhætte mere effektivt?

Rengøring af filtre optimerer din emhætte. Derudover bør du tænde for emhætten 10 minutter før madlavning for at skabe undertryk og mindre kondensvand.


Andre interessante indlæg, som også kunne have din interesse

Læs også mere generelt om emhætter i vores emhætte test. Du kan også finde spændende guides, artikler og indlæg om andre hvidevarer her.

Du kan også finde et nyt komfur, så du kan gøre madlavningen endnu lettere. Læs vores komfur test.

Vi har samlet nogle af de bedste indbygningsovne i vores indbygningsovn test. Du kan også finde en miniovn i vores miniovn test, eller en ny kombiovn i vores kombiovn test.

Eller hvis du mangler en ny mikroovn, kan du med fordel læse vores mikroovn test, hvor vi giver dig gode råd til dit valg.

Efter en god dag i køkkenet, er det vigtigt med en god nattesøvn. Vi har samlet komplette guides til forskellige senge og madrasser. Læs mere i vores elevationssenge test, kontinentalseng test, boksmadras test, springmadras test og topmadras test.

Eller find en flot og funktionel sovesofa i vores sovesofa test.


Kilder

Tænk.dk: “Test: Emhætter

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply