Metaldetektor test – Find den bedste metaldetektor

0

Leder du efter en metaldetektor – så læs med her. I denne metaldetektor test vil vi nemlig gennemgå flere forskellige modeller, som kan være relevante for dig, der leder efter en ny metaldetektor. Der kan være flere forskellige grunde til, at man ønsker at investere i en metaldetektor. Nogle arbejder med metaldetektorer på et meget professionelt plan, hvor andre bruger dem som en hobby i deres fritid.

Uanset hvorfor man har brug for en metaldetektor, så kan man ikke komme udenom, at det blandt danskerne er blevet mere og mere populært at investere i metaldetektorer. Når du har en metaldetektor, har du en helt oplagt mulighed for at komme ud og opleve naturen samt at få en masse frisk luft. Mange finder det også utrolig spændende at gå rundt med en metaldetektor, da det er spændende at se, om man kan finde levn eller værdifulde genstande fra fortiden.

Metaldetektor bedst i test

Der findes mange forskellige modeller på markedet, og det kan både være en god og dårlig ting. Det gode er, at du har rigtig gode chancer for at finde en model, der passer helt perfekt til dig, både i forhold til pris, udseende og funktioner. På den anden side gør det store udvalg også, at det kan tage lang tid at finde frem til den helt rette model, fordi der netop er så mange at vælge mellem.

I denne test forsøger vi dog at gøre det lidt nemmere for dig ved at samle en række modeller og beskrivelser af dem, så du kan få et overblik over, hvilken modeller du blandt andet kan finde på markedet, og hvad de kan og ikke kan. Det er vigtigt, at du vælger en metaldetektor, der passer til dine behov, og netop derfor er det også en god idé at overveje, hvilke behov du egentlig har, før du går i gang med at lede, da det kan være med til at gøre din søgning lettere. Ting, du kan overveje, er blandt andet pris, funktioner samt design.

Bounty Hunter Land Ranger Prometaldetektor test

→ 2.895 kroner hos Zeejuu.dk

Er det første gang, du skal have en metaldetektor, så vil den første model i denne metaldetektor test være et oplagt valg for dig. Det er en rigtig god model til dig, der ønsker at bruge en metaldetektor i din fritid, og modellen her kan betragtes som en rigtig god begyndermodel. Modellen her vil også være rigtig god til dig, der har en smule erfaring med at bruge en sådan maskine. Det kan også være, at du måske tidligere har lånt en metaldetektor, og nu gerne vil have din egen, og her vil denne model også være et godt valg. Selve modellen har en stor og god LCD-skærm. Denne skærm gør det blandt andet muligt for dig nemt og enkelt at følge med i, om du finder noget eller ej samt andre aspekter, der er rare at kunne holde øje med.

Denne model har en rigtig god spole, der blandt andet er vandtæt. Den har en størrelse på hele 11”, og det svarer til 28 cm. Så spolen har både en god størrelse og er vandtæt, hvilket er nogle meget store fordele ved en metaldetektor. Du kan altså sagtens bruge denne model, selvom det regner udenfor og i lavt vand. En anden meget stor fordel ved denne model er, at den er meget let og brugervenlig. Det, at modellen er meget let, gør, at den kan bruges af de fleste, også selvom man måske ikke er så stærk. Modellen kan registrere eksempelvis mønter ned til 25 centimeters dybde, hvilket er en god dybde. På grund af modellens mange gode funktioner har vi her med en model at gøre, der vil passe til de fleste brugere og deres behov.

LÆS MERE:  Test: Danmarks bedste online casino

Teknetics Omega metaldetektormetaldetektortest

→ 4.995 kroner hos Zeejuu.dk

Den næste model i rækken er en lidt dyrere en af slagsen, men den er til gengæld i en klasse for sig. Modellen er af mærket Teknetics, og de er producenter af nogle af de bedste metaldetektorer. Faktisk er denne Omega metaldetektor en af tre elitemodeller fra Teknetics. Modellen her har ligesom ovenstående model en lækker og stor LCD-skærm samt en vandtæt søgespole. Denne spole er også på hele 11”, der som før nævnt svarer til omkring 28 cm. Dette er en god bredde, hvor man kan komme vidt omkring. Denne model har en detektionsdybde på hele 30 cm. Det betyder, at du kan finde eksempelvis mønter, der ligger begravet hele 30 centimeter nede i jorden.

Hvis der i stedet er tale om større metalting, så kan denne metaldetektor spore det helt ned til 100 cm, hvilket er utrolig langt for en metaldetektor. Det betyder, at du med denne model har rigtig gode muligheder for at finde spændende ting, der ligger begravet. Det er blot at komme i gang med at lede. Modellen her er meget brugervenlig og kan derfor anvendes af de fleste. Når du vælger at købe denne model, har du også mulighed for at finde rigtig meget udstyr til modellen. Om du skal have ekstraudstyr eller ej afhænger meget af, hvilke behov du har, og ofte også hvor stor en hobby det er for dig. Med denne model vil du nok få en af de bedste på markedet, og denne model fra Teknetics må siges at være en af deres mest veludviklede modeller, som du kan få glæde af i mange år.

Denver metaldetektor – Met100test af metaldetektor

→ 399 kroner hos Manillo.dk

Denne model fra Denver må siges at være en af de billigste modeller på markedet, så hvis du ikke har behov for en metaldetektor med alle mulige funktioner og gerne vil have en maskine til en overkommelig pris, så vil denne model være det perfekte valg. Med denne model kan du, ligesom med andre metaldetektorer, finde forekomster af metal i jord, træ, sten og andre ikke metalliske materialer. Denne model er lavet i letvægtsmaterialer, hvilket gør den meget let og dermed nem at have med sig rundt i søgen på skjulte skatte. Herudover har modellen både indikatorer for lys og lyd.

Den kan finde ting ned til 12 centimeters dybde, og den er endvidere vandtæt. Det er den dog kun ned til 170 mm dybde, og den kan dermed kun bruges i meget lavt vand. En anden smart funktion ved denne model er, at den har 1/8” høretelefon jackstik udgang. Du har mulighed for at indstille armholderen på modellen, så du kan få den til at passe perfekt til dig. Det er værd at bemærke, at modellen bruger 6 AA-batterier, som ikke følger med i købet. Du kan bruge denne model til at finde både metal, guld og sølv.

LÆS MERE:  Spil på nettet er populært

Bounty Hunter Tracker IV metaldetektorbedste metaldetektor

→ 1.599 kroner hos Zeejuu.dk

Bounty Hunter er kendte for at lave rigtig gode metaldetektorer, især til børn og nybegyndere, og denne model er ingen undtagelse. Den kan nemlig både bruges af børn, af nybegyndere eller af dig, der ikke har krævende behov i forbindelse med en metaldetektor. Denne model er yderst brugervenlig samtidig med, at den ikke vejer særlig meget. Disse to aspekter gør tilsammen, at det er en metaldetektor, der er meget nem at have med at gøre, og netop derfor er den rigtig god til børn eller til dig, der ikke har så meget erfaring. Det er en meget klassisk model, og især i USA har modellen fået rigtig stor succes.

Selvom modellen som nævnt egner sig godt til nybegyndere og børn, så kan du altså også sagtens bruge den, selvom du har masser af erfaring. Overordnet set er det nemlig en rigtig god model, der har en søgespol på 8”, og det svarer til omkring 20 cm. Herudover har den en meget fornuftig og effektiv dektionsfunktion, der kan opfange mønter, der ligger begravet i 15-18 centimeters dybde. Som du kan se ud fra denne test, er der modeller, der kan opfange ting dybere i jorden, men her vil du også komme til at skulle betale mere. Denne model ligger i en middel prisklasse.

Metaldetektor model GC-1065metaldetektor bedst i test

→ 623,75 kroner hos P-lindberg.dk

Denne model er især velegnet til den prisbevidste forbruger, der har brug for en metaldetektor med gode standardfunktioner. Den har en søgedybde på maks 16 cm og en søgespole med en diameter på 19 cm. Modellen har både lydsignal og visuel indikation, der kan gøre din søgning nemmere at følge med i. Den har endvidere et LED-belyst søgedisplay. Den kan søge efter alle typer metaller, men det er også muligt at indstille følsomheden på den, og du kan også indstille den, så den kun søger efter bestemte typer af metaller. Selve spolen er endvidere vandtæt, så du kan bruge den på lavt vand.

Du har med denne model mulighed for at sætte dine høretelefoner til. Herudover er selve skaftet justerbart, og det betyder, at du kan indstille modellen, så den passer til din højde. Denne model bruger et 9V batteri, der ikke er inkluderet i prisen. Herudover er det værd at bemærke, at den maksimale dybde, hvorved modellen kan søge, kan variere, da det afhænger meget af forholdene, samt hvilke materialer der bliver søgt efter. Dette gør sig generelt gældende for alle metaldetektorer Det er muligt at pakke denne model delvist sammen, så den er nemmere at transportere rundt.

GeoFennel akku metaldetektorbedst i test metaldetektor

→ 3.019 kroner hos 10-4.dk

Den sidste model i denne metaldetektor test er en yderst god en af slagsen. Du kan bruge den til at lokalisere alle salgs metaller. Modellen har rigtig mange fordele, og den kan blandt andet finde genstande under både jord, mudder, vand, asfalt og selv sne. Også i denne model kan du sætte dine høretelefoner til, og du kan justere håndtaget fra 114 cm til 139 cm. Til denne model skal du bruge otte AA alkaline batterier. Modellen har en måledybde på hele 60 cm, og spolen har en omkreds på 24 cm.

LÆS MERE:  Stor varmetæppe test – hold varmen og spar massevis af penge

Modellen kan fungere i hele 30 timer, hvilket må siges at være rigtig god tid. Det er en meget brugervenlig model, og den vejer heller ikke særlig meget. Nærmere bestemt vejer modellen kun to kg, og den kan dermed betjenes af de fleste. Med i købet til denne model får du en taske til den. Du får dog ikke batterier, lader eller kuffert med i købet. Modellen her er i en lidt dyrere prisklasse, men med den får du til gengæld en metaldetektor af rigtig god kvalitet, der kan holde i lang tid.

Metaldetektorer til både voksne og børn

I denne tekst har vi gennemgået forskellige modeller, der er bedst egnet til voksne, men du kan rent faktisk også finde modeller til børn hos nogle af vores forhandlere. Den største forskel mellem modellerne til børn og voksne er, at de varierer i størrelsen, så dette er også noget, du skal være opmærksom på, når du køber en metaldetektor, så du ikke ender med at købe en model, der enten er for stor til dit barn eller for lille til dig selv.

Vi har i denne test gennemgået modeller af forskellige mærker, og noget tyder på, at de mest populære mærker på markedet er Bounty Hunter og Teknetics. Modeller fra disse mærker er generelt meget effektive til detektering samtidig med, at de er meget brugervenlige. Nogle modeller egner sig også bedst til nybegyndere, hvor andre egner sig bedre til de mere erfarne brugere. Derfor er dette aspekt også noget, som er en god idé at være opmærksom på, når du skal finde en ny metaldetektor.

Få en god hobby med en metaldetektor

Der findes et utal af hobbyer, som man kan gå op i, og også rigtig mange, hvor man får en masse frisk luft og motion. Med en metaldetektor får du både frisk luft og motion samtidig med, at du har mulighed for at gøre nogle meget værdifulde fund. Med en metaldetektor er der gode muligheder for at finde gamle mønster eller andre levn, som har ligget i jorden i lang tid. Der er allerede rigtig mange, der godt kan lide at gå rundt i naturen og få en masse frisk luft og smukke indtryk. Hvis du er en af de personer, så er en metaldetektor egentlig bare en ekstra bonus, der giver dig mulighed for at gøre dine gåture endnu mere spændende.

Når du finder noget med en metaldetektor, alt afhængig af værdi, har du mulighed for selv at beholde det eller sælge det videre, hvis du kan finde nogle, der er interesserede i det, du har fundet. Man kan sagtens være flere personer, når man er på jagt med metaldetektorer. Når man er flere, der har en metaldetektor, kan man gå sammen og dermed også få hyggeligt samvær ud af sådan en tur i stedet for blot at gå alene. Det er dog meget forskelligt, hvad folk foretrækker.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk