Nakkepude test – Hvilken nakkepude er den bedste for dig?

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Flyturen kan for mange være en hård fornøjelse. Det samme gælder for en lang køretur eller bustur, hvis du ikke har en nakkepude med dig. Men nu kan du komme problemet til livs. Vores nakkepude test giver dig nemlig svar på, hvor du finder den bedste nakkepude til dine behov.

En nakkepude er ikke bare en nakkepude. Du kan bruge den til alle rejseformer, og derfor kan vi også kalde det her for en rejsepude. Vi har både fundet den oppustelige nakkepude, nakkepuden til bilen og alt imellem. Alle vores resultater er baseret på brugernes anmeldelser og produkternes særlige egenskaber hver især, så du kan få det bedste overblik i vores nakkepude test. Du finder således nakkepuder til all forskellige behov og priser.

Nedenfor finder du en komplet oversigt over de modeller, vi har med i vores nakkepude test. Du får også et overblik over de vigtigste egenskaber ved dem alle sammen, så du nemt og hurtigt kan sammenligne og vurdere, hvilken er bedst i test og passer til dit forventede prisniveau.

ForhandlerModelMaterialeOppusteligPris
Go Travel The SnoozerVelourbeklædt PVC-plastJa79,-
Vagaborn Oppustelig RejsepudeVelourbeklædt PVC-plastJa179,-
Multi use nakkepudeStof og vatNej179,-
RESTAHEADBlødt betræk af mikro-ruskindNej295,-
Sea to Summit Aeros Down PillowNylon og andedunNej420,-

Go Travel The Snoozer – En godt bud i vores nakkepude til fly test

Nakkepude test→ Set hos Med24.dk til 79 kr.

 • Nem at bruge
 • Kan foldes sammen og være i tasken
 • Billig nakkepude

Vi starter stille og roligt ud med en simpel nakkepude, der er til at forholde sig til. Her får du en oppustelig nakkepude til bilen, der er et godt eksempel på en sand klassiker.

Den er udstyret med to sider, der bliver godt pustet op med luft, hvorimod nakkestykket er lavere og består af små riller. Det er med til at give den optimale støtte og komfort.

Som vi kender den

Her er der ikke tale om noget, vi ikke har set før. Nakkepuden består af plastik, der har en velour-lignende overflade. Derudover puster du den selv op ved brug. En stor fordel ved denne model er, at du nemt kan passe den ned i tasken, så du altid kan have den med på turen.

Men komforten kan vi ikke skrive hjem om. Med de to store oppustelige sider kan det for nogle være svært at få den rette komfort. Her er der selvfølgelig tale om en smagssag, men skal du rejse meget eller ofte, bør du måske vælge en, der har lidt mere komfort.

Dog er denne model for alle. Her får du en billig nakkepude i vores test, og du kan have den liggende i tasken, uden at den stjæler for meget plads. Men en bedst i test nakkepude bliver den ikke.


Vagaborn oppustelig nakkepude – den sjove og måske bedste for dig i vores rejsepude test

bedste nakkepude→ Set hos Coolstuff.dk til 179 kr.

 • Mulighed for at læne sig mod nakkepuden for en optimal stilling
 • Kan bruges på mange forskellige måder
 • Nem at have med i tasken

Denne nakkepude kan noget helt særligt i vores nakkepude test. Det er nemlig ikke en nakkepude, som du kender den.

Her er der tænkt ud af boksen, og du får ikke en nakkepude, der som sådan skal sidde omkring nakken. Den kan bruges bag nakken, men den kan samtidig bruges til at læne sig fremover og hvile hovedet på.

Den er udformet som en aflang pude med flere formede hjørner, og der er samtidig et hul i midten. Hullet er afgørende for pudens funktion, da den gør det muligt at sætte armene imellem og på den måde holde fast om puden. Det giver dig de optimale betingelser for at få den bedste sovestilling, selvom du sidder op.

En genial smagssag

Vi kommer ikke uden om, at det altid vil være en smagssag, om du foretrækker at læne dig frem og sove eller sidde lænet tilbage. Men er du til førstnævnte, er denne rejsepude helt genial. Du behøver ikke sidde oprejst, men kan i stedet lade hele hovedets vægt falde forover. Samtidig undgår du voldsomme stræk, som kan være tilfældet med den almindelige nakkepude.

Desværre er den udformet i plast, som gør den nem at transportere, men måske mindre god at sove på. Det er igen en smagssag, og du får den i en lille transportpose, så du nemt kan pakke den sammen. Dermed er denne nakkepude god til dig, der gerne vil læne dig forover, når du skal have din lur. Vi er ret imponerede over idéen, men det er en meget individuel smagssag.


Multi use nakkepude – En god nakkepude til bil

rejsepude test→ Set hos Rejsegear.dk til 179 kr.

 • Aflang pude med mange muligheder
 • Strop, der kan justeres i længden
 • Let at spænde på tasken

Her kommer endnu et bud i vores nakkepude eller rejsepude test, alt efter hvad du skal bruge den til. Her får du en nakkepude, der ved første øjekast kunne ligne en ammepude til kvinder.

Men her tager du fejl, for det er en nakkepude, der kan være en god følgesvend på rejsen. Den er nemlig ret så anderledes, og det har måske en fordel for dig.

Et design, der kan noget andet

Denne nakkepude består af stof og kunstfyld, som giver dig fornemmelsen af en rigtig pude. Derudover har den en fastmonteret strop, som du kan justere i størrelsen. Stroppen kan spændes fast om halsen, så den dermed skaber en U-form med selve puden. Det er med til at øge komforten.

Puden kan anvendes på mange forskellige måder, og fordi den er udformet i gode materialer, kan den være lige så god som en almindelig hovedpude. Dog kommer den til kort, hvis du ikke er vild med at ligge med nakken til siderne. I og med nakkepuden er lige tyk hele vejen rundt, kan det resultere i nogle unødvendige stræk for din nakke.

Denne nakkepude er til dig, der virkelig elsker den gode komfort i din hovedpude. Brug også stroppen til at spænde den fast på tasken, og brug den som pude op ad eksempelvis vinduerne i et fly eller i en bus. Her er den nemlig super god og noget nær den bedste til netop det formål. Men som nakkepude kan der opstå nogle små udfordringer.


Restahead nakkepude – den innovative, ergonomiske og bedste nakkepude

nakkepude bedst i test→ Set hos Gloriamundicare.com til 295 kr.

→ Set hos Denintelligentekrop.dk til 299 kr.

 • Ergonomisk nakkepude på en revolutionerende måde
 • Let og klar til brug
 • Fylder lidt og støtter nakken maksimalt

Her får du en lidt mere utraditionel model i vores nakkepude test, som meget vel også kan være din favorit. Vi tør i hvert fald godt sige, at den her lægger sig i spidsen som den bedste nakkepude i vores test. Men det er også testens dyreste, og derfor skal du være sikker på, at den egentlig er noget for dig.

Her er der tale om en helt ny teknologi, der giver dig en multianvendelig nakkepude til ferie, afslapning og afspænding både siddende og liggende.

Et revolutionerende design

Nakkepuden fra Restahead er det, vi kan kalde for et revolutionerende design. Her får du nemlig ikke en blød eller oppustelig pude, men i stedet en nakkestøtte, der støtter hele nakken i en ergonomisk korrekt position. Den forhindrer dit hoved i at falde til siderne eller bagover, da den støtter hulrummet bag din nakke, når du læner dig tilbage.

Restahead sørger for, at dine muskler samtidig slapper af. Du skal blot placere den bag nakken, så den danner en behagelig og støttende bue bag din nakke. Du får maksimal komfort ud af de indvendige fleksible ruller med polyesterfibre.

Nem at have med rundt

Det er ikke kun komforten, der er god her. For med denne nakkepude med på rejsen har du ingen problemer. Den kan nemt rulles sammen, så den blot fylder 28 cm på den længste led, og den kommer selvfølgelig med et rejseetui. Nakkepuden kan også nemt bruges på stranden og andre steder. Den er nemlig anvendelig både siddende og liggende.

Vi kommer ikke uden om, at vi her har med et nytænkende design at gøre. Er du til de store og bløde puder, er det her ikke sagen, men er du glad for den optimale komfort og støtte, er det her uden tvivl den bedste nakkepude for dig. Selvom du betaler lidt ekstra, kan den meget nemt vise sig at være pengene værd, og det kan nemt gå hen og blive vores nakkepude bedst i test.


Sea to Summit Aeros Down Pillow – Det modsatte af en ergonomisk nakkepude

oppustelig nakkepude→ Set hos Scandihills.dk til 420 kr.

→ Set hos Friluftslageret.dk til 429 kr.

→ Set hos Outdoorpro.dk til 449 kr.

 • Pude med andedun
 • Nem at rulle sammen og gøre mindre
 • God kvalitet

Sidste nakkepude i vores nakkepude test er denne model, der egentlig er udformet som en almindelig pude.

Den består af andedun, der er pakket ind i et nylonbetræk. Det gør den ultralet og kompakt, og dermed får du næsten din egen pude med på tur.

Og netop her finder vi pointen. Du kan nemlig lige så godt pakke din egen hovedpude og tage den med. Selvom den fylder mere, er der langt mere komfort i din egen. Du slipper for nylon som materiale, der ofte kan være ubehageligt for ansigtet, og så sparer du også mange penge. Det her er nemlig en dyr nakkepude, og ifølge os alt for dyr i forhold til, hvad du egentlig får.

Smart teknik

Dog er der noget godt ved denne nakkepude, der er bygget op omkring en oppustelig pose af TPU tværgående paneler. Øverst er der et lag af dun, der også har en isolerende effekt. Den patenterede ventil sørger for, at du nemt kan justere hårdheden, så den passer til din præference.

Men idéen om luft i puden gør, at idéen lidt går af den. Selvom der er dun i toppen, får du stadigvæk fornemmelsen af luft i puden. Derfor er vi lidt skuffede over denne model, vi havde forventet lidt mere af grundet den forholdsvist høje pris. Her er der altså ikke tale om den bedste nakkepude i testen, men derimod et nice-to-have produkt.


TravelSafe nakkepude med Memory Foam – en god nakkepude med optimal komfort

 • nakkepude med memory foamNakkepude med fyld af memory foam
 • Nem at pakke sammen
 • Vejer blot 270 gram

Her får vi en model i vores nakkepude test, som nemt kunne gå hen at blive den bedste i vores test. For den indeholder nemlig et materiale, som på alle måder giver den helt optimale komfort for hovedet.

Her taler vi selvfølgelig om det populære memory foam. Den er perfekt til rejserne, og her er der tale om en mere ergonomisk nakkepude.

Komplet komfort i én og samme nakkepude

Det, som denne nakkepude kan, er at kombinere det klassiske design med komforten fra memory foam. Den er udformet i et blødt materiale, der gør den behagelig at ligge på for alle, og kombinationen mellem skum og stof giver dig en nakkepude, der vil levere hver eneste gang.

Den er samtidig udstyret med en lille knap, så du altid kan spænde din nakkepude fast. Og selvom den ikke er oppustelig, kan du nemt folde den samme. Memory foam indeholder nemlig store mængde af luft, som du kan klemme ud.

Lidt mangel på form

Selvom der er god komfort i denne nakkepude, kunne der godt have været tænkt endnu mere på det ergonomiske ved denne nakkepude. Her får du den runde form, der for mange også er glimrende. Men havde formen være mere aflang, kunne det resultere i endnu bedre komfort.

Med sin lille strop til tasken og dens fantastiske materiale er der her en model, der godt kan gå hen at blive vores bedst i test nakkepude. Du får den nemlig til en fantastisk pris, og den her går du i hvert fald aldrig galt i byen med.


Bedst i test nakkepude – Hvordan finder jeg den bedste nakkepude?

Nakkepuden er et glimrende redskab, hvis du skal have en nakkepude til bil, fly eller bus. Den er en trofast følgesvend for mange på ferien, og det forstår vi godt. For ubehagelige sovestillinger kan være skadelige for nakken og gøre turen til alt det, den ikke skulle være. Men med vores nakkepude test kan vi nu fortælle dig mere om den bedste nakkepude til dig.

Det svære er, at vi her har arbejdet med så forskellige nakkepuder. Men vil du have en god klassiker, er TravelSafe et godt valg for dig. Her får du nemlig en god støtte fra memory foam, der former sig efter hovedet og nakken. Du kan ligeledes bruge den op ad væggen, i og med det bløde materiale netop former sig tilpas meget.

Hvis du ikke har noget imod at betale lidt ekstra, er vores klare anbefaling nakkepuden fra Restahead, der uden tvivl er vores bedst i test nakkepude.

Her får du svaret på en nakkepude, der gør alt det, som man ofte savner. Selvom det er rart at hvile hovedet på noget, betyder det ofte skæve stillinger for nakken, der kan give ubehagelige vrid. Her får du i stedet en nakkestøtte, der støtter lige præcis dér, hvor den skal. Og så er den selvfølgelig ergonomisk og skåner kroppen på bedst mulig vis.


Andre relevante artikler, indlæg og guides

Skal du ud at rejse, så vær sikker på at udstyret er i orden. Prøv f.eks. en ny kuffert fra vores kuffert test. Eller find nogle gode vandrestøvler i vores vandrestøvler test.

Skal du på trekking så kan en pandelampe også være god at have. Find en god pandelampe i vores pandelampe test. Du kan også finde det rette udstyr til din tur i vores sovepose test og regntøj test.

Læs også vores hovedpude test, og sov trygt og godt om natten. Og find den rette dyne i vores dyne test.

Til at opnå den bedste nattesøvn kan du også tage et kig på din seng. Vi guider dig til nogle gode valg i vores elevationssenge test, kontinentalseng test eller boxmadras test.

Eller tag et kig på nogle nye madrasser til din seng i vores springmadras test eller topmadras test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply