Motionscykel test – Find den bedste motionscykel til dit behov

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Find din nye motionscykel her i testen, hvor der vil blive gennemgået nogle af de bedste motionscykler på markedet netop nu. Overvejer du derfor at investere i en motionscykel til hjemmet, men er du i tvivl om, hvilken du bør vælge, og hvad man skal være særligt opmærksom på, når det kommer til valget af en ny motionscykel, er du kommet til helt rette sted.

I dette indlæg vil du nemlig blive præsenteret for seks gode bud på motionscykler, der alle har klaret sig godt i diverse tests, så du kan blive klogere på, hvilken motionscykel der er den rette for dig.


Abilica WinMag Cruise Motionscykelkondicykel test

motionscykel test→ Set hos Abilicaonline.dk til 3.499 kr.

Abilica WinMag Cruise motionscykel er nem at opbevare og stille væk efter brug. Den vejer kun 33 kg og har dimensionerne til, at du kan gemme den lidt væk. På baghjulene er der desuden to hjul, så du let kan transportere den ind i sit gemmested.

WinMag har høstet prisen som testvinder i WOMAN. Med de 32 modstandsniveauer, 12 træningsprogrammer, 7 kg svinghjul, pulsmåler, computer og den høje mobilitet er det faktisk ingen overraskelse. Hjemme i privaten vil WinMag være løsningen for mange motionscyklister.

Ved køb af Abilica WinMag Cruise Motionscykel får du:

 • testvinder hos WOMAN
 • værdi for penge
 • god mobilitet.

Hjemmemotionisten krav

Du kan sagtens finde motionscykler, som har stærkere ydeevne end WinMag. Spørgsmålet er bare, om du har behov for det. Hvis du bruger cyklen én gang eller to om ugen, hvorfor så investere i dyre domme?

Du får alt, du behøver, med denne motionscykel. Du får en pulsmåler i håndtaget og en computer med puls, træningsprogrammer, hastighed, distance og mere til. Rigeligt med information til at holde dig ved ilden og cykle de ekstra kilometer. Det er værd lige at bemærke, at du ikke må veje over 120 kg på WinMag. Det kan selvfølgelig give nogle vanskeligheder for nogle brugere.

Specifikationer:

 • 32 modstandsniveauer
 • 12 træningsprogrammer
 • avanceret computer
 • svinghjul: 7 kg
 • pulsmåler.

Finnlo Exum III Ergometercykel

bedste motionscykel→ Set hos Fitnessgruppen.dk til 4.495 kr.

Finnlo Exum III Ergometercykel minder på mange måder en del om WinMag. Dog adskiller de sig fra hinanden på visse punkter, der kan være afgørende for dig. Den helt store forskel er det ergonomiske, at Finnlo Exum III Ergometercykel bruger elektromagneter til at styre modstanden i pedalerne.

Grundet den elektromagnetiske bremse får cyklen en mere glidende fornemmelse, når du tramper løs i pedalerne. Du har måske prøvet en motionscykel, der kan virke helt stram. Det skulle du meget gerne undgå her. Og med de 18 forskellige programmer finder du sikkert en håndfuld, du kan benytte dig af.

Ved køb af Finnlo Exum III Ergometercykel får du:

 • 2 års garanti til privat brug
 • højeste kvalitet for billigere hjemmecykel
 • en motionscykel til de fleste.

Ultimative hjemmecykel

Igen kan du finde bedre træningscykler til hjemmet. Du kan f.eks. investere i en dyr, professionel træningscykel, som motionscentre og cykelklubber ejer. De professionelle kan dog være ekstremt dyre, og her har Finnlo forsøgt at lave en mellemvej. Men denne motionscykel kan de fleste være med, uden at der gås på kompromis med cykelturens kvalitet.

Desuden kan en motionist på op til 150 kg klatre op til træningscyklen og forbrænde en masse kalorier. Fødderne kan spændes fast om pedalerne, og sadlen er behagelig og ergonomisk. Sammen med det loves du to års garanti til brug i privaten, fordi producenten ved, at Finnlo Exum III Ergometercykel kan klare det hårde pres i mange flere år.

LÆS OGSÅ:  Løbeur test - Sådan finder du det bedste løbeur til dit behov

Specifikationer:

 • 18 programmer
 • avanceret computer
 • elektromagnetisk bremse: 25-400 W
 • svinghjul: 8 kg
 • vægt: 150 kg.


Schwinn Fitness Airdyne AD8 Pro – fitness-cykel

billig motionscykel→ Set hos Abilicaonline.dk til 9.995 kr.

Endnu en god cykel til hjemmemotionisten er Schwinn Airdyne AD8 Pro motionscykel. Den vil også kunne købes til virksomheder, hoteller, institutioner mm. Schwinn Fitness Airdyne AD8 kan nemlig holde til at blive brugt hårdt og hyppigt.

Motionscyklen har et specielt luftfilter, som øger modstanden mere og mere, jo hårdere du træder i pedalerne.

Du vil kunne indstille den manuelt, hvis du har behov for det. Du vil også kunne benytte de allerede indbyggede ni programmer, der kan udfordre dine færdigheder på toppen af jernhesten.

Selvfølgelig følger en avanceret computer med LCD-display og et hav af data også med. Der medfølger også en pulsmåler samt et program, som kan tilpasse din pulsmåling til din træning. Gennemarbejdet og virkelig rar for motionscyklisten.

Ved køb af Schwinn Fitness Airdyne AD8 får du:

 • motionscykel i topkvalitet
 • den nyeste teknologi
 • optimal komfort.

Bevæg hele kroppen

Schwinn Fitness Airdyne AD8 giver dig mulighed for at bevæge og træne din arme, mens du cykler. I ægte crosstrainer-stil er der installeret arme, som du kan bevæge frem og tilbage for træning af overkroppen samt et bedre flow på cykelturen.

Du har også mulighed for at tilkoble dit pulsbælte og følge din professionelle træning. Du kan også frit indstille sadlen og vippe den efter dit behov. Selvfølgelig er der også en holder til din vandflaske, fordi komforten er vigtig.

Specifikationer:

 • 9 programmer
 • to stænger til træning af overkrop
 • manuel indstilling
 • LCD-display på computer
 • pulsbælte kan tilkobles.

Spirit Fitness CU800 motionscykel

motionscykel bedst til prisen→ Set hos Abilicaonline.dk til 10.900 kr.

Den allersidste motionscykel her i vores motionscykel test er Spirit Fitness CU800, som egner sig særligt godt til professionel brug.

Faktisk egner den sig så godt til professionelle, at den fremhæves som det bedste pro-valg på konditon.dk. Og med en maks. vægt på 200 kg kan alle i fitnesscentret eller privaten også bruge den.

For at kunne stå fast med op til 200 kg ovenpå har Spirit Fitness CU800 motionscykel en rimelig høj vægt på 52 kg og et massivt svinghjul på 13,5 kg. Og så bevæger den sig op i en klasse, hvor du finder hele 40 modstandsniveauer, der må være mere end rigeligt. Uanset om du er topatlet eller nybegynder, vil du få glæde af den massive kræft, som tilbydes her.

Ved køb af Spirit Fitness CU800 motionscykel får du:

 • bedste pro-valg
 • et teknisk vidunder
 • motionscykel til alle.

Tilpasses motionisten

Udover 40 modstandsniveauer er der også indbygget 10 træningsprogrammer. Og mens du banker rundt på cyklen under dit program med hænderne på pulsmåleren eller viklet ind i dit pulsbælte, generer du strøm til din computer. Den er altså afhængig af dig, hamsteren, der tramper derudaf, i stedet for el – en smart detalje.

De mange forskellige brugere kan alle nyde godt af en to graders vinkel i pedalerne, som giver et bedre skub og mindsker chancen for skader. Desuden har cyklen en sadel med dobbelt affjedring, som alle mennesker har gavn af. Dertil kommer de mange individuelle indstillinger, som er mulige. Alle mennesker kan bruge Spirit Fitness CU800 motionscykel, så simpelt kan det skrives.

LÆS OGSÅ:  Yogamåtte test - Gør dig klar til yogatræningen

Specifikationer:

 • 40 modstandsniveauer
 • 10 programmer
 • svinghjul: 13,5 kg
 • 2 graders hældning i pedalerne
 • dobbelt affjedring i sadlen.


Motionscykel tilbud: Masterfit TP200 motionscykel

→ Set hos Abilicaonline.dk til 3.995 kr.

Søger du et godt tilbud på motionscykel, er denne Masterfit TP200 motionscykel et rigtig godt bud. Der er ingen tvivl om, at der her er tale om en yderst avanceret motionscykel med mange egenskaber og funktioner til en god pris, hvorfor du altså får rigtig meget for pengene.

Herudover er den særligt oplagt for dig, der gerne vil have en brugervenlig cykel, i og med at den kan anvendes af motionister i alle aldre og på alle niveauer. Det er således underordnet, om du har trænet i flere år, eller om du netop er begyndt på at holde kroppen i form.

Masterfit TP200 motionscykel er desuden udstyret med hele 16 forskellige træningsprogrammer, hvorfor du kan vide dig sikker på, at der også vil være det rette program for dig.

Herudover har den en maksimal personvægt på 130 kilo samt en vægt på 35 kilo. Der er derfor tale om en relativt tung motionscykle, hvorfor det anbefales, at du tilkøber en underlagsmåtte til den, så du undgår ridser på gulvet.

Følg din puls, mens du træner

Du kan regulere modstanden på det yderst brugervenlige display, som cyklen er udstyret med, og ved valg af denne kan du vælge imellem hele 32 forskellige niveauer. Det vil altså sige, at dette er den rette motionscykel for dig, der gerne vil presse dig selv på nye måder.

Displayet giver dig ydermere al den relevante information, som du vil få brug for i forhold til at kunne holde overblik over din træning, herunder kalorier forbrændt, modstand, tid og distance.

Det skal desuden nævnes, at du kan justere cykelsædet både vertikalt og horisontalt alt efter, hvad du foretrækker, og du er således garanteret den helt rette siddestilling, mens du træner. Endelig medfølger der en adapter til cyklen, og i håndtaget er der indbygget pulsmåling, så du kan følge din puls, hvilket er en egenskab, rigtig mange cykelentusiaster er begejstrede for.


Abilica Stream UB VIII motionscykel

Abilica motionscykel→ Set hos Abilicaonline.dk til 4.495 kr.

Denne motionscykeltest afsluttes med Abilica Stream UB VIII motionscykel, der er det oplagte valg for dig, der søger ekstra udfordringer i din hjemmetræning.

Der er nemlig her tale om en yderst robust model i høj kvalitet, som giver dig de præcis samme muligheder og funktioner som nogle af de mest professionelle modeller på markedet, men til en langt mere overkommelig pris.

Du får altså rigtig meget for dine penge ved valg af denne motionscykel, der blandt andet er udstyret med justerbar og elektronisk magnetmodstand, hvorfor du kan få en høj modstand samtidig med en jævn tråd. Ydermere kan den modtage trådløst pulsbælte, og så har den pulshåndtag.

Styr de mange træningsprogrammer via Bluetooth

Noget andet ganske særligt ved denne Abilica Stream UB VIII motionscykel er, at den har indbygget Bluetooth, hvilket vil sige, at den er i stand til at kommunikere med enten din smartphone eller tablet, imens du træner.

Du skal blot hente den gratis app ved navn iConsole+ Training, og så kan du styre træningsprogrammer og modstandsniveau, ligesom du via Google Street View har mulighed for at køre på vejene ude i den rigtige verden. Endelig skal det nævnes, at cyklen har hele 12 forskellige træningsprogrammer og 16 modstandsniveauer at vælge imellem, hvorfor du har rig mulighed for at få en varieret træning, der passer til dit individuelle niveau.

LÆS OGSÅ:  Stepmaskine test – Hvilken skal du vælge? Bliv klogere i denne guide

Sådan finder du den bedste motionscykel

Du er nu blevet præsenteret for seks forskellige motionscykler, der differentierer sig i forhold til pris og funktioner, men som alle er i høj kvalitet og fra nogle af de førende brands på markedet netop nu.

I den forbindelse bør du dog være opmærksom på, at du naturligvis ikke bør vælge din nye motionscykel efter prisen, men at du sørger for at kigge efter cyklens egenskaber, så du kan vide dig sikker på, at disse passer til dine behov.

Det kan derfor være en god idé at tænke over, hvilke ekstra funktioner du vil skulle få brug for, og det afhænger selvfølgelig af dit formål med cyklen. Ydermere kan det være en god idé at overveje, hvor meget du vil bruge på cyklen, og hvorvidt det kun er dig selv eller hele familien, der skal træne på den.

Der er mange gode grunde til, hvorfor man bør investere i en motionscykel til hjemmet. Det er først og fremmest en nem og billig løsning, der samtidig giver dig mulighed for at smide de ekstra kilo, og du vil nu have et bedre grundlag for at vælge den rette motionscykel for dig.

I ovenstående test er du nemlig blevet præsenteret for forskellige modeller, og du vil derfor med garanti nemmere kunne finde lige præcis den cykel, der passer til dig.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål om træningscykler

Hvad er forskellen på en motionscykel og en spinningscykel?

Forskellen på en motionscykel og en spinningscykel er, at spinningcyklen er uden programmer og ofte mere simpelt konstrueret end motionscyklen.

Hvor meget forbrænder man på en motionscykel?

Du forbrænder i gennemsnit ca. 800 kcal i timen på en motionscykel. Det afhænger dog af mange faktorer, bl.a. vægt, programindstilling og effekt.

Hvad koster en motionscykel?

En motionscykel kan koste helt ned til 2.000 kr. og helt op til +12.000. Til privat brug vil den bedste gennemsnitlige motionscykel ligge på ca. 4-5.000 kr.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply