Måltidskasser Test – Læs om de bedste måltidskasser på markedet

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi kender det alle sammen. At komme hjem til et tomt køleskab efter en lang dag eller at være løbet tør for idéer til aftensmaden. Det er netop i sådanne situationer, at en måltidskasse er en kæmpe hjælp, fordi denne står klar med de råvarer, du skal bruge samt en opskrift på et sundt og nærende måltid mad.

Det fungerer nemlig således, at når du har bestilt en måltidskasse, får du den leveret lige til din dør. Du slipper altså for at rende rundt i diverse supermarkeder for at handle ind, og du slipper for kedelige madplaner. Med en måltidskasse ved hånden bliver det supernemt for dig at tilberede alverdens lækre retter på kort tid.

Bedste måltidskasser

I dette indlæg har vi samlet nogle af de mest populære måltidskasser på markedet. Dette hjælper dig med at overskue mulighederne og finde frem til, hvilken der passer bedst til dine behov. Fælles for nedenstående kasser er, at de er anmelderroste af deres kunder, så du er altså garanteret gode måltidskasser, som mange kunder allerede har gode erfaringer med.

Mest populær

HelloFresh

  • Få rabat på din første bestilling
  • Nemt og overskueligt
  • Skræddersy menuen til dit behov
Bredt sortiment

RetNemt

  • Design din egen måltidskasse
  • 25 % rabat på dine første to kasser
  • Stort udvalg
Nyhed

Marley Spoon

  • Lækker, nem mad til døren
  • Nemt og fleksibelt
  • 30 nye opskrifter hver uge

Oversigt

ForhandlerAntal personerDage/ugeRabatPris/portion fra
2 / 43-5Op til 725,-
Kode: TESTSEKTIONEN725
35,-
2-61-525 % på første 2 leveringer31,-
2 / 42-5100 kr. på hver af de første 2 kasser50,-
1-53-420 % på første kasse42,-
2-53-550 % på første levering40,-
1-5320 % på første bestilling44,-
2-5310 % på første levering med koden: Intro1056,-
1-43-710 % på første levering med koden: Ny fast hverdag79,-
43-4-33,-

RetØkonomisk

→ Fra 38 kroner pr. person inkl. fragt

RetØkonomisk-kassen fra RetNemt er til dig, som ønsker at lave billig aftensmad uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ved at vælge denne måltidskasse sparer du nemlig på prisen, men dette går bestemt ikke ud over kvaliteten eller smagen af maden. Denne måltidskasse kan du få til to voksne personer for kun 99 kr. eller til tre voksne for kun 135 kr. Der er dermed garanti for at spare penge på både kvaliteten af maden samt smagsoplevelsen, hvis du sammenligner med selv at skulle en tur forbi supermarkedet, eller hvis du bestilte take-away.

Sikrer dig forskelligt aftensmad i løbet af 30 minutter

Mangler du inspiration til, hvad du kan lave af aftensmad eller har du svært ved at overholde budgettet, så kan du med fordel bestille en RetØkonomisk måltidskasse. Denne måltidskasse indeholder nemlig opskrifter med få, men velvalgte ingredienser. Dette er ikke bare med til at minimere prisen, men det gør det også nemmere for dig, som kan have mad klar på omkring 30 minutter.

Måltidskassen RetØkonomisk opdateres hele tiden, så du kan få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige med på vejen. Retterne stammer fra hele verden og kan variere mellem alt fra supper og wok til spændende pastaretter. Fælles for retterne er dog, at de er velsmagende, af god kvalitet, og desuden er 2-5 af ingredienserne økologiske. Du får altså meget for pengene med denne måltidskasse, og det bliver nemmere end nogensinde før at imponere dine gæster.


FiskeRet

→ Fra 38 kroner pr. person inkl. fragt

Som navnet angiver indeholder denne måltidskasse forskellige fisk og skaldyr og er derfor oplagt til dig, som gerne vil have mere fisk ind i din hverdag. Det anbefales, at du spiser omkring 350 gram fisk og skaldyr om ugen, men dette kan være svært at overholde, især hvis du ikke har et særlig stort beløb til rådighed. Med måltidskassen FiskeRet bliver det dog nemt for dig at tilberede retter med forskellige fisk og skaldyr, også for dig som måske ikke er særlig vild med fisk – disse retter er nemlig superlækre!

Garanti for helt frisk fisk af høj kvalitet

Når man har med fisk at gøre, er det utrolig vigtigt, at den er helt frisk, fordi holdbarheden ikke er lige så lang, som ved mange andre råvarer. Fælles for de fisk og skaldyr, der leveres i måltidskassen FiskeRet, er, at de købes fersk og frisklandet hos Fiskehallen Tvilling. Dette betyder også, at du sommetider kan få leveret en anden fiskeart end planlagt, hvilket blot er et tegn på, at den fisk, du modtager, er fuldstændig frisk.

Fælles for disse retter er, at de er nemme at tilberede, hvilket ofte kun tager omkring 30 minutter. Indholdet i kasserne er forskelligt og kan indeholde alt fra tigerrejer til torsk eller laks, så du er garanteret en forskellig smagsoplevelse hver gang.

Alle retterne er sunde for krop og sjæl, og derudover er 70-100% af råvarerne økologiske og nøje udvalgt efter sæsonen. Denne kasse koster omkring 165 kr. og indeholder nok mad til to voksne.


RetBørnevenlig

→ Fra 38 kroner pr. person inkl. fragt

Som navnet på denne måltidskasse angiver, så henvender denne RetBørnevenlig-måltidskasse sig til børnefamilier. Fælles for retterne i denne kasse er, at de er sjove og falder i god jord hos de fleste børn, og at børnene selv kan være med til at lave maden. Retterne er selvfølgelig også sunde og nemme at lave i en travl hverdag.

Aktiver dine børn med børnevenlige opskrifter

Ved at vælge denne måltidskasse har du rig mulighed for at tage dine børn med i køkkenet. Opskrifterne er nemlig udformet således, at børn selv kan lave retterne uden særlig meget hjælp fra en voksen.

At tage børnene med i køkkenet er noget, de fleste børn godt kan lide, og der er nærmest garanti for, at de vil elske den mad, de selv har lavet. Dette er altså en god måde, hvis du eksempelvis gerne vil lokke lidt flere grøntsager i dine børn, eller hvis du gerne vil udvikle deres evner i et køkken.

Hurtige og børnevenlige retter

Alle retterne i måltidskassen RetBørnevenlig kan tilberedes på ca. en halv time. Derudover er maden altid sund og indeholder 2-5 økologiske ingredienser pr. ret. Indholdet er nøje udvalgt, så det passer til børn, og indeholder eksempelvis altid grøntsager, som kan spises rå, såsom gulerødder, agurk eller cherrytomater, som er populære blandt de fleste børn.

Derudover er retterne også tilpasset børnenes smagsløg og er derfor knap så krydrede og stærke som retter i andre måltidskasser.


XtraNem

→ Fra 38 kroner pr. person inkl. fragt

Kendetegnet ved denne måltidskasse er, at alle retterne er nemme at lave og ikke særlig tidskrævende. Denne kasse er altså velegnet til dig, som ikke har meget tid til madlavning i hverdagene, eller dig, som måske blot ikke gider bruge meget tid på at lave mad.

Spændende retter på blot 15-20 minutter

I denne måltidskasse er salaten mikset, saucen er lavet, og kødet er forstegt, så du ikke skal bruge mere end 15-20 minutter på at gøre retten klar. Fælles for disse retter er, at de er ernæringsrigtige, men altid spændende og velsmagende.

Retterne er typisk klassiske med et lille twist og er derfor også ofte børnevenlige. Normalt består retterne af forstegte stege eller gryderetter, som normalvis ville tage lang tid for dig at tilberede. Med måltidskassen XtraNem bliver det altså muligt for dig at få sådanne retter, uden at du behøver at bruge lang tid på at forberede og tilberede dem.

Forstegt efter sous vide-metoden

Selvom kødet i retterne er tilberedt i forvejen, så går dette ikke ud over hverken kvaliteten eller smagsoplevelsen. Denne tilberedningsmetode foregår, ved at det forstegte kød kommes i en speciel plastpose, hvorefter luften suges ud, og kødet varmes i et vandbad. Efterfølgende nedkøles posen med kødet i ned til 3°C, lige indtil du opvarmer det og spiser det. Denne metode garanterer, at kødet er friskt, mørt og saftigt, når du skal spise det.


Vegan feast

→ Fra 63 kroner pr. person eks. fragt

Denne måltidskasse er ideel til dig, som ønsker at spise vegansk. Ligegyldigt om du udelukkende spiser vegansk, eller om det varierer, så kan denne kasse passe til dig. Producenterne bag Vegan feast-måltidskassen har stort fokus på, hvorfor vi skal sige farvel til kød, samt hvordan mad kan være den bedste medicin. Går du ind for disse synspunkter, eller synes du, det lyder interessant, så er denne måltidskasse garanteret noget for dig!

Sundt og velsmagende retter på ingen tid

Fælles for retterne i denne måltidskasse er, at de er sunde og velsmagende, og at de er hurtige at tilberede. Faktisk skal du ikke gøre andet end at varme maden, anrette den og spise den. Det er altså supernemt for dig, som måske har en travl hverdag.

Derudover ankommer maden i bæredygtig emballage uden plastik, så du slipper for at skade miljøet. Der følger altså mange gode ting med ved at vælge denne måltidskasse.

Bestil kassen efter dine behov

Denne måltidskasse kan enten leveres som en ugekasse eller en månedskasse, hvor den leveres henholdsvis 3 gange om ugen eller 4 gange om måneden med aftenretter derefter. Dette bestemmer du, så du kan få det til at passe med dine behov. Du kan også vælge, hvor mange personer du vil bestille mad til, hvilket enten kan være 2-3 personer eller 4-5 personer.

Indholdet af de forskellige kasser kan du se uge for uge på hjemmesiden, hvorefter du kan bestemme dig for, om det er noget, du vil prøve.


Slankekassen

Denne måltidskasse er ideel til dig, som er kørt træt i diverse slankekure, og som gerne bare vil have maden serveret uden selv at skulle bøvle med tilberedning. Slankekassen indeholder, som du måske kan antyde af navnet, sunde måltider til dig, som gerne vil tabe dig.

Bliv fri for tilberedning

Slankekassen passer perfekt til dig, som har en travl hverdag, og som ikke har tid til at stå i køkkenet, eller til dig, som har mistet motivationen og inspirationen til at lave sund og varieret mad hver dag. Kassen indeholder nemlig mad til 5 hverdage og består af 3 hovedmåltider pr. dag samt 3 snacks pr. dag. Det eneste, du skal gøre, er altså at sætte dig til rette og nyde den dejlige mad, som altid er sund og varieret.

Retterne i Slankekassen indeholder mellem 1300-1400 kalorier for kvinder, mens antallet af kalorier ligger på 1800-1900 for mænd. Indtager du ikke andet end retterne i denne måltidskasse, er der altså garanti for, at du får nogle sunde retter, som vil slanke dig på sigt.

Det er supernemt for dig, fordi alt er pakket og står klar til dig hver eneste dag. Derudover er retterne i denne kasse nem at tage med på farten, hvilket gør det nemt for alle, også for dig, som befinder dig forskellige steder i løbet af en dag.


Derfor skal du købe en måltidskasse

Der findes mange gode grunde til, hvorfor du med fordel kan købe en måltidskasse. Vi har listet de bedste grunde op nedenunder, så du kan blive meget klogere på, hvorfor netop du kan få glæde af at købe en måltidskasse.

1. Spar tid og penge

Ved at købe en måltidskasse er der garanti for, at du både vil spare tid og penge. Pengene kan du bruge på eksempelvis møbler eller oplevelser, mens du kan bruge den ekstra tid på dine venner og familie. Og der er altså meget at spare på begge parametre!

2. Slip for de samme kedelige retter

Typisk for de fleste mennesker er, at de kredser omkring de samme 5-10 retter at servere til aftensmad igen og igen. Manglende inspiration er den største årsag til dette, hvilket du slipper fuldstændig for at bekymre dig om ved at bestille en måltidskasse, som altid er fyldt med lækre, sunde og smagfulde opskrifter.

 3. Det er nemt

Med en måltidskasse ved hånden bliver det ikke lettere for dig at tilberede et lækkert og sundt måltid. Kassen leveres nemlig lige til din dør, og du kan helt selv bestemme hvor ofte. Desuden behøver du ikke at være hjemme for at modtage din måltidskasse, men denne kan leveres til lige præcis det sted, du ønsker den.
Du behøver altså hverken indkøbsseddel eller en madplan for at få lækre retter på bordet hver eneste aften.

4. Der er noget for enhver smag

Som det også fremgår af dette indlæg, så findes der mange forskellige måltidskasser med forskelligt indhold. Derved er der altså garanti for, at der findes en kasse til dig, hvad end du bor alene eller skal lave mad til 3 børn. Om du er vild med fisk eller ønsker at spise plantebaseret, er der noget til enhver smag.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (4 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.