Om Testsektionen

Testsektionen er en dansk forbrugerguide, der er blevet stiftet i 2016. Vi ønsker at rådgive de danske forbrugere om, hvilke produkter, de skal vælge. Vi har en helt særlig mission om, at forfatte tests indenfor et væld af forskellige produktkategorier, hvilket skal tjene det formål at præsentere vores brugere for de bedste produkter på markedet indenfor hver enkelt produktkategori.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at du har muligheden for at finde en lang række af professionelle tests, der befinder sig indenfor et væld af forskellige produktkategorier. Idéen bag Testsektionen er, at kunne ramme så bredt som overhovedet muligt og dermed også kunne favne om så mange forskellige produktkategorier som muligt. Derfor udvides siden også jævnligt med nye kategorier og der bliver desuden også jævnligt publiceret nye tests.

Hos Testsektionen har vi et meget simpelt mål; vi ønsker at gøre det nemmere for dig som forbruger at danne dig et overblik over hvilke produkter på markedet, der er de bedste og som du dermed bør holde ekstra godt øje med. Det betyder også, at vi ønsker at kunne bidrage til, at du som forbruger har de bedste forudsætninger for at kunne foretage et trygt og sikkert valg, hvad end du skal finde en ny løvsuger, en ny seng, måske specifikt en ny elevationsseng, robotplæneklipper eller et løbebånd. Vi udpeger de bedste produkter, så du kan vælge netop dét produkt, der er bedst for dig.

Hvordan arbejder vi hos Testsektionen?

Vi laver et dybdegående researcharbejde og udvælger blandt andet produkter, der er “bedst i test” hos andre forbrugerorganisationer. Heriblandt Forbrugerrådet TÆNK. Det er også ensbetydende med, at du kan være helt og aldeles sikker på, at de produkter, der er udvalgt til vores forskellige tests rent faktisk repræsenterer nogle af de bedste produkter indenfor hver enkelte kategori. Hver enkelt produkt, der er repræsenteret her på Testsektionen.dk har enten gjort sig bemærket ved at klare sig rigtig godt hos diverse testpaneler eller ved at være danskernes foretrukne produkter.

Vi investerer meget tid i hvert enkelt test, da der ikke blot bruges lang tid på at sikre, at forfatningen er af højeste kvalitet, men samtidig bruger vi også lang tid på at udvælge de produkter, der bør repræsenteres i hver enkelt test. Normalt finder du mellem 5 og 10 forskellige produkter i hver af vores artikler, der allesammen er blandt de bedste produkter på markedet. Dette bliver vurderet ud fra brugeranmeldelser, uvildige tests eller vores bedste skøn ud fra pris og funktionalitet. Derfor finder du helt sikkert også noget, der harmonerer godt med både dine krav og dine præferencer. Det er vigtigt at understrege at vi hos Testsektionen.dk ikke fysisk tester de forskellige produkter, som vi anbefaler i vores guides. Men at diverse produkter er udvalgt på grundig research og ofte produkter, som er blevet testet fysisk af andre og ofte også kåret som “bedst i test”. Dette beskriver vi mere detaljeret i hver enkelt indlæg.

Testsektionen.dk er reklamefinansieret

På Testsektionen.dk har vi ikke lyst til at ødelægge din læseoplevelse med at tilklistre vores hjemmeside med annoncer og reklamebannere. Det er aldrig noget, vi har gjort os i og det er heller ikke noget vi har intentioner om at begynde på. Derfor skal du ikke være bange for, at du kommer til at få ødelagt din læseoplevelse af irriterende bannere og reklamer hos os.

Du har med garanti lagt mærke til, at vi henviser til en række forhandlere på nettet i vores forskellige indlæg. Vi arbejder meget med at kunne finde bedste, billigste og ligeledes også mest troværdige forhandlere på nettet. Køber du via et af vores links, så falder der – i hvert fald i de tilfælde, hvor vi har en aftale med forhandleren – en lille kompensation af til os. Denne indtægt er med til at kunne drifte, udvikle og vedligeholde Testsektionen.dk.

Ingen produkter leveres af Testsektionen.dk, men der henvises til andre forhandlere, som er anerkendte og troværdige. Alle priser skal anses som opfordring til tilbud, da priser i markedet hele tiden ændrer sige. Derudover skal al tekst og artikler betragtes som reklame, ligesom links er reklamelinks, hvor vi modtager kommision af forhandleren. Ved sammenligninger viser vi kun en begrænset del af markedet. Dog er al vores indhold baseret på uvildig information og vi arbejder 100 % uafhængigt af forhandlerne. Siden er skabt for at give dig overblik og gøre dit valg af produkter i forskellige produktkategorier nemmere. Siden og dets oplysninger benyttes på eget ansvar.

Bag Testsektionen.dk

Testsektionen.dk ejes og drives af virksomheden Adlab ApS (CVR: 38429604), som står bag flere sammenligningssider, der tilgodeser forbrugerne når der skal investeres i forskellige produkter. Du finder også Testsektionen i Norge og Sverige:

Adlab ApS ejer også nedenstående sites, som tilbyder flere forskellige sammenligningstjenester indenfor en lang række produktområder.

 • Findmaaltidskasse.dk – Inspiration til den næste måltidskasse og sammenligning af priser
 • Maaltidskasserne.dk – Inspiration og hjælp til at finde din næste måltidskasser
 • Tjekakasse.dk – Overblik over priser og betingelser ved de forskellige a-kasser og fagforeninger
 • Mobilabo.dk – Sammenlign og find det billigste mobilabonnement
 • Sov-bedre.dk – Viser diverse senge og madrasser, som gør det mere bekvemt at sove.
 • Elberegner.dk – Sammenligning af elpriser på det danske marked
 • Havesektionen.dk – Et haveunivers der laver indhold om produkter til haven, terrassen, havemøbler mm.
Daniel Østergaard

Kommerciel direktør

Daniel han erfaring med at starte og drive flere virksomheder og projekter. Daniel overtog sitet tilbage i 2017, da sitet stort set lige var startet op. Efter overtagelsen blev der investeret tungt i research og nyt indhold. I det daglige er det Daniels opgave at finde nye interessante emner og dertilhørende samarbejdspartnere, så Testsektionen.dk fortsætter med at vokse.

Morten Jørgensen

Konceptansvarlig

Morten har være med til at opbygge Testsektionen.dk helt fra start og står for de nye tiltag på sitet. Målet er at give ideer, produktsammenligninger og guides, som hjælper brugerne med at finde de helt rigtige produkter, som passer til deres behov.

Hold ikke igen, hvis du har spørgsmål eller kommentarer

Hvad end du har spørgsmål til noget af vores indhold eller du ønsker at knytte en kommentar til nogle af vores tests, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det nemmeste er, at kontakte os via vores kontakt-side. Vi bestræber os på at kunne besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Vi kan også kontaktes på nedenstående:

  Miljøvenligpakning