Om Testsektionen

Testsektionen er en dansk forbrugerguide, der er blevet stiftet i 2016. Vi ønsker at rådgive de danske forbrugere om, hvilke produkter, de skal vælge. Vi har en helt særlig mission om, at forfatte tests indenfor et væld af forskellige produktkategorier, hvilket skal tjene det formål at præsentere vores brugere for de bedste produkter på markedet indenfor hver enkelt produktkategori.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at du har muligheden for at finde en lang række af professionelle tests, der befinder sig indenfor et væld af forskellige produktkategorier. Idéen bag Testsektionen er, at kunne ramme så bredt som overhovedet muligt og dermed også kunne favne om så mange forskellige produktkategorier som muligt. Derfor udvides siden også jævnligt med nye kategorie og der bliver desuden også jævnligt publiceret nye tests.

Hos Testsektionen har vi et meget simpelt mål; vi ønsker at gøre det nemmere for dig som forbruger at danne dig et overblik over hvilke produkter på markedet, der er de bedste og som du dermed bør holde ekstra godt øje med. Det betyder også, at vi ønsker at kunne bidrage til, at du som forbruger har de bedste forudsætninger for at kunne foretage et trygt og sikkert valg, hvad end du skal finde en ny løvsuger, elevationsseng eller en ny printer. Vi udpeger de bedste produkter, så du kan vælge netop dét produkt, der er bedst for dig.

Hvordan arbejder vi hos Testsektionen?

Forud for forfatningen af alle vores tests sørger vi naturligvis får at foretage grundigt researcharbejde. Det er også ensbetydende med, at du kan være helt og aldeles sikker på, at de produkter, der er udvalgt til vores forskellige tests rent faktisk repræsenterer nogle af de bedste produkter indenfor hver enkelt kategori. Hver enkelt produkt, der er repræsenteret her på Testsektionen.dk har enten gjort sig bemærket ved at klare sig rigtig godt hos diverse testpaneler eller ved at være danskernes foretrukne produkter.

Vi investerer meget tid i hvert enkelt test, da der ikke blot bruges lang tid på at sikre, at forfatningen er af højeste kvalitet, men samtidig bruger vi også lang tid på at udvælge de produkter, der bør repræsenteres i hver enkelt test. Normalt finder du mellem 10 og 15 forskellige produkter i hver af vores artikler, der allesammen er blandt de bedste produkter på markedet – og derfor finder du helt sikkert også noget, der harmonerer godt med både dine krav og dine præferencer.

Testsektionen.dk er reklamefinansieret

På Testsektionen.dk har vi ikke lyst til at ødelægge din læseoplevelse med at tilklistre vores hjemmeside med annoncer og reklamebannere. Det er aldrig noget, vi har gjort os i og det er heller ikke noget vi har intentioner om at begynde på. Derfor skal du ikke være bange for, at du kommer til at få ødelagt din læseoplevelse af irriterende bannere og reklamer hos os.

Du har med garanti lagt mærke til, at vi henviser til en række forhandlere på nettet i vores forskellige artikler. Vi arbejder meget med at kunne finde bedste, billigste og ligeledes også mest troværdige forhandlere på nettet. Køber du via et af vores links, så falder der – i hvert fald i de tilfælde, hvor vi har en aftale med forhandleren – en lille kompensation af til os. Denne indtægt er med til at kunne vedligeholde Testsektionen.dk

Hold ikke igen, hvis du har spørgsmål eller kommentarer

Hvad end du har spørgsmål til noget af vores indhold eller du ønsker at knytte en kommentar til nogle af vores tests, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det nemmeste er, at kontakte os via vores kontakt-side. Vi bestræber os på at kunne besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Miljøvenligpakning

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk