Motionscykel test – Find den bedste motionscykel til dit behov

0

Find din nye motionscykel her i testen, hvor der vil blive gennemgået nogle af de bedste motionscykler på markedet netop nu. Overvejer du derfor at investere i en motionscykel til hjemmet, men er du i tvivl om, hvilken du bør vælge, og hvad man skal være særligt opmærksom på, når det kommer til valget af en ny motionscykel, er du kommet til helt rette sted.

I dette indlæg vil du nemlig blive præsenteret for seks gode bud på motionscykler, der alle har klaret sig godt i diverse tests, så du kan blive klogere på, hvilken motionscykel der er den rette for dig.


Motionscykel bedst i test: BH Bike Exercise I Nexor Motionscykel

Motionscykel test→ Set hos Apuls.dk til 6.349 kr.

Den første motionscykel i denne bedst i test er BH Bike Exercise I Nexor Motionscykel. Der er her tale om en model, der er specieldesignet til, at du kan få trænet derhjemme på en professionel måde, og der er ingen tvivl om, at du her får rigtig meget for pengene.

Det skyldes først og fremmest cyklens gode kvalitet, og det skal desuden nævnes, at den både er effektiv for træningsentusiaster med flere års erfaring og nybegyndere.

Cyklen er udstyret med en LCD-skærm, hvor du frit kan vælge imellem 24 forskellige niveauer og 13 træningsprogrammer. Det vil altså sige, at du helt selv kan bestemme, hvordan din træning skal være, og der er altid et nyt træningsniveau, der kan presse dig efter behov.

Det skal desuden nævnes, at cyklen har en højde på 142 centimeter, og så er den 55 centimer bred og 101 centimeter i længden.

Få en mere effektiv træning

På cyklens LCD-skærm kan du blandt andet få overblik over din RPM, antal forbrændte kalorier, puls, distance, tid og hastighed, og herudover er denne smarte motionscykel fra BH udstyret med 4 forskellige HRC-programmer. Det særlige ved disse programmer er, at de er i stand til at hjælpe dig med at opnå en mere effektiv og professionel træning, hvor du træner efter forskellige pulszoner.

Udover de mange forskellige niveauer og træningsprogrammer, som du helt selv kan vælge imellem, skal det desuden nævnes, at der er her tale om en særdeles komfortabel cykel. Den er nemlig udstyret med en anatomisk cykelsaddel i størrelsen XXL, og du kan ydermere justere sadlen både lodret og vandret.

Endelig medfølger der ved køb af denne motionscykel 1 måneds adgang til BH by Konimap, så du kan cykle 40.000 cykelruter over hele verden.


Billig motionscykel: Finloo Corum Motionscykel

Billig motionscykel→ Set hos Apuls.dk til 2.799 kr.

Den næste model i denne motionscykeltest er en billig motionscykel, der stadig er udstyret med de nødvendige funktioner og egenskaber, så du kan få en effektiv hjemmetræning i høj kvalitet.

Modellen hedder Finloo Corum, og der er her tale om en yderst lydløs cykel, der har 10 forskellige modstandsniveauer.

Det vil altså sige, at du altid har mulighed for at presse dig selv yderligere, når du træner, og du vil sagtens kunne anvende den i stuen foran fjernsynet, da den stort set ikke larmer.

Justerbart cykelsæde og styr

Finnlo Coum er ydermere udstyret med en smart computer, der er meget brugervenlig, hvorfor alle og enhver vil kunne bruge den.

LÆS OGSÅ:  Skihjelm test - Find den bedste skihjelm blandt favoritterne

Computeren giver dig et samlet og godt overblik over cyklens mange funktioner, og du har således rig mulighed for at optimere din træning efter dine ønsker og behov. Her kan du blandt andet få overblik over forbrændte kalorier, RPM, distance og tid.

Herudover skal det nævnes, at det er nemt at få adgang til cyklen, hvorfor den altså er særlig oplagt for gangbesværede. Du kan desuden justere cykelsædet både horisontalt og vertikalt alt efter, hvad du foretrækker, og styret kan du justere vertikalt.

Med Finnlo Corum til en fordelagtig pris er du på den måde garanteret den helt rette siddestilling, imens du træner, og den er ydermere justeret med et magnetisk bremsesystem. Er du interesseret i at måle din puls, mens du sidder på cyklen, er det tilmed muligt via modellens håndpuls.


Motionscykel tilbud: Masterfit TP200 motionscykel

→ Set hos Abilicaonline.dk til 3.499 kr.

Søger du et godt tilbud på motionscykel, er denne Masterfit TP200 motionscykel et rigtig godt bud. Der er ingen tvivl om, at der her er tale om en yderst avanceret motionscykel med mange egenskaber og funktioner til en god pris, hvorfor du altså får rigtig meget for pengene.

Herudover er den særligt oplagt for dig, der gerne vil have en brugervenlig cykel, i og med at den kan anvendes af motionister i alle aldre og på alle niveauer. Det er således underordnet, om du har trænet i flere år, eller om du netop er begyndt på at holde kroppen i form.

Masterfit TP200 motionscykel er desuden udstyret med hele 16 forskellige træningsprogrammer, hvorfor du kan vide dig sikker på, at der også vil være det rette program for dig.

Herudover har den en maksimal personvægt på 130 kilo samt en vægt på 35 kilo. Der er derfor tale om en relativt tung motionscykle, hvorfor det anbefales, at du tilkøber en underlagsmåtte til den, så du undgår ridser på gulvet.

Følg din puls, mens du træner

Du kan regulere modstanden på det yderst brugervenlige display, som cyklen er udstyret med, og ved valg af denne kan du vælge imellem hele 32 forskellige niveauer. Det vil altså sige, at dette er den rette motionscykel for dig, der gerne vil presse dig selv på nye måder.

Displayet giver dig ydermere al den relevante information, som du vil få brug for i forhold til at kunne holde overblik over din træning, herunder kalorier forbrændt, modstand, tid og distance.

Det skal desuden nævnes, at du kan justere cykelsædet både vertikalt og horisontalt alt efter, hvad du foretrækker, og du er således garanteret den helt rette siddestilling, mens du træner. Endelig medfølger der en adapter til cyklen, og i håndtaget er der indbygget pulsmåling, så du kan følge din puls, hvilket er en egenskab, rigtig mange cykelentusiaster er begejstrede for.


Bkool Smart Bike

Motionscykel bedst i test→ Set hos Fitnessgruppen.dk til 9.699 kr.

Det særlige ved den næste model i denne test af motionscykler er, at du kan få følelsen af at køre på Alpe d’huez, mens du befinder dig derhjemme.

Ikke nok med det kommer den også med gratis lektioner, så du har mulighed for at træne med professionelle indoor bike-instruktører.

LÆS OGSÅ:  Sådan kommer du i bedre form med en crosstrainer

Modellen hedder Bkool Smart Bike, og ved valg af denne kan du altså træne på hold side om side med mange andre cykelentusiaster fra hele verden.

Når du tager din første lektion, skal du udføre en test, der måler din grundform, og den tager cirka 20 minutter.

Herefter vil lektionerne blive indstillet efter lige netop det niveau, du befinder dig på, og Bkool Smart Bike giver dig således en mere individualiseret træning, der er tilrettelagt efter dig og din form. Det er muligt grundet de 1500 forskellige modstandsindstillinger, som denne motionscykel er udstyret med.

Prøv kræfter med udfordrende cykelruter

Dette er tilmed den oplagte motionscykel for dig, der foretrækker cykling på landevejene. Sammen med cyklen medfører nemlig en yderst avanceret simulator, hvormed du får mulighed for at prøve kræfter på en lang række udfordrende cykelruter over hele verden.

Simulatoren giver dig tilmed mulighed for at planlægge dine helt egne cykelruter, og du får altså en professionel træning i høj kvalitet derhjemme ved valg af denne Bkool Smart Bike.

Det er derfor et rigtig godt valg for dig, der mangler motivation til at rejse dig fra sofaen, da du får mulighed for at cykle med andre cyklister fra hele verden – og så endda i 3D. Endelig skal det nævnes, at den har en vægt på 45 kilo, og at den fås i en flot sort farve, hvorfor du sagtens vil kunne have den til at stå på kontoret eller i stuen, uden den tiltrækker for meget opmærksomhed.


Abilica Stream UB VIII motionscykel

Abilica motionscykel→ Set hos Abilicaonline.dk til 3.995 kr.

Denne motionscykeltest afsluttes med Abilica Stream UB VIII motionscykel, der er det oplagte valg for dig, der søger ekstra udfordringer i din hjemmetræning.

Der er nemlig her tale om en yderst robust model i høj kvalitet, som giver dig de præcis samme muligheder og funktioner som nogle af de mest professionelle modeller på markedet, men til en langt mere overkommelig pris.

Du får altså rigtig meget for dine penge ved valg af denne motionscykel, der blandt andet er udstyret med justerbar og elektronisk magnetmodstand, hvorfor du kan få en høj modstand samtidig med en jævn tråd. Ydermere kan den modtage trådløst pulsbælte, og så har den pulshåndtag.

Styr de mange træningsprogrammer via Bluetooth

Noget andet ganske særligt ved denne Abilica Stream UB VIII motionscykel er, at den har indbygget Bluetooth, hvilket vil sige, at den er i stand til at kommunikere med enten din smartphone eller tablet, imens du træner.

Du skal blot hente den gratis app ved navn iConsole+ Training, og så kan du styre træningsprogrammer og modstandsniveau, ligesom du via Google Street View har mulighed for at køre på vejene ude i den rigtige verden. Endelig skal det nævnes, at cyklen har hele 12 forskellige træningsprogrammer og 16 modstandsniveauer at vælge imellem, hvorfor du har rig mulighed for at få en varieret træning, der passer til dit individuelle niveau.


Foldbar motionscykel: Motionscykel med display foldbar

Foldbar motionscykelDen næste motionscykel i testen er særligt oplagt for dig, der leder efter en foldbar motionscykel, der vil kunne holde din krop i god form.

Der er tale om en ganske simpel motionscykel, som du altså har mulighed for at folde, hvilket er særligt fordelagtigt, såfremt du ikke har meget plads til at have en motionscykel til at stå derhjemme.

LÆS OGSÅ:  Løbebånd test – De bedste løbebånd til brug i hjemmet

I stedet kan du vælge at investere i denne motionscykel, som du vil kunne folde sammen og have til at stå i et skab eksempelvis.

Herudover er modellen udstyret med et svinghjul på 4 kilo, et justerbart sæde, og den har en maksimal brugervægt på 100 kilo.

Simpel motionscykel til en fordelagtig pris

Der er ingen tvivl om, at der her er tale om en yderst simpel motionscykel uden en helt masse egenskaber. Det er derfor den ideelle model for dig, der blot ønsker at holde kroppen i form på en enkel måde, og som derfor ikke har brug for en helt masse avanceret teknologi. Det betyder da også, at du kan købe denne model til en fordelagtig pris, alle vil kunne få råd til.

Med det sagt er du dog garanteret en god hjemmetræning efter hvert brug, og det er særligt benmusklerne, der får en effektiv træning.

Herudover træner cyklen også din smidighed, koordination, styrke og udholdenhed. Er du således på udkig efter en ganske enkel motionscykel, som du kan folde, hvorfor den særligt er oplagt til dig, der bor i en mindre lejlighed, er dette et rigtig godt bud.

Endelig har du mulighed for at justere sædet, så du kan få det til at passe til din højde, og du undgår således skader, imens du træner.


Sådan finder du den bedste motionscykel

Du er nu blevet præsenteret for seks forskellige motionscykler, der differentierer sig i forhold til pris og funktioner, men som alle er i høj kvalitet og fra nogle af de førende brands på markedet netop nu.

I den forbindelse bør du dog være opmærksom på, at du naturligvis ikke bør vælge din nye motionscykel efter prisen, men at du sørger for at kigge efter cyklens egenskaber, så du kan vide dig sikker på, at disse passer til dine behov.

Det kan derfor være en god idé at tænke over, hvilke ekstra funktioner du vil skulle få brug for, og det afhænger selvfølgelig af dit formål med cyklen. Ydermere kan det være en god idé at overveje, hvor meget du vil bruge på cyklen, og hvorvidt det kun er dig selv eller hele familien, der skal træne på den.

Der er mange gode grunde til, hvorfor man bør investere i en motionscykel til hjemmet. Det er først og fremmest en nem og billig løsning, der samtidig giver dig mulighed for at smide de ekstra kilo, og du vil nu have et bedre grundlag for at vælge den rette motionscykel for dig.

I ovenstående test er du nemlig blevet præsenteret for forskellige modeller, og du vil derfor med garanti nemmere kunne finde lige præcis den cykel, der passer til dig.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply