Hvilke markiser er bedst i test? Find de mest populære på markedet

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi gennemgår i denne artikel en række af de mest populære markiser på markedet netop nu, der har fået gode anmeldelser af brugerne, og derfor kan betegnes som bedst i test markiser. De er vurderet ud fra først og fremmest brugeranmeldelser, samt funktionalitet og pris. Vi har fundet markiserne hos forskellige forhandlere, så du kan finde den bedste og billigste løsning, nemt og hurtigt her.

Alle markiser i denne guide varierer i forhold til egenskaber og pris, ligesom de varierer, når det kommer til både farve og mål. Endvidere er der forskel på, om de er motordrevet eller ej. Dog har de alle det tilfælles, at de er af høj kvalitet.

Du får her et samlet overblik over de mange muligheder, du har, når det kommer til valg af markise. På den måde kan du nemmere finde den markise, der lever op til dine specifikke ønsker og behov.

Bedst i test

Essence elektrisk markise

 • Fuld beskyttet for al slags vejr
Bedst til prisen

Essence markise med drejestang

 • Åben og klassisk markise med drejestang
Billig og god

Outfit markise

 • Medfølger dobbelt monteringsbeslag
ForhandlerModelMotordrevetMålFarvePris
Essence elektrisk markiseJa250 x 300 cmSort / Antracitgrå4.999,-
Essence markise med drejestangNej200 x 150 cmCreme1.299,-
Liana markise med motorJa350 x 300 cmGrå / hvid6.799,-
Outfit markiseNej290 x 250 cmHvid1.628,-

Essence elektrisk markise med antracitgrå lukket kassette i aluminium

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
4.999 kr.
 • Hellukket kassette markise
 • Motordrevet og trådløs fjernbetjening
 • Fuld beskyttet for al slags vejr.

Blandt de absolut bedst sælgende markiser fra Moreland.dk netop nu finder vi Essence markisen. Der er her tale om en markise med hellukket kassette i højeste kvalitet.

Den er udstyret med en kraftig motor, som du kan styre ved hjælp af den trådløse fjernbetjening, der følger med.

På den måde kan du blot blive liggende i havestolen, når dugen skal rulles enten ind eller ud. Du kan desuden vælge den i forskellige farver, alt efter hvad du foretrækker, og den fås i aluminium stel med antracit dug, sort stel med sort dug eller hvidt stel med naturdug.

Er du på udkig efter en luksusmarkise i højeste kvalitet, er Essence et rigtig godt valg for dig. Den er oplagt til den store terrasse, som bruges hele året rundt.

Det skyldes, at den er fuldt beskyttet mod al slags vejr, når du ikke bruger den, hvilket er særligt fordelagtigt herhjemme i Danmark, hvor vejret som bekendt er meget omskifteligt. Det skal desuden nævnes, at den kommer i målene 250 x 200 cm, men kan fås i forskellige størrelse – se dem her.

Alt i alt er der tale om en markise i topkvalitet, der er det oplagte køb for selv den mest kræsne bruger.


Essence markise med drejestang – åben og klassisk markise til en god pris

Markise bedst til prisen

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.299 kr.
 • God pris
 • Åben og klassisk markise med drejestang
 • Dug med flæse
 • Let at montere og simpel at anvende
 • Leveres komplet med vejledning, bolte og beslag.

Det næste produkt i denne markise test er tilmed fra Essence. Der er her tale om testens billigste markise, som har fået rigtig gode anmeldelser fra brugerne. Dette er det oplagte valg for dig, der leder efter en klassisk åben markise til en billig pris.

Denne markise fra Essence fås med en flot dug i polyester med flæse, der er cremefarvet. Der er desuden tale om en åben markise, som du ruller ind og ud ved hjælp af en drejestang. Der er forskellige fordele ved at vælge en markise uden motor.

Først og fremmest er den yderst enkel at anvende, og den er desuden mere økonomisk og lettere at montere sammenlignet med en motordrevet markise. Endelig skal det nævnes, at markisen måler 200 x 150 cm.

Markisen leveres komplet med både bolte til opsætning på mur, beslag samt en monteringsvejledning på dansk. Det burde derfor ikke blive noget problem for dig at få markisen monteret korrekt. Du skal bruge to bolte til at montere hvert enkelt beslag, og det er vigtigt, at beslagene sidder på markisens yderside.

Vil du beskytte markisen mest muligt, bør du rulle den ind, når der er kraftig vind eller regnvejr udenfor. Du bør også fjerne både grene og blade med det samme.


Outfit markise – markise test af denne manuelle model, der er nem at bruge

Billig markise
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.628 kr.
 • Perfekt til terrassen
 • Billig pris
 • Enkel at anvende og nem at montere
 • Medfølger dobbelt monteringsbeslag.

Den næste markise i denne test af markiser er fra Outfit. Der er her tale om en yderst billig markise, der på trods af den billige pris er i høj kvalitet.

Er du derfor på udkig efter en simpel markise, der er til at betale for, er dette et godt bud. Der er endvidere tale om en manuel markise, som du selv skal rulle ind og ud. Fordelen ved at investere i en markise, der betjenes manuelt, er, at den er enkel at bruge, og herudover er den lettere at montere sammenlignet med en motordrevet model.

Outfit markisen er et ideelt køb, hvad end den skal bruges til terrassen derhjemme, i kolonihaven eller i sommerhuset, og den beskytter mod både regn, sol og dug.

Det skal nævnes, at markisen er uden kassette, og rammen er pulverlakeret. Markisen kommer i farven hvid/taupe, og der følger et dobbelt monteringsbeslag med i købet.

Det er langt fra alle, der har behov for en stor og avanceret markise, der drives af en motor. Denne type markise ligger desuden ofte i den højere prisklasse. Har du blot brug for at kunne komme i læ for enten sol eller regn, når du befinder dig udenfor, er denne markise det ideelle valg for dig. Den fås endvidere til en pris, de fleste vil kunne betale for.


Liana markise med motor – motordrevet markise i kraftig polyester

bedst i test markiser
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
8.340 kr.
Set til
9.999 kr.
 • Aluminium og PU-behandlet, kraftig polyester
 • Motordrevet dug
 • Inklusiv fuld kassette, som beskytter både arme og dug.

Vi indleder denne markise test med Liana markise med motor, som hører ind under kategorien af de mest populære markiser hos Coop.dk.

Den har tilmed fået rigtig fine anmeldelser af brugerne. Ved valg af denne markise er du fuldstændig klar til sommermånederne. Markisen måler 350 x 300 cm, og den er fremstillet i PU-behandlet kraftig polyester og aluminium. Der er således tale om en yderst solid og robust markise, der vil kunne holde til lidt af hvert.

Du kan nemt og hurtigt rulle dugen både ind og ud på denne markise, mens du sidder i din havestol. Der medfølger nemlig en brugervenlig og smart fjernbetjening, da markisen er drevet af en kraftig motor. Endvidere leveres Liana markisen inklusiv fuld kassette.

Denne beskytter både armene og dugen på markisen, når den ikke er i brug. Der medfølger desuden beslag, og så kommer den i en flot grå og hvid farve, der passer til hvilken som helst terrasse.

Er du på udkig efter en motordrevet markise i kraftig polyester, som du nemt og hurtigt kan styre, mens du ligger i din havestol, er dette et rigtig godt bud. Der er her tale om en markise af høj kvalitet, der tilmed har opnået stor tilfredshed blandt brugerne.


Essence elektrisk pergola markise

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
12.999 kr.
 • Kan både betjenes manuelt og elektronisk
 • Modstandsdygtig overfor vind og vejr
 • Let at betjene.

Den næste model i vores markise test er denne elektriske pergola markise fra Essence, som har fået rigtig gode anmeldelser af brugerne.

Når du vælger en dug i akryl til din markise, får du en dug, der er ekstra modstandsdygtig over for både vind og vejr. Herudover er akryl et blødt materiale, der ikke krøller så let, hvorfor dugen forbliver pæn og glat i længere tid.

Konstruktionen af Pergolaen er kraftig og gør med sine to stærke stolper for enden, både stabil og mere modstandsdygtig og kan let dække et større areal.

Du kan desuden let vaske markisen. Til dette skal du blot bruge en blød børste og sulfovand, og det anbefales, at du gør dette efter endt sæson. Inden du ruller markisen ind, er det vigtigt, at du lader dugen tørre.


Debel Sigma/DG50 – markise test af denne eksklusive markise til den store terrasse

Markise test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
15.999 kr.
 • Flot og eksklusiv markise
 • Motordrevet og med trådløs fjernbetjening
 • LED-lys
 • Hellukket
 • Ekstra kraftig.

Blandt de markiser kunderne anbefaler, finder du denne Debel Sigma/DG50. Der er ingen tvivl om, at Sigma er en eksklusiv og flot markise, der vil klæde hvilken som helst terrasse.

Markisen er udstyret med en kraftig motor, du let kan styre via den trådløse fjernbetjening, der følger med, og du behøver derfor ikke rejse dig, hver gang dugen skal rulles enten ind eller ud.

Denne markise fra Sigma er især oplagt til den store terrasse, som ofte bliver brugt. Du kan desuden sidde ude til langt ud på de sene aftentimer, da markisen er udstyret med LED-lys i forbommen.

Endvidere er dugen beskyttet godt mod al slags vejr, når du ikke bruger den, da den er hellukket. Endelig skal det nævnes, at dugen har ekstra beskyttelse, og der er alt i alt tale om en yderst kraftig markise i højeste kvalitet.

Søger du en stor, hellukket markise med motor i et moderne og elegant design, er denne markise fra Sigma et rigtig godt bud. Den tillader desuden, at du kan sidde ude og nyde de lange sommeraftener på terrassen grundet det smarte LED-lys, hvilket de færreste markiser har.


Fordelene ved at have en udvendig markise derhjemme

Der er mange fordele ved at vælge en udvendig markise til hjemmet. Først og fremmest skærmer en markise for solen langs med huset, og på den måde skabes der skygge, så der ikke bliver varmt inde i huset. Det er særligt fordelagtigt i løbet af de varme sommermåneder.

Endvidere sikrer markisen, at du kan sidde udenfor i ly for stille regn eller dug, og endelig er det særligt smarte ved en markise, at den kun optager meget lidt plads, lige så snart du har rullet den sammen. Du slipper således for de generende stolper eller standere, som en parasol eksempelvis kræver.


Det bør du overveje ved valg af en markise

Som det burde stå klart for dig nu, findes markiser i mange forskellige modeller og udgaver. En markise bliver en vigtig del af huset, og det gør den som regel over en længere årrække. Af denne årsag er det vigtigt, at du ikke bare går ud og vælger det første og det bedste, du kan finde på markedet.

I stedet bør du tænke dig grundigt om og finde ud af, hvilke specifikke krav du har, når det kommer til valg af en markise til hjemmet.

Der er forskellige aspekter, du bør overveje, når du skal vælge den helt rette markise for dig. Du kan eksempelvis vælge, om du ønsker en åben eller en lukket markise. En åben markise betyder, at dugen eksponeres for både vind og sol, da du ikke har mulighed for at rulle den ind i en kassette.

Omvendt betyder en lukket markise, at du kan beskytte både arme og dug mest muligt. Det er især fordelagtigt for dig, der bor i et område, hvor det blæser ekstra meget.

Herudover kan du vælge, om du ønsker at investere i en markise, der er motordrevet, og som dermed har en fjernbetjening, eller du ønsker en markise, der skal betjenes manuelt ved hjælp af en drejestang. Der er uden tvivl fordele og ulemper ved begge valg, og det er derfor i sidste ende op til dig, hvad du foretrækker.

Vælger du en motordrevet markise, er denne naturligvis dyrere sammenlignet med en markise med drejestang. Endelig er der stor forskel på modellernes størrelse, og det bør du også tænke over, når du skal vælge en markise til hjemmet.


Markise test bestående af populære produkter med gode anmeldelser

Der er ingen tvivl om, at du aldrig bør gå på kompromis med kvaliteten ved valg af en markise. Vi garanterer, at vores forhandlere udelukkende sælger markiser af højeste kvalitet.

Derfor kan du roligt investere i en af de markiser, du netop er blevet introduceret for i denne test. Vi har sørget for at samle en række af de mest populære markiser på markedet netop nu, som tilmed får gode anmeldelser af brugerne. Det er din garanti for et godt produkt, der med sikkerhed vil kunne leve op til dine ønsker og krav.


Disse guides og artikler vil du måske også synes om

Er en markise lige lidt for meget til din terrasse, så kan du med fordel se på en parasol i vores parasol test.

Fuldend din terrasse med en gasgrill fra vores gasgrill test, og gør haven helt i stand med en robotplæneklipper fra vores robotplæneklipper test.

Skal du nyde kolde drinks på terrassen, så prøv en isterningmaskine fra vores isterningmaskine test. Og gør kødet ekstra mørt ved hjælp af en sous vide. Du kan læse mere om de bedste af slagsen i vores sous vide test.

Slutteligt kan du også gøre din nattesøvn bedre ved hjælp af en helt ny seng. Læs vores kontinentalseng test, elevationssenge test eller boxmadras test, og find den bedste seng til dit behov.

Du kan også finde nogle nye madrasser til din nuværende seng i vores springmadras test og topmadras test.

Få også en flot og funktionel gæsteseng i form af en sovesofa. Her kan du finde en model der passer til lige præcis dit behov i vores sovesofa test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply