Påskeferie på Island? 3 ting du ikke må gå glip af

0

Sponsoreret indhold.

Er du på udkig efter en spændende påskeferie destination, så bør du helt bestemt overveje Island. Denne unikke ø i Nordatlanten byder på en række fantastiske naturoplevelser, som du ikke må gå glip af. Og selvom vejret stadig er koldt i marts/april, hvor påsken typisk ligger, vil du være garanteret en rejse, du sent vil glemme. Her er tre ting, du bør inkludere i din rejseplan, når du holder påskeferie på Island, hvad end du rejser alene eller med hele familien.

Nordlys

Et af de mest spektakulære naturfænomener, du kan opleve på Island, er nordlys. Selvom nordlys ofte forbindes med vinterens mørke himmel, er påsken stadig en fantastisk tid at besøge Island, da der endnu er gode chancer for at se dette magiske og dramatiske lys på himlen. Du kan både kaste dig ud i at opsøge nordlyset på egen hånd eller du kan booke en tur med et rejsebureau, der kender alle de gode steder. Disse ture findes, så de passer til alle budgetter, så der er ingen undskyldning for at gå glip af nordlys, hvis du besøger Island i påsken.

Gletsjervandretur i Skaftafell

Island er kendt for sine imponerende gletsjere, og en gletsjervandretur i Skaftafell er en unik måde at opleve disse naturlige vidundere på. Her kan du tage på en guidet tur og udforske de skiftende landsskaber ovenpå Europas største gletsjer, Vatnajökull. På turen vil du opleve frossen vildmark, utrolige isformationer, dybe revner og blå sprækker i isen. Gletsjeren er desuden omgivet af kulsort sand og kontrasterne skaber et enormt smukt udsyn fra gletsjeren. Har du aldrig prøvet gletsjervandring før, vil du være i gode hænder med guider, der vil lære dig alt, hvad du har brug for at vide, inden turen begynder. Det er uden tvivl en oplevelse for livet.

LÆS OGSÅ:  Disse produkter skal du gå efter når du handler Smart Home

Få varmen i Den Blå Lagune

Selvom det er koldt i marts og april på Island, sørger deres geotermiske undergrund for, at der alligevel er varmt vand i Den Blå Lagune. Det er en af Islands mest berømte attraktioner og spasteder, og du vil helt sikkert ikke fortryde et besøg her. Det er perfekt til at lade op og få ny energi til de mange vandreture og naturoplevelser, som landet byder på. Og derudover siges det jo, at det mineralholdige vand fyldt med silica og svovl er godt for huden. 

Island er et fantastisk rejsemål i påskeferien, og disse tre oplevelser vil kun gøre din tur endnu mere mindeværdig. Så det er bare med at få booket og komme afsted. 

Leave A Reply