Pålægsmaskine test – Guide til de bedste pålægsmaskiner

0

Når du køber køkkenredskaber, kan der være store fordele ved at give lidt ekstra for at få et produkt, der er af høj kvalitet. Det handler altid om at vurdere, hvad ens behov er, og hvor meget du har at gøre godt med. Men med et væld af forskellige modeller på markedet, der hver især rummer mange forskellige funktioner, kan det være svært at finde hoved og hale i det.

Vi har sørget for, at du kan få al den hjælp, du måtte have brug for, med vores pålægsmaskine test, der tager udgangspunkt i seks forskellige modeller, der hver især rummer nogle store kvaliteter. Overvej altid følgende inden du køber din pålægsmaskine:

  • Hvor stort er mit behov? Dette afhænger af, hvor hyppigt du skal bruge maskinen og til hvor meget. Også dit pålægs konsistens kan tages i betragtning.
  • Hvor stor må den være? Hvor meget plads du har kan også have afgørende betydning for dit valg.
  • Hvilket prisleje ligger jeg inden for? Prisen afspejler ofte kvalitet, men nogle gange kan du gøre et bedre køb end andre.
Bedst i test

Graef UNA 90 pålægsmaskine

  • Meget slidstærk
Bedst til prisen

Graef V20EU pålægsmaskine

  • Skivetykkelse på 0-20 mm
Billig og god

Wilfa Sharp pålægsmaskine FS-200W

  • Nem at rengøre

Graef V20EU pålægsmaskine

test pålægsmaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.441 kr.
Set til
1.426 kr.
Set til
1.990 kr.

I vores pålægsmaskine test har vi taget modeller med, hvor du her finder en pålægsmaskine, der består af lækre materialer.

Graef V20EU er en pålægsmaskine, der byder på en række af specifikationer, så du kan få dit pålæg skåret præcis efter dit ønske. Først og fremmest er motoren i denne maskine meget solid og maskinen rummer 170W.

Tilmed finder du en energibesparende motor, der også har en overbelastningssikkerhed, så din maskine ikke går i stykker eller forringes af et for hårdt pres.

Her er der også et kabelrum. Du kan nemt indstille din skivetykkelse, der kan være fra 0-20 mm, hvilket giver dig mulighed for at lave gode, tykke skriver på hele 2 cm i deres tykkelse.

Selve maskinen er produceret i rustfrit stål med klinger i bølgeslibet rusfrit stål med en diameget på 170 mm. Klingerne kommer med en klingeafdækningsplade af plastik, så du undgår at ramme dine fingre med det skarpe blad.

Maskinen er monteret på en selvbærende bundplade i glas, som er nem at gøre ren efter brug, og som sørger for, at dit pålæg ligger sig fint efter det er blevet skåret. Og så har maskinen nogle lækre ekstrating, såsom børnesikring, automatisk sluk efter 10 minutter og en madholder med fingerbeskyttelse.

Denne pålægsmaskine er til dig, der vil have det hele, og som har god plads hjemme i køkkenet eller i dit bryggers til maskinen. Her får du en pålægsmaskine i en solid kvalitet, der skal udsættes for meget før, at den går i stykker. Få de skarpeste resultater med denne maskine, og i forhold til prisen synes vi, at du får rigeligt meget for dine penge – hvis du selvfølgelig bruger maskinen ofte nok.


Wilfa Sharp pålægsmaskine FS-200W

bedste pålægsmaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
749 kr.
Set til
982 kr.

Det velkendte brand Wilfa, der har leveret kvalitetsmaskiner til Danmark i mange år, er du på banen med et ny model inden for kategorien pålægsmaskiner.

Med Wilfa Sharp får du en justerbar pålægsmaskine i solidt materiale og med en ydeevne på hele 200W. Selve maskinen er udført i aluminium, der giver pålægsmaskinen et flot og enkelt design, der udstråler kvalitet og giver lidt ekstra til dit køkken.

Selve størrelsen er også en, der er nem at arbejde med, da den ikke kommer til at fylde hele dit køkkenbord.

LÆS OGSÅ:  Brødrister Test - Er du på udkig efter en god brødrister? Læs guiden

Men til trods for størrelsen, så er denne maskine yderst kraftfuld og holdbar, så du ikke skal bekymre dig om, at den ikke kan klare arbejdet ordentligt. Selve kniven er et skarpt multiblad, der kan skære i næsten alt. Ønsker du at bruge din pålægsmaskine til kødbrød, så kan du købe nogle helt specielle knive til dette formål. Disse skal købes separat, men de sørger for, at du kan få brugt din pålægsmaskine så meget som muligt.

Nem at rengøre

Rengøring af maskinen er et klart plus, da den er nem at rengøre, men kan dog ikke komme i opvaskemaskinen. Du sørger på den måde for, at du skåner kniven og de resterende dele bedst muligt, så du forlænger maskinens levetid i sin bedste form.

Wilfa Sharp har også den funktion, at du kan justere kniven, så du selv bestemmer tykkelsen på dine skiver. Her kan du vælge en indstilling imellem 0-15 mm. Så kan du både servere tyndtskåret capaccio eller et solid skive til en rugbrød til frokost.

Pålægsmaskinens pris er særdeles fordelagtig, og til trods for denne, så er der sørget for et solidt design med små detaljer, der sikrer dig imod, at maskinen bliver, hvor den er. Med gummifødder står den nemlig godt fast på din køkkenbordplade.

Denne maskine er til dig, der gerne vil have et flot, professionelt design, og som stadigvæk ønsker en praktisk og nem pålægsmaskine, der kan de mest gængse ting, som sådan en skal kunne. Vi synes især, at det flotte design er et stort plus ved denne, da du ofte kan komme til at betale mange penge for en pålægsmaskine, der er produceret i andet end plastik.


Graet M20EU pålægsmaskine

elektrisk pålægsmaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.898 kr.
Set til
1.679 kr.
Set til
1.898 kr.
Set til
2.257 kr.

Denne pålægsmaskine er fra Graef, der producerer køkkenmaskiner af professionel kvalitet, og denne model er virkelig noget for sig.

Denne pålægsmaskine tillader dig at skære fine, tynde skriver med det medfølgende klinge, der er velegnet til denne type af skæringer. Den glatte klinge måder Ø 170 mm, og den giver dig de flotteste resultater, når du skærer italienske specialiteter ud.

Samtidig er den udstyret med en stille kondensatormotor, så du ikke skal døje med et pålægsskærer, der larmer meget i køkkenet. Motoren er en 170 Watt motor, hvor maskinens ledning nemt kan ryddes væk i det integrerede kabelrum. Samtidig er der sørget for, at dine fingre ikke kommer på afveje. Der er nemlig både en fingerbeskyttelse og en børnesikring på maskinen. Fingerbeskyttelsen mindsker også madspil ved at udnytte dine fødevarer optimalt.

Pålægsmaskine tilbud

Designet er heller ikke noget, der kan klages over. Her får du en pålægsmaskine er der udført i stål og med en klinge i hærdet stål. Maskinens kabinet er placeret på en glasbund, der sikrer maskinen en god stabilitet. Maskinens design er særdeles elegant og skiller sig særligt ud fra andre pålægsmaskiner, der kan virke voldsomme og meget robuste. Denne har en svævende fornemmelse med en enkelt drejeknap, hvorpå du kan justere klingen.

Er du til design, robusthed og kvalitet, så er Greaf M20EU en maskine, som du vil få aldeles meget glæde af. Til trods for en høj pris, så får du via Coop lov til at beholde nogle af pengene selv. Køber du den til medlemsrabet kan vi godt sige, at du får meget for dine penge. For ikke noget med dens evner, så er den altså bare flot at have stående på sit køkkenbord.


H. W. Larsen pålægsmaskine – FAC MARK 22

bedst i test pålægsmaskine

Vil du bare gerne have det bedste af det bedste, og er du ofte i færd med at skære krydret pølse, skinke og ost ud, så har H. W. Larsen sørget for, at du kan få alt det, du har brug for i én og samme maskine.

LÆS OGSÅ:  Vakuumpakker test - Find den bedste vakuumpakker til prisen

For med deres FAC MARK 22 får du en professionel pålægsmaskine til hjemmebrug, som også har et industrielt look, der bare gør den endnu mere eksklusiv at se på.

Her får du en holdbar kvalitetsmaskine, der giver nogle helt præcise og lige skiver, og så kan du også bruge den til at skære andre råvarer, som eksempelvis en ost.

Med denne maskine kan du skære sirlige skiver med maskinens indstilling, som du kan justere fra 0-15 mm. Maskinens klinge er større end de fleste, nemlig på 220 mm, og du skal vedligeholde den med medicinsk, hvid olie. På den måde får du en maskine, der holder sin kvalitet i meget lang tid.

Bedste pålægsmaskine

Selve maskinen er produceret i aluminium og med en ydeevne på hele 230 watt. Maskinen har en skrå flade, hvorpå du lægger kødet inden det er blevet skåret. Specielt for denne maskine er, at den ikke sørger for at sikre dig i form af en fingerbeskyttelse eller en børnesikring.

Dette sørger for, at maskinen yder maks hver gang, men til gengæld skal du have et kendskab til denne type maskine, eller også være meget forsigtig, når du bruger den de første gange.

Så er du til kvalitet, professionalisme og et perfekt resultat, så er denne maskine en god investering. Maskinen er den bedste rent professionelt i denne test, men den tager ikke hensyn til din sikkerhed på samme måde, som de andre. Med andre ord er denne maskine ikke til nybegynderen, der ikke bruger sin pålægsmaskine jævnligt, men til dig, der er garvet og som altid vil opnå et resultat uden lige.


Graef UNA 90 pålægsmaskine

pålægsmaskine tilbud
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.944 kr.
Set til
1.944 kr.
Set til
1.999 kr.
Set til
1.944 kr.
Set til
1.959 kr.

Den sidste pålægsmaskine i testen er endnu en fra Graef, der ligger i spidsen med sine pålægsmaskiner, der både er flotte, men som også har en god ydeevne.

Graef UNA 90 kan bruges til så meget andet end kun pålæg. Denne pålægsmaskine har en klinge, der med 17 cm bredde og bølgeslibning, kan skære dit pålæg ud i de fineste skiver. Kniven er produceret i rustfrit stål og er særdeles slidstærk.

Du kan nemt indstille tykkelsen på dine skiver i målene 0-15 mm, ligesom det er tilfældet på langt de fleste pålægsmaskiner. Her får du også en medholder, der sørger for at beskytte dine fingre imod den skarpe kniv. Maskinen har en ydeevne på 170 watt, så den nemt kan skære dit kød, som du ønsker det.

Elegant design

Maskinens design er nok vores favorit. Graef har produceret en maskine i skinnende stål, der giver pålægsmaskinen et eksklusivt look. Samtidig er maskinen udformet i en firkantet og let form, der gør den særdeles attraktiv og flot at se på.

Hvis ikke du ønsker at have den stående på dit køkkenbord, så kan den nemt foldes sammen til en flad firkant, så den kan stå i dit køkkenskab. Og så kan du nemt tage klingen af, når den skal rengøres. Maskinens dele tåler nemlig ikke opvaskemaskinen, men er nem at rengøre med en klud. Desuden er den udstyret med gummifødder, så den står stabilt på dit underlag.

Skal du have en pålægsmaskine, der kan alt det, du har brug for, og som samtidig er god for dit øje for design og indretning, så er Greaf UNA 90 et godt valg.

Prisen er meget middel, da en god pålægsmaskine ofte kræver at få et par tusinde kroner kastet i nakken for at sikre kvalitet og holdbarhed bedst muligt. Du får en model, der nemt kan stå fremme uden at stjæle al din bordplads, og så er den lidt anderledes end så mange andre.

LÆS OGSÅ:  Vaffeljern Test – Lav lækre vafler med et godt vaffeljern

Cook and Baker pålægsmaskine

pålægsmaskine test

Den første pålægsmaskine i vores pålægsmaskine test er fra Cook and Baker, der er kendt for at lave køkkenredskaber i god kvalitet og slidstærkt materiale.

Denne pålægsmaskine sørger for, at du nemt kan skære din hjemmelavede rullepølse eller hamburgryg hjemme på køkkenbordet, og også slagerens færdige pålæg, der bare skal skæres på maskinen.

Pålægsmaskinen fra Cook and Baker har justerbare knive, hvor du kan indstille tykkelsen på dit pålæg.

Muligheden for indstilling går fra 0-15 mm. Du kan derfor nemt skære ultra tynde skiver af kalvefilet til en hjemmelavet carpaccio eller en tyk skrive af netop den hjemmekogte hamburgbyg eller ribbensteg til et højtbelagt smørrebrød ved frokostbordet.

Denne pålægsmaskine har samtidig også den fordel, at den kan klappes sammen, og derved er den meget lettere at få plads til i køkkenet. Mange pålægsmaskiner er nemlig forholdsvis store, hvilket kan være en ulempe for folk med et lille køkken. Og så er den udstyret med en børnesikring, så dine børn nemt kan være med i køkkenet uden du skal frygte, at de kommer til skade.

Denne pålægsmaskine er til dig, der gerne vil have muligheden for at stå for alt pålæg i hjemmet selv, men uden at bruge lidt for mange penge på maskinen.

Skal du bruge den hver dag og i lang tid, vil holdbarheden på denne maskine ikke række i flere årtier, men den er god til almindelig brug. Pålægsmaskinens udformning i plastik gør dens look en smule kedeligt, og det kan komme til at se billig ud.

Samtidig er materialet mere skrøbeligt end f.eks. metal. Så skal den stå fremme er Cook and Bakers pålægsmaskine ikke det rette valg. Er du til gengæld indehaver af et lille køkken, så er den sammenklappelige funktion til stor gavn.


Pålægsmaskine bedst i test

Vil du have den bedste maskine af de seks, vi har testet, så er det uden tvivl også den dyreste model, du skal have fat i. For når det gælder køkkenudstyr, så kan prisen ofte være en afgørende faktor for kvaliteten. H. W. Larsens FAC MARK 22 er det ideelle valg til den professionelt orienterede madelsker, der gerne vil levere det perfekte resultat hver gang.

Kan du nøjes med lidt mindre, så er både Graef M20EU og Greaf UNA 90 også to enormt gode bud, da de begge to viser noget ekstraordinært i form af deres udseende, som også har en væsentlig betydning, hvis den skal stå fremme. Og så tilbyder Coop dig ofte en god pris på disse, så du ikke skal slippe helt så meget for dem, som oprindeligt.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply