Mælkeskummer test – Find den bedste mælkeskummer

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En god kop kaffe er noget, som vi danskere holder rigtig meget af. Kaffen har længe været en populær drik på caféer, hos restauranter og ikke mindst i de danske hjem. Det er ikke længere kun den simple, sorte kaffe, som vi laver derhjemme. De mere avancerede varianter har også vundet indpas i de danske hjem. Især caffe latte og cappuccino er blevet populære varianter.

Normalt er caffe latte og cappuccino noget, som vi bestiller på caféer eller hos restauranter, men faktisk er det ganske simpelt at lave derhjemme. Den vigtigste komponent i en caffe latte eller cappuccino er – ud over kaffen selvfølgelig – mælken.

For at lave den perfekte mælkebaserede kaffevariant skal du lave en god mælkeskum. Og det er her, mælkeskummeren kommer ind. Et simpelt køkkenredskab, som kan gøre en verden til forskel for din kaffe. Uanset om du laver den til dig selv, eller serverer den for dine gæster, er mælkeskummeren et redskab, som er guld værd for enhver kaffeelsker.

Bedste mælkeskummer

Efterhånden som de mælkebaserede kaffevarianter er steget i popularitet blandt danske kaffeforbrugere, er udvalget af mælkeskummere ligeledes vokset. Der findes mange mælkeskummere på markedet til forskellige behov og forskellige priser.

Derfor har vi fundet frem til de bedste mælkeskummere på markedet lige nu baseret på anmeldelser og tests. Find den mælkeskummer, som passer bedst til dig, i denne artikel.


Krups Milk Frother Mælkeskummer

Mælkeskummer test

→ Set hos Skousen.dk til 699 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 699 kr.

→ Set hos Coop.dk til 699 kr. (1.399 kr. for ikke-medl.)

Krups er en førende producent af husholdningsapparater. Specielt inden for kaffemaskiner og -tilbehør er Krups kendt for at levere et stort udvalg af kvalitetsrige produkter.

Krups Milk Frother XL200041 er en yderst effektiv mælkeskummer. Den har modtaget positive anmeldelser og scorer højt hos forbrugerne. Derudover er mælkeskummeren også blevet udnævnt som en af de bedste på markedet af den engelske avis Evening Standard og har fået en god anmeldelse af GHI (Good Housekeeping Institute).

Krups Milk Frother er en automatisk mælkeskummer, som kan lave det perfekte bløde og cremede mælkeskum. Den har et simpelt og stilrent design i rustfrit stål, som gør sig godt i ethvert køkken.

Tre skummeprogrammer og avanceret teknologi

Krups Milk Frother råder over tre programtyper med hver sin knap til cappuccino (op til 150 ml), caffe latte (op til 200 ml) og varm mælk (op til 300 ml). På den måde kan du nemt og bekvemt få den mælk, du ønsker. Mælkeskummeren har en blå LED-indikator, som viser, hvilket program du har valgt.

Du kan følge med i processen gennem det transparente låg. Krups har anvendt deres patenterede teknologi, Frothing Control Technology, som sikrer perfekt skum hver gang.

Nem at anvende og rengøre

Krups Milk Frother er særdeles brugervenlig, da den råder over mange bekvemmelige funktioner. Den er ledningsfri, så den kan stå at skumme hvor som helst. Derudover er kanten på mælkeskummeren designet således, at du kan hælde hele vejen rundt.

Håndtaget er behageligt at holde på og hælde med, og mælkeskummeren har en automatisk sluk-funktion. Endvidere har Krups Milk Frother en non-stick-belægning, som gør, at mælkerester har svært ved at sætte sig fast.


Philips CA6500/60 mælkeskummer

test mælkeskummer

→ Set hos Proshop.dk til 522 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 686 kr.

Philips er et anerkendt mærke inden for husholdningsapparater. Du har sikkert hørt om deres populære Senseo-serie af diverse kaffemaskiner og tilbehør, som er blevet modtaget med stor begejstring på markedet.

Philips CA6500/60 mælkeskummer er i stand til at lave fyldigt og cremet skum på ingen tid. Denne model er en af de mest anmelderroste mælkeskummere på markedet og er i flere tilfælde blevet kåret som testvinder.

LÆS OGSÅ:  Slow juicer test - Her er et overblik over de bedste slowjuicere i test

Blandt andet er den kåret som testvinder hos Coffeeness og Madmaskiner.dk. Mælkeskummeren roses blandt andet for det unikke design, brugervenligheden og det kvalitetsrige skum.

Effektiv og kvalitetsrig mælkeskummer

Takket være mælkeskummerens innovative skumpisker, som drives ved magnetkraft, er maskinen i stand til at lave fløjlsblødt og lækkert skum, som kan bruges i mange forskellige kaffevarianter og kakao. Det er en kompakt model, som har en kapacitet på 120 ml, hvilket er nok til to kopper kaffe. Med Philips CA6500/60 mælkeskummer kan du hurtigt lave en lækker cremet kaffe, da det kun tager to minutter at varme og skumme mælken.

Du kan dog selv vælge, om du vil have koldt eller opvarmet mælkeskum, så du både kan lave varme og kolde drikke eller bruge mælkeskummet til desserter. Derudover arbejder mælkeskummeren støjsvagt.

Brugervenlig og nem at rengøre

Mælkeskummeren har et simpelt design, som gør den nem at betjene. Du kan vælge, om mælken skal være varm eller kold ved hjælp af en enkelt knap. Med et kortvarigt tryk vælger du varm mælk, hvor knappen lyser rødt. Hvis du holder knappen inde, vælger du kold mælk, hvor knappen lyser blåt.

Derudover er den nem at rengøre. Selvom det kun er låg og piskeskive, der kan tåle maskinopvask, er mælkeskummeren udstyret med en non-stick-belægning, som gør, at mælkerester ikke sætter sig fast.


Bodum Mælkeskummer

bedst i test mælkeskummer

→ Set hos KitchenOne.dk til 197 kr.

→ Set hos Hw-homeware.dk til 250 kr.

Bodum er kendt for at producere produkter til køkkenet af høj kvalitet og i flotte design. Især inden for køkkenmaskiner og -grej til kaffe og te er Bodum førende.

Bodum Chambord er en manuel stempelskummer i et flot design i glas og krom. Går du op i æstetik og design, er denne mælkeskummer et oplagt valg. Bodum Chambord har ligeledes fået anerkendelse blandt brugerne for skummerens evner og design. Derudover er Bodum Chambord mælkeskummer særdeles prisvenlig og nem at anvende. Med denne mælkeskummer kan du nemt lave lækkert og blødt skum til din kaffe.

Simpel og manuel proces

En fordel ved en manuel mælkeskummer er, at mælkeskummet bliver mere finmasket og smagfuldt, da mælken ikke er opdelt efter damp. Selvom du selv skal gøre arbejdet, får du altså noget lækkert skum ud af det. Med Bodum Chambord kan det nemt og hurtigt klares.

Det eneste, du skal gøre, er at føre stemplet op og ned. Hvis dit mælkeskum skal være varmt, kan du nemt varme det i en mikrobølgeovn i selve kanden. Denne model kan skumme 250 ml mælk, som vokser til dobbelt størrelse, når det skummes. Bodum Chambord er en forholdsvis lille mælkeskummer, som ikke fylder meget, og den skal hverken bruge ledninger eller batterier.

Derfor er den nem at opbevare. Denne mælkeskummer holder desuden i mange år, da den er fremstillet af borosilikatglas, som gør den robust og samtidig let i vægt.

Nem at rengøre

Bodum Chambord er en rigtig nem mælkeskummer, som ikke kræver meget arbejde eller tid. Noget, som mange travle danskere vil se som en stor fordel, er, at alle dele af skummeren tåler maskinvask. Derfor kan du nemt smide den i opvaskemaskinen efter brug, så du slipper for besværet med at rengøre delene, hver gang du har skummet mælk.

https://youtu.be/Dm6WjFzVEH0

Melitta Mælkeskummer

bedst i test mælkeskummer

→ Set hos Davidsenshop.dk til 400 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 457 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 498 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 516 kr.

LÆS OGSÅ:  Få alt i én med en stavblender

→ Set hos Whiteaway.com til 516 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 572 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 599 kr.

→ Set hos Hw-homeware.dk til 600 kr.

Melitta er et tysk mærke, som blandt andet specialiserer sig i kaffe og udvikling af produkter til brygning af kaffe. Dette gælder også mælkeskummere. Deres Melitta Cremio mælkeskummer er en særdeles anmelderrost mælkeskummer blandt forbrugerne og vil uden tvivl glæde enhver kaffeelsker.

Mælkeskummeren har fået topkarakterer blandt online brugere og ligger gennemsnitligt på 4-5 stjerner ud af 5. Den har ligeledes klaret sig godt i diverse tests, hvor den har fået positive kommentarer og anbefalinger.

Derudover har mælkeskummeren modtaget en Plus X Award, verdens største innovationspris for teknologi, sport og livsstil, for ’Bedste produkt i 2016/2017’. Melitta Cremio mælkeskummer er egnet til at lave fint og fyldigt mælkeskum. Du kan både lave koldt og varmt skum eller opvarme mælk.

Funktionelt og flot design

Melitta Cremio fås i et flot, simpelt og sort design, som passer ind i ethvert køkken. Mælkeskummeren er tilmed nem at betjene, da du med et enkelt klik kan opvarme og/eller skumme din mælk. Modellen har hele tre piskehoveder og et intuitivt design. Knapperne er nemlig nemme at forstå og tilgå med indikatorer og lys. Dette gør modellen nem at indstille og betjene.

Brugervenlig og let at rengøre

Melitta Cremio har et ergonomisk håndtag, som gør den let at holde om og hælde med. Derudover har den en base på 360 grader. Endvidere kan mælkeskummerens låg løftes ubesværet fra mælkebeholderen takket være det integrerede håndtag.

Mælkeskummeren er særdeles rengøringsvenlig, da både låg og pisk kan tåle maskinopvask. Derudover gør mælkebeholderens non-stick-belægning, at mælken ikke brænder fast, hvilket gør den let at rengøre.


Severin mælkeskummer med induktion

bedste mælkeskummer

→ Set hos Frishop.dk til 718 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 718 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 757 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 1.099 kr.

Severin er et mærke, som er kendetegnet ved tysk kvalitet i allerhøjeste grad. De har i mere end 60 år leveret stilfulde elektriske husholdningsapparater af høj kvalitet. Severin SM 9685 er en induktionsmælkeskummer, som kan siges at være en favorit på markedet. Den er særdeles effektiv og nem at anvende.

Denne mælkeskummer har modtaget topkarakterer både blandt forbrugere, eksperter og i tests. Blandt andet har Danmarks største hardware- og tech-site, tweak.dk, givet Severins mælkeskummer en samlet karakter på 8,5, hvor det eneste, de kunne sætte en finger på, var prisen, som normalt ligger på 999 kr. Derudover er den testvinder hos det tyske TestFazit og anbefales af det britiske Evening Standard.

Funktionel og effektiv

Severin SM 9685 er en særdeles alsidig og funktionel mælkeskummer, da du kan indstille den til at lave forskellige typer skum. For det første kan den både lave koldt og varmt skum. For det andet kan du indstille maskinen i fire forskellige temperaturtrin fra 45 til 65 grader, så du nemt kan få den slags mælkeskum, du ønsker.

Modellen roses for at lave blødt, lækkert og cremet mælkeskum, ligegyldig hvilke indstillinger du anvender. Derudover er mælkeskummeren stor og har en kapacitet på 700 ml, hvilket gør den egnet til brug, når du har gæster.

Endvidere kan du også lege lidt med ingredienser og smage, da låget nemt kan aftages, så du kan fylde diverse ingredienser i, såsom sirup, vanilje og kakao.

Nem at bruge og rengøre

Mælkeskummeren er en stilfuld sag lavet i rustfrit stål med et håndtag, der ligger godt i hånden, og som forhindrer, at du brænder dig på kanden. Derudover er mælkeskummerens design meget brugervenligt og nemt at tilgå. Mange af mælkeskummerens dele, såsom kanden, kan tåle maskinvask, hvilket gør den nem at rengøre efter brug.

LÆS OGSÅ:  Mandolinjern test - Sådan finder du det bedste mandolinjern

Barista & Co. Mælkeskummer Guld

mælkeskummer bedst i test

→ Set hos Skiftselv.dk til 299 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 349 kr.

Går du op i design og æstetik, er Barista & Co. mælkeskummer i Guld et oplagt valg til dig. Barista & Co. er nemlig kendt for deres elegante og minimalistiske design og tilmed gode kvalitet. Virksomheden er forholdsvist nystartet, men er allerede blevet et anerkendt brand inden for brygning af kaffe.

Brandet har modtaget flere tusinde positive anmeldelser for deres produkter. Også denne mælkeskummer har modtaget gode anmeldelser fra forbrugere på diverse medier og hjemmesider. Derfor er Barista & Co. Mælkeskummer Guld perfekt til den designbevidste kaffeelsker, som samtidig ønsker god kvalitet. Modellen fås også i stål i stedet for guld.

God kvalitet og flot design

Denne mælkeskummer er fremstillet i robust borosilikatglas og har et sort varmeresistent silikonebånd, som forhindrer, at du brænder dig på kanden. Samtidig gør glastypen, at mælkeskummeren er let i vægt. Stemplet og låget er i en flot mat guldfarve. Denne mælkeskummer vil passe godt ind i ethvert nordisk og minimalistisk køkken.

Manuel og nem proces

Barista & Co. mælkeskummer er manuel og dermed uafhængig af ledninger og batterier. Dette gør den nem at opbevare, og samtidig sikrer den manuelle proces en god kvalitet af skummet. Manuelle mælkeskummere vil nemlig ofte lave en bedre og mere fin skum end automatiske.

Derudover er mælkeskummeren nem at bruge. Det eneste, du skal gøre, er at føre stemplet op og ned, indtil du har fordoblet mælkevolumen. Mælkeskummeren kan kapere 150 ml mælk, hvilket giver mælkeskum til omtrent fire kopper kaffe. Hvis du ønsker varmt mælkeskum, skal du blot opvarme mælkeskummet i kanden i en mikrobølgeovn. Glaskanden tåler også maskinopvask, hvilket gør den nem at rengøre.


Sådan laver du det bedste skum

Kvaliteten af mælkeskummet afhænger ikke kun af mælkeskummeren. Den afhænger også af, hvilken mælk du bruger. Arla.dk forsikrer, at du kan bruge alle typer mælk til mælkeskum, men hver type skaber et forskelligt resultat. Fedtfattig mælk, såsom skummetmælk og minimælk, giver meget luftigt og stabilt skum, men knap så cremet skum grundet det lave fedtindhold.

Letmælk egner sig ikke specielt godt til mælkeskum, da skummet ofte bliver for blødt og mindre stabilt. Sødmælk er den type, der egner sig bedst, hvis du ønsker blødt og cremet mælkeskum. Derudover er det vigtigt, at du ikke varmer mælken op til mere end 65 grader, da det ellers vil give en dårlig smag.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply