Mac eller PC? Få gode råd her

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Det bliver diskuteret kontant, og det er sjældent at der opnås enighed blandt Apple og Windows tilhængere. De hårde diskussioner kan tage rigtig lang tid, uden folk rykker sig det mindste. Der er mange argumenter for og imod de forskellige produkter, og derfor vil vi dykke lidt dybere ned i forskellene, så du måske kan beslutte dig, hvis du en dag skal have købt en ny computer.

Den moderigtige Mac fra Apple

Macbooks fra Apple bliver mere og mere populære, og det er ikke uden grund. Man opnår kun titlen som verdens mest værdifulde brand, hvis man faktisk har et godt produkt, og det har Apple. Deres Macbooks er kendt for det flotte design, der sammen med mærket gør deres produkter lidt dyrere. Ja, prisen er lidt højere, men hvor i verden betaler man ikke mere, hvis det rigtige mærke er placeret på produktet? Dog er Macbooks meget mere end deres brandnavn, eftersom de også tilbyder utrolig meget for brugeren.

For det første er de utrolig brugervenlige, hvorfor du ikke skal være noget teknisk geni for at begå dig i deres systemer. Desuden kan det siges om Macbooks, at de er utrolig hurtige, og de holder virkelig lang tid, så du skal altså ikke frygte, at den allerede efter et år er slidt op. Den skal nok holde sig i topform længe, og det gælder alt fra batteriet til styresystemet samt hastigheden. Kort sagt er en Mac god på mange punkter, men den har da også nogle svagheder, hvor pc’en er mere effektiv.

Få meget for dine penge med en PC

En PC er typisk billigere en Mac, og det er selvom, egenskaberne i computeren er på helt samme niveau. Du betaler altså lidt mindre for din PC, da den ikke kommer fra mærket Apple. Går du ikke op i brands, når det kommer til computer, kan du altså med fordel købe en PC.

LÆS OGSÅ:  Bredbåndstest – Sådan finder du det bedste bredbånd

En PC er ligeledes en tand bedre, hvis du holder af computerspil, idet den kan trække det hele. Naturligvis skal du have en computer med de rette egenskaber, men har du det, er der ikke det, som du ikke kan spille, hvilket er en fordel i forhold en Macbook, da de kan have besvær ved nogle spil. Den rette PC kan ligeledes holde i lang tid, og du skal ikke frygte, at den falder bagud, som mange mener. De er efterhånden udviklet så meget, at det ikke sker længere.

Har du brug for en PC, så se produkterne fra Duka. Her skal der nok være lige den, du har brug for. Køber du derinde, får du ligeledes en unik løsning med fra Duka, eftersom de hjælper med at holde din computer opdateret og klar til de mange udfordringer, den måtte blive stillet. Ligeledes kan du altid ringe ind til dem, hvis du har brug for hjælp til enkle problemer.

Der er fordele og ulemper ved både Mac og PC, hvorfor det er din situation, der afgører hvilken computer, der vil passe bedst på dig.

Comments are closed.