Overvågningskamera test – Her er nogle af de bedste til prisen på markedet

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Ønsker du at købe et overvågningskamera, men har svært ved at få overblik over udvalget, så læs med i denne overvågningskamera test. Vi har samlet markedets mest populære produkter, så du nemt kan se, hvilket overvågningskamera der er bedst i test eller fremhævet af ekspertkilder på de parametre, der er vigtige for netop dig.

Uanset om du leder efter test af IP-overvågningskamera, test af indendørs overvågningskamera eller test af udendørs overvågningskamera, kan du altså her hurtigt se, hvilke modeller der udmærker sig på de felter. Du kan altså kort sagt finde alle resultaterne et sted, så du nemt og hurtigt kan foretage et velinformeret valg.

I denne samlede overvågningskamera test har vi udvalgt seks specifikke kameraer, som alle på hver deres måde udmærker sig, har vundet tests eller på anden måde bliver fremhævet og anbefalet af eksperter på området. Læs vores overvågningskamera test, og se, hvilket indendørs eller udendørs overvågningskamera der er bedst i test i forhold til dine kriterier og ønsker.

ForhandlerModelBrugUdvalgte featuresPris
Google Nest Cam IQIndendørs & UdendørsNight vision
Aut. bevægelsessensor
Ansigtsgenkendelse
3.099,-
Arlo Pro 3Indendørs & Udendørs160 graders synsfelt
Adgang fra din smartphone
Tovejs-kommunikation
5.186,-
Google Nest Cam IndoorIndendørsGod billedkvalitet
Super lydsystem
Tovejs-kommunikation
1.099,-
Ring Doorbell ProUdendørsUnderretning ved bevægelse
Flot design
Sensor og night vision
1.799,-
Logitech Circle 2Indendørs & UdendørsHD Video
180 graders synsfelt
Lys- og lydalarm
1.915,-
Nedis WIFICO20CWTUdendørsLyd- og bevægelsessensor
Night vision
Tovejs-kommunikation
789,-

Google Nest Cam IQ – bedst i test udendørs overvågningskamera

bedst i test overvågningskamera→ Set hos Elgiganten.dk til 3.099 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.298 kr.

 • HD-billedkvalitet med night vision og ansigtsgenkendelse
 • Automatisk bevægelsessensor og automatisk zoom
 • Automatisk underretning via app
 • Kraftig mikrofon og højtaler
 • Kan kobles til dit Google Home

Dette overvågningskamera er blevet kåret til at være bedst i udendørs overvågningskamera test. Derfor skal den naturligvis også fremhæves i vores overvågningskamera test.

Dette intelligente wi-fi-overvågningskamera har et væld af smarte features, der gør det fremragende til den udendørs overvågning.

Har du Google Home, kan dette overvågningskamera integreres med Googles taleassistent, hvilket gør den fremtrædende i denne overvågningskamera test.

Det Google-kreerede Nest Cam IQ giver dig et fuldstændigt overblik over, hvad der sker på din grund, når du ikke er hjemme. Modellen har toppet udendørs overvågningskamera test på grund af dets mange smarte funktioner – eksempelvis muligheden for at tjekke, hvad der foregår ved dit hjem i 1.080 Full HD.

Samtidig udmærker det sig i vores overvågningskamera test ved at have en såkaldt 4K-sensor. Det betyder med andre ord, at kameraet automatisk følger bevægelser, der forekommer på grunden. Det zoomer herudover selv ind på objekterne i bevægelse, hvilket gør det muligt for dig at få et helt tydeligt billede af dem.

Herudover er Google Nest Cam IQ blevet bedst-i-test-overvågningskamera til udendørs brug i testen på grund af dets exceptionelle ansigtsgenkendelse. Og så er den ydermere nummer et i deres overvågningskamera test, fordi den har super night vision. Kameraet underretter dig automatisk ved mistænkelig aktivitet og giver dig adgang til at se billederne live fra din smartphone.

Og så har Google Nest Cam IQ herudover et kraftfuldt tovejs lydsystem, som gør det muligt for dig at lade ubudne gæster vide, at du er klar over deres tilstedeværelse. Det er intet under, at denne model er populær og er vinder i overvågningskamera testen.


Arlo Pro 3 – fremhævet i IP-overvågningskamera test

overvågningskamera test→ Set hos Proshop.dk til 5.186 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 5.911 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 6.823 kr.

 • Høj billedkvalitet med 160 graders synsfelt
 • Adgang til billeder via smartphone
 • Automatisk bevægelsessensor, der kun overvåger bevægelse på egen grund
 • Tovejs-kommunikationssystem
 • Lækkert design og stor slidstyrke

Dette overvågningskamera fremhæves som et fremragende trådløst IP-overvågningskamera i det britiske medie The Independent. Også med dette kamera får du en skarp billedkvalitet med 160 graders synsfelt, og billederne har du adgang til fra din smartphone. Modellen har endvidere en sirene, der effektivt kan skræmme potentielle indbrudstyve væk.

Vi har inkluderet denne model i vores overvågningskamera test, fordi kameraet er brugervenligt og har mange super funktioner. Ligesom Google Nest Cam IQ har det eksempelvis et tovejs-kommunikationssystem, som giver dig mulighed for at kommunikere tydeligt med ubudne gæster eller med bude, der skal levere pakker til dit hjem.

Dette overvågningskamera kan både anvendes udendørs og indendørs. Men da det er yderst slidstærkt og kan tåle alt slags vejr, ligger det naturligvis i toppen i enhver udendørs overvågningskamera test.

Derudover skal det nævnes, at modellen har et lækkert design. Arlo Pro 3 markerer sig endvidere ved at have en automatisk bevægelsessensor, som du kan indstille, så den kun tracker bevægelse på din egen ejendom – og ikke eksempelvis på fortovet uden for din grund. Modellen står herudover frem i denne overvågningskamera test, da den kan indstilles til automatisk at slukke, når du er hjemme.


Google Nest Cam Indoor – super indendørs overvågningskamera

bedste indendørs overvågningskamera→ Set hos Coolshop.dk til 1.099 kr.

→ Set hos Gucca.dk til 1.360 kr.

→ Set hos Legetøjseksperten.dk til 1.563 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.753 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.799 kr.

 • God billedkvalitet
 • Tovejs lydsystem
 • Integreres nemt med Google Home
 • Super lydsystem

Dette overvågningskamera fra Google bør fremhæves i enhver indendørs overvågningskamera test som en attraktiv model. Eksempelvis anbefaler The Independent denne model til indendørs overvågning.

Google Nest Cam Indoor har en god billedkvalitet, men har dog et synsfelt på 130 grader, hvilket jo er en smule lavere end den netop nævnte model. Til gengæld har den et super lydsystem med både højtaler og mikrofon.

Du har naturligvis adgang til billeder og lyd fra dit hjem via din smartphone, så du nemt kan følge med i eventuel uønsket aktivitet. Vi vil fremhæve Google Nest Cam Indoor i denne overvågningskamera test, da den er meget brugervenlig at sætte op og let kan integreres med hele dit Google Home system, hvilket mange anser som en fordel. Så leder du efter et indendørs kamera til en god pris, så er denne model et godt bud på en testvinder i en indendørs overvågningskamera test.


Ring Doorbell Pro – udendørs kombineret overvågningskamera og ringeklokke

billig overvågningskamera→ Set hos Proshop.dk til 1.799 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.948 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.973 kr.

 • Kombineret overvågningskamera og dørklokke
 • God billedkvalitet med sensor og night vision
 • Underretter dig ved bevægelse foran døren, og når folk ringer på klokken
 • Mulighed for at kommunikere med personer foran din dør
 • Flot og stilrent design

Denne model fremhæves i en wifi overvågningskamera test. Og derfor skal den naturligvis også præsenteres her i vores overvågningskamera test. Denne model har nemlig nogen unikke features, som er attraktive for mange.

Ring Doorbell Pro er et udendørs overvågningskamera med wifi, som har den særegne funktion, at den også fungerer som dørklokke (som navnet antyder). Det gør det dermed muligt for dig at få øjeblikkelige underretninger på din telefon, når nogen ringer på din dørklokke – en vigtig funktion at fremhæve i denne overvågningskamera test.

For dermed kan du faktisk også besvare døren, selvom du ikke er hjemme på det pågældende tidspunkt. Der er nemlig også et super lydsystem med mikrofon og højtaler, således at du kan kommunikere med personer ved din hoveddør. Dette er ikke kun med til at øge din sikkerhed, men kan også være yderst praktisk, hvis du eksempelvis skal modtage pakkepost i løbet af dagen, mens du er ude af huset.

Ring Doorbell Pro har naturligvis også en automatisk bevægelsessensor, som ligeledes giver dig advarsler på din telefon, når nogen bevæger sig foran din dør. Kameraet har HD-billeder og kan herudover give dig tydelige billeder om natten, da den har infrarød night vision. Så det er intet under, at denne model fremhæves i wifi overvågningskamera test.

Modellen er naturligvis kompatibel med iOS, Android, Mac. Herudover vil vi fremhæve Ring Doorbell Pro i vores udendørs overvågningskamera test, da den har et flot, slankt og stilfuldt design. Dette er vigtigt for mange, da en dørklokke er yderst synlig på din facade, og dermed skal den gerne passe godt ind i din øvrige stil.


Logitech Circle 2 – anbefalet i IP overvågningskamera test

bedste overvågningskamera til prisen→ Set hos Proshop.dk til 1.915 kr.

 • High Definition Video
 • Night vision og bevægelsessensor
 • 180 graders synsfelt
 • Lys- og lydalarm
 • Lavere prisleje – høj værdi for pengene

Logitech Circle 2 er et super IP-Kamera med mange spændende funktioner. Det inddrages i denne overvågningskamera test, da det blandt andet fremhæves af det engelske medie The Guardian som et attraktivt kamera til overvågning af dit hjem.

Modellen anbefales i deres IP overvågningskamera test, blandt andet på grund af kameraets store brugervenlighed og grundet dets mange super features.

Eksempelvis kan det nævnes, at kameraet har HD-billeder og night vision, der sikrer dig tydelige billeder både nat og dag. Herudover sender modellen dig underretninger, hvis dens bevægelsessensor registrerer aktivitet ved dit hjem. Kameraet har ligeledes et tovejs-lydsystem, så du kan tale med personer, der fanges af kameraet.

Det skal ydermere highlightes i denne overvågningskamera test, at Logitech Circle 2 også har både lysalarm og lydalarm, som bliver aktiveret, hvis der opstår uønskede besøg. På den måde kan ubudne gæster skræmmes effektivt væk fra din ejendom.

Og så ligger Logitech Circle 2 ovenikøbet i den lavere ende af prisskalaen – hvilken gør denne model super attraktiv for mange familier, der søger at beskytte deres hjem til en lavere pris.


Nedis WIFICO20CWT – anbefalet i udendørs overvågningskamera test

overvågningskamera tilbud→ Set hos Proshop.dk til 789 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 869 kr.

→ Set hos Elvvs.dk til 880 kr.

 • Lyd- og bevægelsessensor
 • Brugervenlig
 • Nattesyn med rækkevidde på 15 meter
 • Tovejs-kommunikationssystem

I vores overvågningskamera test slutter vi med at præsentere dig for et sidste populært overvågningskamera. Modellen kaldes Nedis WIFICO20CWT og anbefales i en udendørs overvågningskamera test.

Vi fremhæver dette kamera, da det er yderst brugervenligt og bør ligget i top i enhver IP overvågningskamera test på grund af dets adskillige intelligente og smarte features.

De kan blandt andet nævnes, at denne model har super HD-billedkvalitet og har en effektiv nattesynstilstand, som endda har en rækkevidde på hele 15 meter.

Med Nedis WIFICO20CWT er du dermed altid sikker på at få helt klare billeder – dag som nat. Du har naturligvis adgang til disse billeder via din smartphone, og du kan herudover kommunikere med personer, som befinder sig foran din dør via et tovejs lydsystem.

Modellen har naturligvis også en automatisk sensor. Men denne model skiller sig ud i vores overvågningskamera test ved også at registrere lyde. Sensoren kan dermed sende dig advarsler, hvis den registrerer overraskende bevægelser såvel som lyde. Det kan være en stor fordel også at advare ved mistænkelige lyde, da man dermed kan få et bedre indblik i, hvad der konkret foregår ved hjemmet.

Samtidig er Nedis WIFICO20CWT også indkapslet i en ekstra robust kasse, der er vandtæt. Dette gør, at det er et ideelt udendørs overvågningskamera. Og så er modellen også fremhævet i denne overvågningskamera test på grund af dets gode interne hukommelse.


Foretag det bedste valg med vores overvågningskamera test

Vi har nu gennemgået en række af de mest anbefalede og populære kameraer i vores samlede udendørs og indendørs overvågningskamera test og set på nogle af deres respektive features og fordele.

Nu skulle du gerne have opnået et godt overblik over de forskellige modeller, der anbefales af eksperter, og hvad de enkelte kameraer har af helt specifikke egenskaber.

Det skal tilføjes, at vi naturligvis i denne overvågningskamera test ikke har haft mulighed for at inkludere alle funktioner fra de forskellige modeller. Der er ganske enkelt for mange, da kameraer løbende inkluderer mere og mere teknologi. Så når du har zoomet dig ind på en eller flere kameraer, som er attraktive for dig, kan du med fordel gå i dybden og læse mere om de respektive produkter hos forhandlere via de præsenterede links i teksten.

På den vis kan du effektivt afgøre, hvilket indendørs eller udendørs overvågningskamera der er bedst i test, når det kommer til netop din families behov. Det er vores ønske, at du finder det helt rigtige overvågningskamera til dit hjem, som gør, at du opnår den optimale sikkerhed og tryghed i dagligdagen.


Andre artikler du måske også kunne have gavn af

Du kan udover et overvågningskamera også sikre din bolig med en alarm uden abonnement. Samtidig er det en god ide at have en røgalarm sat op, hvis uheldet skulle være ude. Læs mere om disse i vores røgalarm test. Du kan også finde en tyverialarm, som vi har skrevet om i vores tyverialarm test.

Skal du have en nem og hurtig løsning til en ny dørklokke, så læs om de trådløse af slagsen i vores trådløs dørklokke test.

Med et overvågningskamera er det også en god ide at have en tablet, hvor du kan se overvågningsbillederne. Vi har samlet alle de bedste modeller på markedet, samt samlet al den vigtigste viden lige nu. Læs mere i vores tablet test her.

Læs også mere om bluetooth højtalere og smartwatches i hhv. vores bluetooth højtaler test og smartwatch test.

Skal du have printet billederne ud, så find en ny printer i vores printer test. Du kan derudover også teste dit nuværende internet, og måske finde et bedre tilbud i vores bredbåndstest.

Det er vigtigt med god nattesøvn, og med en alarm og overvågningskamera på plads, kan du trygt og sikkert lægge hovedet på puden om aftenen. Det er vigtigt med en seng som passer til din krop. Det guider vi dig til i vores kontinentalseng test eller elevationssenge test.

Du kan også finde passende madrasser i vores topmadras test, springmadras test eller boxmadras test. Ligesom du kan finde den helt rigtige hovedpude og dyne i vores hovedpude test og dyne test.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply