Massageapparat Test – Find de bedste og billigste massageapparat her

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Øm i nakken, ryggen, armene eller benene? Eller lider du af spændingshovedpine, så er det værd at læse med her i vores massageapparat test. Vi har her hos Testsektionen.dk fundet lækre massageapparater, som enten har fået gode anmeldelser i tests foretaget af eksperter eller massageapparater, der kan noget ekstraordinært.

Der er blandt andet taget udgangspunkt i en test fra T3.com, som tester massageapparater igennem eksperter. Dette er vigtigt, så man som forbruger ved, at testene er foretaget så objektivt som muligt. Derudover har vi lagt et stort fokus på specifikationer, brugeranmeldelser, pris osv., idet der findes mange forskellige former for massageapparater. Vi vil derfor gerne vise alt fra et billigt massageapparat til massageapparater i en højere prisklasse.

I skemaet ser du vores udvalgte produkter til vores massageapparat test. For os er det vigtigt, at du bliver klædt på til et køb af massageapparat, hvorfor vi også har beskrevet produkterne og udpeget deres specifikationer.

Først og fremmest får du lige et hurtigt overblik over de produkter, vi har fundet gennem vores research til dette indlæg:

Bedst i test

Theragun Pro

 • God batterilevetid
Bedst til prisen

Beurer MG153

 • 4D-massage
Billig og god

Beurer MG55

 • Vibrationsmassage
ForhandlerModelOmrådeTerapiform FeaturesPris
Massagepistol inkl. rejsetaskeHele kroppenSlagterapi20 hastighedsindst.1.199,-
Theragun ProHele kroppenSlagterapiBedst i test ved T3.com5.166,-
Beurer MG100Hele kroppenTromme4 forprogrammerede massageprogrammer815,-
Zikko Dr. RockHele kroppenTrykmassageMulighed for valg af tempo3.749,-
Foreo Luna 3AnsigtBlid pulseringRenser op til 99,5 % af snavs i ansigtet1.555,-
Beurer MG55Hele kroppenVibrationInfrarød varme339,-
Beurer MG153Skuldre, nakke og lænd2 x knibe-ruller
4 x ælteruller
4D-massage649,-

Theragun Pro – Bedst i test-massageapparat hos T3

massageapparat test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
4.399 kr.
 • Bedst i test-massageapparat
 • Slagterapi
 • God batterilevetid

Der er en god grund til, at T3.com har valgt Theragun Pro som det bedste massageapparat i test. Theragun Pro har mange lækre features, som alle lever op til forventningerne omkring et massageapparat.

Vi ved alle, at massageapparater ikke kan leve op til en omgang massage af en professionel, men som massageapparat gør Threagun Pro det rigtig godt.

Theragun Pro bliver blandt andet rost for dens kraftfulde slagterapi, som bliver vurderet af T3 til at være én af de bedste til hjemmebrug. Vi har derfor fat i et nærmest professionelt massageapparat, som kan hjælpe dig med afspænding af hele kroppen.

Dets massageform er slagterapi, hvor du vil blive masseret med 40 slag i sekundet. Det er derfor et massageapparat, som laver hurtigere og kraftigere bevægelser, end en professionel massør vil kunne gøre. Dets slagkraft sammen med tempoet gør, at det er muligt at komme dybt ned i musklerne, og derfor få taget ordentlig fat.

Når du vælger Theragun Pro, vil der være mulighed for at downloade en brugervenlig app, hvorfra du kan få vejledning til, hvordan du bedst rammer de forskellige muskelgrupper, hvordan du bedst får reduceret muskelsmerter ved hjælp af apparatet, samt hvordan du øger afslapning/restitutionen.


Beurer MG 100 – Infrarød massageapparat i test

infrarød massageapparat test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
738 kr.
Set til
899 kr.
Set til
779 kr.
Set til
1.099 kr.
Set til
949 kr.
Set til
898 kr.
Set til
1.699 kr.
 • Spotmassage
 • 4 forskellige massageprogrammer
 • God til ømme muskler

Beurer er et anerkendt mærke inden for massageapparater, hvilket vores test også bærer præg af. Beurer MG 100 ligger blandt toppen hos mange forbrugere af massageapparater, hvorfor vi har medtaget dette massageapparat fra Beurer i vores massageapparat test.

Derudover vil du med Beurer MG 100 kunne give dig selv en god massage, hvor der er mulighed for variation. Dette skyldes blandt andet, at der er inkorporeret fire forskellige massageprogrammer. Ydermere er der også to forskellige massagehoveder, der også vil kunne bidrage til en differentierende massage. Massageapparatet har også den fordel, at der er mulighed for at massere med infrarød varme, hvilket i mange tilfælde kan hjælpe med at løsne op.

Massageapparatet Beurer MG 100 lægger også op til, at det kan bruges på en partner, hvis I gerne vil give hinanden en ordentlig omgang massage. Blandt andet dets greb lægger op til dette, da man giver en ideel massage ved at tage fat om håndtaget samt ved håndtaget oven på massagehovedet. Dog vil du også – grundet Beurer MG 100’s kvalitet – kunne give dig selv en god og kraftfuld massage.

Massage med dette massageapparat fra Beurer vil være spotmassage, det betyder, at det er velegnet til spots på kroppen, hvor du oplever ømhed. Du vil sagtens kunne give dig selv massage i nakken eller skuldrene, hvis du oplever spændinger der.


Zikko Dr. Rock – Billig massage pistol til de ømme muskler

billig massageapparat
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.999 kr.
 • Fire forskellige massagehoveder
 • God til ømme muskler
 • Infrarød varme

Zikko Dr. Rock er en billig massage pistol, der også har været med i massageapparat testen fra T3.com. Den har blandt andet fået stor ros grundet dens ergonomiske design, dens kvalitet i forhold til prisen samt dens mulighed for infrarød varme.

Det er en billig massage-pistol, i og med du får fire massagehoveder med i prisen, når du køber Zikko Dr. Rock. Det vil sige, at der er mulighed for at opnå fire forskellige slags massager.

Den har også fem forskellige massagehastigheder, hvilket også er med til at skabe variation i forhold til massagen.

Infrarød varme er en stor fordel, når det kommer til muskelspændinger, idet varme kan være med til at løsne op, og massagen kan derfor ramme dybere i musklen. Zikko Dr. Rock er derfor værd at overveje, hvis du ofte oplever ømme muskler efter en løbetur, en hård træning etc.

En anden fordel ved Zikko Dr. Rock er – udover dens gode kvalitet – dens størrelse. Massageapparatet er nemlig designet i en god størrelse, der gør, at du kan tage det med på ferie eller med på weekendtur. Der vil altid være plads i tasken til Zikko Dr. Rock, når du er på farten. Massageapparatet er også drevet på batterier, hvorfor du heller ikke skal tænke på ledninger.


Foreo Luna 3 – Et anderledes massageapparat med fokus på ansigtet

massageapparat til ansigt
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.635 kr.
 • Ansigtsmassage
 • Ansigtsrensebørste
 • Blid peeling

Foreo Luna 3 har også været med i bedst i test i massageapparat testen fra T3.com, hvorfor vi selvfølgelig også gerne vil anbefale dette massageapparat. Foreo Luna 3 er til dig, der gerne vil have en god og behagelig ansigtsmassage, i og med dette massageapparat er specialiseret inden for dette. Foreo Luna 3 kan bruges til både massage samt rensning af huden, hvilket er en stor hjælp, hvis du om aftenen tidligere har stået og renset dit ansigt.

Udover at rense din hud vil massageapparatet fra Foreo også give dig en blid massage. Dens blide pulseringer vil spænde ansigtet op, mens børsten sørger for, at 99,5 % af alt snavs bliver fjernet fra dit ansigt. Dens børstehoved er lavet i silikone, hvilket er 35 gange mere hygiejnisk, end hvis børsten var lavet af nylon.

Vores hud er ikke ens, hvorfor Foreo Luna 3 er lavet i fire forskellige modeller, så massageapparatet kan omfavne alle hudtyper bedst. Køber du derfor en Foreo Luna 3, er det vigtigt, at du undersøger, hvilken hudtype du har, og om modellen passer til netop din hudtype.

Hvis du i forvejen har en god rutine om aftenen, hvor du tager dig af din hud, så vil Foreo Luna 3 blive en trofast medhjælper til at opnå en smuk og sund hud. Dens design er nemlig med til at give huden anti-age, hvor rynker og dybe linjer i ansigtet vil blive gjort mindre synlige.

Vi er meget imponerede over det svenske mærke, og det siger en del, at den er blandt vinderne hos T3.com i deres massageapparat test. Mangler du derfor en ny rensebørste, og vil du gerne have en renere hud, så vil vi gerne anbefale Foreo Luna 3 som massageapparat til ansigtet.


Beurer MG55 – Et billigt massageapparat

Bedste massageapparat
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
346 kr.
Set til
356 kr.
Set til
355 kr.
Set til
450 kr.
Set til
649 kr.
Set til
356 kr.
Set til
356 kr.
 • Vibrationsmassage
 • Brugervenlig
 • Tysk kvalitet

Hvis du gerne vil have et billigt massageapparat, så vil vi i denne massageapparat test gerne fremhæve Beurer MG55. Beurer MG55 er nemlig meget fordelagtig for dig, der døjer med ømme muskler og led. Massageapparatet er også indbygget med infrarød varme, hvilket vil være med til at spænde muskler og led op.

Du kan selv vælge, om massageapparatet skal afgive varme eller blot massage, men hvis du bruger Beurer MG55 til eksempelvis ømme led, vil det være en stor fordel at slå varmen til. Det kommer også med tre massagehoveder, hvilket kan give fornemmelsen af tre differentierende massager.

Med Beurer MG55 får du en god og behagelig vibrationsmassage, som kan løsne op i kroppen. Du kan bruge massageapparatet på hele kroppen, hvilket kan være fordelagtigt, når man bliver ældre i forhold til ømme muskler og led. Når man bliver ældre, vil man opdage, at man hurtigere bliver stiv i kroppen, hvilket Beurer MG55 kan være med til at afhjælpe.


Beurer MG153 – Massageapparat til nakke, lænd og skuldre

bedst i test massageapparat
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
849 kr.
Set til
999 kr.
 • 2 massagehastigheder
 • 4D-massage
 • Fokus på bestemte områder

Hvis du leder efter et massageapparat, der kan noget specielt og ekstraordinært, så er det værd at se efter Beurer MG153. Dette massageapparat har specialiseret sig inden for massage af nakke, lænd og skuldre, hvor de fleste oplever mange spændinger. Beurer MG153 skiller sig derfor også ud, i og med det ikke er til hele kroppen, men derimod henvender sig til bestemte muskelgrupper.

Du vil opleve en ekstraordinær massage, når Beurer MG153 først kommer i gang. Massageapparatet er udstyret med fire ælteruller og to kniberuller, som kan gå ind og løsne op i de spændte nakkemuskler. Derudover er der også mulighed for at sætte varme i massageapparatet.

Den har to massagehastigheder, og du kan selv stå for intensiteten af massagen. Du øger intensiteten ved at tage fat i håndtagene foran og hive dem nedad. Det kan gøre en stor forskel for massagen, om intensiteten øges eller ej – prøv dig frem, og mærk efter, hvornår den tager ekstra fat ved dig. Udover de to massagehastigheder har Beurer MG153 også et forprogrammeret massageprogram.

Den har en automatisk sluk-funktion, som gør, at du ikke sidder og får massage for længe. Dens maksimale massagetid er 15 minutter, hvilket også svarer til den anbefalede tid, som du bør overholde, når du får massage af et massageapparat.

Beurer er et kendt tysk mærke inden for massageapparater, og selvom disse ikke har været med i massageapparat testen fra T3.com, kan vi garantere for kvaliteterne. Dette er ikke nogen undtagelse for Beurer MG153, hvilket du hurtigt vil opleve, når du sætter dig til rette og lader Beurer MG153 give dig en udsøgt massage.


Hvad skal du se efter, når du køber et massageapparat?

Hvis man opdeler massageapparater, så findes der massageapparater, som er drevet på el og dem, der er drevet af batterier. Du skal derfor først gøre op med dig selv, om du er til den ene eller anden form. Der er både fordele og ulemper ved begge typer, hvorfor der ikke er noget, som er bedre end det andet.

Vi har i vores massageapparat test både anbefalet trådløse massageapparater som eksempelvis Foreo Luna eller Theragun Pro, hvorimod massageapparaterne fra Beurer skal være sat i stikkontakten under brug. Fordelen ved en trådløs er, at du ikke er afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt, hvilket du er med Beurer-modellerne. Ved Beurer er du derimod sikker på, at du altid kan bruge massageapparatet, qua det ikke har et batteri, som kan være fladt.

Derudover er det vigtigt at se på dets specifikationer. Kan massageapparatet dét, som du søger? Søger du udelukkende hjælp til massage i nakke og skuldrene, vil det være oplagt at vælge et massageapparat, som har dette som specifikation. Skal du derimod bruge det til hele kroppen, så vil massageapparater med slag-, vibrations- eller spotmassage være velegnet.


Testsektionen.dk anbefaler …

Massageapparat test har mange fordele, så du ved, hvilke massageapparater der er værd at se efter. Derudover kan du også læse om produkterne, hvorfor du hurtigt opnår et overblik over, hvilke massageapparater der kan det, du ønsker at få hjælp til.

Vi har derfor taget mange forskellige produkter med i vores massageapparat test, så det er muligt at få dette overblik. Døjer du derfor med muskelspændinger i benene, kan det anbefales at gå efter Zikko Dr. Rock. Har du derimod problemer med spændingshovedpine, vil du opleve en stor succes med Beurer MG153, i og med dette massageapparat er velegnet til skuldre, nakke og lænd.

Søger du en pænere hud, vil vi til hver en tid anbefale Foreo Luna 3, da massageapparatet er blidt, hygiejnisk, og ifl. T3.com vil der være en effekt efter få ganges brug.


Andre relevante indlæg til massageapparat test

Når du har udvalgt et massageapparat, kunne du muligvis også få forbedret velvære med et varmetæppe fra vores varmetæppe test. Du kan også læse mere om lysterapilamper i vores lysterapilampe test.

Du kan også læse mere om forskellige sportsmaskiner, så du kan komme i form derhjemme. Læs f.eks. vores crosstrainer test, romaskine test eller motionscykel test.

Du kan også følge med i din træning med en skridttæller eller et smartwatch.

Når du har været aktiv i løbet af dagen, er det vigtigt med en god restitution. Dette gøres bedst i en seng, som passer til dig. Læs mere og find den optimale seng til dig i vores forskellige tests af senge, som f.eks. kontinentalseng test, elevationssenge test eller boxmadras test.

Det kan også være at din nuværende seng skal opgraderes med en ny topmadras eller springmadras.

Det er også en god ide, at holde øje med blodtrykket. Dette kan du faktisk gøre selv med en blodtryksmåler. Læs mere om dette i vores blodtryksmåler test. Vi anbefaler dog altid at konsultere din egen læge, men dette kan give et godt fingerpeg.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply